Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Ocak.2016, 21:35   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Post Köylü Annem Nasıl Karım Oldu - 3

Merhabalar merakla bekleyenler için annemle yaşadıklarımı üçüncü bölüm olarak sizlerle paylaşayım istedim. Pazartesi sabahı uyanıp duş alıp kahvaltı yaptıktan sonra önce Kerim amca ile konuşup bankaya gitmek sonra da öğleden sonraki sınavım için üniversiteye gitmek üzere annemin etli güzel dudaklarını öperek yola çıktım.
Daha ben aramadan Kerim amca arayıp hesabı kontrol etmemi istedi. Bankamatikten kontrol ettiğimde paranın yattığını gördüm. Tekrar arayıp teşekkür ettim. Kafam biraz daha rahatlamıştı. Hesabımda kendi arttırdıklarımla 80 bin lirayı aşkın param olmuştu. Direk bankanın içine girip atmış bin lira gibi bir parayı vadeli hesaba yatırdıktan sonra üniversitenin yolunu tuttum. Zor sayılmayacak bir sınavdan sonra nihayetinde tek bir tane sınavımın kalmasının da rahatlığıyla eve geldim.
Zili çaldığımda annem kapıyı açtı. Annem tedirgin olduğu için kapıyı kapatıp dudaklarından öptüm uzun uzun, ellerimle de dolgun taş gibi kalçalarını sıktım bol bol. Annem,
- Dur girer girmez ne bu azgınlık oğlum, diyerek güldü.
- Hayatımın anlamı seni görünce direk gibi oluyor sikim ne yapayım dayanamıyorum sana taş gibi kadınsın, dediğimde annem kikirdemeye başladı.
- Deli oğlan seni nerem taş gibi benim. Kırkında kadınım ben taş gibiymiş, dedi.
- Ehhh akşam seninle yemekten sonra dolanalım biraz, gör bakalım senin gibi kırkında daha hatları gergin deyim yerindeyse kaç tane balık gibi kadın göreceksin, dedim. Gülüşerek salona doğru gittik. Annem göğsüme başını koymuş bende saçlarını okşuyordum. Ellerini tutmuştum taze aşıklar gibi. Hoş taze aşık sayılırdık ve mutluyduk ta sonuçta. Anneme,
- Anne yemek hazırsa yiyelim de biraz mağaza gezelim, hem sana birşeyler alırız, hem de beyaz eşya bakarız. Banka da şükür bizi yetecek para var dedim.
- Tamam oğlum yiyip çıkalım ama önce bir şey diyeceğim sana bir dakika, diyerek içeri gitti. Geldiğinde elinde çıkın yapılmış bir şey vardı.
- Oğlum bunlar rahametli annemden kalmıştı. Başın sıkışmadan açma bunu diyerek te vasiyet etmişti. Geçen daha köyden para sesi çıkmayınca aklıma geldi. Açmış bulundum. Bunlar anneannenin bana mirası, diyerek çıkını önüme koydu.
- Neymiş anne açsana, dedim. Annem yavaşça çıkını açtığında içinde bir sürü ziynet eşyası ve reşat altını diye tabir edilen altınlardan baya bir miktar malzeme vardı. Annem söze girdi yine,
- Biz bunları rahmetli babanla sana ilçe de dükkan açmak üzere saklamıştık hep, ne kadar sıkışsakta açmamıştık, dedi. Anneme sarılıp boynundan dudaklarından sevinçle öpmeye başladım.
- Tamam anne okuldan arkadaşımın babası kuyumculuk yapıyor, yarın ona söyler bunları bozdurur bankaya koyarız, dedim. İçinden oldukça süslü püslü gördüğüm bir kolyeyi alıp boynuna takarak,
- Tabi bu hariç, bu ancak sana yakışır, dedim. Ziynet eşyalarını toplayıp annem odaya koyup geldikten sonra yemeğimizi yedik hazırlanıp dolaşmaya çıktık.
Bir alışveriş mağazasında dolaşıp anneme giyecek bir şeyler bakmaya başladık. O her ne kadar istemese de en az 20 parça giyecek eşya aldık anneme. En son bir iç çamaşırı mağazasına girip, mağaza çalışanına,
- Annem utangaçtır, onun için lütfen en güzelinden birşeyler seçmesine yardımcı olun, dedim.
Annem iç çamaşırlarını da aldıktan sonra market bölümünden de alışveriş yapıp evin yolunu tuttuk. Eve gelinceye kadar paketler canımızı çıkardı.
- Offfff ne yorulduk oğlum, ne gereği vardı bu kadar giyeceğin, iki parça bir şey alsak yeterdi, dedi.
- Annem her zaman karşımda güzel görünmeni istiyorum, yarın seni bir kuaföre götürelim, ondan sonra da bak daha sana neler neler alacağım, dedim.
- Aman oğlum ne kuaförü, hem ne gerek var daha bir şeyler almaya. Bir buzdolabı, kanepe falan alsak yeter bize, dedi.
- Olur mu canım sultanım benim. Yarın beyaz eşya da alacağız, oturma grubu da hattaaa, dedim.
- Ne hattasıymış o, dedi.
- İkimiz için kocaman bir yatakta alacağız, dedim. Gülüşmeye başladık.
- Delisin vallah sen oğlum, dedi.
- Deliyim ama bir sana deliyim, diyerek annemi üzerime çektim. Eteğini toplayıp üzerime aldığım annemle öpüşmeye başladık. Artık annem iyice bana ayak uydurmaya başlamıştı. Ben onu okşarken o saçlarımı karıştırıyor, boynuma doğru eğilip boynumu emiyor ve sikimi yaptığı hareketlerle amcığına sürterek beni tahrik ediyordu. Dakikalarca yiyişip durduk öylece. Sonra onu yan tarafıma oturtup sikimi dışarı çıkardım amacım anneme sakso çekmeyi de öğretmekti.
Annem sikime öylece bakıyor tutup tutmamak arasında bir tavırla yaklaşıyordu. Elini tutup sikimin üzerine koydum. Elleriyle sikimi avuçlayıp okşamaya başladı. Hala çok utangaç davranıyordu.
- Anne hala benden utanıyormusun, dedim.
- Yok oğlum utanmak değil de, ben bilmem hiç böyle şeyler. Köyde babanla ilişkiye girmemiz yorgan altında olurdu, o işi de taş çatlasın 10 dakika da görür yıkanıp yatardık. Senle bir ilişkimiz bile saatler sürüyor, garip geliyor bana anla, bilmem ben böyle şeyleri, dedi.
- Annem benim sen hayatında hiç sikişmemiş say o zaman. Daha bizim yaptıklarımız normal şeyler. Ben sana ne zevkler tattıracağım. Bak şimdi sana yarağımı nasıl yalayacağını göstereceğim, dedim.
- Oğlum yarak yalanırmıymış hiç, dedi.
- Aaa aşkım annem yarakta, amda, götte yalanır, şimdi yavaşça yarağımı ağzına al, dişlerini değdirmemeye uğraşarak onu emer gibi yap. İlk başta çok ağzına sokma miden kalkabilir. Kendini alıştıra alıştıra yap, dedim. Annem sikimi tarif ettiğim gibi emmeye başladı. Sadece kafasını alıp emerken yavaş yavaş gözdesinden de yalamaya başlamıştı. Ben başından tutup baş örtüsünü alıp attım. Saçlarını okşayarak ona ritim vermeye başladım.
- Harikasın annem ohhhh, harika böyle devam et, bak ağzını da sikiyorum, ohhh hayatında sikiş yaşamışsın sen ne sikişler ne orgazmlar yaşatacağım sana, ohhhhh harikaaaaa, diye söyleniyordum. Bir süre sonra annemi sikimden çekip dudaklarına yumuldum. Öpüşürken elimi eteğinin altına sokup külotunu tuttuğum gibi çıkardım. Hemen kanepeye doğru annemi çevirip arkasına geçerek yerimi aldım. Yarağımı amına kökledim hemen. Ohh amcığı ıslanmış yarağımı sıkı sıkı sarıyordu. Kırk yaşında bir kadın sikiyordum ve daracık amcığı vardı.
- Ohhhh annem, karım benimmm. Harika amcığın var ohhhh, diyerek keyifle köklüyordum.
- Oğlum, erkeğim senin o am dilediğin gibi sik ananı, oyhhhhh çok güzel oyhhhh sik anneni, diye inliyordu annem altımda.
- Sikmem mi hiç, her gün her saat sikim amında kalacak, döllerimle sulayacağım amını götünü, hatta o dölleri içireceğim sana, yarak hastası yapacağım seni ohhhh annem benim,
- Sik oğlum sik anneni ayhh, dibime değiyor yarağın oyhhh, ben hayatımda hiç yarak yememişim oyhhh devam et sik ananı, derinlerime attır döllerini, her türlü sik beni oyhhh.
- Annem harikasın sen, oğlun her şeyi öğretecek sana, karımmmmmm ahhhhhhhh,
- Oyhhhh oyhhhh devam et geleceğim ben oğlum,
Bu sözü duyunca ona aynı anda gelmek zevkini yaşatmak için deli gibi hızlandım.
- Oyhh oyhhh oğlummmmm erkeğimmmm, diyerek annem boşalmaya başladığında amcığının sikimi sıkmasının etkisiyle bende döllerimi amına akıtmaya başladım.
- Annem benim, canım annem ohhhhh, kadınım ohhhh, diye diye döllerimi amına doldurdum. Geri çekildiğimde amının yarığından döllerimin bir kısmı bacaklarına süzülüyordu. Annem toplanıp lavaboya gitti temizlenmeye.
Döndüğünde eşyaları dolaba yerleştirdik. İç çamaşırlarına baktığımda kırmızı, vişne çürüğü ve mor, beyaz 5-6 parça seksi iç çamaşırı aldığını gördüm. Onları annemin üzerinde düşünmek bile sikimi demir gibi yaptı. Eşyalarını yerleştirdikten sonra yatağımıza yattık. Annem,
- Oğlum sayende hayatımda bir çok şeyi ilk defa yaşadım. Rahmeti babanı ne kadar sevsem de nelerden mahrum kaldığımı öğrendim. Sağolasın canım oğlum, dedi.
- Annem kadınım, düşünme geçmişi. Artık sen ve ben bir ömür bir çok güzellik yaşayacağız. Seninle birlikte olmak vücudunu hissetmek, daracık amını götünü sikmek benim için harika bir şey. Seviyorum seni, hayatımın kadını,
- Erkeğim, her yanım senin olsun, feda olsun sana vücudum, canın ne zaman ne şekil isterse yapabilirsin amımı götümü, aslan oğlum, dedi.
- O zaman sana eğişik bir şey daha gösterme zamanı, dedim. Sırt üstü yatarak annemi sikimin üzerine bana dönük olarak getirdim. Sikimi tutup yavaşça oturmasını sağladım.
- Şimdi yavaş yavaş sikimi amından çıkarmadan hareket et anne, dedim.
Annem acemi bir şekilde sikimin üzerinde hareket ederken ben kalçalarından tutarak ona ritim vermeye çalışıyordum. Bir süre sonra ritmi yakalamış annem üzerimde zıplarken ben kalçalarını memelerini okşayarak ahhlar ohhlar arasında sikişiyorduk. Arasıra annemi durdurup dudaklarına yumuluyor sonra tekrar zıplamasını sağlayarak onunla sikiyorduk. Annem 10 dakika sonra kasıla kasıla boşalmaya başladı ve üzerime yığıldı. Onun boşalması bitince onu yan tarafıma yatırıp sırtı bana dönük şekilde arkasına yanaştım, önce elime biraz tükürüp göt deliğine bolca sürdüm, sikimi de amcığının akan suları ile ıslatıp göt deliğine yüklendim. Dün akşama göre sikim daha rahat girmişti bu sefer annemden de fazla ses çıkmamıştı. Yavaş bir ritimle gelip gitmeye başladım. Annemin hala acı duyacağını düşünürken annem zevkli bir şekilde ıyh ıyh diye inliyor elini de bacak arasına atmış amcığını ovuyordu.
Ne müthiş bir kadındı. Hayatında hiç yaşamadığı bilmediği şeyleri yeni tadıyor fakat çabuk ayak uyduruyordu. 15 dakika kadar sikiştikten sonra daha fazla dayanamadım ve götüne döllerimi akıttım.
- Offff kadınım benim, annem, diye inledim.
- Ahhhh erkeğim kocam, oğlumm, sikici oğlummmm, diye karşılık verdi annem. Öylece sikimin içinde atışı bitene kadar bekledim. İçinden çıkınca onu kendime çevirip öpmeye başladım. Annem artık daha şehvetli şekilde karşılık veriyordu.
-Ohhh annem benim, harikasın.
- Ayhh oğlum asıl sen harikasın, annene kadınlığını öğrettin, zevki öğrettin omhhh,
- Annem benim, kadınım. Seni her gün mutlu edeceğim hayatımın sonuna kadar,
- Oğlum sikici oğlum, et her gün mutlu et anneni, yarağından mahrum bırakma, hiç çıkmasın yarağın çıktığın delikten. Amımda her an yarağın olsun.
- Yeter ki sen iste. Beni doğurduğun o deliği saniye boş bırakmam ben. Annem benim, canım karıcığım.
- Senle o kadar mutluyum ki oğlum, artık herşeyimle sana ait hissediyorum kendimi. Bedenim ruhum her şeyim sana ait.
- Annem, kadınımmmm. Dünyanın en mutlu erkeğiyim şu an. Sana sahip olmak en güzel şey, canım annem.
- Oğlum benim….
Birbirimize sarılı şekilde uyuyup kalmışız. Gece bir ara uyandığımda onun bana sokulmuş halde güzelce uyumasını görmek beni çok mutlu etmişti. İyi ki annemle birlikte olmuştum. İyi ki beni reddetmemişti. Yoksa bu daracık amcık, delinmemiş göt, daha seksi doğru dürüst bilmeyen kadın bir başkasının kollarında olabilirdi. Ona sıkı sıkı sarılarak tekrar uykuya daldım.
Yeni anılarda görüşmek üzere seksle kalın, mutlu kalın, iyi okumalar sizlere…
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
castan (11.Şubat.2016), weter8304 (26.Ocak.2016)
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
anne ogul hikayeleri, ensest anne, ensest hikaye, ensest oğul, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort