Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Karışık Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Eylül.2016, 21:55   #1
Paylaşımcı Üye
 
Hikayeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21.Şubat.2014
Mesajlar: 808
Thanks: 409
Thanked 1.379 Times in 367 Posts
Hikayeci is on a distinguished road
Standart Ergenliğimle Başlayan Sex Anılarım 5

Ergenliğimle Başlayan Sex Anılarım 5

Lise 2'ye geçmiştim. Fen bölümünü seçtim. Elif ile yine aynı sınıftaydık. Artık Elif'e soğuk davranıyordum. O da üstüme gelmiyordu. Mine Hoca evlenmişti ve Alanya'ya atanmıştı. Okulda güzel kızların hepsinin sevgilisi vardı. Birinci dönem boyunca Eşek dışında birşey sikmemiştim. Onu da sadece haftasonlarında sikiyordum. Birinci dönem tüm derslerim 5 idi. İkinci dönem başladığında abim askerden döndü. Geldiğinde ilk olarak Halime Teyze'yi sordu. Günler günleri kovaladı ve Tüm yazılılar bitti. Cuma günü geldi. Haftaya cuma karne verilecekti. Köye gitmek için hazırlanırken kapı çaldı. Kapıyı açtığımda Güzel bir süprizle karşılaştım. Mine Hoca idi. Hemen içeri alıp dudağına yapıştım. İkimiz de çırılçıplak soyunduk. 69 pozisyonuna geçtik. Ben amcığını yaladım o da yarrağımı... Sonra onu domaltıp yarrağımı dayadım. Biraz zorlansam da amcığına girmeyi başardım. Yirmi dakika gitgel yaptıktan sonra amcığına boşaldım. O gün 2 posta amcığından, 1 posta götünden olmak üzere 3 posta daha siktim. Karne gününe kadar bende kaldı. Bana tam anlamıyla karılık yaptı. Evi temizledi. Yemek yaptı. Geceleri aynı çekyatta yattık. Cuma günü ben karnemi aldıktan sonra son bir kez daha sikiştik. Ben köye o da Alanya'ya gitti.

Yaz boyunca kendimi ders çalışmaya verdim. Arada rahatlamak için de ahıra girdim. Okullar açıldıktan sonra da ders çalışmaya ara vermedim. Artık son sınıf olmuştum. Üniversite sınavına giderecektim. Babamın maddi durumu çok iyi olmadığı için dersaneye gidemiyordum. Evde kendi çabamla sınava hazırlanıyordum. ÖSS zamanı gelip çatmıştı. Sınava Alanya'da girecektim.

Sınav için Alanya'ya gittim. Teyzemlere eşyalarımı bıraktıktan sonra Jale Hanım'lara gittim. Beni görünce çok sevindi. "Görmeyeli büyümüşsün bayaa.." dedi. Beni hemen özel daireye aldı. Aslında ben sikişmek için gelmemiştim. Beni birden çırılçıplak soydu. "Tek büyüyen boyun değilmiş. Yarrağın tam bir azman olmuş dedi. Yarrağımı okşayıp yalamaya başladı. Yarrağım tam olarak sertleşmişti. Hemen çırılçıplak soydum onu... Göğüslerini somurmaya başladım. "Senin o iri göğüslerini özlemişim." dedim. Yatağa yatırıp göğüslerinin arasında gitgel yaptım. Bir süre sonra suratına boşaldım. Sonra amcığına indim ve boşaltana kadar yaladım. "O koca yarrağı amcığıma istiyorum." dedi. Bacak omza yapıp yarrağımı amcığına dayadım. Zorlaya zorlaya başını soktum. Acı bir çığlık attı. Amcığı çok daralmıştı. 3 yıldır sikmiyordum. O zamanlar yarrağım 19cm idi. Geçen hafta ölçtüğümde 26cm olmuştu. Yarrağımı zorlamaya devam ettim. Çok az kısmı girmişti. Altımda acı dolu inleme sesleri çıkarıyordu. Yarısına kadar soktuktan sonra dudağına yapışıp kökledim. Tamamını dokamasam da büyük bir kısmını sokmuştum. Bir süre gitgel yaptıktan sonra boşaldım. Yatakta yanına sırt üstü uzandım. Mine Hoca'nın da bir ara Gündoğmuş'ta çalıştığından bahsetti. "Çok severdim kendisini. Çok yardımcı oldu bana. Özel ders verdi." dedim. "Onu da mı siktin?" dedi. "Hayatımın en güzel aylarıydı. Alınma ama muhteşem birisiydi." dedim. Herşeyi anlattım. "Demek bekaretini sen bozdun." dedi. Düğünden bir hafta önce diktirdiğini anlattı. Ben de asıl geliş sebebimi anlattım. Seneye üniversite vardı. Para biriktirmek için iş istedim. Bana "Yazın sen gel. Çalışmasan da güzel maaş bağlarım sana. Sen yeter ki buralarda ol." dedi. Toparlandım ve teyzemlerin oturduğu apartmana döndüm. Dış kapıda sarışın çok güzel peri gibi bir kız gördüm. Hayran hayran bir süre baktım. Az yaklaşınca onun Merve olduğunu anladım. Televizyonda filmlerde bile öyle güzel kız gördüğümü hatırlamıyorum. Önce de çok güzeldi ama şimdi çok daha güzel hatta gerçek olamayacak kadar güzel olmuştu. Ben donup kalmıştım. Merve beni fark edince "Bakmaya devam et. Çünkü bu son görüşün olacak. Çünkü Mersin'e taşınıyoruz." dedi. Sonra da Necla Teyze'lere girdi. Ben de teyzemlere girdim. Akşam yemeğinden sonra biraz televizyon izledim ve yattım. Ertesi gün sınava girdim. Sınav güzel geçmişti. Tekrar Gündoğmuş'a döndüm. Bu arada kafama koymuştum. Üniversite'yi Mersin'de okuyacaktım. Merve'nin güzelliği beni çok etkilemişti.

Yaz gelmişti. Karneler verildi. Ben de ÖYS için Antalya'ya gittim. En son Fen Lisesi sınavı için gitmiştim. Pek yol iz bilmiyordum. Orada beni Ümit Abi alacaktı. Otogar'da indim. Ümit Abi bekliyordu orada. Opel Astra marka bir araba ile gelmişti. Eniştesininmiş. Eniştesi seferdeymiş. Her gün ablasını sikiyormuş. Ev bir apartman dairesi idi. Eve girdiğimizde ikisi de seksi bir gecelik giyiyordu. İkisi birden bana sarıldı. Beni çırıl çıplak yaptılar. Esra Abla "Oha... Bu nasıl bir yarrak olmuş böyle? At yarrağı gibi." dedi. Esra abla benim, Halime Teyze Ümit'in yarrağını ölçtü. Benimki 27cm, onunki 18cm olmuştu. Önce Ümit ablasını sikecekti, ben de annesini... İkisi de domaldı. Yarrağımı Halime Teyze'nin amcığına zorladım. Yarrağım girdikçe acı acı inleme başladı. Baktım Ümit çoktan ablasının amcığında gitgel yapıyordu. Ben de Halime Teyze'nin amcığına kökledim. Acı bir çığlık attı. Bir süre sonra Halime Teyze'nin titrediğini fark ettim. Sesi de değişmişti. Yani orgazm olmuştu. Ümit de ablasının amcığına boşalmıştı. Ben de yarrağımı Halime Teyze'den çıkarıp Esra'nın amcığıma dayadım. Biraz zorlanarak da olsa amcığına girdim kayganlaştıran döller sayesinde... Yarrağımın yarısından çoğu dışardaydı. Hafif hafif ittirerek girmeye devam ettim. Yarrağımın çoğu girmişti ama 5-6cm'lik kısmı dışarda kalmıştı ve gitmiyordu. Ben de buşekilde gitgel yapmaya başladım. Bir süre sonra ikimiz aynı anda boşaldık.

Ertesi gün sınava girdim ve Gündoğmuş'a döndüm. Oradan köye geçtim. Bir hafta kaldıktan sonra Alanya'ya geçtim. Jale Hanım beni otel personelinin kaldığı odaya yerleştirdi. Odada 2 tane 2 kişilik ranza vardı. Odada iki kişi kalıyordu. Odada kalanlardan biri tanıdıktı. Orta birde bizim sınıfta olan Bünyamin vardı. Eşyalarımı koyduktan sonra Jale Hanım'ın özel odasına çıktık. Jale Hanımla 1 saat kadar sikiştik. Akşam yemeği vaktiydi. Mutfağa indim. Personelle birlikte yemek yedim. Odama geçtim. Bünyamin ile sohbet ettik. Görevimin ne olduğunu sordu. Ben de Jale Hanım'ın getir götür işlerine baktığımı söyledim. Hergün Jale Hanım ile sikişiyordum. Bazen Jale Hanım'ın müsait olmadığı günler oluyordu o günlerde sikişmiyorduk. Bu arada sınav sonuçları açıklanmıştı. Mersin Bilgisayar Mühendisliği'ni kazanmıştım. Bir defasında Bünyamin'i bayan müşterilerden birinin odasına girerken gördüm. Kadın çok yaşlıydı. Bir saat sonra saçı ıslak gelmişti. Anlamıştım kadını sikmişti. Diğer arkadaş odada yoktu. Sordum, anlattı. Kadını sikip parasını alıyormuş. Bana da ayarlamasını istedim. Bir tane kadın varmış. Odasını aradı, görüştü. Arada bana dönüp "Seninkinin kaç cm olduğunu soruyor?" dedi. "Sen 20 de korkmasın." dedim. Kadına dönüp söyledi. Son olarak kadına "Komisyonumu isterim." dedi. Bünyamin resmen pezevenkliğimi yapmıştı. Bana dönüp "Keşke o kadar sallamasaydık. Kadın beş para vermeden geri yollar seni." dedi. Ben de hemen fermuarı indirip yarrağımı gösterdim. "Oha..." dedi. Oda numarasını söyledi. Kapıyı çalıp oda servisi diyecektim.

Gittim kapıyı çalıp "Oda servisi" dedim. Kapıyı 30'lu yaşlarında esmer manken gibi bir kadın açtı. Üzerinde dantelli transparan bir gecelik vardı. Altında dantelli sütyen ve kilot vardı. Tamamı kırmızıydı. Hemen kapıyı kapatıp dudağına yapıştım. Onu kucaklayıp yatağa yatırdım.Sonra da ben çırıl çıplak soyundum. Yarrağımı görünce "Offf... O ne öyle... Sanırım acılı bir deneyim olacak ama değer." dedi.Sonra onu çırılçıplak soydum. Önce göğüslerini emdim. Sonra amcığına indim. Amcığını bir süre yaladıktan sonra yarrağımı zorladım. Zorlana zorlana yarrağımın ucu girdi. Çektiği acı yüzünden belli oluyordu. Yarrağımı zorlaya zorlaya yarısına kadar sokmayı başardım. Daha fazla zorlamadım ve bu şekilde gitgel yaptım. Bir defa orgazm olmuştu bile. Bir süre sonra ben de boşaldım. Sonra beni alelacele giydirip yolladı. Sonra aşağıya odaya indim. Duşumu aldım. Bünyamin çoktan uyumuştu. Sabah Bünyamin'e "Kadın manken gibiydi. Neden kendin gitmedin de beni yolladın?" dedim. "Normalde öyle fıstık gibi kadını kimseye bırakmam. Kadın eşiyle birlikte gelmiş tatile. Adam yaşlı da olsa riske değmez." dedi. Ertesi gün otel lobisinde kadınla biraz sohbet ettik. Mersin'de yaşıyormuş, tatile gelmiş. İsmi Dilan'mış. Aslen Diyarbakırlı'ymışlar. Kadın 32 yaşında 15 yaşında kızı, 11 yaşında oğlu varmış. Kocası 60 yaşında ve müteahhitmiş. Kocasının 55 yaşında bir eşi daha varmış. Onun 8 tane çocuğu varmış. En büyüğü kadından büyükmüş. Çocukların hepsi evliymiş ve farklı evlerde yaşıyorlarmış. Bir sürü apartmanı varmış Mersin'de... Ben de Mersin'i kazandığımdan bahsettim. Bana yardım edebileceğinden bahsetti. Ev telefonunu verdi. Bir de yüklü bir para verdi. "Bu gece de gel. Yarın Bodrum'a gideceğiz." dedi. Gece yine gittim. Direkt öpüşmeye başladık. Sonra domaltıp amcığını yaladım bir süre... Yarrağımı amcığına dayayıp zorladım. Bu kez biraz daha kolay girdi ama yine de amcığı daracıktı. Zorlanarak ilerliyordu yarrağım. Yarrağıma alışmasına rağmen yine köküne kadar sokamamıştım. 10cm'i dışardaydı hala... Bu şekilde yarım saat gitgel yaptıktan sonra amcığına boşaldım. Ertesi gün sabahtan gittiler. Yaz bitene kadar bir çok kadınla sikiştim. Hepsi ihtiyardı ve bir çoğu Almandı. Arada Bünyamin ile Timuçin'den bahsettik. "Timuçin'i ben de siktim." dedim. "O da birşey mi ben nişanlısını da siktim. 3 yıldır sikişiyorduk. Yazın başında nişanlanınca sikişemedik." dedi. "Nişanlısı kim?" dedim. "Şahika..." dedi. "Sen siktiğinde bakire değildi. Değil mi?" dedim. "Evet, yok sa sen mi bozdun?" dedi. Ben de onu sikiş hikayemi anlattım. Serap Hoca'yı sikmiş olmama da hayret etti. Artık köye dönme zamanım gelmişti. Bir sürü harçlık biriktirmiştim. Babamın bir yılda kazandığının 3-4 katını kazanmıştım. Bunları Jale Hanım'ın maaşımı yatırdığı bankaya yatırdım. Ayrıca Jale hanım hizmetlerimin karşılığı kışın da maaşımın devam edeceğini söyledi. Teyzemler'den Merve'lerin adresini almak istedim. "Belki bana yardımları dokunur." dedim. O da telefonlarını verdi.

Köye döndüm. Annem, babam ve abimle hasret giderdim. Sonra Gündoğmuş'da evrakları hazırladım. tam işim bitmemişti. Gece halamlarda kalacaktım. Halamlar Almanya'ya dönmemişti. Halam, eniştem ve kuzenim vardı. Kuzenim'in ismi Büşra idi. Kumraldı. Benden bir yaş büyüktü. Çok uçuk kaçıktı. O akşam da çok seksi kıyafetler giymişti. Üstte göğüs dekolteli tişört. Altta mini kot şort vardı. Köyde hakkında bazı dedikodular duymuştum. Almanya'da her gece başkam bir adamla yatıyormuş. Yazları pek gelmezdi ama bu yaz sanırım zorla getirmişler. Akşam yemeğinden sonra dışarda dolaşmak istedi. Halamlar önce izin vermek istemedi. Sonra Büşra "Burası Almanya değil, korkmayın. Hem yanımda Hakan da olacak." dedi. Dışarıya çıktık. "Oh be... sabahtan beridir sıkılıyordum." dedi. Sonra "Biraz bira alıp parkta içelim." dedi. "Ben bira içmem." dedim. "Sana da da kola alırız." dedi. "Yalnız baban bizi parasız yolladı. Nasıl alacaksın?" dedim. "Ben hallederim." dedi. Bir tekel bayine geldik. Benim parka doğru gitmemi istedi. Uzaktan izliyordum. İçeriye girdi. Girer girmez adamın dudağına yapıştı. Sonra birden kapı kapandı, ardından ışıklar... Sonra sessizce kapıya yaklaştım. Büşra'nın inleme sesleri geliyordu. Tekelci "Ohh... Orospum benim... Çok seksisin yavrum, senin gibileri sadece porno filmlerde olur sanıyordum. " dedi. Bir süre sonra toparlanma sesleri duydum. Sanırım 5 dakika anca sürmüştü. Hemen parka doğru hızlı adımlarla gittim. Bir süre saçı başı dağınık dekoltesi açık bir şekilde geldi. Elinde 4 tane kutu bira, 2 tane kutu kola vardı. Zaten yarrağım kalkmış durumdaydı, baksırın yanından bacağıma doğru uzanmıştı. Baktığı anda fark edilirdi. "Adamla sikiştin mi?" dedim. "Evet, hiç zevk almadım. Hemen boşaldı." dedi. "Aradığın zevki ben verebilirim." dedim pantolonumun üzerrinden yarrağımı tutarak. "Oha o nasıl birşey?" dedi. Elindekileri bırakıp önüme diz çöktü fermuarımı indirdi. Yarrağımı dışarıya çıkarıp okşamaya başladı. "Üfff... Kolum kadar. Hiç bu kadar büyüğünü görmemiştim. Abininkinden bile büyük. Hem de çok daha büyük." dedi. "Abimle de mi sikiştin?" dedim. "Evet." dedi ve anlattı. 2 hafta kadar köyde kalmışlar. İlk günler çok sıkılmış. Köyde eski bir eve sigara içmek için girmiş ama 2 tane 15 yaşında çocuğu birbirlerini sikerken yakalamış. Çocuklardan sikilenin yarrağı küçükmüş, diğerininki çocuğun yaşına göre iyiymiş. Onlarla sikişmiş bir süre... Abim onu o çoklarla sikişirken yakalamış. Bundan sonra abim sikmeye başlamış. Abimin yarrağı yediği en büyük ikinci yarrakmış. Almanya'da son zamanlarda Ganalı bir zenci ile sikişiyormuş. Onunki 23cm imiş. Hala yarrağımı okşuyordu ve yalamaya da başlamıştı. Sonra yoldan bir kadının geçtiğini gördüm. Kadın şaşkınca baktı. Bir an göz göze geldik. Derya Hoca'ydı. Başını çevirip hızlı adımlarla uzaklaştı. Ben "Burada olmaz." dedim. Duvar dibinde yüksek ağaçlar vardı. Çok kuytuydu. Yerler çimenlikti. Oraya geçtik. Büşra mini kot şort'unu çıkardı. Altında kilot yoktu. Tekelci hatıra olarak almış. Duvar dibine diz üstü çöküp domaldı. Ben de pantolonumu indirdim. Büşra'nın amcığını parmaklamaya başladım. Gayen kaygandı. Hemen yarrağımı dayadım. İttirmeye başladım. Yarrağımın en rahat girdiği amcıklardan biriydi. Bir yerden sonra zorlanmaya başladım. Belinden tutup yarrağımı ittirdim ve köküne kadar soktum. Büşra "Muhteşem bir yarrağın var. Amcığımın ulaşılmamış yerlerine ulaştın. Çok zevk alıyorum." dedi. Yarrağımı önce yavaş yavaş çekip soktum bir süre... Sonra alıştıka hızlandım. Ellerimi Tişörtünün içine sokup göğüslerini ellemeye başladım. Büşra'nın vücudunda bir titreme oldu. "Ohhh... En son abin orgazm etmişti beni.. Ama sen abinden daha iyi sikiyorsun." dedi. Hala hızlı bir şekilde gitgel yapıyordum. Bir süre sonra amcığına boşaldım. Sonra içeceklerimizi içtik. Birazcık ılımıştı. Üstüne bir posta daha amcığından siktim. Sonra da doğruca eve geldik. Biz geldikten sonra benim yatağımı salona hazırladılar. Ertesi gün okula gidecektim. Büşra da benimle gelmek istedi. Yolda yürürken bir araba yanımızda durdu. Bu Derya Hoca idi. Kendisinin de kızının diploması için okula gittiğini söyledi. Arabaya bindik. Ben ön koltuktaydım. Derya Hoca diz hizasında bir etek giymişti. Üsttede gömlek vardı. Yalnız gömleğin üstten 2 düğmesi açıktı. Göğüs dekoltesi veriyordu. İlk defa böyle görüyordum onu. Araba hareket etti, bir süre sonra başka bir apartman önünde durdu. "Buradan alacağım şeyler var. Yardım eder misiniz?" dedi. Arabadan çıktık. Apartmana girdik. Zemin katta bir numaralı daireyi elindeki anahtarla açtı ve girdik. Antreyi geçip yatak odasına girdik. İkimiz de şaşkındık. Derya Hoca dün gece parkta gördüm sizi. Burada sikişin, ortalık yerde yapmayın." dedi. İkimizin de dili tutulmuştu. "Sizin başlayacağınız yok en iyisi ben başlayayım." dedi ve soyundu. Derya Hoca 40 yaşındaydı ve yaşına göre gayet güzel bir vücudu vardı. Önüme diz çöktü kemerimi çözdü. Pantolonumla birlikte kilotumu indirdi. Yarrağım inik vaziyetteydi. Önce eliyle bir süre okşadı. Bu arada Büşra da benim üst tarafımı soydu. Ardından kendisi de soyundu. İkisi birden beni kucaklayıp yatağa attı. Derya Hoca amcığı suratıma gelecek şekilde çömeldi. Ben de amcığına dil darbeleri atmaya başladım. O sırada Büsra da yarrağımı yalamaya başlamıştı. Bir süre sonra Derya Hoca'nın yerini Büşra aldı. Büşra'nın amcığını yalıyordum. Derya Hoca'da yarrağımın üzerine oturmaya çalışıyordu. Yarrağımı tutup amcığına sürtmeye başladı ve hafifçe oturdu. Yarrağımın baş kısmı girmişti. Acı acı inleme sesleri gelmeye başladı Derya Hoca'dan... Amcığını biraz daha zorladı. Hafif hafif giriyordu yarrağım. Ben de Büşra'nın amcığını yalıyordum. Büşra zevk çığlıkları atıyordu. Büşra Derya Hoca'nın omzundan tutup bastırdı ve yarrağım köküne kadar girdi. Derya Hoca acı bir çığlık attı. Bir süre acısının yatışmasını bekledi ve oturup kalkmaya başladı. Bir süre sonra yarrağımın üzerinden kalktı. Bu kez Büşra oturdu. Büşranın amcığına çok rahat girdim. Hızlı bir şekilde oturup kalkıyordu. Derya Hoca çoktan odadan çıkmıştı. Su sesleri geliyordu. Bir süre sonra Büşra ile aynı anda orgazm olduk. Derya Hoca giyinmişti bile... İkimiz birden duşa girdik. Duşta hem yıkanıyordum. Hem de sabunlama bahanesiyle Büşra'nın göğüslerini okşuyordum. Sonra toparlandık. Okula gittik. Diplomaları aldık. Derya Hoca bizi eve bıraktı. Ben de eşyalarımı toplayıp köye döndüm. Köyde bir gece kalıp eşyalarımı ve evraklarımı toplayıp; önce Alanya'ya, Oradan Mersin'e hareket ettim.

Alanya'dan gece binmiştim. Sabah Mersin'deydim. Hemen Dilan'ı aramayacaktım. Merve'nin nerede oturduğunu öğrenecektim. Merve'lerin telefonunu aradım. Babası idi açan. Babasının ismi Levent idi. Yarım saat sonra Levent Amca beni otogardan aldı. Kayıt için önce harç yatırmamız gerekiyormuş. Bankaya gittik. Önce hesabımın bulunduğu banka ATM'sinden para çektim. Ardından harcı yatırdım. Sonra kampüse gittik. Kampüs dağ başı bir yerdi. Mühendislik Fakultesi'ne gittik ve belgeleri teslim edip kaydımı yaptırdık. Akşam da yaklaşmıştı. Beni evlerine götürdü. Evleri Pozcu semtindeymiş. Merve de Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü'nde okuyacakmış. Evlerine geldik. Kapıyı annesi Sema Teyze açtı. Sema Teyze 35 yaşındaydı. Çok güzel bir kadındı. Merve güzelliğini ondan almıştı. Sarışın ve mavi gözlüydü. Manken gibi bir vücudu vardı. Göğüsleri çok iriydi. Kafam kadardı. Üstte kolsuz göğüs dekolteli bir tişört, altta ise şort vardı. Bizi buyur etti. Girdik içeriye... Merve hala bana soğuk davranıyordu. Akşam yemeğini yedik. Merve "Baba kardeşimle birlikte bizi sahile götürür müsün?" dedi. Levent Amca bana baktı. Merve "Hakan Abi yorgundur. Dinlensin." dedi. Ben de üstelememek için "Evet, yorgunum." dedim. Merve'ler gitmişti. Sema Teyze kalmıştı. Bulaşıklarla ilgilenmek için... Merve'ye çok kızmıştım. Kafama koymuştum. Sema Teyze'yi sikecektim. Sema Teyze mutfağa girmişti. Ben de "Yıkanmam lazım ama hep arkamı annem sürtterdi. Arkamın da sürtülmesi lazım." dedim. "Sen yıkanmaya başla ben az sonra gelir sürterim." dedi. Banyoya girdim. Çırılçıplak soyundum. Duşun altına girdim ve kafamı şampuanlamaya başladım.Bunu yaparken de Sema Teyze'yi siktiğimi hayal ediyordum. Yüzümü bilerek kapıya döndüm. Yarrağım kalkmaya başlamıştı. Birazcık da okşadım ve tamamen kalktı. Kapı çaldı. "Gel." dedim. Sema Teyze girince dondu kaldı. Şaşkın bir bakış attı yarrağıma ve "Ohaaa..." dedi. Dışarıya çıktı. "Donunu giysene" dedi dışardan. Ben de "Sığmıyor Sema Teyze" dedim. "Tamam, arkanı dön öyleyse." dedi. Ben de arkamı döndüm. İçeriye girdi. Eline lifi aldı ve sabunlamaya başladı. "Yarrağın o kadar büyük ki her şekilde görünüyor." dedi. Arkamı sürtmeye başladı. "Kafama birşey takıldı. Sen hiç seks yaptın mı?" dedi. "Evet, üstelik bu yazın büyük bir kısmını seks yaparak geçirdim." dedim. "o dev gibi yarrağını nasıl alıyorlar?" dedi. "Bence sende alabilirsin. Denemek ister misin?" dedim. "Cıvıtma hemen..." dedi. "Bak çok zevk alacaksın. Garanti ederim." dedim.Hemen yüzümü ona dönüp dudağına yapıştım. İteceğini düşünürken, ateşli bir şekilde karşılık verdi. Onu da duşun altına çektim. Sırılsıklam oldu.Zaten çok seksi idi. Islanınca daha seksi oldu. Göğsüme temas eden iri göğüsleri iyice azdırıyordu. Yarrağım ise şortunun üzerinden amcığına baskı yapıyordu.Hemen üstündeki tişörtünü ve sütyenini çıkardım. İri göğüslerini serbest bıraktım. Karnı acıkmış bebek gibi memelerine yapıştım ve emmeye başladım. Ardından şortunu ve altındaki kilotunu çıkardım. İkimiz de kurulanıp yatak odasına gittik. Yatağın üzerine sırt üstü yatırdım ve amcığını yalamaya başladım. Amcığı fazla dar değildi ama Büşra'nın amcığına göre ve yarrağıma göre dardı. Bacak omuza pozisyonuna getirip yarrağımı dayadım. Yarrağımı zorlayarak ucunu sokmayı başardım. Acı bir şekilde inlemeye başladı. Hafif hafif girmeye başladım. Yarrağımı yarısına kadar soktuktan sonra fazla zorlamadım. Bu şekilde çekip sokmaya başladım. Sema Teyze zevk çığlıkları atıyordu. Bu arada ben biraz daha ittirdim ve yarrağımın çok az kısmı dışarda kaldı. Zevk çığlıkları yükseliyordu. Sanırım orgazm olmuştu. Ben hala devam ediyordum. Köküne kadar girmeyi başarmıştım. "Hiç hissetmediğim şeyler hissediyorum. Muhteşemsin. Zevkten çıldırıyorum." dedi. Ben de sokup çekmeye devam ettim. Bir süre sonra ikimiz aynı anda boşaldık. Sema Teyze ikinci orgazmını yaşadı. Sonra ikimiz birlikte duş alıp giyindik. Sohbete başladık. "Buraya yakın bir ev tut. Fırsat buldukça o iri yarrağını yemek istiyorum." dedi. Aslında Merve'ye yakın olmak için aklımdaki buydu ama Sema Teyze de bonus oldu. Bir süre sonra Merveler geldi. Bana oturma odasında çekyatta bir yatak hazırlandı. Sabah kahvaltı'dan sonra Levent Amca "Galiba buralardan ev arıyormuşsun. Sema Teyzen söyledi. Yardımcı olabilirim." dedi. "Sağolun. Alanya'da iken buradan biriyle tanıştım. Evleri varmış. Yardımcı olabileceğini söyledi. Telefonunuzu kullanabilir miyim?" dedim. Levent Amca "Tabi ki..." dedi. Dilan Hanım'ı aradım. Levent Amca ile birlikte asansöre bindik. Asansörde Levent Amca "Telefonda konuştuğun kadını Alanya'da siktin, değil mi? Yoksa boşuna yardım etmez bunlar." dedi. Ben de göz kırptım. "Vay köftehor..." dedi. Aşağıya indiğimizde Dilan Hanım bekliyordu. Levent Amca "Manken gibiymiş." dedi. BMV marka bir otomobille gelmişti. Arabaya bindik. Biraz uzaklaştıktan sonra arabayı kenarı çekip dudağıma yapıştı. Sonra sahilde bir apartmana geldik. 8 katlı bir apartmandı. Daire 4. katta idi. 3 oda bir salondu ve balkonu deniz manzaralıydı. "Harika ama buranın kirası çoktur. Ödeyemem ki." dedim. "Senden kira isteyen mi var? Sen memlekete döndüğünde ben burayı dayar döşerim. Geldiğinde de kapıcıyı tembihlerim. Hanımı evi haftada bir temizler." dedi. Çok teşekkür ettim ve dudağına yapıştım. Evi oraya uzak değilmiş. Evine gittik. Onun evi de deniz manzaralıydı. Çocuklarıyla tanıştık. Kızı'nın ismi Rojda, oğlununki ise Adem idi. Dilan Hanım kızına "Kızım kardeşinle biraz çarşıda dolaşın." dedi ve ceplerine dolgun bir harçlık koydu. Çocuklar çıktıktan sonra öpüşmeye başladık. bir taraftan öpüşüp diğer taraftan soyunuyorduk. Aynı zamanda yatak odasına doğru da ilerliyorduk. İkimiz de çırılçıplak yatağa atladık. 69 pozisyonuna geçtik. Ben altta, o üstteydi. Ben onun amcığını yalıyordum, o da yarrağımı... Bir süre yaladıktan sonra Dilan'ı domalttım. Yarrağımı zorladım. Yine zar zor ucunu sokabildim. Yarrağımın her ilerleyişinde acı acı inliyordu. Amcığı Sema Teyze'ninkinden dardı. Sema Teyze hem seksilik hem de güzellik bakımından Dilan'dan üstündü. Yarrağımın yarısını soktuktan sonra bir süre gitgel yaptım. O sırada orgazm oldu. Sonra pozisyon değiştirip bacak omza yaptım. Bu kez yarısından daha fazlası girmişti. Sanırım 5-6cm'lik kısmı dışardaydı. Bu kez tamamını sokmak istiyordum. Birden kökledim ve acı bir çığlık attı. Bir süre içerde beklettikten sonra gitgel yapmaya başladım. Dilan zevk çığlıkları atmaya başladı ve bir süre sonra ikimiz birden boşaldık. Sonra yarrağımı ölçmek istedi. Yarrağım 28cm olmuştu. İkimizde duş aldık. Giyindik ve bana bir hediye paketi verdi. Açmamı istedi. İçinde cep telefonu vardı. Ericsson 688 marka idi. O zamanlar herkesin elinde cep telefonu yoktu. Sarılıp dudağından öptüm. Sonra beni otogara bıraktı. Önce Alanya, ardından Gündoğmuş'a geçtim. Halamlar Almanya'ya dönmüşlerdi. Ben de Derya Hocalar'a gittim. Tahsin Hoca evdeydi. Hal hatır sorup köye geçtim. Köy'de bir hafta kaldıktan sonra Mersin'e gittim.

Devam Edecek...
Hikayeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to Hikayeci For This Useful Post:
sucre (03.Eylül.2016), weter8304 (03.Eylül.2016)
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort