Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Mart.2015, 14:01   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Arrow Kızımın Seks Saplantısı - 4

Antalya’ya seminer için gittiğim günlerde kızımla güzel şeyler yaşamaya devam ediyorduk. İlk günün ardından ben sabah kahvaltısından sonra seminere indim. Saat 11 e kadar sıkıcı konuşmaları dinledim durdum. Aslında aklımda kızım ve güzelliği olmasa belki kendimi konuşmacıların anlattığı konulara verebilirdim ama ne yazık ki aklımda seks ve kızım vardı. Seminer sorumlusuna rahatsız olduğumu eğer mümkünse öğleden sonra dinlenmek istediğimi söyledim. Olumlu bir yanıt aldım ve direk odama çıktım.

Odanın kapısında sabah bıraktığım rahatsız etmeyin ticketi durduğuna göre kızım sanırım hiç odadan çıkmamıştı. İçeri girdiğimde kızım yüzükoyun şekilde sere serpe yatıyordu. Körpe vücudu tüm ihtişamı ile karşımdaydı. Yanına yaklaştım ve omuzlarından götüne doğru öpmeye başladım. “Geldin mi kocacım” diye mırıldandı. “Geldim karıcım, geldim ve şimdi körpecik karımla ilgilenicem” dedim. Yumuşak hareketlerle öpmeye devam ettim. Kızımsa hiç duruşunu bozmuyor ve mırıldanarak uyku sersemi birşeyler söylemeye çalışıyordu. Üzerimdeki takım elbise ve iç çamaşırlarımı bir çırpıda çıkardım. Yan taraftan yastık alarak kızımın karnına koydum. Yüzükoyun şekilde önümde sere serpe yatarken bacaklarını aralayıp pembe amcığına sikimi soktum. Seri hareketlerle gidip gelmeye başladım. “Ohh harika kocacığım harika… Sik kızını, o artık senin karın, sok en derinime kadar sok” diyordu altımda. Kasıklarım yumuşacık kalçalarına vurdukça zevke geliyorduk. Birkaç dakika içinde kızım orgazm oldu. Bense şiddetli şekilde köklemeye devam ediyordum. Ohh yıllar sonra daracık amcık içinde sikimi dolaştırmak çok zevkliydi. Bir süre daha bu pozisyonda sikişe devam ettikten sonra amından çıktım. Kızım ne oldu gibisinden toplandı ve bana baktı. “Sen kahvaltı yapmadın acıkmışsındır” dedim ve gülümsedim. Hemen anlamıştı sikimi direk ağzına alıp oral sekse başladı. O emdikçe somurdukça bende kendimden geçiyordum ve sarsılarak döllerimi kızımın ağzına doldurmaya başladım. Kızım bir damlasını bile ziyan etmeden hepsini yaladı yuttu döllerimin. Gülümseyerek “Kahvaltı için teşekkürler erkeğim” dedi. Birlikte duşa girdik ve yıkandık.

Üzerimizi giyinip gezmeye çıktık. Bir bara girip bira içmeye başladık. Bir yandan da olayların gelişimi ile ilgili konuşuyorduk. Kızım “Babacım beni seviyormusun” dedi. “Sorman bile hata, sen benim kraliçemsin” diyerek karşılık verdim. “Dalga geçme lütfen gerçekten soruyorum” dedi. “Ne dalgası kızım seni çok ama çok seviyorum seksi kadınım” dedim. Gülümsedi ve birasından yudumladı. Onu sahiplenmem kadınım karıcığım diye hitap etmem kızımın çok hoşuna gidiyordu bunu hallerinden anlayabiliyordum. “Peki annemi mi beni mi daha çok seviyosun” dedi. “Elbette seni” dedim. Sonra cümleme devam ettim “Ama anneni de ihmal etmemem lazım sonuçta karım” dedim. “Hangimizden seks yaparken zevk alıyosun” dedi. “Senden tabi ki” dedim. “Yalancısın” “Hayır kızım, yalan değil. Annen iyi bir eş ama seks konusunda bazı tabuları yıkamadı hiçbir zaman, mesela anal seks annenle ilk anal seksimizi evliliğimizin 4. yılında yaptık. Oral seksi ise istemeye istemeye yapıyor” “Peki benim dışımda onu hiç aldattın mı” “Birkaç defa oldu” dedim. “Birkaç öyle mi” dedi ve güldü. “Neden öyle dedin ve gülüyosun” dedim. “Şimdi işyerindeki ahu abla 1, eski komşumuz meltem hanım 2, eskiden kirada oturduğumuz hamdi amcanın karısı neşe hanım 3… daha sayayım mı” dedi. Şaşırmıştım evet saydığı tüm kadınlarla yatmıştım ve hala devam eden ilişkilerimde vardı. “Sen nerden biliyosun bunları” dedim. “Bilgisayar ve telefondan babacım, bilgisayarda senin web oturumun hep açık kalıyordu. Bende maillerini, Skype yazışmalarını hepsini okuyordum. Birde bazen telefonunu alıyordum ya, gizlediğin konuşmaları da açıp bakıyordum” dedi ve hınzırca gülümseyerek ekledi “Korkma anneme bir şey demem, sonuçta sahip çıkmasını bilseydi sana, kim ruhsuz bir partnerle yatmak ister ki” dedi. “Aslında pek annenle de ilgili değil mesele kızım, birlikte olduğum kadınlarında hepsi evli ve onlarında partnerleri ile sorunları var” dedim ve ikimizde gülüşmeye başladık. “ Aman babacım boş ver milletin partnerlerini, benim partnerim işini çok iyi biliyor” dedi. “Nerden biliyosun benim iyi olduğumu” dedim. “Nerden olacak faceden yada skypeden konuştuğum dallamalar daha beni görür görmez boşalıyordu, sense saatlerce sikişelim desem durmayacaksın” dedi. Sonra devam etti “Ben anneme söylemem dedim ama annem bazılarını biliyor sanırım ilişkilerinin” dedi. Nasıl yani gibisinden yüzüne baktım. “Mesela eski ev sahibinin karısı neşe hanımı” dedi ve devam etti. “Teyzoşla konuşurlerken kulak misafiri oldum. Teyzemde erkek milleti hepsi de yapıyor bi senin ki mi dedi anneme. Annemde haklısın kardeşim diye karşılık vermişti” içkilerimizi yudumlayıp bardan çıktık. Kol kola otele doğru yürürken “Düşünsene annem bizi de duyuyomuş baba, kesin öldürür bizi” dedi. Gülümsedim “Haklısın” dedim ama gerçekten kıyametin kopması demekti kızımla ilişkimizi öğrenmesi.

Otele döndük ve odamıza doğru giderken oda temizlikçisi odadan yeni çıkıyordu. Temizlikçi kadınla göz göze geldiğimde hınzır bir gülümseme ile göz kırptı ve yavaş hareketlerle koridorda yürüyüp gitti. Odamıza girdiğimde her şey temizlenmiş ve düzeltilmişti. Şimdi anlıyordum kadının gülümsemesini, yatak çarşaf mahvolmuştu dün akşam ve bu öğlen ki sikişmelerimizden. Biraz oda da tv izlemeye takıldıktan sonra yemek vaktinin geldiğini farkedip hazırlanmaya başladık. Elbette tüm kadınlar gibi kızımında hazırlanmasını beklemek zulümdü. “Baba sen in istersen benim hazırlanmam biraz daha sürecek” dedi. “Tamam” diyerek odadan çıktım. Koridorda yürürken temizkçi kadınla yine karşılaştık ve yüzünde yine gülümseme vardı. “Afedersiniz bir şey mi var neden sürekli beni görünce gülümsüyorsunuz” dedim. Önce yok bir şey falan dese de biraz sıkıştırınca odanın halinden bahsetti, birde öğleyin temizlik için odaya tam girecekken bizim zevk çığlıklarımızı duyduğunu söyledi. “Yanınızdakini kızınız biliyordum” dedi. Bende “Kızım” dedim. Nasıl gibisinden yüzüme baktı. “Sınırlarını kaldır, sekste sınır yoktur” dedim ve gülümsedim. “Peki kaldırayım ama eteğimi de siz kaldırın” dedi. “Yemekten sonra 20:00 gibi odada bekliyor olacağım” dedim ve asansöre binip restorana indim.

Yemeğime aldım ve 5 dakika sonra da kızım geldi. “bu akşam sana bir sürprizim var babacım” dedi. Bende “esas sürprizi ben yapıcam sana” dedim. Yemeğimizi yedikten sonra otelin barına gidip birşeyler içtik. Saatime baktığımda saat 20 e beş altı dakika vardı. Odamıza çıkalım dedim ve bardan ayrıldık. Odamıza girince kızım direk üzerime atıldı. Öpüşerek birbirimizi soyduk ve kızım önüme eğilip oral yapmaya başladı. Biz sevişmeye devam ederken kapı çaldı. Kızım aldırmadan devam ederken temizlikçiyi hatırladım ve sikimi kızımın ağzından çıkarıp kapıya yöneldim. Kızımın şaşkın bakışları arasında kapıyı açtım ve bayanı davet ettim. Bayan içeri girdiğinde bizi öyle görünce “Partiye bende davetliyim sanırım” dedi gülümseyerek. Kısa bir tanışma faslından sonra adının melike olduğunu öğrendiğimiz temizlikçi kadını da soymaya başladık. Üç kişi birbirimizi öpüyor kokluyorduk. Kızım yatağa domaldı bende arkasındaki yeri aldım ve kızıma köklemeye başladım. Melike de kızımın önüne geçip amını kızımın ağzına dayadı. Bir süre sikişten sonra kızım orgazma ulaşınca kenara çekildi. Melikeyi altıma alarak amına sikimi kökledim. Yaşının 35-38 arasında olduğunu düşündüğüm Melikenin çok güzel amcığı vardı. Deyim yerindeyse kayış gibi am vardı kadında. Zevkle köklüyor göğüslerini sıkıp dudaklarına yumuluyordum. Melikede ufak çığlıklar eşliğinde orgazma ulaşınca bende hızlanarak boşalmaya yaklaştım. “boşalacağım” dediğimde Melike bacaklarını belime dolayarak içine istediğini belirtti. Bende son birkaç hamleden sonra döllerimi amına doldurmaya başladım. Boşalmam bitince de kenara devrildim.

Bir süre dinlendikten sonra Melike sikimi sıvazlamaya başladı. Sanırım tek sikiş ona yetmeyecekti. O sikimle oynarken bende kızımı yanıma çekerek göğüslerini emmeye başladım. Sikim kıvama gelinceye kadar 15-20 dakika arası yatakta seviştik üçümüz. Daha sonra kızımı domalttım ve sikimi deliğine kökledim. Melikeyi de yanıma çağırdım onunla da öpüşüyorduk. Göğüslerini elleriyle bana sunuyor, bende uçlarını emiyordum. Daha sonra Melike kızımın önüne geçip amını kızıma sundu. Odanın içinde inlemelerimiz yankılanıyordu. Bugün defalarca boşalmaktan bende bitme noktasına gelmiştim. Ama altımda yatan kadınların isterikliğinin verdiği gazla pompalamaya devam ediyordum. Kızım altımda iki defa orgazm olduktan sonra yerini Melikeye bıraktı. Melikeyi domaltıp amına kökledim. Kızım yan tarafımıza yığılıp kalmıştı. Vücudumda derman kalmamış olmasına rağmen sanki bir yerden kurtulmaya çabalar gibi sert hamlelerle Melikenin amına sikimi çakıyordum. Melikede bir süre sonra orgazma ulaştı. Daha fazla bu kadınlarla baş edemeyeceğimi anlayınca melikenin arkasından çekildim. Ellerinden tutup ikisini de karşıma aldım ve diz çöktürdüm. Ben ayakta dururken onlar sikimi taşaklarımı sırayla emiyordu. Sırayla ağızlarına aldıkları sikimi birbirine inat daha şiddetli vakumluyorlardı. Daha fazla dayanamadım geleceğim sıra sikimi elime alıp sıvazlamaya başladım. “Kim döl içmek ister ağzını asçsın” dediğimde ikisi de annelerinden yemek bekleyen yavru kuşlar gibi ağzını açtı. Bende döllerimi attırabildiğim kadar ağızlarına yüzlerine ve vücutlarına attırdım. Bitmiştim. Kendimi yatağa zor attım. Birbirimizi yarım saat kadar okşadık. Melike “Bana müsaade, artık gitmem gerek. İkinize de teşekkürler. Baba kız harika partnerlersiniz” dedi. Dudaklarımıza öpücük kondurup, üzerini giyinip gitti. Kızım “Babacım ben bugün sana kendimi beyazlar içinde sunacaktım sürpriz olarak ama senin sürprizin daha güzelmiş” dedi. Birbirimize sarılarak uyuyup kaldık.
Antalya da seminerin son gününe kadar kızımla bol bol sikiştik. Bazı günler sikişmekten dermanımız kalmıyor uyuyup kalıyorduk. Eve döndüğümüzde karımın yanında herşey baba kız ilişkisi gibi olmak zorundaydı ve öyle davrandık. Ancak ne zaman fırsat yakalasak deliler gibi sevişiyoruz. Biliyorum bazen annesini kıskanıyor ama ne yazık ki bu ilişki ancak böyle yürüyebilecek.

Kızımı çok seviyorum, artık onunla sikişmek bende bağımlılık haline dönüştü. Bilmiyorum ilerde eşim bizi yakalar yada durumu anlarsa halimiz ne olur ama şu an yaşadıklarımdan çok memnunum.

Umarım sizde bu hikaye serisini beğenmişsinizdir. İyi forumlar.
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
castan (18.Nisan.2015), weter8304 (01.Mayıs.2015)
Alt 19.Mart.2015, 14:47   #2
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 13.Mart.2015
Mesajlar: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
alemciprens is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızımın Seks Saplantısı - 4

güzeldi teşekkürler
alemciprens isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to alemciprens For This Useful Post:
mindows7 (19.Mart.2015)
Alt 20.Mart.2015, 01:43   #3
Paylaşımcı Üye
 
ηумρнøмαηιαc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2014
Mesajlar: 523
Thanks: 85
Thanked 461 Times in 295 Posts
ηумρнøмαηιαc is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızımın Seks Saplantısı - 4

hikaye süper devamını bekleriz.
__________________
Paylaşmış Olduğum Hikayeler Alıntı & Hayal Ürünü Olup ÖzeldenMesaj Atıp Durmayın

NOT : Hikayeleri devamlı paylaşmamı görmek istiyorsanız konularımı beğenip yorumsuz bırakmayınız
ηумρнøмαηιαc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
baba kız, ensest hikayeler, kızımı siktim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort