Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Ocak.2016, 21:22   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Post Köylü Annem Nasıl Karım Oldu - 8

Sabah uyandığımda üç çıplak beden birbirine sarılmış vaziyetteydik. Saate doğru baktığımda saat 10’u çoktan geçmişti. Yavaş hareketlerle annemle yengemin arasından çıkıp önce lavaboya gittim. Çıktığımda yengem de annem de uyanmıştı. İkisinin de yüzündeki gülümsemeden akşamdan mutlu oldukları belliydi. Sıra ile duşumuzu aldık. Onlar kahvaltı masası hazırlarken ben çıkıp poğaça, börek falan alıp geldim. Kahvaltı masanın da keyifli bir sohbet vardı.
- Oğlum maşallah akşam bizim haşadımızı çıkardın, dedi yengem.
- He valla, sabah her bir yanım ağrıyordu, dedi annem. ben onlar böyle derken gülüyordum sadece. Onlara siz beni sorsanız ben yorgunluktan geberiyorum diyecek halim yoktu, sonuçta erkekliğe bok sürdürmeye gerek yoktu.
- Siz isteyin sabah kadar da devam ederiz bayanlar, dedim. Onlar yine kikirdemeye başladılar.
- Ama eltim helal olsun size. O kadar düşünsem aklıma gelmezdi ikinizin böyle bir şey yaptığı. İyi ki de yapmışsınız, çok güzel olmuş.
- Vallahi eltim ben çekinik kaldım ama oğlan anlattıkça ikna oldum, pişman da değilim. Oğlum du erkeğim oldu.
- İyi olmuş aslan gibi oğlan işte. Şimdi ben kuma mı gelmiş oldum senin üstüne, deyince herkes kahkahaya gömüldü.
- Yoook annemin üzerine kuma getirmem ben, sen misafirsin yenge umduğunu değil bulduğunu yiyorsun işte, dedim. Yine bol bol gülüştük. Bol muhabbetli bir kahvaltı yaptık. Yengemle annem mutfağı toplarken bende hazırlanıp dışarıya çıktım zira evde kalırsam bunlar işleri biter bitmez benim haşatımı çıkarırdı. Eczaneye gidip uyarıcı hap ve multivitamin aldım. Bunlara ihtiyacım olacağından emindim. Sonra bankaya uğrayıp yatırım konusunda biraz planlama yaptım. Hesabıma göre okul bitene kadar artık çalışmama da gerek yoktu. okul bitince de ya diploma kiralama yada bir yerde eczane açma fikrim vardı. Dönüşte kasaptan pirzola falan aldım ve eve geldim. Eve geldiğimde annemle yengem sıkı fıkı sohbet halindelerdi. Onlar aldığım mutfak malzemesiyle yemek yapa dursun ben biraz salonda dinlenmek istedim. O sıra da içeriye yengem geldi. Yengem gelip yanıma oturdu tabi ki. Biraz izlediğim belgeselle ilgili muhabbet falan derken niyetini ortaya koymaya başladı. Elini pantolonumun üzerinden sikime atıp okşuyordu. Tabi artık işin nereye varacağını bildiğimden bende olayın zevkine kendimi bıraktım. Yavaşça yengemin eteğinin altına elimi sokup etli tombul amını karıştırmaya başladım. Yengem gözlerini kapatmış kendinden geçmiş inliyordu. Yavaşça kemerime el atıp aşağıya doğru sıra ile pantolonumu ve külotumu indirdi. Önüme eğilip sikimi ağzına alıp sakso çekmeye başladı. Bende başörtüsünden tutup ona ritim konusunda direktif veriyordum. Biraz sikimi yalattıktan sonra onu kanepeye doğru domattım ve eteğini yukarıya çektim. Koca kalçaları deyim yerindeyse değirmen taşı gibi gözlerimin önündeydi. Götünün kabalarından tutup kenara ayırıp sikimi birkaç defa sürüp amına gömdüm. Hafif hareketlerle gidip gelmeye başladım. Yengem yarağımı yerken o kadar seksi inliyordu ki kendimi olayın akışına kaptırmamam mümkün değildi.
- Nasıl yengeciğim güzel mi,
- Imhhhh güzel ne kelime harika harika oğlum,
- Beğendiğine sevindim,
- Beğenmez olurmuyum, bu yarak beğenilmez mi hiç,
- Değil mi ya, yarak buldun ye dayak buldun kaç değil mi yengeciğim,
- Imhhh ımhhh evet ya oğlum, yarağına kurban kökle kökle,
- Ohhhh bu tabak gibi ama köklenmez mi hiç ohhhh. Keyifle yengeme yarağımı köklerken telefonum çalmaya başladı. Yan taraftaki telefonuma yengemin amından çıkmadan uzandığımda arayanın amcam olduğunu gördüm, telefonu açtım,
- Buyur amca,
- Şey diyeceğim oğlum yengen nasıl diye aramıştım,
- İyi iyi amca merak etme yediği önünde yemediği arkasında onun, derken keyifle yengeme pompalamaya devam ediyordum,
- Yok oğlum sizin ona iyi bakacağınızı biliyorum, ağrıları sızılarını diyorum,
- Ha bilmem amca iyi gibiydi de dur ben telefonu ona götüreyim, deyip yengemin eline telefonu tutuşturdum, yengem amcama durumunu anlatmaya çalışırken ben biraz daha ritmimi arttırıp sert hareketlerle yengeme girip çıkıyordum. Yengem belli etmemek için aşırı zevk aldığında dudağını ısırıyor, kendini kaçırmaya çalışıyordu fakat izin vermiyor aksine onu azdırmak için elimden geleni yapıyordum. Yengem sonunda telefonu kapattı.
- Oğlum ne yapıyosun Allah aşkına,
- Ne olmuş ki yenge,
- Yahu amcanla konuşuyorum öyle sikilir mi, insan bir yavaşlar,
- Aman ne olacak yenge, zaten sen ona takacağın boynuzu takmışsın, azda ben takayım gavata, duysa ne olur sesini, yeğenin iyi ediyor derdin, dedim,
- Hay ben sana ne diyeyim oğlum,
- Ne dersen de yenge ama sikicim dersen sevinirim,
- Sikicimsin elbet, bundan sonra canım yarak çekti mi Ankarada’yım.
- Buyur gel yenge. İstemediğin kadar sikerim seni,
- Sik oğlum sik tabi ohhhhhh kökle yengenin içine ohhhhhh,
- Yengemmmmm sen ne azgın karıymışsın be,
- Imhhh azgınım ya böyle yarak olur da azılmaz mı ımhhhh ımhhhhh geliyorum ben, diyerek yengem orgazmın tepesine çıktı. Bense ritmimi bozmadan içine girip çıkmaya başladım. O sıra annem geldi mutfaktan.
- Ooooo ben yemek hazırlayayım siz burda iş pişirin,
- Ne yapalım anne yengem çok acıkmış hafif atıştırmalık birşeyler vereyim yesin, dedim
- Hımmmm eltim ne diyor oğlan çok mu acıkmıştın,
- He ya bizim kız. İyi geldi bu atıştırmalık ımhhh, ımhhhh
- Ohhh yengem şimdi biraz da sana döl içireyim bak gör o zaman iyice doyacaksın, diyerek son bir iki hamle yapıp yengemin kanepeye dönük yüzünü çevirerek ağzına sikimi verdim. Yengem iştahla sikimi yalayıp somurmaya başladı. Zaten gelmek üzereydim, yengemin başını tutup sikimi iyice ona bastırarak döllerimi ağzına doldurmaya başladım. Yengem döllerimi hiç dışarı çıkartmadan yuttu. Daha sonra da dili ile sikimin her yerini yalayıp temizledi. Ben kanepeye annemin yanına doğru giderken yengem de lavaboya ağzını temizlemeye gidiyordu. Annemin dizlerine başımı koydum kanepeye uzandım. Annem saçlarımı okşuyor yüzüme bakıyordu. Sanki dalıp gitmiş gibiydi,
- Hayırdır anne neyin var,
- Ha ne dedin oğlum,
- Oooo dalmış gitmişsin sen neyin var diyordum,
- Yok bir şey oğlum, senin saçlarını okşarken dalıp gitmişim öyle,
- Söyle söyle bir şey var,
- Nem olacak oğlum, ikimizi düşünüyordum,
- Eeee neler düşündün,
- Neler mi düşündüm, seninle yeniden hayat bulduğumu, seni ne çok sevdiğimi düşündüm,
- Annem benim, seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana, deyip başına doğru bir hamle yapıp kendimde hafif kalkarak dudaklarına yumuldum. Uzun uzun biz öpüşürken yengemde gelmiş karşı kanepede bizi izliyordu.
- Maşallah taze aşıklar gibisiniz,
- Öyle deme eltim,
- Ama öylesiniz, bak kadın sana söyleyeyim bu oğlan seni çok seviyor, böyle herif elden kaçırılmaz,
- Kaçırmam kaçırmam ben onu, kimselere verecek değilim oğlumu,
- (bende lafa girip) gidecek kim ki kaçıracaksın annem, hayatta seni bırakmam ben, sen benim kadınımsın, diyerek doğruldum. Hep beraber yine sağdan soldan sohbete daldık, annem fırına sürdüğü malzemelere bakmak için mutfağa gitti. Yengem de tv ye dalmıştı. Bende anneme bakma için mutfağa gittiğimde annem fırın önünde domalmış şekildeydi. O fırına bakarken kalçaları o kadar seksi görünüyordu ki dayanamayıp önce ellerimle avuçladım, sonra da belinden sarılarak onu kendime çektim. Boynunu emmeye başladım. Onu mutfak masasına doğru yatırıp eteğini beline kadar sıyırdığımda altında hiç bir şey olmadığını gördüm,
- Hımmm aşkım bu ne hal,
- Senin birden canın isterse diye içime bir şey giymedim, hem sen böyle gez diyordun ya,
- Canım annem benim,
- Erkeğim oğlum
Annemin amına doğru hafifçe sikimi ittirdim. Yengemden sonra annemin daracık fırın gibi amı harikaydı. Annemin amına sert hareketlerle girip çıkmaya başladım. Annemin tiz inlemeleri mutfakta götüne kasıklarımın çarpmasıyla oluşan sesle karışıp hoş bir yankı oluşturuyordu. Annemi o şekilde on dakika kadar siktim, annem kasılarak orgazm olduğunda içinde bir iki hareket daha yapıp çıktım. Boşalmak istemiyordum. Zira her bir saatte yaptığım her sikişte boşalırsam, bende derman kalmayacaktı. Akşam yemeği çay sefası derken yatma vakti geldiğinde üçümüz bir yatağa girdik. Biraz oynaştıktan sonra yengem ağrılarını bahane edip bize katılmadı. Annemin içine girip yine o güzel amcığını zevkle siktim ve iki defa içine boşaldım. Son boşalmamdan sonra içinden çıkmadan öylece kaldım ve o şekilde annemle uykuya daldık.
Günler yengemle annemin seks arzularını gidermekle geçti, nihayetinde yengemin kontrol günü geldi çattı. Gidip gerekli kontrolleri yaptırdık. Yengeme gerekli ilaçları aldık. Eve dönüşte yengemin gidiş biletini de aldık. Yarın gidecekti ve akşam ona güzel bir uğurlama merasimi yapmak lazımdı. Öyle bir tören olmalıydı ki günlerce hatırlamalıydı.
Yengemi uğurlama partimizi de bir başka bölümde anlatacağım, şimdilik hoşçakalın.
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
ηумρнøмαηιαc (31.Ocak.2016), castan (12.Şubat.2016), temizlikci (02.Şubat.2016), weter8304 (01.Şubat.2016), XOVERLORD (26.Ocak.2021)
Alt 31.Ocak.2016, 14:21   #2
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 26.Ocak.2014
Mesajlar: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
askin-prensi is on a distinguished road
Standart Cevap: Köylü Annem Nasıl Karım Oldu - 8

Slm istersen tanışalım bende Ankaradayim Annani siktirmek istersen birde ben sikmek isterim.Gizlilik içinde herşey. Bana mail atabilirsin [email protected]
askin-prensi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
anne ogul hikayeleri, annemi siktim, ensest hikayeler, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort