Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ocak.2016, 20:25   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Post Kızım Kendini Bana Teslim Etti - 2

İlk hikayemde kızımı nasıl ilk defa siktiğimi anlatmıştım. Şimdi sizlerle ilişkimizin devamını paylaşacağım.
Ertesi sabah kızım uyanmış mutfaktaydı, beyaz uzun bir gecelik vardı üzerinde. Yanına gelip
- Günaydın, dedim
- Günaydın canım, dedi bana doğru yönelerek gülümser bir halde sonra dudaklarıma bir buse kondurup,
- Nasıl rahat uyudun mu bakalım babişkom, dedi.
- Evet uyudum güzel kızım, dedim. Güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamıştı. Ne istesen vardı sofrada. Güzelce kahvaltımızı yaptık ve birlikte masayı toplamaya başladık. İşimiz bitince birer çay doldurup oturma odasına tv başına geçtik. Kızım geceliğin içinde gözüme çok seksi gelmişti. Beyaz geceliğin içinde göğüs uçları dahi görünüyordu. Ona doğru bakarken, o birden bana doğru yöneldi elimdeki bardağı alıp sehpanın üzerine koydu ve bacaklarını açarak bana doğru oturdu. Ohhhh tazecik mis gibi kız dudaklarıma yumulmuş deli gibi emiyordu beni. Bende ince dudaklarını emerek ona karşılık vermeye başladım. Elimi geceliğini havaya doğru kaldırarak kalçalarına getirdim. Aman Allahım altında da iç çamaşırı yoktu. O üzerimde benimle öpüşürken kıvrandıkça kıvranıyordu. Elini eşofmanıma atıp aşağıya doğru çekti sikime yönelerek,
- Kahvaltımı yaptım ama daha doymamışım, dedi. Sikimi öyle kuvvetli vakumluyordu ki ohhh harika birşeydi. Sikim kısa sürede kıvama gelmişti. Onun zevkle sikimi emmesiyle kendimden geçiyordum. Saçlarını kavramış ona ritim tutturuyordum. Bu işi o kadar güzel yapıyordu ki anlatamam. Dakikalarca emdi sikimi,
- Kızım boşalacağım, dediğimde daha da hızlı emmeye başladı ve bende dayanamayıp boşalmaya başladım. Ağzına attırdığım döllerin bir damlasını bile dışarı taşırmadan hepsini içti. Boşalmam bitip son kalanları da sikimden sağana kadar emmeye devam etti. Daha sonra yerden kalkıp bir peçete ile ağzını sildi ve lavaboya gitti. Sanırım ağzını yıkamış olacak, geri geldiğinde yüzünde sinsi bir gülümseme ile tekrar dudaklarıma yumuldu. Dili ağzımda deli gibi hareket ediyordu. Bir süre öpüştük sonra o yanıma oturdu.
- İşte şimdi doydum dedi ve kikirdemeye başladı.
- Bak sen, dedim
- Tabi ya, en güzel öğün senin döllerin benim için,
- Kızım biz bir işe girdik ama baba kızız biliyorsun umarım dedi.
- Aman babişkom sende amma uzattın, dünya da tek sevişen baba kız biziz sanki, dedi
- Tamam belki biz değiliz ama çok günah,
- Haaa tabi tabi senin her gece zil zurna içmen, sokak karıları ile sikişmen sevap kızınla seviştin mi günah, dedi. Söyleyecek birşeyim yoktu. Doğru bu günahtı peki ya onlar, onlar da günahtı.
- Bak babişkom, ben annemle senin sikişme seslerinle büyüdüm. Siz odada sevişirken ben amımı okşaya okşaya senin içimde olduğunu beni siktiğini hayal ediyordum. Seninle sevişmeme engel tek bir kişi vardı o da annem. O da bu dünyadan göçüp gittiğine göre engelim kalmadı. Amacıma da ulaştım dün yarağın amıma ilk defa girdiğinde ben zevkten uçuyordum. Bu dünyada kalan tek güveneceğim kişi sensin, başka kimsem yok. Evlenip kocaya gitmek gibi bir düşüncemde yok. Sen ve ben, sadece ikimiz. Ve ben seni istedim emelime ulaştım. Günahmış diğer herşey sevap mı bu dünyada. İsterse teyzemler halamlar herkes bilsin seninle yatmak istediğimi, ama ben bir erkek olarak hayatımda seni istiyorum.
- Kızım bak ilerde başımıza çok kötü şeyler gelebilir bu yüzden,
- Ne gelecek ha, söylermisin. Yine cevap veremedim. O zaten herkes duyarsa duysun umrumda değil diyordu.
- Susuyorsun, sende istiyorsun biliyorum. Ne yapacaksın hayatın boyunca mastürbasyon yaparak mı geçireceksin seks arzunu. Bak benimde canım seks istiyor, senin de. Eee o zaman neden ikimiz birlikte olunca dünyanın sonu oluyor bu. Günahsa günah kime ne. Sen istiyorsan ben istiyorsam dünya umrumda değil. Anladın mı. Ve ben seni dünyadaki herşeyden daha çok arzuluyorum.
- Tamam öyleyse, sen bunlara hazırsan babanda hazır. Artık kızım değil karımsın, dedim.
- İşte ne güzel bak. 18 yaşında cillop gibi karın oldu. Tepe tepe diyeceğim ama sike sike kullan, deyip kahkahalar atmaya başladı. Aslında bu durumda rahat olması gereken erkeklerdir ama kızım yıllardır benimle birlikte olmayı kafasında o kadar büyük bir saplantıya dönüştürmüş ki çok rahatttı benim altıma yattığı için.
- Demek sike sike ha, deyip onu kendime çektim ve kanepeye yatırıp üzerine çullandım.
- Seni sürtük seni bak şimdi sikilmek nasıl oluyor, seni öyle bir sikeceğim ki aklın gidecek. Bacaklarını oynatamayacaksın zilli seni,
- Ohhh sik babacığım sik yeter ki yarağın içimde olsun.
- Senin öyle amına koyacağım ki, doyacaksın o yarağa,
- İşte tam istediğim şey babamın yarağı hadi hazırım sik kızını,
Hemen yarağımı amcığına sert bi şekilde gömdüm. Seri şekilde hareket etmeye başladım. Kanepenin dar olması sebebiyle onu kanepeye doğru döndürüp domaltarak arkasına geçip belinden kavradım ve yine seri şekilde sikmeye başladım. Kızımın attığı çığlıklar odayı dolduruyor, ben sert siktikçe o “ daha sert daha sert” diyordu. Bu sözler beni iyice delirtiyor ve tüm gücümle kızıma döşüyordum. Hatta o kadar şiddetli darbelerle sikiyordum ki kanepe yapışıyor geri ayrılıyor bir daha ki yüklenmem de yine kanepeye yapışıyordu. Kızımın çığlıkları ve iniltileri benim hırıltılarıma karışmış vaziyette deli gibi pompalamaya devam ettim. Az önce boşalmamın etkisiyle de hiç geleceğim yoktu.
- Seni amına koduğumun kızı demek babanın yarağını istiyordun ha, nasıl iyi mi
- Evet istiyordum, sik kızının amını, çok güzel ıyhhhhhh,
- Sikeceğim sen meraklanma öyle bir sikeceğim ki amını ohhhhh
Bir süre daha böyle siktikten sonra kızımı halıya çekip yine amına seri şekilde pompalamaya devam ettim. Altımda pelte gibi sallanıyordu darbelerimden. Bacaklarımı omzuma alıp bacaklarından güç alarak pompalamama devam ettim. Kızım altımda çığlıklar ata ata orgazm oldu. Bense durmadan pompalamaya devam ediyordum. Bir süre sonra ben yavaşlamaya başladım. Bunu fırsat bilen kızım beni kanepeye oturtup üzerime çıktı ve deli gibi zıplamaya başladı.
- Ohh babam sik kızını ohhhh, çok güzel, hep bu anı düşemiştim.
- Ohhh kızım sikerim elbet seni, taze çıtır orospum,
- Sikicimmmmm erkeğim sik inlet kızını,
- Ohhhhhh kadınım kölem yapacağım seni, sabah akşam her boş anımda amına koyacağım orospu,
- Ohhhhh harika, azgın babam beni sikecekmiş, amıma sokacakmış her zaman sikini ohhhh,
- Ohhhh kızım geliyorum kalk üzerimden ohhhhh,
- Gel döllerin amıma aksın, kardeşlerim benden doğsun ayhhhhhh, ayhhhhh bende geliyorum, diyerek hızlanmaya başladı. Benim daha fazla kendimi tutacak halime kalmamıştı. Belinden kavrayarak onu sikime iyice oturtup döllerimi akıtmaya başladım. O kadar tayzikle boşaldım ki anlatamam. Dakikalarca sürdü boşalmam. Kızım da ben boşalırken çığlıklar ata ata orgazmın doruklarına çıktı.
- Kızım keşke içine boşalmasaydım,
- Aman baba bir şey olmaz, olsa da bana kardeş sana çocuk olur, diyerek güldü.
- Kızım olur mu öyle şey.
- Baba şaka yapıyorum zaten sabah hap almıştım. Ecza dolabında ertesi gün hapları var bir sürü, sen hergün annemle sikişiyordun, annem nasıl tek çocuk yaptı sanıyorsun.
- Haklısın aklıma gelmedi senin öyle bir şey kullanacağın.
- Asıl akşam seni elde edebileceğimi bilsem ilk senin olduğum an içime döllerini akıtman içine alırdım o haplardan ama işte ya olmaz sa diye düşündüm almadım.
- Sen demek beni düşürmenin planlarını yaptın hep kafandan ha,
- Evet aylardır hatta yıllardır aklımda sen varsın babacığım.
- Artık aklında değil içindeyim.
- Evet içimdesin ve artık sahibimsin, kocamsın.
- Karıcığım benim, diyerek uzun uzun öptüm kızımı. Daha sonra birlikte duşa girdik yıkanırken bir postada orda sikiştik. Kızım da annesi gibi seks meraklısıydı. Hiç hayır demiyordu sikişmeye. Annesi öldükten yaklaşık 6 ay kadar sonra da ihtirası ile onun yerini almıştı.
Kızımla giyindikten sonra hafta sonu güzel bir yere gidip gezelim dedik. Alışveriş merkezlerinde gezdik tozduk, akşam yemeği için güzel bir restoranda gidip yemek yedik. Dönerken tekel bayinden bir tane güzel şarap alıp evin yolunu tuttuk. Eve gelince salona geçip bir şişe şarabı güzel günler dilekleriyle içtik. İkimizde kafaları bulmuştuk. Yalpalaya yalpalaya yatak odasına gittik. Çırılçıplak soyunup yatmışız, daha doğrusu sızmışız.
Yeni hikayelerimizde görüşmek üzere seksle kalın…
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
ηумρнøмαηιαc (24.Ocak.2016), castan (19.Şubat.2016), eus (04.Şubat.2016), weter8304 (26.Ocak.2016)
Alt 24.Ocak.2016, 21:34   #2
Paylaşımcı Üye
 
ηумρнøмαηιαc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2014
Mesajlar: 523
Thanks: 85
Thanked 461 Times in 295 Posts
ηумρнøмαηιαc is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızım Kendini Bana Teslim Etti - 2

süper eline sağlık
__________________
Paylaşmış Olduğum Hikayeler Alıntı & Hayal Ürünü Olup ÖzeldenMesaj Atıp Durmayın

NOT : Hikayeleri devamlı paylaşmamı görmek istiyorsanız konularımı beğenip yorumsuz bırakmayınız
ηумρнøмαηιαc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.Şubat.2016, 21:54   #3
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 26.Ocak.2015
Mesajlar: 12
Thanks: 898
Thanked 2 Times in 2 Posts
castan is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızım Kendini Bana Teslim Etti - 2

eline sağlık
castan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.Şubat.2016, 22:03   #4
Yükselen Üye
 
Üyelik tarihi: 21.Eylül.2014
Mesajlar: 58
Thanks: 18
Thanked 47 Times in 26 Posts
temizlikci is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızım Kendini Bana Teslim Etti - 2

güzeldi bu sitede ki hikayeleri sen ayakta tuttuyorsun resi.
temizlikci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
baba kız, ensest hikayeler, kızımı siktim, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort