Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.Mayıs.2016, 17:29   #1
ArTeMiSs
Co Admin
 
ArTeMiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19.Aralık.2011
Mesajlar: 7.542
Thanks: 307
Thanked 4.548 Times in 1.581 Posts
ArTeMiSs is on a distinguished road
Standart Ağzına boşalmamdan hoşlanan manita

Selam sex hikaye severler. Benim hikayemi okurken sizin de boşalacağınızdan eminim. Ben bir bayanım ve sevgilim benim onun ağzına boşalmama bayılıyor. Her defasında önce beni yalayarak ağzının içerisine boşalmamı sağlıyor. Bu da her zaman yaşadığımız sex hikayeleri harika hale geliyor. Onunla ilk yaşadığım müthiş bir seks hikayemi size de anlatmak istiyorum. Ama öncelikle size biraz kendimden bahsedeyim. Adım Nihan ve henüz 23 yaşındayım. Seks yapmak son 1 yıldır benim vazgeçilmezlerim arasına girdi. Sevgilim oldukça yakışıklı ve kendine güvenen bir erkektir. Zaten ne zaman dışarıya çıksak kızların bakışları hep üzerinde olur. Ben de onu her zaman kıskandığım için başka birilerine bakmasın diye hep seksi en iyi şekilde yapmaya çalışır.

Neyse sevgilimle bir akşam bir partiye katılmıştık. Oldukça seksi bir şekilde giyinmiş ve hazırlanmıştım. İçerisi oldukça kalabalıktı kim kiminle belli değildi. Sevgilimle bir yandan içkilerimizi yudumluyor bir yandan da orta düzey orta düzey birbirimize öpücükler konduruyorduk. Ama ben bir süre sonra eve dönmek için sabırsızlanmaya başlamıştım. Çünkü canım acayip şekilde seks yapmak istiyordu. Bunun için de sevgilimin kulağına fısıldadım. Ağzına boşalacağım aşkım hadi eve gidelim dedim. Bunu duyan sevgilimin gözlerinin içi parladı. Hemen bir taksiye atladık ve eve gittik. Daha apartmandan girerken öpüşmeye başlamıştık. Evin kapısına vardığımızda ise birbirimizi sürekli okşuyorduk.

Sevgilim beni kucağına alarak yatak odasına götürdü. Üzerimdeki seksi elbiseyi hiç çıkarmadan hemen yukarıya sıyırdı ve kafasını amıma dayayarak yalamaya başladı. O yalarken ben gerçekten de çok zevk alıyordum. Yavaş yavaş dilini amıma sokup çıkarıyor ben o dil darbeleri ile kendimden geçiyordum. Elleri de göğüslerimdeydi ve göğüslerimi sıkıp sıkıp bırakıyordu. Sevgilim amımı yalamaktan hiç yorulmazdı. Yine beni sarsılarak boşaltana kadar yaladı ve daha sonra da ağzının içerisine akan am sularımı yuttu. Şimdi sıra onun boşalmasına gelmişti. Hemen yarağını amıma kökledi ve sert bir şekilde beni sikmeye başladı. Bu da ayrı bir zevkti benim için zaten çok geçmeden de amıma boşalarak sevgilim de arahatladı.
ArTeMiSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ArTeMiSs For This Useful Post:
castan (15.Haziran.2016), weter8304 (30.Ağustos.2016)