Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Ocak.2016, 23:11   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Post Kızım Kendini Bana Teslim Etti - 1

1.78 boyunda 38 yaşında birisiyim. Devlet memuru olarak çalışıyorum. Eşim 3 ay önce vefat edince 18 yaşında kızımla baş başa kaldık. Hayatımda büyük bir eksiklik oluşmuştu. Bana değer veren yıllarca kahrımı çeken kadın gitmiş, yetişkinliğe adım atan bir kızla baş başa kalmıştık. İlk ay salak gibiydim. Etrafımdaki her şey bana eşimi hatırlatıyor onun yokluğu gün geçtikçe daha da içime işliyordu. Daha sonra mecbur hayat devam ediyor fikrine bende kendimi kaptırdım ama kızımı da evi de boşlar oldum. Önce teselliyi alkolde, daha sonra da escort diye tabir ettiğimiz kadınlarda aradım. Ama kızım sayesinde hayatımın tepeden tırnağa değişeceği hiç aklıma gelmezdi.
Size kızımdan da bahsedeyim. Kızım 18 yaşında geçen sene liseyi bitirdi ama üiversite kazanamadı. Her hangi bir hazırlık okuluna da gitmek istemedi. Annesinin ölümü onda benden daha az bir yıkım bıraktı aslında kısa sürede kendini topladı. Evi evirip çevirmeye başladı. 18 yaşında 170 boylarında 50-55 kilo beyaz tenli güzel sayılabilecek kumral bir kızdır kendisi.
Ben öyle avare avare hayatın düzeninden çıkmış vaziyetteyken bile müdahale etmedi bana. Ta ki bir gün eve bir karı attığım güne kadar. Gece barda çalıştığım bir kadınla birlikte olmak için eve geldim. Kapıyı açtığımda kızım salondaydı fakat görmezlikten gelip kadınla birlikte oldum. Sabah olunca da kadına yol verdim. Banyo yapıp üzerimi giyinip salona doğru yürüdüğümde kızım akşam ki yerinde ve hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Kızıma,
- Ne oldu sana, diye sorduğumda
- Allah belanı versin, diyerek ağlaya ağlaya odasına kapandı. İş yerinde akşama kadar kızımın verdiği tepkiyi düşündüm.
İşten çıkıp eve geldim. Kızım mutfakta birşeylerle uğraşıyordu. Üzerimi değiştirip mutfağa doğru yöneldim.
- Merhaba, dedim kızıma. Ama hiç tepki vermedi. Tekrar sesledim yine bakmadı. Yanına yaklaşıp omuzundan tuttum. Kendime doğru çevireyim derken bulaşık yıkadığı kaynar suyu üzerime doğru devirdi.
- Dokunma bana, diye bağırdı. Bir yandan canımın acısı bir yandan onun tepkisi ne yapacağımı bilmez haldeydim. Üzerimdeki eşofman üstünü hemen çıkardım. Şükür fazla bir şey olmamıştı. Eşofmanın kalın olması yanmamı engellemişti. Hızla odasına doğru gittim. Hışımla kapıyı açıp yanına doğru hamle yaptım. Ona bir şey yapacağımı zannetti ki kendini yatağında korumaya çalışıyordu.
- Kızım neden böyle yapıyorsun, ben ne yaptım sana, dedim. Ağlıyor ses vermiyordu.
- Söylesene bir baba olarak ne kötülük yaptım sana, böyle bir davranışı neden hakettim ben, dedim. Sonra da odadan çıkıp gittim. Üzerime yeni bir şeyler giyerek eskileri banyoya attım. Salona tv başına oturdum. Bir zaman sonra kızım salona geldi. Yine konuşmuyordu, fakat mahcup bir hali vardı.
- Neden konuşmuyorsun benimle kızım, neden, dedim.
- Özür dilerim su için, dedi sadece. Bu bile bir başlangıçtı.
- Sorun değil ama neden hırçın davranıyorsun bana, dedim.
- Neden olacak o getirdiğin kadın yüzünden, sarhoş geldin ses etmedim, eve gelmediğin günler oldu ses etmedim. Annemin yokluğu koymuştur düzelirsin diye düşündüm, teselli ettim kendimi hep. Ama sen hiç düzelmedin baba. Hep daha ileriye gittin. Hatta bu eve kadın bile getirdin, dedi.
- Tamam haklısın söylediklerinde ama bunu konuşabilirdik.
- Hiç konuşma fırsatı tanımadın ki
- Haklısın asıl ben özür dilerim kızım. Artık kendimi iyiden iyiye toplamalıyım, dedim.
Önce sessiz sessiz durdu sonra yanıma gelip boynuma sarıldı. Öyle sıkı sarılıyordu ki,
- Lütfen baba lütfen düzel artık eskisi gibi ol lütfen, dedi.
- Tamam kızım, söz veriyorum artık tüm kötü şeylerden uzak duracağım söz, dedim.
- Hadi sil gözlerindeki yaşı, senin gibi güzel bir kıza yakışmıyor bunlar, dedim.
Bu sözlerimden sonra gerçekten kendime bir düzen oluşturdum. Günler günleri kovaladı. Kızımla ilgileniyor, onunla alışverişe çıkıyor, geziyor tozuyorduk. Mutlu mesut günler geri gelmişti. Fakat bende gün be gün artan bir ihtiyaç vardı. Seks…
Kızıma söz verdiğim için hiçbir kadına gitmedim ama kaba tabirle elizabet ile nereye kadardı. Karım ile düzenli bir seks hayatımız vardı. Haftanın 4-5 günü seks yapan bir adam için bu seks dürtüsü bende giderek artıyordu. En nihayetinde bir gün odamda mastürbasyon yaparken kızımın aniden odaya girmesi ile kendimi daha da kötü hissettim. O özür dileyip hemen odadan çıktı ama bende moraller sıfıra inmişti. İşimi bitirip duş alıp giyinip salona gittim. Salona girince kızım hemen,
- Çok özür dilerim baba, düşünemedim pat diye girmemeliydim odaya, dedi.
- Özür dilemene gerek yok kızım, dedim.
Uzun zaman sessizce tv izledik. Kanal kanal dolaşıyorduk, nihayetinde uykum geldi ve odama çekildim. Gece şiddetli bir yağmur başladı. Gök gürüldüyordu. Kapım çaldı, gel dediğimde kızım içeri girdi. Elinde her zaman sevdiği 3 yaşından bu yana yatarken yanından ayırmadığı pembe tavşan vardı.
- Baba ben çok korkuyorum, dedi. Öylece düşündüm bir süre sonra şakayla karışık
- Tavşanın korumadı mı seni, dedim ve gülümsedim. Hayır gibisinden dudak büktü.
- Gel yanıma güzel kızım birlikte yatarız bizde dedim. Ve kızım yatağa yanıma girdi. Gece bir ara hiç beklemediğim bir şeyle uyandım. Kızım eliyle pijamam üzerinden sikimi okşamaya çalışıyordu. Hafif hafif okşarken benim aletimde şaha kalkmıştı. Ne de olsa haftalardır seks perhizindeydim. Hiç sesimi çıkarmadım. Kızımın okşamaları daha da artmış bir yandan da kısık kısık inler gibi nefes alıyordu. Sanırım öbür eliyle de kendini okşuyordu. Bir süre daha okşamaya devam etti ve hımmm hımmm ıhmmm diyerek sanırım boşaldı ve durakladı. O boşalmıştı ama beni azdırmıştı. Birkaç dakika sonra kısık bir sesle bana sesledi, benden yanıt alamayınca elini yine sikime attı ve bu sefer hissedilir şekilde tutarak okşamaya başladı. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı boşalmak üzereydim ve uykumda hareket ediyormuş gibi yüz üstü döndüm. Kızım ani bir hareketle sırtını döndü. Aklımdan neler neler geçmeye başlamıştı. Acaba bende onu mu okşasaydım. Kalçalarına elimi atsam ne düşünürdü, ne tepki verirdi. Saçma düşünceler bunlar dedim içimdeki sese. O kızımdı öyle şey olamazdı. Ama öbür yandan kızım beni arzuluyordu. Yada artık yetişkin bir kız olarak bir şeyler tatmak istiyordu. O düşüncelerle uyudum kaldım. Sabah kalktığımda kızım kalkmış gitmişti. Bende kalktım, duş sesi geliyordu onun banyoda olduğunu görünce lavaboya gidip geceki olanları düşünerek bir posta boşaldım.
Odama döndüm bir süre sonra kapı sesinden kızımın çıktığını anladım. Odamdan çıktığımda kızım,
- Günaydın babişkom, dedi.
- Günaydın kızım, sıhhatler olsun. Bir duşta ben alayım, dedim.
- Tamam bana bende kahvaltıyı hazır ederim, diyerek odasına doğru gitti.
Banyoya girdim soyunup çamaşırlarımı kirli sepetine atacaktım ki kızımın minik kilotu dikkatimi çekti. Onu elime aldım. Hafif ıslaklık vardı. Islak yeri koklayarak içime çektim. Ohhh mis gibi am kokusu duymayalı çok olmuştu. Kızımın minik külotunu koklaya koklaya bir postada banyoda boşaldım. Duşumu alıp bornozumu giyip çıktım. Odama doğru giderken mutfaktan kızımın neşeli şekilde şarkı mırıldandığını gördüm. Üzerime birşeyler giyip mutfağa gittiğimde kızımın halini görünce dilim tutuldu. Minicik bir etek giymiş arkasından nerdeyse kalçalarının alt kısmı görünecekti. Üzerinde askılı bir tişört vardı. Sırtını döndüğünde,
- Geldin mi babacığım, sıhhatler olsun hadi otur sofraya kahvaltımızı yapalım, dedi.
- Getir çayları bakalım kızım, güzelce doyuralım karnımızı, dedim.
- Eeee baba, bugün cumartesi ne yapacağız.
- Bilmem istediğin bir şey var mı?
- Yok ama alışveriş yapabiliriz mutfak için
- Tamam o zaman gidelim alışveriş merkezine gezer tozar mutfak eksiklerini de görürüz, dedim. Kahvaltımızı yaptık kızım ortalığı toplarken ben çayımı yudumluyor alıcı gözle onu süzüyordum. Tabi bu ara da sikim de kalkmış eşofmanımı zorluyordu. Kızım masayı silerken gözünün önüme takıldığını farkettim. Bana çaktırmadan sikime bakıyordu. Ama bende onu süzerken bir an göz göze geldik. Sus pus olduk o an. İkimizde suçluluk duygusuyla ne yapacağımızı bilemedik. Artık dayanamadım öylece bakınırken elinin üzerine elimi koydum. Hiç ses etmedi. Elini çekip getirip sikimin üzerine koydum. İkimizde tepki vermiyorduk, istiyormuyduk yoksa istemiyormuyduk o an için anlayamadım. Kızım sikimin üzerindeki elini hiç hareket ettirmiyordu. Yine hareketi ben yaptım elimi beline doğru atıp kendime doğru yanaştırdım. Elimi mini eteğinin altına sokup götünün yanaklarını avuçladım.
- Baba şey, dedi.
- Ne kızım, dedim.
- Ben, dedi sadece… Acaba ne yapmalıydım. Ben sözünden başka bir şey gelmedi. Bende gözlerine bakarak götünü okşamaya devam ettim.
- Evet sen, dedim. Bir süre daha durduktan sonra,
- Ben seni seviyorum baba, ama baba gibi değil, bir aşık gibi, dedi. O sözü duyar duymaz ayağa kalkıp belinden kavradığım gibi kızımı kendime çektim ve küçük minik dudaklarına yumuldum. Deli gibi birbirimizi okşuyor hiç konuşmadan ımh sesleri ile öpüşüyorduk. Bu öpüşmelerimiz artık şiddetli bir hal almıştı. Onu kucakladığım gibi yatak odasına götürdüm. Yatağa attım. Bende yanına devrildim. Öpüşmeye devam ettik. Önce eteğini sonra tişörtünü çıkardım elimle sutyeninin kopçalarını çözüp yaşına göre kocaman memelerini ortaya çıkardım. Zevkle onları emmeye başladım. Kızımda elini pijamamdan içeri atmış sikimi okşuyordu. Doğrulup bende üzerimdekileri çıkardım. En son elimle külotunu da çekip aldım altından. Çırılçıplak yine vücutlarımız birleşti. Öpüşüyor yiyişiyorduk. Hiç ses çıkmıyordu ikimizden inlemelerden başka. En sonunda bacak arasındaki yerimi aldım. Sikimi tertemiz pürüzsün amının yarığına bir iki kez sürttüm. Yüzüne baktım. Yanakları kızarmış şehvetin zevkiyle kendinden geçmişti. Sikimi sokup sokmamak arasında kararsızdım öylece bekliyordum. Fısıltı şeklinde,
- Hadi beni kadın yap artık, içime sok o şeyi. Senin olmak istiyorum anlasana, dedi. Hiç sesimi çıkarmadan sikimi içine doğru ittim. Önce ufak bir engele takılır gibi oldu, evet bu kızlığıydı ve artık gitmişti. Kızımdan da tiz bir ayh sesi geldi. İçinde yerimi aldığımda birazcık durdum. Sonra yavaş yavaş hareketlenmeye başladım. Bir süre sonra o bacaklarını belime dolamış elleriyle göğsümü okşuyor, sırtıma tırnaklarını gçiriyordu. Onun bu zevk girdabında gezişi beni daha da tahrik ediyor hızımı arttıra arttıra içine girip çıkıyordum. Kızım hızlı hızlı inlemeye başlayınca geleceğini anladım ve bende son gücümle amına girip çıkmaya devam ettim. O çığlıklar ata ata boşalmaya başladı. Boşalması bitince bende bir iki daha girip çıkıp kendimi çekip üzerine doğru spermlerimi attırmaya başladım. Tayzikle yüzüne göğüslerine kadar döllerim fışkırdı. Boşalmam bitince yatağa kızımın yanına devrildim. O an içimi bir pişmanlık duygusu kapladı. Ne yapmıştım. Az önce öz kızımla birlikte olmuş hatta kızlığını bozmuştum. Aklımda o düşüncelerle suçluluk hissederken kızımın sesiyle kendime geldim,
- Baba yıllardır hayalini kurduğum şeyi gerçekleştirdim sonunda, senin kadının oldum. Annemle siz sevişirken kapı deliğinden hep sizi izler senin beni siktiğini hayal ederdim. Canım babacığım, dedi. Ne yani kızım yıllardır beni mi düşlüyordu kendini tatmin ederken, önce yüzüne anlamsızca baktım. Sonra onu kendime çekip,
- Sen böyle olmasından memnun ve mutluysan babanda çok mutlu, günlerdir seks yapmamanın şehvetiyle seninle birlikte olduğum için suçluluk duymuştum az önce, dedim.
Yüzünde gülümsemeyle,
- Saçmalama baba, ne üzüntüsü, ben bu an için ne düşler kurdum, ne planlar yaptım. Hatta sen sarhoş geldiğin geceler pantolonunu çıkartıp seni yatağa yatırırken defalarca o aletini okşadım, öptüm kokladım ve artık ona sahibim, dedi.
- Kızım benim, canım kızım, diyerek onu iyice kendime çektim. Öylece kaldık bir süre. Yataktan kalkıp duş almak istediğimizde kızımın kanları yorganın üzerindeydi gülümseyerek,
- O yorganı kaldırıp saklayacağım ve hiç yıkamayacağım. Üzerine de rujumla en mutlu günümdü yazacağım, dedi.
Onu kendime çekip öptüm dudaklarından. Öpüşürken kendini bana bırakmış sadece ımh diyordu. Vücuduna attırdığım döllerin ıslaklığı ve yapışkanlığı vardı hala.
- Hadi, duş alalım, dedim. Duşa girip öpüşe koklaşa yıkandık.
Kızımla yeni bir hayatın başlangıcını yapmıştık. Canım kızım karım olmuştu. Benim yaşımdaki her erkeğin hayalini kurduğu çıtır bir kadın artık benimdi.
Hikayenin yeni bölümlerinde görüşmek üzere…
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
ηумρнøмαηιαc (23.Ocak.2016), castan (19.Şubat.2016), eus (23.Ocak.2016), weter8304 (26.Ocak.2016)
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
baba kız, babamla, ensest hikayeler, kızımı siktim, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort