Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Karışık Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Mart.2016, 14:07   #1
Paylaşımcı Üye
 
ηумρнøмαηιαc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2014
Mesajlar: 523
Thanks: 85
Thanked 461 Times in 295 Posts
ηумρнøмαηιαc is on a distinguished road
Standart Suriyeli kiracılarım 9.Bölüm

Ama öncesinde yıkanıp temizlenmek, rahatlayıp kendime gelmek istiyordum. Gülsüm’e işaretlerle, “Banyo yapmak ister misin?” diye sordum. Başını salladı “Evet, olur.” anlamında. Elinde tuttuğu parayı çıkardığı elbisesinin cebine koydu. Elinden tuttum ve “Gel o zaman!” dedim. Birlikte banyoya girdik. Sıcak suyu açtım. Geçen gece kayınvalidesi ile yıkandığım banyoda Gülsüm’le yıkandım bu kez. Hiç konuşmadan sanki ben onun kocasıymışım o da benim karımmış gibi yıkadık birbirimizi. Gülsüm’ün de sıcak suyu özlediği belliydi, uzun uzun kaldı suyun altında.

Bembeyaz ve dolgun vücudu ıslakken daha bir güzel göründü gözüme. Su damlaları vücudunun kıvrımları üzerinde yol alıp banyonun zeminine düşüyordu. Uzun saçlarını yıkamasına yardım ettim, hatta saç diplerine masaj yaptım. Yaptığımdan memnun olduğunu gülümsediğinde anladım. Ona sıcak ve yakın davrandığımı görünce karşılık vermeye başlamıştı. Somurtan, utangaç, içine kapanık Gülsüm gitmiş yerine mutlu, kendini benim yanımda güvende hisseden Gülsüm gelmişti. Yada belki de bunları alacağı 100 lirayı düşünerek yapıyordu.

Banyonun ardından güzelce kurulanıp salona geçtik. Sehpanın üzerindeki meyve tabağını kendiliğinden aldı ve bana bir şey deme ihtiyacı hissetmeden yedi hepsini. Artık yatak odasına dönme vakti gelmişti. Başımla işaret edince Gülsüm üzerinde karımın bornozuyla yatak odasına geçti. Bornozu çıkarıp yatağa sırtüstü uzandı ve bacaklarını dizlerinden büküp iki yana açtı klasik pozisyonda.

Onu götünden sikmeden önce, etli, yıkanmış ve temizlenmiş amını yalamak, emmek istiyordum. Yatağın üzerine çıkıp bacaklarının arasına uzandım. Gülsüm ne yapacağımı merak ederek bakıyordu. Amına doğru eğildiğimdeyse anlamıştı ne olacağını. Her iki bacağını biraz daha yana açtığında amı yalanmak için ideal pozisyona gelmişti.

Dilimin amına ilk temasıyla birlikte Gülsüm’ün dudaklarından iniltiler çıkmaya başladı. Amının etli kahverengi dudaklarını meme uçlarını emiyormuşum gibi emmeye başladım. Amının dudakları vakumlayıp içime çektikçe uzamaya, büyümeye başlamıştı sanki. Etli bızırına dilimin ucuyla küçük küçük dokunduğumdaysa iniltilerinin arasında bilmediğim Arapça şeyler söylemeye başladı. Amının üzerindeki üçgeni andıran kılların üzerinde gezdirdim dilimi. Sert siyah kılların altındaki yumuşak tenini dilimin ucunda hissediyordum.

Amının içinin kışkırtıcı kızıllığına uzattım dilimi daha sonra. Islak, kaygan ve sımsıcak kızıllığın içindeki derin boşlukta dilimin ucunu oynatıyordum. Gülsüm güçlü iniltilerinin arasında Arapça sözler söylemeye devam ediyordu. Amı yeniden ıslanmaya başlamış, kızgın bir yağ gibi zevk sıvıları üretir olmuştu. O kızgın yağ denizinin ortasında dilimin ucundan başlayan sıcaklık dalgası her yanıma yayılıyordu.

Altta sikim kazık gibi olmuştu çoktan. Dörtayak üzerinde Gülsüm’ün etli amını uzun uzun diledim, emdim, yaladım ve parlattım. Karımın uzun yıllar önce verdiği zevkin bir benzerini yaşıyordum. Gülsüm 6 çocuk doğurmasına rağmen muhteşem bir kadındı, her yönüyle muhteşemdi. En başta amı harikaydı. Elleri saçlarımda gezinmeye başlamıştı. Başımın iki yanında dizlerinden bükülü bacaklarını oynatıyordu sürekli. Zaman zaman kendine daha çok çekiyor, bazense havaya kaldırıyordu bacaklarını.

Amından akan zevk sıvıları sakallarımı ıslatmıştı. Dudaklarım ve çenem amının derinliklerinden gelen bu yakıcı sıvı ile kavruluyor gibiydi. Kasıklarını emdim, dilledim. Kendimi kaybetmiş gibiydim. Ama biraz daha devam etsem götüne girmeden boşalacaktım. O nedenle doğruldum. Gülsüm iki elini uzatıp Arapça bir şeyler söylüyordu yine. Yeniden amını emmemi, yalamamı istiyordu, ama biraz ara vermem gerekliydi.

Dizlerimin üzerinde doğrulduğumu gören Gülsüm destek alarak doğruldu. Benim bıraktığım işi kendisi yapmak istiyordu. Havaya dikilmiş ve bir sopa gibi sertleşmiş sikimi tuttu, okşadı bir süre. Bense memelerini avuçlayıp sıkıyordum. Arapça bir şeyler söyledi gözlerimin içine bakarak. Amının dudakları gibi koyu kahverengi gözlerini kilitlemişti gözlerime.

O ana kadar yaşadıklarının çok hoşuna gittiğini söylüyordu belki de. Kocasıyla böyle bir şey yaşamadığını, yaşadıysa bile böylesine zevk almadığını söylüyordu yada. Etli dudaklarını emmeye başladım. Memelerindeki elim aşağıya, amına kayarken Gülsüm’ün eli sikimin üzerinde gidip geliyordu. Bir süre devam ettik öpüşmeye, ama sonra bıraktım öpmeyi. Gülsüm bundan hoşlanmadı, öpmem için uzandı dudaklarıma, ama “Dur biraz!” dedim onu geriye iterek. Sonra da “Şöyle dur, bak şöyle...” diyerek ellerini yatağa dayayarak domalmasını işaret ettim.

Gülsüm leb demeden leblebiyi anlamıştı. Başıyla işaret ettikten sonra yataktan kalktı, ellerini yatağa dayadı ve domaldı. Hemen arkasında yerimi aldım. Dolgun göt yanaklarını avuçladım, yoğurdum hamur gibi ve sıktım. Göt yanaklarını ayırdım, tertemiz göt yarığının ortasında ağzı siyah kısa kıllarla örülü çukurlaşmış göt deliği çıktı ortaya.

Dilimin ucunu göt deliğinin ağzına değdirdiğimde Gülsüm’den ufak bir inilti çıktı. Dilimin ucu kara, derin bir çukura benzeyen göt deliğinin içine giriyordu. Yıkanmış, temizlenmiş ve mis gibi şampuan kokan kıllı göt deliğine hiç iğrenmeden sokuyordum dilimi. Bir dondurmayı yalar gibi dilimi hareket ettirdiğimdeyse Gülsüm’ün iniltileri çoğalmaya başladı. Sağ eliyle yataktan tutunurken sol elini alttan amına atıp amını ovalamaya başladı bu anlarda.

Her iki başparmağımla ayırdım göt deliğini. Deliğin ağzı genişlerken içinin kara derinliğine uzattım dilimin ucunu. Gülsüm’ün söylediği birkaç Arapça sözcüğün haricinde iniltileri devam ediyordu. Göt deliğinin minik sert kılları dilimin ucuna küçük iğneler gibi batıyordu, ama sanki dilime masaj yapıyordu bu batmalar, hoşuma gidiyordu. Amının etli, büyük ve sarkık dudaklarını da arada bir emmeye devam ediyor, göt deliğinden hariç amına da sokuyordum dilimi. Sikimin sertliği son noktasındaydı artık. Dilimin doldurduğu göt deliğini sikimle doldurmak için sabırsızlanıyordum.

Doğruldum. Gülsüm yüzünü örten uzun saçlarını sırtına atıp başını çevirdi geriye. Bacaklarını iki yana iyice açtı. Arapça bir şeyler söyledi, tam olarak anlamasam da tahmin ediyordum. Amına girmem için adeta yalvarıyor gibiydi. Sikimi sıvazladım, ardından yanaştım iyice arkasına. Sol elimin baş ve işaret parmaklarıyla ayırdım götünün yarığını. Sikimin mermer gibi sertleşmiş kafasını göt deliğine sürttüm ve yavaş yavaş bastırmaya başladım.

O ana kadar çok memnun ve heyecanlı görünen Gülsüm bu hareketimle birden doğruldu ve bir şeyler söyledi. Elbette anlamıyordum söylediklerini, ama götten vermek istemediği belliydi. Onu götünden sikmek istediğimi elimden geldiğince söylemeye çalıştım işaretlerle. Ama Gülsüm anlamamakta ısrarlıydı. Sinirlenmiş, kızmıştı.

Elbisesinin cebine koyduğu parayı aldım ve “Eğer bunu almak istiyorsan bana götten vereceksin!” dedim. Parayı almaya çalışırken tuttum elinden sıkıca, “Parayı istiyorsan götünü siktireceksin!” dedim dişlerimi sıkarak. Arapça bir şeyler daha söyleyip durdu. Elini bırakınca elimdeki parayı kaptı avcı bir kartal gibi.

Sonra da parayı bana uzatıp gene bir şeyler söyledi. Bir süre ne demek istediğini anlamaya çalıştım. Parayı elinde tutup yüzüme sallıyordu konuşurken. En sonunda anladım ne demek istediğini. Götten verme konusunda sıkıntı yoktu, sıkıntı paraydı. Gülsüm 100 lirayı az bulmuştu. “Vay amına koyduğumun orospusu... Az bekle...” dedim işaret ederek ve içeriye geçtim. Münire Hanımın verdiği paradan 50 lira alıp döndüm yatak odasına.

Parayı uzattım, Gülsüm önce tereddüt etti, sonra da parayı kaptı. Şimdi 150 lirası olmuştu. “Tamam mı, anlaştık mı?” dedim gülerek. Hiçbir şey demeden parayı elbisesinin cebine koydu yine. Arapça bir şeyler söylerken domaldı az önceki gibi. Onu 100 lira karşılığında götünden sikeceğimi sanmıştım, ama 50 lira daha vermem gerekmişti. Gülsüm gibi bir kadını götünden sikmek için 150 lira bile azdı, o nedenle hiç itiraz etmedim.

Bu arada sikimin sertliği az da olsa inmişti, ama önemli değildi bu. Karşımdaki manzara kısa sürede sikimi eskisi gibi sertleştirmeye yetmişti. Avuç dolusu tükürüğümü sikime sürdüm, ıslattım sikimi. Gülsüm bacaklarını ayırırken de sikimin kafasını tuttum. Aynı şekilde parmaklarımla ayırdım götünün yarığını ve açığa çıkan kıllı göt deliğinin ağzına sürttüm bir süre. Dilimden sonra sikimin kafasına battı göt deliğinin kılları. Yavaş yavaş bastırmaya başladığımda, Gülsüm’ün göt deliği sikimi ağır ağır içine almaya başladı.

Bu anlarda Gülsüm’den hiç ses çıkmıyordu. Sikimin kafası içine girdikten sonra bekledim bir süre. Gülsüm başını geriye atmış ancak bir şey demeden öylece duruyordu. Yavaşça bastırmaya başladığımdaysa ilk iniltiler çıkmaya başladı dudaklarından. “Immm, ayyyy, ahhhh, uhhh...” sesleri istemsizce çıkıyordu ağzından. Ancak göt deliği sikimi içine almaya devam ediyordu.

Sikimin yarısından fazlası götüne girmişken bekledim. Muhteşem bir duyguydu. Bir bakirenin amını sikmek gibiydi. Göt deliği sikimi sıkıyordu, ama canımı acıtacak gibi değildi. Sikimi ağır hareketlerle ileri geri oynattım götünün içinde. Göt deliğinin ağzındaki kaslar sikimin hareketleriyle birlikte kasılıyor, oynuyor, genişleyip daralıyordu. Her iki elim bembeyaz, dolgun göt yanakları üzerinde geziniyordu.

Bastırmaya devam ettiğimde Gülsüm götünü oynattı sağa sola. Canı yanıyor gibi görünmese de pek rahat olmadığı belliydi. Amının genişliğine sahip değildi götü ve bu da onu rahatsız ediyordu. Kendine rahat bir pozisyon ayarlamaya çalışıyor gibiydi. Arapça bir şeyler söylediğinde, ne oluyor dedim kendi kendime. Bu kadar mı yoksa diye endişelendim. Gülsüm kendini ileri doğru çekmeye başladı az sonra. Ben sabit dururken o öne doğru gidiyordu. Böyle olunca sikim çıkıverdi götünden. Göt deliğinin ağzı içinin kara boşluğunu gösterircesine genişlemişti.

Gülsüm bakışlarım arasında yatağın üzerine çıktı ve dörtayak üstüne domaldı köpek gibi. Dirseklerini dayamıştı yatağa ve götü tümsek yapmıştı. Göt deliği açık şekilde beni bekliyordu. Yatağın üzerine çıktım ve ayaklarımı Gülsüm’ün yanından bastırdım yatağa. Sikim kazık gibiydi zaten, beklememe gerek yoktu hiç. O nedenle sikimi tuttum ve yavaş yavaş dizlerimi bükerek eğilmeye başladım.

Sikimin sertliği ilk anda onu aşağı doğru eğmeme engel olduysa da sonunda ağır bir vinç gibi inmeye başladı kökünden. Gülsüm’ün açık duran göt deliğine bastırmaya başladım. Sikimin kafası yavaş yavaş girmeye başladı göt deliğine. Üstelik az öncekine göre daha kolay giriyordu. Gülsüm’ün neden bu pozisyonu seçtiğini anladım. Gülsüm sikiş konusunda deneyimli bir kadındı ve hangi pozisyonun daha uygun olduğunu biliyordu. Sikim göt deliğine rahat rahat giriyordu ağır da olsa.

Ve sonunda nerdeyse köküne, taşaklarıma kadar sikim göt deliğine giriverdi. Tıpkı kayınvalidesininki gibi götü sikimi tamamen almıştı içine. Ama Münire Hanımınki gibi geniş değildi göt deliği, daha dardı. O nedenle aldığım zevk de daha fazlaydı. Dizlerimi oynatarak eğilip kalkmaya başladığımda sikim götüne piston gibi girip çıkmaya başladı. Gülsüm dirseklerinden yatağa dayalı halde durmaya devam ediyor, ama bu arada ufaktan iniltiler çıkartıyordu.

Aldığım zevk tarifsizdi. Sikim göt deliğine kafasından köküne kadar girip çıktıkça vücudumda zevkin dalgaları dolaşıyordu. Göt deliğinin ağzı sikimi çepeçevre sarmış ve sikim içinde gidip geldikçe ağzının kasları açılıyor, gevşeyip daralıyordu yine. Zaman zaman ayaklarımı sağa sola oynatmak zorunda kalsam da sikim götünün içinde kalmaya devam ediyordu.

Gülsüm’den iniltiler çıkmaya devam ediyordu yine. “Ihh, ayyy, uhhh, ımmm...” seslerinin arasında Arapça sözcükler de söylüyordu. Bu arada bir elini alttan amına attığını fark ettim. Götünden sikilirken bir taraftan da sol eliyle amını ovalıyordu. Götten sikilmekten de zevk alıyordu belli ki. Aldığı zevki artırmak adına amını ovalayıp parmaklıyordu. 6 çocuk doğurmuştu, ama halen ateşli, azgın ve sikiş meraklısı bir kadındı Gülsüm.

Ellerimle beline bastırıyor ve götümü kaldırıp indiriyordum sürekli. Sopa gibi sertleşmiş sikim Gülsüm’ün göt deliğine girip çıkıyor, Gülsüm’ün iniltilerine benimkiler karışıyordu. “Harikasın, ahhh, çok güzel, işte böyle, senin de hoşuna gitti di mi amcık... Götten vermeyi seviyorsun di mi orospu... Kocan da böyle sikiyor mu seni ha, böyle sikebiliyor mu ha... Söylesene, uhhh, konuşsana sürtük...” sözleri o anın zevkiyle kendiliğinden dökülüyordu dudaklarımdan.

Gülsüm’ün göt deliği içine girip çıkan sikimle birlikte açılmaya, genişlemeye başlamıştı. Amını parmaklamaya, ovalamaya devam ediyordu. Uzun, ince ve tiz seslerle inliyordu sürekli. Başını yastığa yapıştırmıştı, uzun saçları yüzünü görmeme engel oluyordu zaman zaman.

Aldığım zevkle götümü daha hızlı kaldırıp indirmeye başladım. Tabii bu arada sikim de götüne daha hızlı girip çıkıyordu. Götten yedikçe Gülsüm daha çok zevke gelmeye başlamıştı. İniltilerinin arasında Arapça bir şeyler söylüyordu yine. Aynı zamanda altımda hareketlenmeye başlamıştı. Kalkmak istiyor gibiydi, ama güçlü ellerimle beline ve sırtına bastırmaya devam ediyor ve kalkmasına engel oluyordum. Sikimi kafasından köküne kadar sokup çıkartıyordum. Ancak belim ağrımaya başlamıştı bu pozisyonda. Sürekli belimi oynatarak götümü kaldırıp indirmek yormuştu beni.

Sikimi çıkardım götünden. O anda şiddetli bir osuruk sesi geldi Gülsüm’ün götünden ve sesi yoğun bir koku takip etti. Gülsüm’ü sike sike osurtmuştum. Arapça bir şeyler söylüyordu yine, ama sinirlenmiş gibiydi. Göt deliğinin ağzı epeyce açılmış, genişlemişti. Başını geriye atıp bir şeyler söylüyordu, ne dediğini anlamasam da tahminimce halen boşalmamama kızmış gibiydi.

Doğrulmaya çalışınca beline bastırdım büyük bir kuvvetle. “Tamam ulan, bekle biraz. Dur öyle, oynatma götünü!” dedim, ama Gülsüm hareket etmeye çalışıyordu yine. Uzun saçlarını doladım elime ve çektim sıkıca. Acı bir inilti çıkartırken, “Eğer hareket edersen belanı sikerim senin, anladın mı?” dedim sertçe. Gülsüm bu hareketimden sonra sessiz kalsa da ufak ufak götünü oynatmaya çalışıyordu.

Bir elimle beline bastırmış diğeriyle sikimi sıvazlarken gene Arapça bir şeyler söyledi. Ama daha sakin bir ses tonuyla söylüyordu bunları. Elimi belinden çektiğimde doğrulup kalktı. Uzun saçlarını beline atıp bana bakarak gene Arapça bir şeyler söyledi. Sonra da yatağa sırt üstü uzandı. Yastığı alıp belinin altına koydu ve bakışlarım arasında ellerini dizlerinin arkasına atarak bacaklarını havaya kaldırdı.

Deminden beri o kadar hareketlenmesinin ve sözlerinin sebebinin bu olduğunu anladım. Gülsüm de pozisyonunu değiştirmek istiyordu. Göt deliği tam sikilmelik bir pozisyona gelmişti. Amının etli, büyük dudaklarının arasındaki pembe, kızıl renkli derin boşluğu da meydandaydı. Bir şey söylemeden bakıyordu bana.

Dizlerimin üzerinde yatağın üzerindeydim şimdi. Sikimi sıvazladım. Sertliğinden bir şey kaybetmemişti. Yavaş yavaş göt deliğine bastırmaya başladım. Sikim kısa bir aranın ardından yeniden götüne girmişti Gülsüm’ün. Bu kısa arada sikim götüne hasret kalmıştı sanki, öncekinden yoğun bir zevk dalgası dolandı vücudumda. Dizlerimin üzerinde öne doğru kaydım biraz daha ve sikimi daha çok bastırdım. Evet, sonunda sikim köküne kadar Gülsüm’ün göt deliğine girmişti yine.

O haldeyken bekledim bir süre. Gülsüm’ün bakışları üzerimdeydi. Dudaklarını ısırıyor, emiyordu, ama herhangi bir şey söylemiyordu. Elleriyle dizlerinin arkasında bacaklarını tutmaya devam ediyordu. Sikimi yavaş yavaş sokup çıkartmaya başladım götüne. Kafasından taşaklarına kadar ağır ağır gidip geliyordu sikim Gülsüm’ün muhteşem göt deliğinin içinde. Göt deliğinin ağzının hareketlerini görebiliyordum yeniden. Her seferinde genişleyip daralmasını, deliğin ağzını çeviren ince derinin sanki bir kâğıt gibi kıvrılıp açılmasını izliyordum.

Gülsüm ufak ufak inlemeye başlamıştı artık. Sikimin götünün içindeki gelgitleri ona zevk ve heyecan vermeye başlamıştı. İniltilerinin arasında Arapça sözcükler de dökülüyordu dudaklarından. Un gibi beyaz bedeninin hafiften kızardığını ve benim gibi terlediğini fark ettim. Biraz daha kaydım dizlerimin üzerinde. Şimdi tam istediğim pozisyona gelmişti. Belimi ve götümü oynatmaya başladım. Ellerimi Gülsüm’ün kalçalarından çektim. Sikim kendiliğinden götüne girip çıkmaya başlamıştı. Elimle desteklememe gerek yoktu.

Bu haldeyken Gülsüm ellerini çekti ve bacaklarını desteklemeyi bıraktı. Havada kısa bir süre dikili kalan bacaklarını tutma sırası bana gelmişti. Dizlerinin arkasından kavradım bacaklarını ve geriye attım biraz. Gülsüm boşta kalan sol elini memelerine atarken sağ eliyle amını ovalamaya ve parmaklamaya başladı. Bu hareketi bile Gülsüm’ün sikiş konusundaki deneyimini ve kendine güvenini gösteriyordu.

“Ihhh, ahhh, ayyyy, uhhh, ımmm...” sesleri eşliğinde amını şiddetle ovalıyor ve memelerini hamur gibi yoğurup sıkıyordu. 6 çocuk doğurmanın neticesinde balon gibi şişen ve sarkan memelerini avuçluyor, meme uçlarını parmaklarının arasında sıkıyordu. Ancak bu ona yetmiyormuş gibi az sonra her iki memesinin ucunu emmeye başladı. Koca memelerini alttan tutup kaldırıyor ve etli, kahverengi uçlarını emiyordu benim emdiğim gibi. Tabii bu arada amındaki sağ eli çalışmaya devam ediyordu.

Gülsüm’ün bu hareketlerini izledikçe aldığım zevk katlanıp çoğalırken sikim göt deliğinin içinde gidip geliyordu. Gülsüm de aldığı zevkle iniltilerini çoğaltırken Arapça konuşması da hızlanmıştı. Götünün içinde ağır ağır gidip gelmemden sıkılmıştı belki de. Hızlanmaya başladım. Bununla eşdeğer olarak Gülsüm’ün amındaki parmaklarının hareketleri de hızlandı. Onu hızlı ve güçlü bir şekilde sikmemi istiyordu.

Hızlandıkça sikim göt deliğine sanki yağlanmış gibi girip çıkmaya başladı. Gülsüm’ün iniltilerine benimkiler de karışıyordu. Bu arada altımızdaki bazadan da sağlam sesler gelmeye başlamıştı. Çıkan çatır çutur sesler beni daha da azdırıyordu. “Hah, kocan böyle sikemiyor mu seni, ha, söylesene... Kocan sikemiyor mu seni... Ha, amcık... Konuşsana götveren... Ha, sikemiyor mu kocan seni... Selman sikemiyor mu seni, yetmiyor mu sana sürtük... Konuşsana...” diye diye sikiyordum Gülsüm’ü.

O anda Gülsüm’ün beni duyacak hali yoktu. Aldığı zevkle amını şiddetle ovalıyor, memelerini sıkıyor ve uçlarını emiyordu. Artık boşalmaya yaklaşıyordum ben de. Daha da hızlandım, sikim artık göt deliğini zorlamaya başlamıştı Gülsüm’ün. Zevk iniltilerinin arasına acı iniltiler de karışıyordu. “Ahhh, ahhh, ayyyy, uhhhh, ahhhh...” şeklinde çıkardığı her bir acı iniltisi beni daha çok gaza getiriyor ve onu sike sike bağırtma konusunda gayretlendiriyordu.

Boşalmaya çok yaklaşırken son bir gayretle bacaklarını daha geriye attım ve kalçalarını kavradım. Götü tabak gibi meydandaydı şimdi. Gülsüm artık zevk iniltilerini bırakmış adeta acı içinde çığlıklar atıyordu. Ellerini amından ve memelerinden çekmiş, yatağın kenarlarından tutuyordu. Sanki götünü değil, amını sikiyordum. İri memelerinin sallanışlarını görmek beni daha da azdırıyordu.

Odanın içi acı iniltileriyle, feryatlarıyla çınlıyordu. Ama benim de tam olarak istediğim buydu. Arapça bir şeyler söylüyordu, çok büyük ihtimalle küfrediyordu, ama umurumda değildi hiç. Ancak sözlerinin arasında ne olduğunu bildiğim bir kelimeyi çokça söylüyordu. “Şuvey, şuvey... Şuvey şuvey...” deyip duruyordu yani yavaş olmamı istiyordu, ama yavaşlayacak halde değildim. “İstediğin kadar küfret amcık, istediğin kadar küfret... Ben böyle sike sike bağırtırım adamı götveren, bağırtırım böyle...” diye diye onun feryatlarına karşılık veriyordum.

Sonunda deli gibi boşalmaya başladım. Boşalırken de sikimi götüne sokup çıkartmaya devam ettim. Böğüre böğüre, hayvan gibi, iliklerime kadar boşaldım. Hareketlerim yavaşlarken Gülsüm’ün acı iniltileri de azalmaya başlamıştı. Birkaç kez bastırdım sikimi iyice götüne. O halde bekledim, son zevk dalgaları vücudumu terk edip son döl damlaları göt deliğiyle buluşurken çıkardım sikimi götünden.

Göt deliğinin ağzı kızarmış hatta morarmış gibiydi. Bir madeni para kadar açık kalmış haldeydi deliğin ağzı ve sikimden akan döllerimin bir kısmı bu geniş boşluktan dışarı sızıyordu. Gülsüm’ün göt deliğinin ağzı kasılıyordu ve kasıldıkça genişleyip daralıyordu. Ellerim halen kalçalarındaydı. Gülsüm’ün acı iniltileri, feryatları bitmiş terlemiş ve kızarmış yüzüyle bakıyordu bana.

“Hoşuna gitti mi amcık, sevdin mi götveren?” dedim gülerek. Gülsüm sözlerime cevap vermezken uzun ve şiddetli bir osuruk çıktı götünden. “Ben böyle sike sike osurturum işte!” dedim kahkahayla ve elini tuttum doğrulması için. Gülsüm hiçbir şey demeden yatağın üzerine oturdu, ancak, “Ahhh!” diye bir çığlık attı odayı çınlatan. Göt deliğinin acısını çekiyordu.

Ayağa kalktı ve bakışlarım arasında ahlaya ıhlaya giyindi. Üzerine akıttığım döllerimi sildiği çorapları koltuk altına aldı. Elbisenin cebine koyduğu paralarını aldı ve bana gösterip bir şeyler söyledi Arapça. “Ne oldu, al işte para senin!” dedim, ama Gülsüm başını sallayıp parayı gösteriyordu, bir şeyler demeye çalışıyordu, ama anlamıyordum.

Sonunda ona verdiğim 150 lirayı az bulduğunu ve benden ilave para istediğini anladım. “Başka para mı istiyorsun, sana para mı vereyim?” dedim işaretlerle. “Evet!” anlamında başını sallarken “Niye?” diye sordum. Ne dediğimi anlayan Gülsüm eliyle götünü gösterdi, yüzüyle de acı çektiğini ifade eden bir şeyler yaptı. Götten sikilirken çektiği acılara karşılık benden ilave para istiyordu.

Gülsüm harika bir sikiş zevki yaşatmıştı bu gece. Yine iliğimi kurutmuştu. O nedenle, “İyi, tamam!” dedim ve beni izlemesini işaret ettim. Gülsüm peşimden gelirken Münire Hanımın verdiği 200 liradan kalan 50 lirayı da uzatıp verdim kendisine. Gülsüm parayı alınca gülümsedi neşeyle ve Arapça bir şeyler söyledi yine. Kelimelerinin arasında “Şükran, şükran...” dedi birkaç kez. Bana teşekkür ediyordu.

Elini tuttum ve kendime çektim. Bembeyaz yanağından öptüm ve “Ne zaman istersem geleceksin, tamam mı?” dedim gülümseyip. Gülsüm tamam gibilerden başını sallarken elini çekti ve bakışlarım arasında kapıyı açıp çıktı. Sikimin üzerinde sikişten kalan ıslaklık ve döl kalıntıları vardı. Parmağımla sikime dokunup kokladım, yoğun bir osuruk kokusu sinmişti sikime. Banyoya geçtim ve kısa bir duş alıp çıktım.

Eşofmanlarımı giyindim ve televizyonu açtım. Saat 02:00’yi geçiyordu. Kısa bir süre sonra kapıdan sesler geldi. Gene çok hafif bir şekilde vuruluyordu kapıya. Acaba Gülsüm mü gelmişti? Heyecanla açtım kapıyı. Münire Hanım karşımdaydı.

“Hayırdır, bu saatte ne oldu?” dediğimde, “Beyim şey diyecektim, sen de krem böyle merhem falan var mı?” diye yanıtladı. “Ne yapacaksın kremi, merhemi?” dediğimde, fısıltılı bir sesle, “Kızın gerisi acıyormuş!” dedi. Bunu söyledikten sonra suratı kızardı pancar gibi. Gülsüm keyifle ayrılmıştı, ama demek halen götü acıyor, sızlıyordu. “Gel içeri, bakayım!” dedim, Münire Hanım peşimden içeri girdi. Yatak odasına geçtim. Karımın kullandığı fitillerden birini aldım. Onu götünden siktikten sonra acısı geçsin, azalsın diye fitil kullanıyordu. Götüne soktuğu fitille biraz olsun rahatlıyordu. Ayrıca ellerine sürdüğü krem kutusunu da alıp geldim, verdim kendisine.

“Gelinin senin kadar dayanıklı çıkmadı!” dediğimde kızarmış suratı daha da kızardı. “Oğlun sağlam sikemiyor herhalde karısını?” dedim devamında. Münire Hanım bir şey demezken başını aşağı eğdi. “Sen özlemedin mi beni, bir ara sen de uğra!” dediğimde başını salladı sağa sola ve bir şeyler mırıldandı.

Ancak çıkmadan önce, “Ha beyim...” diyerek geri döndü. “Ne oldu?” dediğimde, “Şey diyecektim, sağ olasın, o parayı geri vermişsin...” dedi. Parayı hallerine acıyıp geri verdiğimi sanıyordu. “Onu Gülsüm için verdim. Çok sağlam götü var, o göte az bile!” dedim gülümseyerek. Yüzü renkten renge girdi sözlerim karşısında. Bir süre sustu, sonra da yoğun doğulu şivesiyle, “Eğer para vereceksen... Eğer daha fazla para vereceksen, daha genç birini ister misin?” dediğinde “Nasıl yani, ne demek bu, kimi?” dedim heyecanla.

Münire Hanım kızarmış suratıyla baktı bana ve sonra da, “Torunum Tahire’yi ister misin?” diye sordu...
__________________
Paylaşmış Olduğum Hikayeler Alıntı & Hayal Ürünü Olup ÖzeldenMesaj Atıp Durmayın

NOT : Hikayeleri devamlı paylaşmamı görmek istiyorsanız konularımı beğenip yorumsuz bırakmayınız
ηумρнøмαηιαc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ηумρнøмαηιαc For This Useful Post:
6am6amclu6 (21.Nisan.2016), PaPiKo (27.Nisan.2016)
Alt 21.Nisan.2016, 02:47   #2
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 04.Mayıs.2015
Mesajlar: 1
Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
6am6amclu6 is on a distinguished road
Standart Cevap: Suriyeli kiracılarım 9.Bölüm

devamını bekliyorum.
6am6amclu6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort