Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Mayıs.2015, 23:23   #1
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 20.Mayıs.2015
Mesajlar: 3
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 3 Posts
ranken is on a distinguished road
Standart Ece ve Ben 2.Hikaye [Kuzen Ensesti]

Aradan 2 ay geçmişti. Babam ve annem arada sırada onlara gidip geliyordu, ama ben gitmemiştim. Ne o aramıştı, ne de ben. Ama çok özlemiştim onu. Araya biraz zaman girsin diye düşünmüştüm.

Bir gece ona mesaj attım, "Çok özledim." diye. Bir süre sonra cevap geldi, "Konuşmamız lazım." . Aklıma geçirdiğimiz o güzel geceler geldi o an, hepsi uçup gidecek miydi yoksa? Artık istemiyor muydu? Hata yapmıştım besbelli. Araya süre girmemeliydi. Bu gibi düşünceler aklımda gezerken bir mesaj daha attı, "Yarın Zeytinburnu sahilde buluşalım. Saat 3'te." Sadece tamam yazabildim. Biz Bakırköy'de, onlarsa Fatih'te oturuyordu.

Ertesi gün heyecanla beyaz bir tişört ve kot pantolon giydim. Üstüme de ceket. Sakallarımı kestim özenle. Otobüse atladım ve bir süre sonra vardım sahile. Daha gelmemişti. Bir banka oturdum bekliyordum. Bir süre sonra sırtımda bir el hissettim. Sırtımı dönmemle onu görmem bir oldu. Kalbim yerinden fırlayacaktı. Ayağa kalktım. Sarıldık birbirimize. Üzerinde ceket vardı. Saçlarını toplamamıştı. Harika görünüyordu.

_____


Konuştukça fark ettim ki eskisi gibi değildi. Soğuktu oldukça. Dediği gibi pişman mı olmuştu? Eğer öyleyse ne yapacaktım?

Sohbet uzun bir süre dersler hava su üzerine devam etti.
"Neden aramadın hiç?"
"Bilemiyorum. Seni çok özledim ama."
"..."
"Sen özlemedin mi?"
"..."
"Neden suskunsun böyle?"
"Ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum."
"Konuş tabii, bunun için buradayız..."
"Bak, ama saçmalayabilirim. Kendimde değilim."
"Fark etmez. Ben sana her halinle aşığım."
"O iki gün hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum. Kendime inanamadım ilk önce. Ama sonra fark ettim ki sen hep yanımda oldun. Her şeyimi dinledin, her şeyi paylaştın. İstanbul'a gelince koşa koşa sana gelecektim. Ama bir yanım bu yaptıklarımızın hem ahlaki hem de dini olarak ne kadar yanlış olduğunu söyledi bana. O yüzden seni aramadım. Arayamadım. Yaptıklarımız ne kadar ikimiz için de eşsiz şeyler olmuş olsa da çok yanlış şeylerdi... Ne olursa olsun biz kuzeniz. Aileden biri duysa ne olur hem?"

Bir yere kadar da haklıydı. Ama ben ona aşıktım. Bu saatten sonra da duramazdım.

"Bu dünyada mutlu olamayacaksak nerede mutlu olacağız? Ben sana çocukluğumdan beri aşığım. Lütfen o geceleri düşün..."

_____

Elimdeki soğuk kolayı birkaç yudumda bitirdim. Annem ve halam mutfakta muhabbet ediyor, babam ve eniştem de televizyonda maç yorumlarını seyrediyor, konuşuyorlardı. Ece ise odasındaydı. O gün düşüneceğim, demişti. Geldiğimizden beri bana normal davranmıştı aslında. "Ben Ece'nin yanına gidiyorum" dedim odadan çıkarken. Kola bardağını da mutfağa bıraktım. Odasının kapısını çaldım, içeriye girdim. Televizyonda magazin programı seyrediyordu.
"Napıyorsun güzellik?"
"Gel, otur sen de"

Yatağında yanına oturdum. Bir süre sadece televizyona baktık.

"Düşündün mü ne yapacağımızı?"
"Evet."
"Yani?"
O an gözlerini bana çevirdi, birkaç saniye bakıştık. İlk hamleyi ben yaptım. Dudaklarına yumuldum. Karşılık veriyordu. Öyle şehvetli öpüşüyorduk ki... Ben onun saçlarını okşuyordum, o da penisime dokunuyordu. Ben de elimi bir yandan külodunun üzerinde gezdirmeye başladım. İnlemeye başladı. Bir anda durdu ve, "Gel balkona geçelim, yakalanmayız orada!".

Balkonu kapalıydı, zaten odasındaki ışık da loştu. El ele tutuşup balkona geçtik. Balkonda onun bir masası vardı, masanın üzerine oturttum ve yavaş yavaş tişörtünü çıkarmaya başladım. Bu arada odasının kapısına da bakıyordum. Pembe bir sütyen giyinmişti... Hemen çıkardım ve öpüşmeye devam ettik. Sütyenini masaya koydum ve memelerini yalamaya başladım. Göğüs uçlarını ısırıyordum adeta... O da saçımı okşuyor ve inliyordu.

Tam o sırada bir ses duyduk, "Çocuklaar!" Öyle bir korktuk ki... Kapı açıldı, oda loş ışık altında olduğundan sahiden de balkon görünmüyordu. Ben hemen odayda girdim, halam da kapıdaydı. "Biz annenle sahile yürüyüşe çıkıyoruz yavrum, Ece nerede?" Ben cevap vermeden Ece, buradayım sigara içiyorum anne, dedi.

_____

Halam ve annem gitmişti ve biz çılgınlar gibi sevişmeye devam ettik. Babalarımız zaten televizyona hipnotize olmuşlardı... Penisimi çıkardım ve Ece zevkle yalamaya başladı. Penisimin altını diliyle uyarıyor, taşaklarımı eliyle tahrik ediyordu. "Ihmm,hımm" diye sesler çıkarıyordu. Zevkten uçuyordum... Neredeyse gelecektim. Elimle başını çektim ve ben de onun eteğini çıkardım. pembe bir külot giyinmişti ve ıslanmıştı... Dil darbeleriyle vajinasını uyarıyorken o da kasılıyor, garip inilti sesleri çıkarıyordu. Parmaklarımı da devreye sokunca çıldıracaktı adeta. "Canım gir artık içime!" dedi. Zevkle dedim ben de. Ben sandalyeye oturdum, o da kucağıma önce düz oturdu. Dakikalarca üzerimde zıpladı. Ben de onun memelerini yalıyor, avuçluyordum. Sürekli "Ohh!" diyordu. İçine hemen gelmemek için sırtını döndürdüm ve üzerimde tekrar hoplamaya başladı. Adeta çığlıklar atıyordu. Bir ara öyle bir kasıldı ki, üzerime yığıldı. Boşalmıştı. Bir iki kez üzerimde hopladıktan sonra ben de boşaldım. Tüm döllerimi içine boşaltırken "Ahhhh" diyorduk ikimiz de... Yakalanma korkusunu zevk duygusu bastırmıştı. Hemen içinden çıktım ve sigara yaktık birer tane. Dudaklarımız birleşti ve " Seni çok özlemiştim" dedim, "Ben de seni" dedi. O akşam oradan giderken külodunu da bana vermişti.

_____

Gece yatakta hep onu düşündüm. Artık karı koca ilişkimiz olacaktı... Harikaydı bu. Fetişizm hakkında bir kült düşüncem yoktu ama anal denemek de istiyordum. Ona bundan bahsedecektim. Sözleşmiştik. İki gün sonra bizim evde buluşacaktık. Annem günde, babam da işte olacaktı zaten...

O iki gün geçmek bilmedi. İki gün sonra o gelmeden duşa girdim, evi hazırladım. Saat tam 12'de geldi. Kapıdan girince dudağımdan öptü ve sarıldık. İçeriye girdik, çay ister misin diye sordum, istemediğini söylemişti. Hemen yanına oturdum, oturma odasındaydık. Saçlarını toplamış, dekoltesi olmayan bir tişört ve pantalon giyinmişti. Saçlarını okşadım.

Okulundan bahsetti, biraz dertleştik. Hala kuzen havasındaydık sohbetlerimizde. Yarım saat kadar sohbet ettik. Sonra ayağa kalktı, tuvalete gitti. Ardından ben de gittim, kapıyı açıp onu izlemeye başladım.
"Ne yapıyorsun?"
"Sevgilimi izliyorum"
"İzleyecek başka yer yok mu?" Gülüştük. Çişini yaptı, mendille vajinasını sildi ve elini yıkadı. Tam tuvaletten çıkacakken onu durdurdum ve öpüşmeye başladık. "Bu sefer her zamankinden daha güzel olacak" dedim. Kucağıma alıp odamda yatağa yatırdım. Dudaklarından memelerine, oradan da vajinasına yavaş yavaş ve onu çıldırtarak indim. Zevkten uçuyordu. Kafamı vajinasına bastırıyordu güzel sevgilim. Zevk suları geliyordu vajinasından... Sıra sende, dedim. Dizlerimi yatağa dayadım, o da uzanır vaziyette penisimi yalamaya başladı. İyice alışmıştı oral seks yapmaya. Gerçekten zevk alıyordum. Başını bastırıyordum... Ardından sıra ikimizin de aynı anda zevk almasındaydı. Misyoner pozisyonunda başladık sevişmeye. Bir yandan öpüşüyorduk, bir yandan da girip çıkıyordum. Penisimi çıkardım, domalmasını söyledim. Vajinasına tekrar girdim. bu sefer ikimiz de çıldıracaktık. Elleri havadaydı, bir süre sonra hem gücü bitti hem de boşaldığından ellerini yatağa bıraktı. Ben daha gelmemiştim. Bu sefer de son gücümle ben yatağa oturdum, onu kucağıma aldım. Birkaç gidip gelmeden sonra inleyerek döllerimi sıcacık vajinasına boşalttım...

Yatağa yığıldım. O da yanıma uzandı. Nefes nefeseydik.

_____

"Anal yapalım mı?"
"Nereden çıktı şimdi?"
"Her şeyi yaptık şimdiye kadar. Daha çok zevk alacağız ikimiz de."
"Asla. Her şeyi yaparım ama o iğrenç. Lütfen ısrar etme."
"Ama bir dinlesey..."
Devam etmiyor muyuz?"

_____

Vücutlarımızı sabunlamıştık. Suyun altında tanrıça gibiydi... Dudaklarımız yine kenetlendi. Onun eli penisimde, benim elimse onun belindeydi. Ellerimiz dans ediyordu... Eğildi ve penisimi dikleştirdi elleriyle. Ağzıyla mastürbasyon yapıyordu. Sıra benimdi. Parmağımla vajinasına girip çıkıyordum. İniltileri arttı. Öpüşmeye devam ederek onu kucağıma aldım. Penisimi iki hamlede vajinasının dudaklarından arasına yerleştirdim. Hızla gidip gelmeye başladım. Saatler geçiyordu bu arada. Annem de gelebilirdi her an. Zevkten uçuyorduk... "Ahh.. Canım... Sevg... Boşal içime!" gibi iniltiyle karışık sesler çıkarıyordu. Böylece daha da azmıştım ve kendime çekip boşalmaya başladım. Üzerime yığıldı... Bir süre sarıldık ve boşalmamın bitmesini bekledik. Göğüsleri de vajinası da harikaydı... Sonra tekrar temizlendik ve üstümüzü giyindik. Sigara yaktık birer tane... Evden ayrılırken onun bir resmimi daha çizmemi istiyordu. Söz verdim. 3 gün sonra buluşacaktık.

Devamı 3. yani son hikayede.
ranken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to ranken For This Useful Post:
weter8304 (26.Mayıs.2015)
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort