Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Tecavüz Sex Hikayeleri
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Nisan.2015, 23:53   #1
Paylaşımcı Üye
 
ηумρнøмαηιαc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2014
Mesajlar: 523
Thanks: 85
Thanked 461 Times in 295 Posts
ηумρнøмαηιαc is on a distinguished road
Standart Üvey Babam Her Fırsatta Bana Tecavüz Ediyor

Üvey babam ve annem tanışalı üç ay kadar olmamıştı ki evlenme kararı aldılar. Bize gelip giderken sık sık beni gözleriyle uzun uzun süzerdi ama inanın annemden çok beni sikmek istediğini o zamanlar anlamamıştım. Annemin o adamı beğenmesinde ki etkenlerden biride adam çok zengindi. Babamla boşandıktan sonra annem ve ben çok zor günler geçirmiştik ve yeri değil ama hazır anlatmaya başlamışken ondan da söz etmek istiyorum. Parasız kaldığımda kamerada soyunarak para kazanmaya bile çalışıyordum. Webcamda soyunmak aslında babamın tecavüzüne uğramaktan çok daha zevkliydi diyebilirim. Webcamda soyunurken öyle her zaman çalışmam gerekmiyordu ama babam aklına ne zaman eserse ve ne zaman fırsatını bulursa muhakkak boş geçmiyor ve bana tecavüz ediyor. Benim bu tecavüzlere sessiz kalmam biraz annemin mutluluğu için, bazende babamın maddi durumundan dolayı. Tecavüz ettiği her an işini bitirdikten sonra oldukça cömert davranıyor ve şuan okuduğum için bu cömertliklere iki yıl kadar daha ihtiyacım var, iki yıl kadar daha babamın tecavüzlerine göz yumam gerekiyor ama bu yaşananları kimseye anlatamadığım için artık şiştim ve içimi sizlere dökmek istiyorum.

Annem geçen sene çalıştığı iş yerinde tanıştığı bu adamla dediğim gibi üç ay kadar çıktıktan sonra evlenme kararı aldılar. Ortalama olarak sekiz dokuz ay kadar önce evlendiler. Bu adam, yani üvey babam o şirkette çalışmıyor, o şirketin sahiplerinin arkadaşı ve gide gele annemle tanışmışlar, her ne kadar evliliklerine ilk başlarda karşı çıksam ve anneme evlenmeyin desemde sonuç itibariyle bu evlilik gerçekleşti. Düğün sonrası balayı için yurt dışına çıktılar, o günler gerçekten çok güzel zamanlardı, yani zaman zaman neden bu evliliğe karşı çıktım ki diyerek kendi kendime kızdığım bile olmuştu. Zengin bir babam ve artık daha az hesap sonra bir annem vardı. Mali yönden gerçekten çok rahat bir haldeydim ve balayına giderlerken üvey babamın bana bıraktığı kredi kartı yüzünden üvey babamı sevmeye bile başlamıştım diyebilirim. Bir ay kadar annem iş yerinden izin aldı, üvey babamda kendi işinde olduğu için pervasızca balayına gittiler.Balayından geldikten sonra herşey benim için bir anda değişmişti, bir gün ki bu bir gün dediğim balayından geldikleri hafta içinde olan günlerden biriydi, bir gün ben okuldan gelmiştim, duş almak üzere odamda hazırlık yaparken eve birinin geldiğini duydum , saat daha erken olduğu annem ve babam işte diye düşünerek biraz tırmış bir şekilde kapıya doğru yöneldim, elen üvey babamdı. "Merhaba baba hayırdır neden geldin" diyerek halini hatrını sordum, evde birşey unuttuğunu ve alıp gideceğini söyledi, "hmm tamam bende duşa giriyorum, sonra görüşürüz tekrar" diyerek odama döndüm, üzerimdekiler çıkarmaya başladım. Babamın kapının aralığından beni izleyeceği aklımın ucundna bile geçmemişti, o kadar rahat davranıyordum ki hatta bir ara kendi kendime "acaba komple soyunup üzerime bornozumu alarak mı girsem banyoya, yoksa sadece iç çamaşırlarımla mı, babam görürse ayıp olur ama, en iyisi iç çamaşırlarımla ve üzerimde bornozla banyoya kadar gideyim orada soyunurum" gibisinden şeyler bile söyleniyordum, babamın asıl beni çıplak görmek isteyeceğini hiç düşünmüyordum bile. Sonunda iç çamaşırlarımla kaldıktan sonra üzerime bornozumu alıp odamdan çıkmak için kapıya yöneldiğimde babamı kapının aralığından beni izlediğini gördüm.

Verdiğim tepki tecavüze uğrayacağımı aklımın ucundan dahi geçirmediğim için "ay, afedersin baba bişey mi isteyecektin?" şeklinde olmuştu, eğer babamın düşüncelerini bile bilseydim o anda çığlığı basıp yardım isterdim. Ben öyle diyerek yanına yaklaşınca "yok kızım sadece ne yapıyorsun diye bakayım dedim, duşa mı gireceksin?" dedi, "evet baba duşa gireceğim, benden istediğin birşey yoksa tabi?" dedim ve gülümseyerek önünden geçip gittim, duşa girdiğimde üzerimdeki bornozu çıkardım, iç çamaşırlarımla kalmıştım, önce aynanın karşısında kaşlarımı düzeltip dişlerimi fırçaladıktan sonra sütyenimi çıkarmıştım, ardından külotumu çıkarırken babam kapının önünden "kızım bi açar mısın birşey soracağım" dedi ve kapıyı açmamı istedi, bende "tabi baba bi dakika açıyorum" dedikten sonra sütyenimi giymek üzere elime aldım ama sonra vazgeçtim, kapının arkasından sadece yüzümü göstererek babama "efendim baba buyur, seni dinliyorum" dedim. Ben kapıyı aralar aralamaz eliyle itti ve kapıyı ardına kadar ayırdı, babamın karşısında sütyensiz sadece külotla kalmıştım, bir anlığına panik yapıp göğüslerimi kapatmayı aklıma getiremedim ama sonra "ay nabıyorsun baba, sorun ne?" dedim. Hiç birşey söylemeden üzerime doğru yürümeye başladı, bakışları o kadar korkutucuydu ki o an bana tecavüz edeceğini düşünmemiştim ama o bakışlardan dolayı korkmuş ve şoka girmiştim.Ne oldu, ne istiyorsun diyerek sorular sorarken yanıma kadar yaklaştı ve "annenden daha güzelsin" deyip başımı ellerinin arasında alarak dudaklarımdan öpmeye başladı, ellerimi göğüslerimden çekip babamı itmeye çalışıyordum ama hiçbir işe yaramıyordu, başımı sıkı sıkı tutup canımı acıtarak dudaklarımı öpmeye bir an olsun ara vermiyordu. Tüm gücümle itmekten başka birşey yapamıyordum, bir an elimi yumruk yapıp salladığımda sanırım midesine geldi ve öpmeyi bırakarak arkasını döndü, banyodan çıkacağını zannetmiştim ama banyonun kapısını kapatıp kilitledikten sonra tekrar yanıma geldi ve "kendini bana bırakırsan herşey çok daha güzel olur, yok karşı koyarsan canını yakarım" dedi ve üzerindekileri çıkarmaya başladı, ben hala olayın şokunu üzerimden atamamıştım, babamın karşımda soyunmasını izliyor ve çaresizce ellerimle göğüslerimi kapatmış bir şekilde dikiliyordum. Babam üzerindeki gömleği çıkardı, sonra altında ki pantolonu, ve sonra üzerinde ki atelti, derken karşımda sadece baksırı ile kalmıştı, o ana kadar birşey söyleyemedim, kendimi konuşmaya zorladım ve ağzımdan çıkan ilk söz "baba bırak beni nolursun, içeri gitmek istiyorum" olmuştu. Bu sözlerim tabi babamın umurunda değildi ve baksırı ile üzerime doğru yürümeye başladı, tam yardım istmek için bağıracakken elini sıkı sıkı ağzıma bastırarak "bağırırsan canını yakarım, sessiz olursan işimi bitirip giderim" dedi, yavaş yavaş elimi ağzımdan çekerek dudaklarını dudaklarıma yaklaştırdı.

İlk öpücüğünü hatırlıyorumda o kadar ıslaktı ki sanki dudaklarımı öpmek yerine dudaklarımın üzerine tükürüyordu. Karşısında çaresizce, ellerim göğüslerimde ayakta bekliyordum ve beni öpmesine sessiz kalıyordum. Bir kaç saniye öptükten sonra boynuma doğru yalayarak inmeye başladı, öte yandanda ellerini kalçalarımın üzerine koyarak külotumun altına sokup kalçalarımı okşamaya başladı, ben tekrar babamı yavaş yavaş iteklemeye çalışıyordum ve sessiz bir tonda "baba yapma nolursun, bırak gideyim, istemiyorum nolur bırak beni" diyordum. Kulağıma dilini sürtüyor ve kulak mememi emerek bana "sende zevk alacaksın, sessiz ol" diyor ve yalamaya devam ediyordu. Bir süre sadece kulak mememi, göğüslerimi ve dudağımı emdikten sonra benden biraz uzaklaştı ve ellerimi tutarak göğüslerimi açmak istedi. Önce karşı koydum ve ellerimi göğüslerimin üzerinden çekmek istemedim ama zorlayarak açtı ve ellerimi iki yana bırakmamı istedi. Karşısında göğüslerim açık bir şekilde beklemeye başladım, bir süre sadece izledi ve "çok güzelsin, çok tatlı bir kızsın, emin ol bu yaptıklarını karşılıksız bırakmayacağım" diyordu. Beni izlemesi çok sürmedi, bir dakika belki sürmüştür ama sonrasında tekrar yanıma gelerek göğüs uçlarımı okşamaya başladı.

O an kendimi kaybetmemek için direnmeye başladım, yaşadığımız şey bir tecavüzdü ama tuhaf olan benimde biraz biraz zevk almaya başlamış olmamdı. Göğüs uçlarımı okşadıktan sonra ağzına alıp emmeye ve dilini göğüs uçlarıma vurmaya başladı, gözümü kapattığımda aldığım zevk artıyordu ama zevk almamak için direniyordum, gözlerimi açıp babamı izlerken tekrar kendime geliyordum ama ne zaman gözlerimi kapatsam yada başka bir tarafa baksam kendimden geçiyordum. Daha fazla devam etmemesi için babamın başını sıkı sıkı tuttum ve geri doğru ittim, iterkende "baba yapma nolursun, anneme söylerim bak, nolur yapma yeter bu kadar" dedim ama tekrar yakınlaşıp göğüslerimi yalamaya devam etti, sonrada önümde diz çöküp külotumun üzerinden amımı yalamaya başladı, ilk dil darbesini hissettiğimde bir titreme yaşadım ve kendimi geri çektim, babam elleriyle kalçalarımı kavrayarak başını bacaklarımın arasına bastırıp deli gibi külotumu yalamaya devam etti. Artık kendime dur diyemiyordum ve ister istemez yaşanılan şeyden bende zevk almaya başlıyordum. Babam bir kaç dakika külotumun üzerinden amını yaladıktan sonra ellerimle başını sıkı sıkı tutup kendime doğru bastırdım. Zevk aldığımı hissetmiş olacak ki dilini geri çekti ve külotumu çıkarmaya başladı.O dakikadan sonra artık üvey babama dur diyemiyordum aksine artık bende sikilmek istiyordum, bunu söylediğime inanamıyorum ama banyoda tecavüze uğrarken birden bende azmış ve sikilmek için sabırsızlanmaya başlamıştım. Külotumu çıkardıktan sonra tekrar başını bacaklarımın arasında soktu ve amımın üzerini ıslak ıslak yalamaya başladı. Çok geçmeden ayağa kalktı ve sıra sende diyerek dizlerimin üzerine çökertip sikini elime verdi. Babamın sikini gördüğümde olayı tekrar kavramıştım sanırım çünkü içime o ilk korku tekrar çökmüştü, o an babama oral sex yaparak boşaltıp elinden kurtulmayı düşündüm. Babamın sikini ağzıma alamamıştım korkumdan, babam sikini zorla ağzıma sokmuştu, zorla soktuktan sonrada dakikalarca ağzımdan çıkarmadı. Dizlerimin üzerine çökmüştüm ve babamın sikini zorla emiyordum. Biran önce boşalmasını ve beni rahat bırakmasını isteyerek bir süre sonra babama elimden geldiği kadar iyi bir oral sex yaptım. Tam emin değilim ama beş dakika kadar sürmüştür diye düşünüyorum, beş dakikanın sonunda babam sikini ağzımdan çıkarttı ve beni küvetin üzerine doğru oturttu. Küvetin köşesine oturduktan sonra ellerimle köşelerden tutunmamı söyleyerek bacaklarımı kaldırıp omuzlarının üzerine koydu ve tekrar amımı yalamaya başladı, Bu defa o kadar derinlerime kadar sokuyordu ki dilini resmen içimde hissedebiliyordum.

Bu defa sadece yalayarak bırakmadı ama, bir yandan yalıyor bir yandanda işaret parmağını amından içeri yavaş yavaş sokuyordu, parmağının tamamını soktuktan sonra bana bakarak "ne zaman bozdurdun bekaretini" diye sordu, hiçbirşey söyleyecek halim yoktu, gözlerimi kapattım ve küvetin üzerinde babamın beni yalamasından ve amımı parmaklamasından dolayı aldığım zevkle baş başa kaldım. Zaman zaman kollarımın gücü kesiliyordu, tam düşmelik olurken kendime geliyor ve tekrar sert bir şekilde küvetin kenarlarına tutunuyordum. Amımı yalayarak beni çılgına çevirdikten sorna sikini amıma doğru yaklaştırdı ve amımın üzerine sürtmeye başladı, babama bakıp "lütfen içime girme, canımı acıtma nolursun, bırak seni yalayarak boşaltayım ama içime girme" dedim, babamda "canını acıtmayacağım korkma sende zevk alacaksın, beni tatmin ettikten sonra bende seni çok mutlu edeceğim bak gör" dedi ve sikini çok yavaş bir şekilde içime iteklemeye başladı, hem itekliyor hemde benim gözlerimin içine bakarak canımın acıyıp acımadığına bakıyordu. O kadar iyi hazırlamıştı ki beni bir an olsun canım acımadı ve her defasında daha fazlasını sokması için azgın azgın bekledim. Yavaş yavaş tüm sikini içime soktu, bir süre hareket etmeden siki içimdeyken amımın üzerini okşayarak beni tahrik etti ve sonra sikini yavaş yavaş çekip komle içimden çıktı.
__________________
Paylaşmış Olduğum Hikayeler Alıntı & Hayal Ürünü Olup ÖzeldenMesaj Atıp Durmayın

NOT : Hikayeleri devamlı paylaşmamı görmek istiyorsanız konularımı beğenip yorumsuz bırakmayınız
ηумρнøмαηιαc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to ηумρнøмαηιαc For This Useful Post:
castan (19.Nisan.2015), hakan3465 (20.Nisan.2015), weter8304 (14.Nisan.2015)
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort