Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Ocak.2016, 16:59   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Post Köylü Annem Nasıl Karım Oldu - 2

Merhabalar size annemle olan ilişkimin nasıl başladığını ilk bölümde anlatmıştım. Sabah güzel bir kahvaltıdan sonra ben ders notları almak için evde çıktım. Öğleden sonra saat 4-5 civarı işim biter bitmez hevesle eve döndüm.
Annem kapıyı açtığında,
- Hoş geldin oğlum, dedi.
- Hoşbuldum anne, diyerek dudaklarına hafif bir buse kondurup onu kendime doğru belinden kavrayarak çektim.
- Dur oğlum kapı ağzında ne yapıyorsun bir gören olacak, rezil olacağız, dedi.
Bende elimle kapıyı kapatıp onu kendime doğru çekip duvara yaslayıp öpmeye okşamaya başladım. Dün gecenin aksine annem de bana karşılık veriyordu. 10 dakika kadar öpüp koklaştıktan sonra salona doğru geçtik.
Salonda sarmaş dolaş oturuyor öylece birbirimizin yüzüne bakıyorduk. Sessizliği en son ben bozdum.
- Eee, anlat bakalım ne yaptın evde anne, dedim.
- Hiç oğlum ne yapayım ev işleri ile uğraştım. Yemektir sağı solu toplamaktır vakit geçip gitti, dedi.
Annemle bir süre tv izleyip, akşam yemeğini yedik. Onun etrafı toplaması, çay – kahve derken bende aldığım ders notlarını gözden geçirdim. Bir ara telefonum çaldı. Telefonu açtığımda köyde arazileri ve evi satın alan Kerim amca parayı hazır ettiğini, yarın ilçeye ineceğini ve hesap numaramı istedi. Oh en nihayetinde köyden gelecek yüklü bir para ile geçim derdimiz biraz daha azalacak okulun final zamanlarında bir de kafamı mali konulara takmayacaktım. Ben bu düşünceler içindeyken annem salona geldi. Karşımdaki kanepeye oturup,
- Hayırdır oğlum arayan kimdi, dedi.
- Kerim amca aradı anne, parayı hazır etmiş benden hesap numarası istedi, yarına para gönderecekmiş, dedim.
- Hah! Çok iyi olmuş sıkışıklığımız gider böylece, dedi.
- Anne yirmi bin evden kırk kusur binde tarlalardan gelecek o para ile rahat rahat geçiniriz. Hatta bir yerlerde değerlendirebiliriz bile dedim.
- Hayırlısı oğlum, hayırlısı olsun, dedi.
- Güzel olacak sen merak etme canım annem, diyerek yerimden kalkıp yanına gelerek onu oturduğu yerden ayağa kaldırdım. Beline sıkı sıkı sarıldım. Gözlerinin içine baka baka dudaklarından öpmeye başladım. Elim kalçalarında dolanırken dudaklarım boynunu emiyor, dişliyordum.
- Dur hele bu azgınlık yatağa bari gidelim, dedi.
- Peki gidelim anne, dedim. Annem yatak odasına doğru gitti bende lavaboya gidip odaya geldiğimde şaşkınlıktan baka kaldım. Annem saten bir gecelik giymişti. Menekşe rengi geceliğin içinde çok hoş gözüküyordu. Bir çırpıda üzerimdeki her şeyi çıkarıp yatağa doğru yöneldim. Annem çoktan yataktaki yerini almıştı. Hemen onu kollarımın arasına alıp öpmeye başladım. Elimi bacak arasına attığımda amcığının yumuşacık olduğunu farkettim. Ellerim resmen amının üzerinde kayıyordu. Sanırım ben dışardayken o da temizlik yapmış. Yüzüne bakıp
- Hımmm, temizlik mi yaptın sen, dediğimde önce utanarak yüzünü aşağı doğru indirdi.
- Utanma bir tanem, karım, annem benim. Harika bir kadınsın sen, dedim.
Elleriyle sırtımı sıvazlayarak ve kendini biraz daha bana çekerek,
- Sağol erkeğim, beğendiğine sevindim, dedi. Kaymak gibi am kaçırılır mı hiç. Hemen yorganın altına girip saten geceliğini beline kadar çektim. Am dudaklarını emmeye ve amcığını dillemeye başladım. Akşam küçük kıllar yüzünden dil darbesi atmakta zorlanırken şimdi yaladıkça yalayasım geliyordu. Ben amcığını dillerken annem altımda kıvranıyor “ımh, omh” gibi sesler çıkara çıkara olayın zevkini alıyordu. Annemi yalaya yalaya orgazm edip göt deliğine dilimi yönlendirdim. Temizlenmiş kara deliğinin içine dilimi sokmaya bir yandan da amcığını parmaklamaya başladım.
- Ohhh, hayır günah orası, yapma oğlum. Ohhhh hayır, diyerek hem zevk aldığını belli ediyor bir taraftan da engel olmaya çalışıyordu.
- Annem günahı mı kaldı artık bu işin, bak o kara deliğini ben sikince ne kadar çok zevk alacaksın, dedim.
- Hayır olmaz oğlum, oradan baban bile hiç yapmadı, çok günahmış, dedi. Demek ki annemin götü hala bakireydi. Harika siktiğim kızların bile götleri folloş olmuştu. Hiç açılmamış bir göt sikme fikri iyice azdırmıştı beni. Hele ki bu göt artık karım olan annemin götü olunca resmen delirmiştim. Sikim kazıktan da beter olmuştu.
- Anne götten sikişmek o kadar zevkli bir şeydir ki. Emin ol bir kere yaptıktan sonra hep oradan isteyeceksin sikişi. Hem hiç yapmadım diyorsun karım oldun senin de götünün kızlığı bana kısmetmiş. Onu da ben bozmuş olacağım fena mı, dedim. Annem ahlamalarının arasında bana cevap verme gereği bile duymamıştı. Sanırım kendisini siken oğlunun götünü de delmeden bırakmayacağını da biliyordu. Hemen bacak arasında yerimi alıp amcığına girdim. Amcığına girip çıkarken daracık olması, sikimin zorla girip çıkması da dikkatimi çeken başka bir şeydi.
- Anne harika bir amcığın var sanki hiç sikilmemiş kız amı gibi biliyomusun, dedim.
- Oğlum rahmetli babanla belki 10 yıldır biz bir şey yapmadık yatakta, aslında cayır cayır yanıyordum ama ne yapayım onun sorunları olunca bende hep kendimi okşamakla avuttum yıllarca, dedi.
- Oohhhh, harika. Hem taze göt hem de yıllarca yarak yüzü görmemiş amcık. Mükemmelsin annem, diyerek pompalamaya devam ettim. Annem ikinci defa kıvrana kıvrana sikimi mengeneye koymuş gibi sıkarak orgazm oldu. Bacaklarını omzuma alarak bende hızlanmaya başladım. Öyle seri şekilde sikiyordum ki altımda annemin memeleri sağa sola savruluyordu. Daha fazla dayanamadım ve bende son hamlemi yaparak annemin amına döllerimi doldurmaya başladım. Annem beni iyice kendine çekmiş içine boşalmamın bitmesini bekliyordu. Sikim amının içinde takılmış saat yelkovanı gibi ata ata döllerimi annemin amına doldurdum.
- Ohhh kor alev gibi yaka yaka içime aktı tohumların, dedi.
- Senin alev alev yanan amcığına öyle sıcak sıcak döller yakışır, dedim gülerek. Daha sonra içinden çıkarak yanına devrildim. Bir anda aklıma ertesi gün hapı gelmişti.
- Anne gösterdiğim haplardan içtin değil mi, dedim.
- İçtim oğlum içmez miyim kaza çıkartmayalım başımıza, dedi. Onu yan döndürüp kendime çektim. Elimle bir süre oynadığım kocaman göğüslerinin uçlarını ısırmaya emmeye başladım. Küçükken süt emdiğim göğüslerinden şimdi şehvetle emiyor, uçlarını dişliyordum. Annem hafif hafif inliyordu gözlerini kapatmış şekilde. Uzun bir süre annemi bir taraftan göğüslerini dişleyerek bir taraftan da vücudunda ellerimle her santimini keşfederek devam ettim. Sikim yine kalkmış sikişe hazır hale gelmişti. Elimi annemin amcığına attığımda onunda sikiş kıvamına geldiğini iyice vıcık vıcık oluşundan anladım. Annemi domaltarak arkasında yerimi aldım.
- Evet şimdi sıra götüne geldi güzel anneciğim. Götünün kızlığı benim olacak, daracık amcığın gibi onu da kanırta kanırta sikeceğim, dedim.
- Oğlum yapmasak ordan, dedi. O söylenirken ben amından akan döllerimle karışık sularını sikime bulayıp göt deliğine sürtmeye başlamıştım bile.
- Götünün kızlığını bana çok mu görüyorsun, önce hafif acıyacak ama çok zevk alacağız anneciğim, diyerek yavaşça göt deliğine yüklendim.
- Ayhhh, acıyor oğlum ne olur bırak, dedi. Altımdan kaçmasına fırsat vermeden belinden sıkıca tutup destek alarak yüklendim. Ohhhh daracık deliğine sikimin başı girmişti. Annemden
- Dur ne olur çok acıyor durrr, diye feryatlar koparken ben sikimin kalan kısmını da içine sokmuştum. Kasıklarım götne yapışmış vaziyette öylece bekledim.
- Tamam anneciğim, bak bitti tamamen içindeyim. Biraz sonra acın hafifleyecek yemin ediyorum. Artık götünün kızlığını da oğlun bozdu. Karıcığım benim, bakire götlü karıcığım diyerek sırtına öpücükler kondurmaya başladım.
- Sabret anneciğim, sabret karıcığım bak çok zevk alacağız, diyerek onu sakinleştirmeye çalışıyordum.
Annem hiç sesini çıkarmadan götündeki sikime alışmaya çalışıyordu. Sikim daracık götünde sıkışmış gibiydi. 3-4 dakika kadar sonra yavaşça ileri geri hareketlenmeye başladım. Annemden “ayh ayh” sesleri geliyordu. Önce hafif hareketlerle başladığım daracık delikteki hareketlerime artık biraz daha hız verip girme çıkma mesafesini uzatmaya başlamıştım. Ara sıra duraklayıp hem hemen boşalmamak hem de onun alışmasını rahatlamasını sağlamaya çalışyordum. O sırada ellerimle göğüslerini okşuyor sırtını öpüyordum.
- Ohhh harikasın anneciğim harika bir kadınsın sen. Amından sonra daracık götünde benim oldu. Artık tamamen bana aitsin. Benim karımsın. Karımmmm güzel annem ohhhh, diyerek elimi amcığına atıp onu da okşamaya zevke getirmeye çalıştım.
- Oğlummmm kurban olurum sana, herşeyim senin olsun ama çok canım yandı erkeğim benim, dedi.
- Bak anne emin ol bundan sonra çok zevk alacaksın. Seninle amdan götten değişik şekillerde deli gibi sikişeceğiz. Vücudunda sikmedik yerini bırakmayacağım annem benim, dedim.
- Tamam oğlum öyle olsun ama ne olur yavaş hareket et, dedi. Tekrar yavaş yavaş hareketlenmeye başladım. Önce hafif hafif acı ile inleyen annemin inlemeleri yavaş yavaş ımh ımh şekline dönüşmeye başladı.
- Nasıl güzel olmaya başladı değil mi anneciğim, yarağıma alıştı bak götün ne güzel ikimizde zevk alıyoruz. Sikişken annem benim, ateşli karıcığım. Döllerimle yıkayacağım az sonra götünün derinliklerini, diyerek biraz daha tempomu arttırdım.
- Imhh, ımhh, sik oğlum sik anneni. Ohhh götümü de sana deldirdim sahibim sensin sik her yerimi, kurban olsun annen sikine, diye söylenmeye başlayınca artık ben normal bir tempo ile annemi götünden sikiyordum. İyiden iyiye boşalma noktasına gelince son hamlelerimi de yapıp resmen kasıklarımı annemin göt yanaklarına yapıştırarak hırıltılar çıkara çıkara boşalmaya başlamıştım.
- Ohhhh anneciğim güzel götlü annem, ohhhh. Bak döllerim nasılda akıyor içine diye, boşalmaya devam ediyordum daracık götüne.
- Erkeğim ayhhh oğlum benim. Boşalt döllerini ananın içine. Döllerin sulasın her yanımı. Ohhhh erkeğim benim, sikici oğlum, diyordu zevkli bir şekilde.
- Kadınım benim, annem diyerek, iyice sarıldım ve sikim göt deliğindeyken onu yüzükoyun altıma alarak üzerine uzandım. Sikim tamamen ufalana kadar öylece içinde kaldım. Sikim kendi kendine götünden çıkınca üzerinden çekilip şöyle bir baktım. Götünde hafif kanama olmuş, deliği de kocaman açılmıştı. Annemin yanına uzanıp dudaklarından öpmeye başladım. Etli kalın dudaklarını emerken,
- Çok canın yandıysa özür dilerim anne, her şeyinin benim olmasını çok istiyordum. Mümkün olduğunca senin canını yakmamaya çalıştım, dedim.
- Üzülme oğlum, önce çok acıdı ama dediğin gibi sonra acıyla birlikte değişik bir hoşlanma oldu, boşaldım bile sen sikerken, dedi. Elleriyle saçlarımı okşayıp bu sefer dudaklarıma o yaklaştırdı kendini.
- Hem biliyormusun artık senin koynunda kendimi yabancı gibi de görmüyorum. Alıştım sana oğlum, erkeğim benim, dedi.
- Canım annem, diyerek iyice sardım onu kollarımla. Daha sonra kalktım ve bir havluyu ıslayarak geri geldim ve annemin kanayan götünü silmeye başladım. Güzelce temizledikten sonra onunla banyoya gittik ve birbirimizi yıkamaya başladık. Öpüşe koklaşa birbirimizi iyice keşfederek güzel bir banyo yapmıştık.
Odaya geri geldiğimizde ecza dolabından anestol içerikli bir krem alarak annemin göt deliğine güzelce sürdüm, böylece artık yırtılmaların acısını da hissetmezdi. Havlularımızı çıkarıp ikimizde çırılçıplak yatağa geri döndük. Annem sırtını bana vererek yattı bende onu güzelce sardım. Bu sefer sessizliği annem bozdu,
- Oğlum biliyormusun sen ilk benimle ilişkiye girmek istediğinde içimden çok kızmıştım, ama artık düşünüyorum da iyi ki seni terslememişim. Seninle sevişmek çok güzel. Yılların özlemini giderdin sen bende. Erkeğim benim… yalnız biliyorum başıma gelecek o zaman ne yaparım bilmiyorum, dedi.
- Ne gelecekmiş başına canım benim, diyerek biraz daha sokuldum ona.
- Boşverrrr, dedi.
- Yok yok boşveremem söyle bakayım, sen benim karımsın öyle sallayamam, dedim.
- Oğlum bir gün bir taze çıkacak karşına, beni unutacaksın. Şimdi seninle her şey çok güzel ama o gün geldiğinde ne olacak bilmiyorum. Yıkılırım ama derdimi üzüntümü de içime gömerim herhal, dedi.
- Anne öyle bir şey olmayacak. Asıl sen bir gün ölünce ben ne yapacağım. Asıl ben yıkılırım sen hayatımdan çıkarsan. Söz veriyorum sen hayatımda olduğun sürece her şeyim sen olacaksın. Bu zamana kadar çok kadınla yattım kalktım senden aldığım kadar zevki kimseden almadım, canım annem, dedim.
- Şimdi öyle diyorsun ama yarın bu fikirlerin değişecek taze güller çevrende dolaşınca unutursun beni, dedi.
- Saçma sen şimdiye kadar hiç kimse ile yatıp kalkmadım mı zannediyorsun, senin taze dediklerinin yediği yaraklar dağları aştı. Şimdilerde kız oğlan kız bulmak hayal anne, ben ömrümün sonuna kadar seni istiyorum hayatımda, sen benim hem annem hem karım olacaksın. Hemde ölünceye kadar, dedim.
- Canım oğlum, kocam, erkeğim. Sen yanımdan hiç ayrılma ben sana ömür boyu karılık yaparım erkeğim, dedi.
- Kadınım, anam, seksi kadınım hayatım boyunca söz veriyorum sadece sen olacaksın, dedim ve sıkı sıkı sardım onu. Ağzından “ımh” sözü çıktı ve bir süre sonra
- Oğlum ne diyeceğim bak, yarın Kerim amcan parayı gönderince eve eşya falan alalım biraz, birazda elbise felan bakalım. Benim birkaç eşyam var başka hiçbir şeyim yok, dedi. Haklıydı kadıncağız köyden geldiği gibi, sıradan köyde giyilen basit bluzları ve etekleri vardı, evde de kanepeler olsun, beyaz eşyalar olsun bekar evinde olanlar gibiydi. Bence en önemli şeyde yatak konusuydu, köyden gelme yer yataklarımız vardı.
- Tamam annem, kadınım. Para gelir gelmez şöyle bir düzene sokalım her şeyi. Bir de seni güzelce şehirli kadınlar gibi giydirelim. Evde her an seksi gözükmeni istiyorum senin. Öyle ki seni görür görmez sikim demir gibi olmalı, seksi karıcığım benim, deyince gülüşmeye başladık. O şekilde uyuyup kalmışız.
Yeni anılarımızı da sizden gelen beğeniler doğrultusunda başka bir yazımda anlatmak üzere, seks dolu günler sizin olsun.
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
castan (11.Şubat.2016), weter8304 (26.Ocak.2016)
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
anne ogul hikayeleri, ensest anne, ensest hikayeler, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort