Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Şubat.2016, 17:36   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Post Kızım Kendini Bana Teslim Etti - 5

Kızımla balayı tatilinden eve döndüğümüzde ilk işimiz evi toplayıp düzenlemek oldu. Gelinlikli damatlıklı çektirdiğimiz fotoğrafları yatak odamıza yerleştirdik. Buzdolabına bakıp alışveriş yapmaya karar verdik ve alışverişe çıktık. Alışveriş merkezinde önce sağı solu dolaşıp ardından markete uğramaya karar verdik. Kolkola liseli aşıklar gibi mağaza mağaza dolaşıyor birşeyler bakıyorduk. Daha sonra market bölümüne uğrayıp güzelce alışverişimizi yapıp eve döndük. Malzemeleri birlikte mutfağa yerleştirdik ve birer nescafe yaparak salonda oturmaya başladık. Oturmaya başladık dediğim zaten kızım kucağımdan inmiyordu. O sıra da telefonum yine çaldı. Arayan yine kızımın teyzesiydi. Evdeysek ziyarete geleceğini söyledi. Aslında pek istemesem de evde olduğumuzu söyledim.
- Kızım o gelmeden ben gideyim bir yerlere,
- Neden baba,
- Annen vefat ettiği günden bu yana onu göresim yok, taziyedeki saçma sapan tavırları hala aklımda
- Ne olmuştu ki,
- Sen bilmiyormusun,
- Hayır baba bilmiyorum,
- Kızım taziye zamanında teyzen bir sürü abuk subuk laf etti bana, şimdi söylemeye bile gerek yok, ama üzülmüştüm. Annenin ölmesini ben istermiydim istemezdim elbet ama o her şeyin sebebi benmişim gibi sözler etti bir sürü. Tamam belki üzüntüdendir ama o ablasını ben eşimi kaybettim. O kadar yüklenmesine gerek yoktu.
- Hımmm anladım babacığım, sen bilirsin. Çık gez dolaş istersen.
- En iyisi o olacak kızım hadi ben kaçtım o zaman, diyerek dudaklarına bir öpücük kondurdum. Evden çıkıp birkaç dostumun yanına uğrayarak onlarla yarenlik ettim. Akşamüzerine kadar gezdim. En sonunda eve gitmeye karar verdim. Eve girdiğimde kızım ile eski baldızım mutfakta muhabbet ediyorlardı. Bir merhaba hoş geldin faslından sonra ben salona geçip tv yi açarak kanalları gezmeye başladım. Baktım olacak gibi değil gittim laptopumu alıp internet sitelerini gezmeye başladım. Ben internette dolanırken kızım ile teyzesi ellerinde çayla salona geldiler.
- Babacığım sana çay getirdik,
- Teşekkür ederim kızım,
- Afiyet olsun babacığım.
- Eeee enişte keyfilerin nasıl bakalım, diye baldız söze girdi.
- Sağolasın baldız iyi işte, iş güç uğraşıyoruz sen nasılsın,
- İyiyim enişte şöyle bir yeğenimi ziyaret edeyim dedim. Halini keyfini sorayım istedim. Maşallah onun neşesi de keyfi de yerinde.
- Aman o iyi olsun. Benim hayat yoldaşım bir tek kızım kaldı. Onu da kaybetmek istemem,
- Baba o ne biçim söz ben seni bırakıp bir yerlere gitmem, dedi kızım.
Çayla birlikte muhabbet ilerledikçe ilerledi. Havadan sudan kızımla çıktığımız tatilimizden konuştuk durduk. Bu arada eski baldızım bana bir garip bakıyordu. Sanki gözleriyle sikecek gibi hali vardı. Karşımda beni süzerken manalı bir şekilde gözlerimin içine bakıyor, diz üstü eteğiyle de bacak bacak üzerine atışını sık sık değiştirip frikik veriyordu. Tabi bunları izlerken de kızıma çaktırmamaya dikkat ediyordum. Hali hazırda size biraz da baldızdan bahsedeyim. Baldız 160 – 165 boylarında ince ile balıketli arasında dolgun diyebileceğimiz bir vücut yapısında otuzlu yaşlarında bir kadın. Aslında eşim sağken baldızla oldukça sıkı fıkı bir aile yapımız vardı. Sık sık bize gelir, bizde haftalarca kalır, tatillere bile birlikte gittiğimiz olurdu. Sonra neden bilmem bıçak sırtı tabiri ile bize uğramaları kesildi sonra da eşimin cenazesinde karşılaştık. Abuk subuk konuşmaları o zaman bozuk olan moralimi iyice sıfıra indirmişti. Yoksa ona karşı önceden gelen bir kızgınlık veya kinim de yoktu.
Sohbet devam ederken bir ara uzun bir sessizlik oldu. Kimse konuşmuyor, öylece suskun oturuyordu herkes. En sonunda baldız söze girdi,
- Bana kızgınsın değil mi enişte, diyerek sessizliği bozdu. Sözleri ağzımda gevelememden durumu çakması pekte zor olmadı. Yine konuşmaya başladı.
- Biliyorum kızgınsın bunda da haksız değilsin, ablamın vefatında seni çok üzdüm. Destek olmam gerekirken ben tam tersine belki de seni daha çok üzüntüye boğdum,
- Olan oldu baldız boşver artık, dedim. Aslında olayı pekte uzatmak istemiyordum.
- Özür dilerim enişte o zaman. Ben seni hiç kırmak istememiştim. Üzüntümün sebebi belki de…. Deyip bıraktı cümleyi sonra da,
- Özür dilerim işte boşver gerisini,
- Neden belki de deyip kaldın, dedi kızım,
- Yok bir şey canım yeğenim,
- Baldız söyledin bir şey devamını getir artık,
- Evet ya söyle teyzoş, dedi kızım,
- Ya işte ablamla aram bozuktu, konuşmamıştık son zamanlar, belki de sana çok yüklenmemin sebebi oydu diyecektim. Sizi üzmemek aklınıza ablamı getirmemek için vazgeçmiştim.
- Neden annemle konuşmuyordun, dedi kızım.
- Küsmüştük boşver, dedi baldız,
- Neden küstünüz baldız, oysaki sen bize sık sık gelirdin, her türlü anımıza ortak olmuşluğun vardır. Ama bir ara aniden hiç gelip gitmez oldun. Anlatsana olayı bende merak ettim.
- Boşver enişte, konuşulmasa daha iyi.
- Ya teyze anlat hele merak ettim, dedi kızım,
- Bende merak ettim baldız anlat artık,
- Ya bunu yeğenimin yanında nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Olayın şaşkınlığı içinde öylece bakakalmıştık kızımla ama olayı da merak etmiştim.
- Ya baldız çatlatma işte, o öldü gitti, ablan yok eşim yok artık sır da olmamalı. Neden kızımın yanında konuşulmaması gerekiyor. Onunla ilgisi varsa konuşulması lazım. Hepimizin bilmesi lazım.
- Enişte bak ama anlatacaklarımdan sonra kızmak sinirlenmek yok, tamam mı.
- Peki tamam anlat bakalım.
- Ablam son zamanlar nasıl diyeyim paranoyak olmuştu. Son geliş gidişlerimde yeğenimle ilgili saçma sapan şeyler söyleyip duruyordu. En son görüşmemizde de aynı saçma şeyleri benim için söyleyince müthiş bir kavga ettik. Bir daha da size gelip gitmedim.
- Ya baldız öyle muallak cümleler kuruyorsun ki. Hiçbir şey anlamadım desem yeridir. Ne gibi saçma sapan şeyler anlatsana bize bizde bilelim bu saçma şeyleri,
- Peki tamam tamam kızma hemen. Ablamın yanına birgün geldiğimde ablam hüngür hügür ağlıyordu. Aklıma seninle kavga ettiği geldi. Sorduğumda hayır dedi. Peki olay nedir dediğimde kızım dedi. Nasıl yani yeğenime ne olmuş dedim. Nasıl diyeyim enişteni seviyormuş onu benim elimden alacakmış bende onu fena şekilde dövdüm dedi. Bu saçma sözler karşısında öylece kalakalmıştım. Yeğenimle konuşayım dedim hayır dedi konuşmama izin vermedi. Yine birgün yanına uğradığımda aynı şeylerden bahsedip durdu. Bende karşı çıktım. Kafasından böyle şeyler uydurmamasını bir psikoloğa gitmesini istedim. Sonra aynı şeyleri bana söylemeye başladı. Ben yeğenimi savundukça benim de sende gözüm olduğunu, fırsatını yakalasak seni onun ellerinden alacağımızı söylüyordu. Çok bozulmuş ve sinirlenmiştim. Delisin sen diyerek bağırmaya başladım. Öyle bir saplantı haline dönüşmüştü ki fikirleri ikna olmuyordu. İşte o gün büyük bir kavga ettik ve ben evden hızla uzaklaştık. Cenazesine kadar da görüşmedim ablamla.
Ortam buz kesmişti. Hiç ses seda çıkmadı. Öylece kala kaldık. Aslında annesiyle yaşadıklarını kızım anlatmıştı. Karım olanlara karşı demek ki depresif bir tavır sergilemiş. Peki ama baldızı neden bana göz koymakla itham etmişti. Onu çözmeye gelmişti sıra.
- Baldız bu anlattıklarının bir kısmını da yeğenin anlattı bana. Kızıma da öyle değişik şeyler söylemiş karım. Ama seni neden karıştırdı ki. Seni neden bana göz koymakla suçladı.
- Boşver enişte, öyle işte, dedi. Daha sonra da bana müsaade diyerek izin istedi. Pekte yüklenmek istemiyordum baldıza. Kızımın anlattıkları baldızımın sözleri ile örtüşüyordu bir yere kadar. Ama karımın baldıza da aynı sözleri söylemesinin altında bir şeyler vardı mutlaka bunu da öğrenmem lazımdı. Baldız acele hareketlerle bizle vedalaşıp evden ayrıldı. Kızımla öylece bakakaldık diyebilirim. Sonra kızım söze girdi,
- Baba bak anlattıklarımı teyzemde doğruladı sayılır. Sana olan aşkım o kadar büyüktü işte. Annemi çıldırtacak kadar büyüktü hemde.
- Anlıyorum kızım. Ama aklıma takılan bir şey var.
- Ne ki o babacığım.
- Ne olacak hadi annen senle ilgili sözlerinde haklıydı ama teyzene neden öyle bir ithamda bulundu onu anlamadım.
- Bilmem ki babacığım. Tek bildiğim seni çok ama çok seviyor olmak, diyerek gelip kucağıma oturdu. Kızımla öpüşmeye yiyişmeye başladık. Öyle şiddetli sevişiyorduk ki anlatmak mümkün değil. Kızım kudurmuş gibi dudaklarımı emiyor ısırıyordu, elleri sırtımda saçlarımda deli gibi hareket ediyordu. Onun bu azgın haline bende kayıtsız değildim tabiki. Bende kalçalarını yoğuruyor öpücüklerine karşılık veriyordum. Ateşli şekilde yarım saate yakın böyle seviştik, sonra kızım ani bir hareketle önüme diz çöküp pantolonumun kemerini hızlı bir şekilde çözdü ve bir çırpıda pantolonumu ve külotumu yere indirerek sikimi vakumlamaya başladı. Kızım sikime sakso çekerken bende saçlarını okşuyordum.
- Ohhh harikasın kızım, ohhhh,
- Ohm ohm babacığım benim, yerim ben bu yarağı,
- Ye kızım senin o yarak ohhhh,
- Harika bir şey, senin yarağını somurmak onu içimde hissetmek, senin olmak ohmmm harika,
- Canım kızım benim, istediğin zaman senin emrine amade o yarak,
- Ohhh babacığım… sen ve yarağın… ohhh harikaaaaa
Kızım bir süre daha sakso çekmeye devam etti. Geleceğimi anlayıp onu yarağımdan zor olsa da ayırdım. Sonra altındaki kot pantolonu bri hışımla çıkardım hemen halının üzerinde domaltıp sikimi daracık şeftalisine soktum ve git gellerime başladım. Keyifle daracık amcığını sikiyordum. Kızımsa altımda inliyordu. Yarağımı yemeyi sevdiği her halinden belli oluyordu.
- Ohhhh amcığın çok harika kızım,
- Senin o harika amcık baba, kalın sikini göm o amcığa hiç çıkartma,
- Sen yeter ki iste,
- İstiyorum senin sikini her an istiyorum, sok daha derinlerime sok,
- Ohhh kızım harikasın sen,
- Harika olan senin sikin,
- Yok senin cayır cayır yanan amcığın,
- Senin sikini yemek için yanıp tutuşyor o am,
- Hımmmm yarak hastası kızım benim,
- Yarak hastası değil yarağının hastası,
- Kızım beni ohhhhh,
- Babacığım ımhhh ımhhhh sik kızını daha derinlerime,
- Böylemi kızım, diyerek kızımı kanırta kanırta sikmeye devam ettim.
- Evetttttt işte böyle, sik babacığım hiç kimseyi sikmemiş amcığa susamış gibi sik beni ımhhhh,
- Ohhhh kızım azgın kızım benim, yarağımın manyağı olacaksın bundan sonra,
- Zaten manyağıyım yarağının ımhhhh harika ımhhhhhh,
- Seni kaltak seni al sana yarak diyerek hareketlerimin dozunu arttırdım. Hatta yüklenmelerimde dayanamayan kızım önümde yıkılarak altımda kaldı. Durum böyle olunca pozisyonu değiştirip bacak arasındaki yerimi aldım. Bacaklarından destek alıp seri hareketlerle sikmeye devam ettim.
- Imhhhh babacığım harika geliyorum ben ımhhhhhh, diyerek kızım orgazm olmaya başladı. Bende duraksayıp kızımın boşalmasını izliyordum. Kızım boşaldığı zaman yüzü boynuna kadar kıpkırmızı kızarıyordu. Gözleri kayıyordu resmen. Bir iki dakika onu izleyip sonra yine içinde hareketlenmeye devam ettim.
- Ohhhh kızım bende geliyorum ohhhhhh,
- Gel babacığım döllerin içime dolsun, tohumlarını istiyorum,
- Geliyorum ohhhhhhhh,
- Gel babacığım, ımhhh sıcacık döllerin ohhhh ne güzel içime doluyor ohhhhh, diye inliyordu kızım ben içine tohumlarımı akıtırken. Öylece boşalırken üzerine uzanıp kaldım. O ise altımda kısa kısa nefes alıp veriyordu. Yavaşça üzerinden kalkıp kanepeye oturdum. Kızım halı üzerinde yatıyordu. Öylece dalmış gitmişti.
- Hayırdır kızım ne düşünüyorsun,
- Teyzemi babacığım,
- Neden düşünüyorsun onu hayırdır,
- Ya baba annem durduk yere birşeyleri kafaya takmaz, benim konum mesela, peki teyzeme neden kocamda gözün var dedi,
- Bunu bende düşündüm kızım ama anlam veremdim, teyzen birşeyleri anlatmadı gibi geliyor bana,
- Bunu öğrenmemiz lazım babacığım,
- Öyle de nasıl peki,
- Aklını kullan babacığım,
- Nasıl yani,
- Bugün teyzemin senin karşında verdiği pozları görmedim deme, ben bile çok rahat fark ettim frikiklerini, utanmasa amını önüne koyup bir sikiver diyecekti,
- Yapma kızım,
- Yapması yok baba, senin bana sevginden şüphem yok ama teyzemin sakladığı birşeyler var. Ne olursa olsun öğrenmek istiyorum.
- Peki ya teyzen benimle yatmak isterse,
- Yatarsın o zaman,
- Peki ya sen,
- Bana ne olmuş ki,
- Hani beni bir başkası ile düşünmek seni deli ediyordu.
- Öyle ama bu iş başka, bu işin tüm detaylarını öğrenmek istiyorum.
- Peki öyle olsun.
- Ama teyzemle bir şekilde birlikte olabilirsiniz,
- Ne o,
- Benim sizi izlemem lazım,
- Ben öyle rahat olamam ki,
- Hımmm haklısın sanırım, o zaman herşeyi anlatırsın bana,
- Herşeyi öyle mi,
- Evet herşeyi,
- Kızım bak gerçekçi olmalıyım, tamam olayları öğrendiklerimi anlatırım ama yok şöyle yaptık yok böyle yaptık bunu anlatmamı bekleme benden,
- Hımmmmm, dedi ve sustu. O da haklı olduğumu biliyordu. Teyzesini evire çevire siktiğimi mi anlatacaktım. Anlatmazdım elbette. Yine sessizliği o bozdu,
- Aman bende saçmalıyorum iyice, yüreğin benim olduktan sonra, sen beni sevdikten sonra teyzemi sikmişsin bana ne sikmemişsin bana ne. Ama meraktan seni onun kollarına göndermek zorundayım baba. Onun bize anlatmadığı bir sürü şey var gibi geliyor bana.
- Sen öyle diyorsan bunu öğrenmek için gereken neyse yaparız, ama bil ki ben seni çok seviyorum ve sen benim için çok değerlisin kızım.
- Biliyorum babacığım sen bana bende sana aitim ama orospu teyzem yarağını yemeden bunu söylemeyecekse güzelce yer.
- Bak sen neler de dermiş kızım. Ama söz teyzen yarak yemek isterse bu evde yiyecek.
- Babacığım benim, diyerek boynuma atıldı. Öpücüklere boğdu beni. Bak şimdi ne yapacağım dedim. Elime telefonu alıp baldıza bir mesaj attım. Mesajda “baldız şu işin aslını bir konuşalım” yazdım. Bir süre sonra cevap geldi “yeğenim olmadığı bir zaman bana haber ver konuşalım”. Bende “bu mesajından iyice meraklandım, o yarın arkadaşları ile buluşacak o zaman sabah gel” yazdım. “tamam o zaman yarın görüşmek üzere” diye karşılık geldi.
Kızım ellerini boynuma dolayıp uzunca bir öpücük verdi bana. Sonra eliyle sikimi kavrayıp,
- Bak gördün mü bu sike hasta olmayacak kadın yok babacığım. Teyzemde emin ol bunu tatmak istiyor. Bu zamana kadar böyle bekar gezmesinde bence seninle ilgili bir sebep var, dedi ve sikime bir öpücük kondurdu.
- Hımmm bak sen kızıma neler de biliyormuş.
- Babacığım ben kızınken senin olmak için yanıp tutuştuysam başka kadınların yanıp tutuşması normaldir. Hele yakınlarında kadınlar için bu daha da normaldir. Çünkü sen harika bir erkeksin, tip desen var, vücut desen atletik, konuşmaların karizmatik ve etkileyici birde belki onlar bilmiyor ama harika bir sikin var.
- Bak sen kızıma, peki teyzenle birlikte olunca devamını isterse,
- Gelir katılır bize o zaman,
- Nasıl yani,
- Babacığım eğer öyle bir şey isterse bizimle ilgili gerçekleri de öğrenmek zorunda,
- Razı olursun yani,
- Sen beni sevdikten sonra neden razı olmayayım, hem o teyzem,
- Anneni deli etmiştin ama,
- O paylaşmaya yanaşmamıştı ama babacığım,
- Hımmm demek onun için, diyerek elimi amına attım. Amını sıktıktan sonra,
- Ama bilsen iyi olur ben bunu kimse ile paylaşamam,
- Paylaşmayacaksın o sadece sana ait zaten, diyerek kızım da sikimi tuttu. Saate doğru baktığımda saat 20 olmuştu.
- Hadi kızım birşeyler yiyelim ben acıktım,
- Yiyelim de hazır da hiç bir şey yok ki babacığım,
- O zaman hazırlan dışarıda yiyelim,
- Tamam babacığım. Üzerimizi giyinip pizza yemeye gittik. Güzelce karnımızı doyurup biraz da dolaştıktan sonra eve geldik. Eve geldiğimizde zaten gece yarısına geliyordu saat. Üzerimizi değiştirip yatağımıza uzandık. Kızımı kollarımın arasına alıp öpmeye başladım. Zira kızımla bugün ki planımızdan sonra teyzesini yani baldızımı sikme fikri beni azdırmaya yetmişti. Bir süre öpüştükten sonra 69 pozisyonu aldık, ben onun amcığını yalarken o da sikimi yalamaya başladı. Uzun bir süre böyle birbirimizi yaladık. Daha sonra kızım beni sırt üstü yatırıp üzerime çıktı ve yarağını amcığına aldı. Hafif hareketlerle önce kalçalarını hareket ettirmeye başladı. Sonra da ritim tutturarak üzerimde zıplamaya başladı.
- Ohhhh babacığım senin yarağını hissetmek harika,
- Ohhhhh kızım senin daracık amcığında öyle,
- Hep sik bu amcığı baba,
- Her zaman sikeceğim kızım,
- Sik beni yarağından mahrum etme,
- Kızım benim şu başucumuzdaki resimlere bak, bu yarak sadece sana ait ve seni istediğin kadar sikecek,
- Evet ben senin karınım sik beni ohhhhh,
- Evet karımsın ohhhhh,
- Kocam ımhhh kocacığım. Diyerek kendini kaptırmış şekilde üzerimde zıplamaya devam etti. Bende kalçalarını okşuyor ellerimi göğüslerinde dolaştırıyordum.
- Babacığım teyzemi de böyle sik olur mu,
- Neden öyle dedin,
- Yarağının ne kadar güzel olduğunun farkına varsın, canı istesin ama o yarağın asıl sahibinin ben olduğumu bildikçe delirsin,
- Hımmm bak sen kızıma,
- Hatta kudursun,
- Sen var ya sen az orospu değilsin ha,
- Evet orospuyum ben, kaltağım, fahişeyim ama sadece babama kocama aitim. Onun kaltağıyım onun orospusuyum,
- Evet sen yalnızca benimsin ve bana aitsin.
- Imhhhhh babacığım geliyorum ben ımhhhhh, diyerek kızım orgazm olmaya başladı ve kendini kasmasıyla bende amcığına döllerimi attırmaya başladım.
- Ohhhh sıcacık döllerin içime akıyor, ohhh sıcak tohumların ohhhhh içime doluyor hepsi,
- Evet kızım ohhhh tüm döllerimi içine boşaltıyorum,
- Boşalt kocacığım döllerini hep benim içime boşalt, ohhhhh.
Boşalmam bitince kızım üzerimden yanıma kollarıma bıraktı kendini. Bir süre öylece dinlendik kızımla. Onu iyice kendime çektim. Vücutlarımızın birbirine temas etmesi bile beni çok mutlu ediyordu. Bir süre sonra kızım,
- Babacığım bir şey diyeceğim,
- Söyle canım kızım,
- Bir şeyi çok isterdim biliyormusun,
- Neymiş o,
- Ben senden çocuğum olmasını isterdim biliyormusun,
- Ama kızım,
- Biliyorum babacığım şu an bu imkansız, ama keşke senin çocuğunu doğurabilsem,
- Canım kızım benim,
- Karım demek istedin sanırım,
- (gülümsedim) kızım, karım, karıcığımmmmm,
- Kocacığım benim. İkimizde gülüştük ve birazda o halle oynaşarak uykuya daldık.
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
ηумρнøмαηιαc (02.Şubat.2016), castan (19.Şubat.2016), eus (04.Şubat.2016), weter8304 (03.Şubat.2016)
Alt 19.Şubat.2016, 22:45   #2
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 26.Ocak.2015
Mesajlar: 12
Thanks: 898
Thanked 2 Times in 2 Posts
castan is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızım Kendini Bana Teslim Etti - 5

eline sağlık
castan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
baba kız seks hikayeleri, ensest hikayeler, kızımı siktim, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort