Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Karışık Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Mart.2015, 17:14   #1
Paylaşımcı Üye
 
Bilim1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01.Ocak.2015
Mesajlar: 206
Thanks: 133
Thanked 338 Times in 127 Posts
Bilim1 is on a distinguished road
Standart Oyunculuğun Getirileri - 114. Bölüm

114. Bölüm



Biraz geç uyanmıştık. Saat 11'e geliyordu. Kızlarda yanımdaydı. Kalktım ve bir sigara yakıp mutfağa indim. Kızlara bugünlük kahvaltıyı ben hazırlayacaktım. Hazırlamaya başladım kahvaltıyı. Çayı koydum,ekmek vardı zaten ve buzdolabından çıkarttıklarımı hazırlamaya başladım. Kahvaltı 15 dakikaya hazırlanmıştı. Yatak odasına çıktım. Müthiş bir görüntü vardı karşımda. 4 tane birbirinden güzel fizikli,gayet güzel kızlar yan yana ve çıplak bir şekilde yatıyordu. Bu anı kaçıramazdım ve hemen telefonumla birkaç pozlarını çektim. Amacım sadece boş zamanlarımda bakmaktı. Sonra telefonumu yerine bıraktım ve kızları öperek uyandırdım. Hep beraber indik aşağıya ve kahvaltımızı yaptıktan sonra salona geçtik. Hepsi ağrıdan,sızıdan şikayetçiydi. Sadece Dirca ile benim bir şeyim yoktu bizde daha işkence görmemiştik. Bu akşam evi terk etmek zorunda kalacağımız için çok geçe kalmayacaktık. Güldüm kızlara ve "Ne oldu? Fazla mı acı çektiniz dün gece?" dedim. Fulya "Seni göreceğiz birazdan." dedi. Bende "Görelim bakalım." dedim. Biraz dinlendik ve sigaralarımızı içtikten sonra "Hadi bakalım Oktay bey. Yatak odasına." dedi Fulya. Kalktım ayağa ve yatak odasına geçtim. Kızlarda arkamdan geldiler. Süreyi başlattılar. Fulya hemen tekli koltuğa oturdu ve ayaklarını uzatarak "Em canım." dedi. Yanına gittim ve ayaklarını alıp emmeye başladım. Parmaklarını sırayla ağzıma alarak emiyor. Ayaklarının üstüne öpücükler konduruyordum. İki ayağını da bir süre öptükten sonra Dirca yanıma geldi ve "Bende isterim." dedi. Fulya'nın ayaklarını bıraktım ve onun ayaklarını öpüp,yalamaya başladım. Bu arada kalçamda bir acı hissettim. Beyza kırbaçla vurmaya başladı kalçalarıma. Kafamı çevirdiğim anda Dirca tekrardan kafamı kendisine doğru çekilerek ayaklarını ağzıma verdi. Ayaklarını emerken bir yandan da saçlarımı okşayarak iyice bastırıyordu.Damla bu arada arkama geçerek göt deliğimi yavaş yavaş dillemeye başladı. Beyza'da sırtıma kırbaçla vurmaya devam ediyordu.



Bende Dirca'nın ayaklarını emiyordum.Daha sonra ayağını çekti. Dirca dolaptan belden bağlamalı dildoyu çıkartıp yanıma gelerek "Hadi yala bakalım." dedi. Bende "Bu olmaz." dedim. Dirca "Eğer götüne girmesini istemiyorsan al ağzına." dedi. Bende mecburen ağzıma alarak emmeye başladım. Yavaş yavaş yalarken Dirca'da beni hızlandırıyordu. Başımı iyice bastırmaya başladı kendisine doğru. Beyza arkamda eğilerek taşaklarımı eline alıp hafifçe sıkmaya başladı. Acı çekiyordum ama bunun yanında güzel de bir zevk vardı. Damla göt deliğimi biraz daha dilledikten sonra parmağıyla yavaş yavaş bastırmaya başladı. Sadece tek parmağıyla git gel yaparken bende Dirca'nın sikini yalamaya devam ediyordum. Fulya eline kemeri alarak sırtıma vurmaya başladı yavaşça. 15 dakikam böylece geçmişti. Kalan yarısında da yine çeşitli işkencelere maruz kalmıştım. Fulya,Damla'ya bir şeyler söyledikten sonra Damla "Tamam." dedi ve hemen yanıma gelip ellerimi arkada bağladı.Dirca,Fulya ve Beyza yatağa yan yana yatıp bacaklarını açtılar ve kendilerini dildolarla tatmin etmeye başladılar. Bende sadece onlara bakıyordum ve bekliyordum. Her halde böyle azdıracaklar beni diye düşünürken Dirca "Getir." dedi. Damla hemen beni dizlerimin üstünde yürüterek Dirca'nın amcığına yaklaştırdı ve Dirca birden bağırarak orgazm oldu. Damla o anda ağzımı hemen Dirca'nın amcığına dayayarak tüm orgazm sularını içirdi. Ağzım,yüzüm resmen sudan sırılsıklam olmuştu. En sonunda Fulya ve Beyza'ya da aynılarını yaptım. Damla ise beni yere sırt üstü yatırarak üzerime geldi. Ayaklarının üstünde duruyordu tam göbeğimin üstüne denk geliyordu durduğu yer. Bu arada kendini tatmin etmeye başladı ve en sonunda orgazm oldu. Suları akarken üzerimde dolaşmaya başladı ve tüm orgazm suları vücuduma düşmüştü. Sürem bittiğinde girip duş aldım ve temizlendikten sonra çıktım. Kızlar güldüler ve "Nasıl iyi geldi mi?" diye sordu Damla. Bende "Evet,evet. Çok." dedim. Gülüşmeler devam ediyordu. Dirca'ya bakarak "İstersen sen fazla gürme. Sıra sende." dedim. Gülerek "Acıya dayanıklıyımdır." dedi.


Gülümsedim ve "Güzel." dedim.Yine her zaman yaptığımız gibi biraz dinlendikten sonra süreyi ayarladık ve başladık. Dirca'yı hemen yatağa doggy style pozisyonuna getirip götüne girmeye başladım. Hırslanmıştım,gerçekten çektiği acılar insanı iyice azdırıyordu. Dirca'nın götünü sikerken gözüm dönmüştü adeta. Hızlı hızlı kuru bir şekilde götünü sikerken bir yandan da saçlarına doladım elimi ve kendime doğru çekmeye başladım. Dirca bağırmak istiyordu belliydi ama yine de ağzında Damla'nın belden bağlamalı dildosu vardı. Götünü 6-7 dakika kadar siktikten sonra çıktım. Fulya geçti yerime ve alttan dildolardan birisini Dirca'nın amına soktuktan sonra kendi beline bağladığı dildoyu da Dirca'nın göt deliğine sokarak git gel yapmaya başladı. Ben kenardan kırbaçı alarak vurdum sırtına. Vurdukça sırtında oluşan ince kızarık çizgileri izliyordum. Dirca'nın inleyişi kulağıma iyice güzel bir müzik gibi geliyordu. Vurdukça vuruyordum. Sırtında ki kızarıklıkları izlemek için durdum. Güzel bir şekil oluşturdu o kızarıklıklar. İzlemeye başladım. Fulya bir süre sonra arkasından çekildi. Ben geçtim tekrardan. Amında ki dildoyu çıkarttım ve göt deliğine sokup ben amına girmeye başladım. Dirca aramızda resmen bitmişti. 10 dakika kadar onu o pozisyonda siktikten sonra içinden çıktım. Götünde ki dildoyu da çıkartıp kenara attım. Boşalma isteğim daha yoktu. Dirca'yı saçından tutarak çekmeye başladım. Yerde sürünüyordu adeta. Onu çıkartıp merdivenlerin başına getirdim. Diz çöktürdüm ve sikimi ağzına vererek emdirmeye başladım. Bir yandan da saçlarından tutarak sertçe bastırıyordum. Kızlar yanımıza geldiler bir süre sonra. Damla'ya "Aşağıya in ve dolaptan reçel ve çikolata getir." dedim. Damla gülümsedi ve ne yapacağımı anlayarak "Peki." dedi. Hemen indi aşağıya. O gelene kadar da ben Dirca'ya sertçe sakso çektirmeye devam ettim. Damla çok geçmeden elinde reçel ve çikolata ile geldi. Reçeli elime aldım ve bir parmak kadar aldıktan sonra Fulya'nın yanına gittim. Onu korkuluklara doğru domalttım ve göt deliğine reçeli sürdükten sonra Dirca'ya yalamasını söyledim. Dirca,reçeli yalarken Fulya'da inlemeye başladı. Damla'yı daha sonra yere yatırdım sırt üstü.


Onun amının üstüne de baya bir reçel sürdükten sonra Dirca'ya o reçeli de yalattım. Beyza'nın ise ayaklarına sürdüm. Dirca köpek gibi dört ayak üzerinde eğilerek Beyza'nın ayaklarında ki reçeli dillemeye başladı. Bende onu izliyordum. Daha sonra yanıma çağırdım. Çikolata kavanozunu açarak çikolatayı yavaşça sikime ve taşaklarıma sürdükten sonra "Sadece 2 dakikan var." dedim. Dirca hemen sikimi ağzına alarak yalamaya başladı. O kadar hızlı yalıyordu ki bitirmek için. Bende zevke geliyordum iyice. Dirca sikimde ki ve taşaklarımda ki çikolataları çok kısa bir süre içinde bitirdi.Saçından tutarak kaldırdım ve tekrardan korkuluklara domaltarak götüne girmeye başladım. Götüne hızlı hızlı girerken kavanozdan bir parmak kadar çikolata aldım. Damla'yı yanıma çağırdım ve çikolatayı dudaklarına sürdüm. Gülümsedim ve o da gülerek hemen dudaklarıma yapıştı. Damla ile öpüşürken bir yandan da Dirca'nın götünü hızlı hızlı sikiyordum. Dirca çok geçmeden tekrardan orgazm oldu. Hali kalmamıştı ama dayanıyordu. Süresinin bitmesine son 5 dakika kala boşalacağımı anladığımda çıkarttım sikimi götünden ve yere doğru 31 çekerek boşaldım. Yerde döllerim duruyordu. Dirca'ya "Yala." dedim. Yine dört ayak pozisyonuna gelerek yalamaya başladı yerde ki döllerimi. Son 5 dakikasını da diğer kızlara bıraktım. Sonra beraber duşa girerek yıkandık ve çıktık.Dirca'yı biraz erken bırakmam gerekiyordu otele. O yüzden giyindik. Dirca gitmeden önce kızlara bir şeyler söylemek istediğini belirtti. Bende çevirmeye başladım söylediklerini. Kızlara "Arkadaşlar Dirca hepinize çok teşekkür ediyor. Harika zaman geçirdiğini ve bunu daha önce yapmadığını. İlk olduğunuzu ve sizleri unutmayacağını söylüyor." dedim. Kızlar Dirca'yı öptüler ve çıkıp arabama bindik. Otele doğru giderken "Nasıldı?" dedim. Dirca "Gerçekten inanılmazdı. Ben 2 günde bu kadar çok orgazm olduğumu hatırlamıyorum." dedi. Bende "Beğenmene sevindim." dedim. Dirca "Birkaç ay seks yapmadan durabilirim her halde. Bana o kadar yetti bu sevişmemiz." dedi. Otelin önüne gelmiştik bu arada. Dirca'ya "Fazla rahata alışma. Her an kapını çalabilirim." dedim. Gülümsedi ve "Beklerim." dedi. Gülerek "Ne dersin? Şu öğrencinle beraber bir gruba?" dedi. Bende "Bilmiyorum. Sonrasında başıma bela olmasın?" dedi. Bende "Bilmiyorum ama öyle bir çocuğa benzemiyor." dedim. Gülümsedi ve "Bende öyle düşünüyorum. Neyse konuşuruz bunları. Görüşürüz." dedi ve dudaklarımdan öpüp indi.


Tekrardan eve döndüm. Kızların her biri salonda bir koltuğa yayılmış oturuyorlardı. Sigara ve alkol içiyorlardı. Bende yanlarına oturdum. Damla bana bir kutu bira attı oturduğu yerden ve sonra da sigara paketi ile çakmağı attı. Sigaramı yaktım ve biramı açarak içmeye başladım.Damla "Acayip yorulduk ya. Yarın ne yapacağız okulda?" dedi. Fulya "Ben şahsen gitmeyi düşünmüyorum. Yarın bir de antrenman yapmamız gerekiyor. Antrenmanı kaldıramam bu yorgunlukla." dedi. Güldüm ve "Ne çabuk kırıldınız öyle siz ya? Hani hepiniz azgın kızlardınız?" dedim. Gülüştüler ve Fulya "Bu kadar boşalacağımı düşünmemiştim ben. Gerçekten harika bir hafta sonu geçirdik." dedi. Damla "Katılıyorum." dedi ve birasından bir yudum aldı. Biralarımız ve sigaralarımız bitince kalktık. Damla'ya yardım ederek evi şöyle bir toparladık ve çöpleri doldurduk poşetlere. Daha sonra Fulya ve Beyza giyindiler. Damla'ya birer öpücük verdikten sonra "Görüşürüz." diyip çıktık evden. Arabaya binerek önce Fulya'yı evine bıraktım. Sonra da Beyza'nın evine geçtik. Beyza'nın evinin önündeyken "Gelsene bize. Bir şeyler içeriz." dedi. Bende "Eve gideyim. Başka bir gün." dedim. Beyza "Lütfen. Kaç seferdir böyle atlatıyorsun beni." dedi. Bende "Peki,tamam." dedim. Arabayı park ettim ve beraber çıktık evine. 2 tane daha kız arkadaşı vardı evde. Beni onlarla tanıştırdı hemen ve sonra Beyza ile beraber mutfağa geçtik. Beyza bize kahveleri yaptı.Bu arada sigara içmek için balkona çıktım. Sigaramı yakmış etrafı seyrederken Serap geldi yanıma ve "Sen şu oyuncu olan çocuksun." dedi. Bende "Evet. Sen?" dedim. Matematik öğretmenliği okuyormuş bizim okulda. Daha önce görmemiştim. Gerçi onların kampüsleri bize biraz uzaktı. Serap'ı tanıtmam gerekirse kendisi 20 yaşında,benimle aynı yaştaydı yani. Üniversite 3. sınıf Matematik Öğretmenliği öğrencisi. 1.70 boylarında,sarı kısa saçlı,beyaz tenli,göğüsleri ortalama boylarda ve dik,kalçaları ise dikkat çekici derecede dolgun,çıkık gayet yusyuvarlak güzel kalçalara sahipti yani. Serap ile bir süre sohbet ettik. Güzel bir sohbeti olan bir kızdı.


Genel kültürü falan da baya yüksekti. Hem fiziğiyle,güzelliğiyle ve bilgisiyle beni etkilemişti. Gülümseyerek "Sigaran var mı?" dedi. Bende "Evet." dedim. Bir sigara ona verdim ve bende ikinci sigaramı yaktım. Sohbet ederken Beyza geldi balkona ama biraz ters bakıyordu Serap'a. Sanırım kıskanmıştı biraz. Serap bana "Neyse ben içeriye geçeyim. Bir ara oyunculukla ilgili sohbet ederiz. Telefonunu alabilir miyim?" dedi. Bende "Tabii." dedim. Numaralarımızı verdik karşılıklı ve sonra Serap içeriye geçti. Beyza'da kahveyi bana uzattı ve paketimden bir sigara alarak yaktı.
Bilim1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to Bilim1 For This Useful Post:
castan (13.Nisan.2015), DeatHSouL  (12.Mart.2015), weter8304 (13.Mart.2015)
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort