Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Ekim.2015, 06:29   #1
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 26.Ekim.2015
Mesajlar: 6
Thanks: 11
Thanked 14 Times in 4 Posts
erkekiyis is on a distinguished road
Standart Kuzenim Berna, eşim Özlem, Kürt Hamza ve kızkardeşim Seda

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Merhaba Arkadaşlar!
Ben şu anda 43 yaşındayım. Evliyim ve 21 ile 17 yaşlarında 2 kızım var. İsimleri Ayşin ve Simge! Ayşin büyük olan ve 4 yıldır sikişiyoruz, Simge küçük kızım ve yaklaşık 8-9 aydır sikişiyoruz! Eşim 39 yaşında adı Özlem ve kızlarımı siktiğimi biliyor çünkü eşim Özlem de benim ve kızlarım gibi sex müptelası! İki tane kızkardeşim var; Büyük olanın adı Seda şimdi 34 yaşında ve küçük kızkardeşimin adı Tülin ve şimdi 29 yaşında!
Ailede ve sülalede ben dahil hemen hemen herkes çok sex düşkünü olduğundan aynı zamanda bisextir yani hem karşı cinsle hem kendi cinsleri ile ilişkiye gireriz! Eşim, kızlarım ve kızkardeşlerim yarrak yemek kadar amcık yalamayı ve parmaklamayı da severler ve çok zevk alırlar! Bende her türlü kadın ve kızla sex yapmak kadar özellikle büyük, mantar kafalı yarrakları yalamayı ve kendimi siktirmeyi çok severim!
Bundan dolayı 10-15 günde bir eşimin, kızlarımın, kızkardeşlerimin, bay ve bayan yeğenlerimin ve kuzenlerimin de katıldığı grup sex partileri organize etmek ailemde adet oldu artık. Bu partilere gerek netten bulduğum gerek sokaklarda gördüğüm büyük yarraklı erkekleri hatta Afrikalı zencileri getirip ailemde herkesin sabahlara kadar sikişip yarrağa ve sexe doymalarını sağlıyorum! Tabii bu büyük yarraklardan bende nasibimi alıyorum ve ben eşimi, kızlarımı, kızkardeşlerimi, yeğenlerimi ve kuzenlerimi amcıklarından veya göt deliklerinden sikerken götüme büyük büyük yarraklarında girmesi, ağızıma giren yarrakların yüzüme boşalmasından çok zevk alıyorum!
Bazen eşim, kızkardeşlerim ve kızlarım ile saf tutup yan yana 7-8 büyük erkeğin önünde götlerimiz havada domalıyoruz ve değişik değişik koca koca yarraklar deliklerimize değişe değişe sıra sıra girip bizleri sikerek zevkten mest ediyorlar! Spermler de ağızımıza yüzümüze fışkırtıldıktan sonra eşimle, kızkardeşlerimle, kızlarımla, yeğenlerimle ve kuzenlerimle öpüşerek ağızlarımızda ki ve yüzlerimizde ki dölleri yalayarak, yutarak temizliyoruz!
Neyse şimdi ilk olarak büyük kız kardeşim Seda'yı nasıl ilk kez siktiğimi anlatacağım!
Seda 18 yaşında iken ben 27 yaşındaydım ve 6-7 yıllık evliydim eşim Özlem ile. Eşim Özlem ile çok güzel ve rahat bir sex hayatımız vardı ve bana anlatması şartı ile istediği zaman istediği yerde istediği kişi ile sex yapabileceğini söylemiştim ve eşim Özlem bundan çok mutlu olup aynı koşulların benim içinde geçerli olduğunu söyledi. Eşim ne zaman başkaları ile sikişse bana anlatırdı bende ona anlatırdım çapkınlıklarımı! Bazende evde gizlenir, eşimin sikişlerini izler, adam veya adamlar gittikten sonra eşim Özlem'in döl dolu amcığını ve göt deliğini yalar, dölleri yiyip, yutardım ardından eşim Özlem'i her deliğinden 2-3 posta da ben sikerdim ve eşim Özlem bundan çok zevk alırdı!
Yine asıl hikayemden uzaklaştım! Size kızkardeşim Seda'yı 18 yaşında iken ilk nasıl siktiğimi anlatacaktım:
Kızkardeşim Seda 18 yaşında üniversiteyi ilk kazandığı sene yaz tatilinde İzmir'de yaşıyorduk ve kuzenimiz Berna 17 yaşında lise son sınıfa geçmişti. Kuzenim Berna'yı birkaç kere farklı farklı erkeklerle el ele gezdiğini görmüştüm daha okullar kapanmadan üzerinde lise öğrenci üniformasıyla ve acaba kuzenim Berna sikişken bir motormu diye içime kurt düşmüştü.
Okulların kapanmsına yakın bir yaz günü işten izinliydim ve eşim Özlem çalıştığı için ufak kızım Simge 5 yaşında ve büyük kızım Ayşin 9 yaşında idi ve biri kreşte diğeri ilkokulda idi bende evde takılıp biraz porno izledikten sonra 31 çekip boşalmadan evden çıkıp karı kız aramak ve eve atıp sikmek için dışarıya çıkmaya karar verdim. Arabama binip Üçkuyular'a doğru gittim ve tam sahile yakın Güzelyalı taraflarında bolca liseli ve üniversiteli amcığın takıldığı bir cafe'nin önüne park edeceğim sırada kuzenim Berna'nın bir oldukça iri bir genç adamla üzerinde liseli kıyafetleri olduğu halde öpüşüp arabasına bindiğini gördüm ve onları takip etmeye başladım. Anlaşılan motor olduğuna artık emin olduğum yarrak hastası olduğuna emin olduğum 17 yaşında ki kuzenim Berna kendisine yeni bir sevgili yapmış, okulda son derslerini ekip bu iri yarı genç sevgilisinin yarrağını yiyecekti!
Bunları düşününce epey heyecanlandım ve sikim taş gibi oldu! Bu arada yarrağım 21 cm uzun ve büyük kafalı, mantar kafalı değil yinede kafası büyük sayılır!
Neyse kuzenim Berna'nın bindiği arabayı takip ederken, ben kendi arabamı yakın bir zamanda değiştirmiş olduğum için seciniyordum çünkü eşim hariç bunu ailede ve sülalede henüz kimse bilmiyordu!
Kuzenimin bindiği araç İnciraltı Kent Ormanı'na girdi ve otoparka park etti. Bende biraz uzak fakat onları rahat görebileceğim bir yere park ettim. Kuzenim Berna sevgilisi ile biraz öpüştükten sonra arabadan inip, elele yürümeye başladılar. 3 dakika kadar bende onları uzaktan takip ettim kendimi göstermeden. Kuzenim Berna ile sevgilisi Kent Ormanı'nın derinliklerinde etrafı yüksek çalılarla kaplı bir alan girdiler ve ayaküstü sevişip, öpüşmeye başladılar. Ben iyi ki arabanın torbidosunda bulunan dijital fotoğraf makinasını yanıma almışım diye sevinerek onlara 10 metre kadar gizlenerek yaklaştım ve çalıların arasına saklanarak onları izledim.
Adam kuzenim Berna'yı ayakta domalttı ve arkasına geçerek pileli ekose eteği kızın beline doğru sıyırdı ve uçuk pembe kilodunu aşağıya sıyırdı. Hemen kuzenimin amcığına yumuldu ve 5-6 dakika kada kuzenim Berna'nın amcığını götünü yaladı. Bu arada ben fotograf çekerken, yarrağımı çıkarıp 31 çekmeye başladım. Sonra kuzenim Berna adamın önünde diz çöktü ve yarrağını çıkarıp (24-25 cm kocaman bir yarraktı) adama iştahla saxo çekmeye başladı. Kuzenim Berna 17 yaşında olmasına rağmen öyle güzel ve profesyonel ağızına alıyordu ki o devasa yarrağı o zaman anladım kuzenim Berna'nın gerçekten tescilli ve tecrübeli bir orospu olduğunu! Demek ki en az 7-8 aydır sex tecrübesi vardı kuzenim Berna'nın gerçek yarraklarla! Valla itiraf edeyim ben bisex olduğum ve daha önce çok yarrak ağızıma ve götüme aldığım için kuzenimin o muhteşem devasa yarrağı yalarken aceba yanlarına gidip bende biraz o güzel yarrağı yalayıp, kuzenim Berna ile yanyana o güzel yarrağın önünde domalıp, kuzenim Berna amını siktirip bende götümü siktirsemmi diye düşünmeden edemedim! Bunları düşünürken de götümün deliğinin ıslandığını hisettim!
Adam kuzenim Berna'yı tekrar ayakta önünde domalttı ve amcığını sikmeye başladı! Kuzenim Berna yediği büyük yarrağın acısıyla etrafta duyanlar olmasın diye kendini sıkıyordu ve sessiz sayılabilecek şekilde ahh ahh ohh ohh diyebiyordu. Bende bir yandan foto çekip bir yandan sikimi sıvazlayıp 31 çekerken diz çökmüş ve hafif domalmıştım ve bir anda götümde bir el hissedince irkildim. Arkama baktığımda iri yarı kirli sakkallı ve pos bıyıklı 50 yaşlarında Kürt görünümlü bir adam bana sus işareti yapıyordu ve diğer eli dışarıya çıkardığı manar kafalı 22 cm kadar uzun yarrağındaydı! Şok olmuştum sonra hoşuma gitti! Genç kız amcığı veya götü sikmek için evden çıkmıştım fakat kızmetime beni sikecek çok güzel bir yarrak bulmuştum!
Adama sus işareti yapıp yanıma gelmesini işaret ettim. Adam yanıma yanaştı ve elini tekrar götüme atıp okşayarak kuzenim Berna'nın sikişmesini izleme başladık! Adam elini bir ara sikime attı ve bana 31 çektirmeye başlayınca çok şaşırdım ve onu ensesinden tutup kendime çekerek dudaklarından öpmeye başladım! O da bana karşılık verdi ve bende elimi adamın yarrağına atıp ona 31 çektirmeye başladım. Adam daha sonra beni ensemden tutarak kafamı sikine doğru yaklaştırdı ve bende mesajı alarak o güzel yarrağı ağızıma almaya ve saxo çekmeye başladım! Bir ara kafamı kaldırıp kuzenim Berna'ya baktım ve o da sevgilisine saxo çekiyordu ve kısa bir süre sonra sevgilisi kuzenim Berna'nın ağızına yüzüne boşalmaya başladı böğürerek!
Bunun üzerine ben yanımda ki güzel yarraklı kıro kılıklı adamın kulağına doğru sessizce hadi evime gidelim müsaitsen orada devam edelim dedim! O da dünden razı hee iyi olur dedi ve sessizce toparlanıp oradan ayrılırken kuzenim Berna'ya baktığımda yüzü ağızı döl içinde sevgilisinin yarrağını 2. posta sikiş için tekrar kaldırmaya çalışıyordu yalıyarak!
Erkek sevgilimle arabama bindik ve eve doğru giderken eli götümde sohbet ettik. Adı Hamza imiş ve Ağrı'da ailesini bırakıp iş bulmak için izmir'e gelmiş. Günlük işlerde hamallık, inşaatlarda falan çalışarak geçimini sağlıyormuş. Basmane de ucuz bir pansiyonda kalıyormuş.
Eve geldik ve Hamza ile içeriye girer girmez dudaktan tekrar öpüşmeye başladık. Sonra buzdolabından birer bira aldık ve mutfak masasına oturup içerken yarraklarımız dışarıda, birbirimize 31 çekip arada öpüşüyorduk!
2. biraları ortaladığımızda saate baktım ve 16:30 olmuş, kızlarımın evden dönüş saati yaklaşmıştı. Hemen yakınlarda oturan annemi aradım ve işim çıktığı için kızlarımı okuldan ve kreşten alıp evine götürebilirmi diye sordum. Annem tamam deyince kızlar bu gece sizde kalabilirmi diye sordum annemde elbette kalabilirler dedi. Ardından bankada çalışan eşim Özlem'i aradım ve ona evde bir süprizim olduğunu ve işyerinden izin alıp hemen eve gelmesini istedim. Eşim şaşırdı fakat süprizin ne olduğunu tahmin ettiğinden tamam dedi 30 dakikada yanındayım dedi. Telefonu kapattığımda Hamza gözlerini patlatmış bana bakıyordu. Ne oldu niye bu kadar şaşırdın dediğimde Hamza bana karını mı çağırdın şimdi diye sordu. Bende evet karım Özlem'i çağırdım dedim yarrağına 31 çektirken ve bu akşam benim ağızımı, götümü, karımın ağızını, götünü ve amcığını sikeceksin sevinmedinmi diye sordum. Hamza tabii ki çok sevindim kurban olduğumun diye cevapladı. Bende al o zaman karşılığında benimkini ağızına dedim ve kafasından tutup yarrağıma bastırdım. Hamza başta istemiyor gibi olsa da sonra sikeceği amcığı ve götleri düşünüp yarrağımı önce acemice sonra da iştahla yalamaya başladı. Bende Hamza'nın sırtını ve götünü okşuyordum. Hatta bir ara götüne parmağımı bile sokarken Hamza dur yapma falan dediyse de ben de karımı ararım şimdi gelmesin deyince tekrar sikime yumulup işi oluruna bıraktı.
Kapı çaldı o ara ve kapıya gittim, delikten baktım eşim Özlem gelmişti. Bundan sonra olanları başka bir hikayemde yazacağım çünkü esas konudan çok uzaklaştım. Kızkardeşim Seda'yı 18 yaşında iken kuzenimiz 17 yaşında olan Berna sayesinde nasıl siktiğimş anlatacaktım. Hamza ve eşim Özlem ile o akşam saatlerce felaket sikiştik özetle diyeyim çünkü eşim Özlem eve geldikten sonra Hamza'ya viagra verdim yutması için birtane de ben attım ve yarraklarımız boşalsa bile 6-7 saat hiç inmedi!
Kuzenim 17 yaşında ki Berndördümüz defalarca grup sex yate a'ya da önce sahte e-posta ile o adamla sikiş fotoğraflarını yolladım. Eğer benimle seks yapmaz ise fotoları ailesine ve tanıdığı herkese göndereceğimi söyleyerek tehdit ettim. Kabul etti çaresisze ve buluşma gününde karşısında beni görünce ikinci bir şok yaşadı. O gün Berna'yı eve atıp her deliğinden saatlerce siktim. Berna'nın da çok hoşuna gitti ve defalarca orgazm oldu. Haftada 2-3 kez evime gelip kendini siktirmeye başlamıştı bana Berna. Ayrıca Berna ile beraber defalarca gerek eşim Özlem ile gerek Hamza ile gerek se de dördümüz grup seks te yaptık!


Kuzenim Berna'yı sikiyordum amından ve götünden 17 yaşındaydı! Kızkardeşimle çok samimiler ve birgün anlatmış kardeşime onu çok iyi siktiğimi kuzenim Berna. O günden sonra kızkardeşim Seda'nın bana olan ilgisi çok arttı ve bakışları, hareketleri değişmişti. Kuzenim Berna'da bana kızkardeşim Seda'nın okuldan erkek arkadaşıyla seviştiğini, saxo çektiğini ve götünden verdiğini anlatmıştı.

Seda'nın erkek arkadaşının siki 15-16 cm miş, benimkinin 21 cm olduğunu Berna Seda'ya söylediğinde kardeşim Seda çok şaşırmış ve o günden sonra benimle sikişmeyi arzulamaya başlamış!

Bir yaz günü Seda bizde kalıyordu eşim Özlem ve kızlarım İstanbul'a eşimin ailesinin yanına gitmişlerdi ve Berna geldi. Üçümüz bira ve vodka içip sarhoş olduk ve ben Berna ile sevişip öpüşmeye başladım Seda'nın yanında!
Berna'nın pantalonunu ve donunu çıkarıp amcığını yaladım Seda da dudaklarını ısırarak bizi izliyordu. Sonra ben şortumu ve donumu çıkardım ve yarrağımı sallaya sallaya Berna'nın yüzüne vura vura Berna'ya saxo çektirmeye başladım! Seda artık iyice kudurdu ve yanımızda pileli eteğini sıyırıp amcığını okşuyordu.




8-9 dakika saxodan sonra Berna yarrağımı dibinden sallaya sallaya Seda'ya gel sende tadına bak çok tatlı bu yarrak diye Seda'yı çağırdı




Seda önce olmaz falan dediyse de ben ve Berna biraz ısrar edince gelip önüme diz çöktü ve yarrağımı yalamaya başladı. İki kız 5-10 dakika yarrağımı yaladıktan sonra Berna'yı önümde domaltım ve amcığına köklerken yarrağımı Seda ile de öpüşmeye başladım! Arada sikimi Berna'nın amcığından çıkarıp Seda'nın ağızına veriyordum.




Daha sonra da Seda'ya erkek arkadaşına götten verdiğini bildiğimi ve istersen seni de götten sikebileceğimi söylediğimde iyicene azmış olan kızkardeşim Seda olur abiciğim koy götüme bu büyük ve güzel yarrağını! Sik beni abicim diye cevapladı!

Hemen Seda'yı önümde domalttım ve 5 dakika kadar hem ben hem kuzenimiz Berna değişerek kızkardeşim Seda'nın amcığını ve göt deliğini yalayıp, parmakladık. Ardından sikimi önce Berna'ya ardından Seda'ya yalatıp ıslanmasını sağlayarak kızkardeşimin arkasına geçip götüne yerleştirdim yarrağımı ve 3 hamlede taşaklarıma kadar gömdüm! Çığlık çığlıya kuzenim Berna ile dudak dudağa öpüşmeye çalışan kızkardeşim Seda götü yarrağıma alışınca ben pompalamayı hızlandırdım ve Seda da Berna'nın amcığını yalamaya başladı! İki kız da en az ikişer kere orgazm olmuşlardı ve bende birkaç dakika sonra kızkardeşim Seda'nın götünün içine spermlerimi fışkırrtım!

o gece ikisini de toplam 6 posta siktim ve kızkardeşim Seda'nın bekaretini bozdum!

kızkardeşim benim gibi bisex olduğu için sayesinde çok farklı amcıklar ve götler siktim lezbiyen ilişki yaşadığı bayanlardan

Konu erkekiyis tarafından (21.Mart.2016 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.
erkekiyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to erkekiyis For This Useful Post:
castan (08.Kasım.2015), spaym2 (26.Ekim.2015), weter8304 (26.Ekim.2015)
Alt 26.Ekim.2015, 17:30   #2
Paylaşımcı Üye
 
ηумρнøмαηιαc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2014
Mesajlar: 523
Thanks: 85
Thanked 461 Times in 295 Posts
ηумρнøмαηιαc is on a distinguished road
Standart Cevap: Kuzenim Berna, eşim Özlem, Kürt Hamza ve kızkardeşim Seda

devamını bekliyorum guzelmiş
__________________
Paylaşmış Olduğum Hikayeler Alıntı & Hayal Ürünü Olup ÖzeldenMesaj Atıp Durmayın

NOT : Hikayeleri devamlı paylaşmamı görmek istiyorsanız konularımı beğenip yorumsuz bırakmayınız
ηумρнøмαηιαc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Ekim.2015, 18:50   #3
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 03.Haziran.2013
Mesajlar: 438
Thanks: 143
Thanked 14 Times in 10 Posts
sucre is on a distinguished road
Standart Cevap: Kuzenim Berna, eşim Özlem, Kürt Hamza ve kızkardeşim Seda

güzel hikaye devamı çoktur sende
sucre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.Ekim.2015, 15:22   #4
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 31.Ekim.2015
Mesajlar: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Poyrazdemir is on a distinguished road
Standart Cevap: Kuzenim Berna, eşim Özlem, Kürt Hamza ve kızkardeşim Seda

Saçma
Poyrazdemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort