Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Ocak.2016, 22:16   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Post Köylü Annem Nasıl Karım Oldu - 1

Üniversite son sınıftaydım, köyde yaşayıp, büyümüş birisi olarak Ankara gibi bir şehrin stresi ve yokluğun yaşam mücadelesi ile son sınıfa kadar gelmiştim nihayet. Okul dışında part – time bulduğum her işi değerlendiriyor, aileme yük olmamak için elimden geleni yapıyordum. Ailemin tek çocuğuydum üzerime titriyorlar ve benden bir çok şey bekliyorlardı. Nihayetinde bende eczacılık fakültesini bitirecek ve iş güç sahibi olacaktım.Ancak köyden aldığım haberle hayatımın bütün dengelerinin değişeceğinden habersiz hayat mücadelesine devam ediyordum.
3 Ocak günü amcamın aramasıyla dünyam başıma yıkıldı sandım. Amcam babamın öldüğünü haber veriyordu. Daha 45 yaşında bir insanın erkenden hayatımdan çıkıp gitmesi beni çok üzdü ve hırpaladı. Neyse üniversite hastanesinden bir hocamın yardımıyla rapor alıp apar topar köye gittim. Defin ve taziye işleri ile 3-4 gün geçtikten sonra yavaş yavaş kendime gelmeye başlamıştım.
Bir akşam eve amcam çıkıp geldi, lafı da fazla eveleyip gevelemeden ne yapacağımı sordu. Bende kısaca ona okulun bitmesi gerektiğinden böylece hızlı bir şekilde hayata atılmak istediğimden falan bahsettim. Amcam en sonunda ağzındaki baklayı çıkardı;
- Beyefendi sen okul derdindesin, ben onu sormuyorum daha anan kaç yaşında onu böyle köyde bırakıp gideceksin de beni katil mi edeceksin. Gideceksen onu da yanına al nereye siktir olup gideceksen git, dedi.
Beynimden vurulmuş gibiydim. Ben ondan babamın yokluğunda destek olmasını beklerken amcam nelere kafayı yormuştu. Daha sesimi çıkaramadan devam etti;
- Bak oğlum burası köy, insanlar düşenin peşinde koşmasını pek sever, anan daha 41 yaşında elinde yok avcunda yok. Elalem yarın allem eder kullem eder kandırır sokar koynuna, bu senin hoşuna gider mi? Ya yapar da üstüne üstlük bir duyulursa… Ben katil olurum o zaman, dedi.
Daha sonra da kalkıp gitti. Öylece düşünmeye başlamıştım. Hem ağlıyor hem düşünüyordum ki annem yanıma geldi. Başımı elleriyle tutup beni göğsüne yasladı.
- Oğul amcanın dediklerini duydum, üzülme o da haklı kendince. Herkes yarın bana değişik gözle bakacak. Rahat da vermezler, gidelim buralardan oğul, dedi.
- Tamam anacığım gidelim, böylesi en iyisi, diyerek olayı kapattım.
Köydeki evi ve tarlaları satmaya karar verdik ve kısa sürede o işleri de hallettik. Zaten iyi kötü eşyaları olan bir evim olduğu için birkaç eşya alıp köyden ayrıldık. Hep bir gün köye geri döneceğimi düşünürdüm ama amcamın tavırları, köyün bakış açısı beni dönmemek üzere bu topraklardan koparıyordu.
Ankara’da günler çabuk geçiyordu. Şurada zaten finaller başlayacak ardından da bir dönem daha sabrettim mi Eczacılık diplomamı alacaktım, hayat ondan sonra rahat geçecekti benim için eminim.
Artık bu kadar açıklamadan sonra başımdan geçen olayı anlatmaya başlasam iyi olur. Yoksa yaz yaz bitmez.
Geçen hafta sonu gece eve gelirken canım çekince bir yetimşlik rakı aldım. Eve geldiğimde şansıma annem balık yapmış. Güzelce balıkla beraber rakı keyfi yaparken, annem rakının tadını sordu. Bende,
- Anne getir bir bardakta sana koyalım, dedim.
- Bilmem ki nasıl olur, dedi.
- Yahu anne ne çekiniyorsun, beğenirsen içersin, beğenmezsen zaten içen var ben içiveririm, dedim.
- Peki, diyerek kendine bir bardak alıp geldi. Önce yüzünü ekşitmesine rağmen tadı hoşuna gitmiş olacak ki içmeye devam etti. Hatta üzerine ikinci ve üçüncü bardakları da içti. Beyaz yüzü kırmızıya dönünce sarhoş olduğunu anladım. Bende yavaş yavaş çakır keyiflikten çıkmış sarhoş olma yolunda gidiyordum.
Annem yalpalaya yalpalaya sofrayı toplarken ben daha içiyordum. Annem masayı silip tekrar oturdu. Bardağı uzatıp;
- Ver bakalım biraz daha şu zıkkımdan ne değişik meretmiş bu, deyince ikimizde bastık kahkayı. Anne oğul bir yetmişliği devirdik devirmesine ama ayakta duracak halimizde kalmadı. Zil zurna sarhoş olmuştuk.
Kolkola girerek yatak odalarımıza gidiyorduk, annemin odasına gelince yerde serili olan yer yatağına devriliverdik. Annemi zorla düzeltip tam çıkıyordum ki;
- Yav gitme gel şurda sende kıvrıl bak sarhoş olduk iyiden iyiye, deyince annem bende yatağın öbür tarafına yattım. Sarhoş kafayla hem saçmalıyor hemde kahkahalar atıyorduk. Öylece uyuyup kalmışız.
Gece uyandığımda sarhoşluğun etkisi baya bir üzerimden gitmişti. Annem kalçalarını bana doğru vererek iyice bana sokulmuş şekilde yatıyordu. Bende elimi nasıl olduğunu bilmiyorum annemin beline dolamıştım. Biraz geri çekilip elimi çekmek istedim ancak annem ımh diye bir ses çıkararak elimi tutup kendini iyice bana yasladı. Bende o şekilde kalsın ne olacak diyerek uyumaya çalışıyordum. Ancak yarı sarhoş kafanın ve annemin sıcak kalçalarının etkisiyle sikim dimdik olmuştu. Öylece ne yapacağımı bilmez haldeyken annemin bana doğru kalçalarını sürtmeye başladığını farkettim. Kaçmak istedikçe elimi öbür taraftan tutmuş olan annem kendini iyice bana bastırıyor ve mırıldanmaya benzer sesler çıkarıyordu. Sonra garip bir şekilde elimi bacak arasına götürdü ve amcığına elimi bastırdı. Sanırım günlerdir seks yapmayan annem, sarhoş kafayla beni babam sanmıştı. Ne yapacağımı bilmez haldeyken o kendini sürtmeye devam ediyordu. Bende daha fazla dayanamadım ve bende ona arkadan dayamaya başladım. Hayatımda hiç ensest düşünce aklımdan geçmemişti. Ancak garip bir şekilde içimde annemle sevişme dürtüsü duydum. O şekilde onun kalça ritimlerine bende arkadan kerkinerek cevap veriyordum. Sikim kalçalarının tam arasına yerleşmiş bir şekilde anneme dayamaya başlamıştım. Elimle de yavaşça amcığını avuçluyordum. Bir süre sonra bacak arasındaki elimi bacakları ile kıstırıp gerildi. Sanırım orgazm oluyordu. O kendini salınca elimi yavaşça bacak arasından çektim, elim resmen ıslanmıştı. Onun uykuya daldığını farkedince öylece bende uyumuşum.
Sabah olduğunda yarı uyanıktım. Annem önce sırtüstü döndü, biraz durduktan sonra yataktan doğruldu bana doğru baktığının farkındaydım. Yorgan açık olduğu için hala kalkık sikimi de farketmemesi imkansızdı. Beni biraz süzdükten sonra yataktan kalkıp dolabından havlu alarak banyoya gitti. Sanırım o da ıslaklığından kendisinin orgazm olduğunun farkına varmış ve gusül abdesti almaya gitmişti. O banyodayken ben yatakta kestirmeye devam ettim. Yarım saat sonra geldi, havlu beline sarılı vaziyette odaya girdi. Sırtı bana doğru dönük önce havlunun altından külot giydi, sonra da havluyu yere atınca annemin yaşına göre çok güzel bir vücudu olduğunun farkına vardım. 41 yaşında birisi için kırk bir kere maşallah dedirtecek cinsten bir vücuttu. İnca bir bel, kocaman kalçalar ve arkası dönük halde bile olsa dışarı taşan dolgun memeler. Bunları görünce sikim iyiden iyiye taş olmuş ve elimle tutmak isterken istemsiz bir şekilde boşalmaya başlamıştım. Pijamamın önü göl olmuştu külotumdan akan döllerimle. Üzerini giyinen annem;
- Hadi kalk artık uykucu, diyerek bir anda üzerimdeki yorganı çekti. O anda saklayamadığım pijamamdaki ıslaklığı görmüş olacak ki bir an durakladı. Ben sanki yeni uyanmış gibi yaparak,
- Anne dur ya, bugün pazar az daha yatayım, dedim. Annem konuşamıyordu. Sanırım aklından akşam bir şeyler yapıp yapmadığımız fikri geçiyordu. Kendi ıslaktı, oğlu ıslaktı. Acaba bir şeyler mi olmuştu. Sanırım bunları düşünüyordu. Bende bir anda onu kolundan yakalayıp yatağa doğru çektim. Sanki hiç bir şey yokmuş gibi. Annem doğruca üzerime yıkılıvermişti. Kollarımla onu sarıp;
- Annem, diyerek öpmek isterken istemsizce dudaklarımız denk gelmiş ve dudaklarından annemi öpmüştüm. Biraz geri çekilerek ne oluyor gibi yüzüme baktı.
- Özür dilerim böyle bir şey yapmak istememiştim, hata ile oldu, dedim. Annem yüzüme öylece bakıyordu. Gözlerimiz kilitlenmişti.
- Akşam ne oldu, dedi.
- Bol bol içip kafaları bulduk, sonra da uyuduk kaldık, dedim bozuntuya vermeden.
- Başka ne oldu, dedi.
- Bende bilmem bir şey mi olması gerekiyordu, dedim.
- Hayır yaaa, dedi ve,
- Akşam kötü bir şeyler yapmadık biz değil mi, dedi.
- Ne gibi anne, dedim.
- Bilmem boşver, diyerek olayı kapatmak istedi ama ısrar ettim.
- Nasıl kötü bir şey anne söylesene, dedim.
- Oğlum biz, dedi ve duraksadı devamını getiremedi.
- Evet ne olmuş bize, dedim.
- Yok bir şey, derken kolundan yakalayıp kendime doğru çektim.
- Nasıl yok bir şey… akşam ne olmuş veya ne olduğunu düşündün anne, dedim.
- Saçmaladım işte oğlum dedi ve olayı kapatmak istedi. Bende;
- Olmadı ama olmasını istermiydin, dedim. Öylece gözlerime bakıyordu. Elimle boynundan onu kendime doğru çekip dudağına bir öpücük kondurdum ve
- Söylesene olmasını istermiydin, dedim.
- Oğlum, biz ana oğuluz. Ne biçim sözler onlar dedi. İçimde geceden beri iyiden iyiye artan onu sikme dürtüme engel olamıyordum. Ani bir hareketle onu altıma alıp üzerine abandım;
- Ana oğulduk, karı koca oluruz ne olacak diyerek boynunu dudaklarını öpmek için hamle yaptım.
- Dur oğlum bu yanlış dur ne olur dur, diyordu. Ama artık iş çığrından çıkmıştı. Ne olacaksa olsun annemle birlikte olacaktım.
- Ne yanlış sen kadınsın ben erkek, eninde sonunda ikimizin canı da birisi ile birlikte olmak isteyecek. Ondan sonra ne olacak, bana yeni baba mı getireceksin. Ha söyle, deyince sustu kaldı, gözlerinden yaş gelmeye başladı.
- Oğlum ne olur ana oğul olmaz böyle şeyler dedi. Onu ürkütmemek için kalktım üzerinden, elinden kaldırıp doğruca bilgisayarın başına getirdim. Bilgisayar açılırken annem titriyordu, bir yandan da hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.
- Oğlum ne yapıyorsun sen, bırak ne olur elimi. Baksana canım yanıyor evladım, dedi.
Hiç sesimi çıkarmadan bilgisayarın açılmasını bekledim. Sonra seks hikayeleri okuduğum sitelerden birisini açıp ensest hikaye bölümünden bir anne oğul hikayesi buldum ve ona okumaya başladım, sonra başka bir hikaye, sonra başka bir hikaye derken, anne – oğul, baba – kız, kardeş kardeşe bir sürü onlarca seks hikayesini okudum sesli sesli.
- Bak herkes yapmış, bak herkes tadını almış, başkaları ile yapacağımıza biz bize yapalım. İkimizin arasında kalır, herkes anne oğul bilir bizi, ama karı koca gibi yaşarız, dedim.
Zaten cahil olan annem öylece kalakalmıştı. Elimi çektim. Yavaşça yandaki kanepeye oturdu.
- Gerçek mi bunlar, böyle şeyler oluyormuymuş, köyde sağdan soldan duyardım da inanmazdım ben, dedi.
- Gerçek tabi anne. Millet sikişme heveslerini dışarda değilde aile içinde hallediyor, dedim
- Bilmem ki oğul, nasıl olur, derken ben bilgisayar başından kalkıp onu elinden tutup tekrar odasına götürdüm. Yer yatağına önce onu ittim sonra da kendimi attım. Onu yan yatar vaziyette ona doğru bakıp,
- Anne daha 41 yaşındasın, ne olacak halin. Akşam kendini bana doğru ittiriyordun, sonra da orgazm olup uyuyup kaldın. Bende öylece kalkmış sikimle kaldım. Bir gün ya yoldan çıkarsan, ha söyle bakalım, birisi ile birlikte olursan benim yüzüme bakabilir misin, en iyisi mi gel anne oğul gizliden gizliye cinsel ihtiyaçlarımızı giderelim. Hem millet bizi ana oğul bilir dışardan, kimseye belli etmeyiz, dedim. Sözlerim onu baya derinden etkilemiş olacak ki;
- Peki oğul, sen okumuş çocuksun ne dersen öyle olsun, dedi.
En sonunda teslim olmuştu. Annem diyerek onu belinden kavrayıp kendime çektim. Dudaklarına yumuldum. O karşılık vermiyordu fakat ben deli gibi dudaklarını öpüyor, boynunu emiyordum. Elim ise yavaş yavaş vücudunda dolaşıyordu. Elimi önce üzerindeki bluzuna attım ve çıkardım, sonra altındaki eteği kolayca çıkardım. O sıra o yorganı üzerimize çekti ve atlet ve külotunu çıkardı. Bende kendi üzerimdekileri çıkardım. Yatakta çırılçıplak bedenlerimiz buluştu. Sikim kazık gibi göbeğine baskı yapıyordu. Annem daha ne yapacağını bilmez bir şekilde olayda konu mankeni gibiydi. Öylece duruyordu. Elimi bacak arasına attığımda amının ıslaklığından işlerin doğru yolda olduğunu anladım. Ani bir hareketle yorgan altına girip bacak arasını ayırdım, hafif kıllı olan amcığını dillemeye başladım. Ben amını dillerken annem,
- Oğlum dur ne yapıyorsun, pis öyle şey olur mu diyordu. Anladım ki babam hiç amını yalamamıştı. Ben amını dilleyip, yalarken az önce dur pis diyen annemden zevk iniltileri gelmeye başladı. Annem boşalana kadar amını yaladım ve zevk sularını zevkle içtim. Daha sonra yukarılara doğru öpe öpe çıktım. Dudaklarına doğru gelince kırmızılaşmış yanaklarını farkettim. Dudaklarından uzun uzun öperken bacak arasında tam yerimi almıştım. Annem de yavaş yavaş öpmelerime karşılık vermeye başlamıştı. Sikim amımın üzerine baskı uygulayınca gözlerine bakıp,
- Artık hem anam hem karım oluyorsun diyerek, kendimi ittim. Yavaş yavaş amına girdim. Tamamen girinceye kadar gözlerine bakmaya devam ettim. Sonra git gel yapmaya başladım. Bir iki dakika sonra annemin zevk inlemeleri de gelmeye başladı. Hem amına girip çıkıyor, hem iri göğüslerini dişliyordum.
- Nasıl güzel mi. Hoşuna gitti mi oğlunun yarağı. Bak yanlış diyordun ama şimdi inliyorsun, dedim.
- Ne olur öyle deme oğlum, yine de yanlış geliyor yaptığımız ama kendimi alamıyorum, dedi.
- Yanlışı manlışı yok. Bak ne güzel sikişiyoruz. Karım oldun artık daha bundan sonra doğru yanlış düşünme tamam mı karıcığım, dedim.
- Peki oğlum, tamam, dedi.
- Oğlum yok şimdi kocanım sikicinim senin, bana sikicim de, dedim. Utana sıkıla,
- Tamam sikicim, dedi.
- Anam ohhh, ne güzel amın varmış senin hala daracık ohhh, diyerek git gellerime devam etmeye başladım. Annem de elleriyle sırtımı okşuyordu. Artık seksin ritmine girmiştik. Annem ımh ımh sesleri çıkararak tekrardan orgazm olmaya başladı. Orgazm olurken amı mengene gibi sikimi sarıyordu. Bende iyice hızlanmaya başladım, seri bir şekilde sikiyordum annemi.
- Ohhh geliyorum anne, deyince annem ayakları ile beni sardı ve kendine kilitledi. Anladığım kadarı ile boşalmamı sağlamaya çalışıyordu. Ben içine boşalmak istemiyordum fakat,
- Gel akıt içime döllerini oğlum, derken bende içine akmaya başladım. Öyle tayzikli fışkırıyordum ki boşalmam nerden baksanız bir dakika sürdü.
- Ohhhh annem benim. Dünyanın en mutlu erkeği benim şu an, diyerek üzerine yığılıp kaldım.
Annemden hiç ses çıkmıyordu. Bir süre sustuktan sonra göğüslerinde olan başımı kaldırıp yüzüne baktım.
- Nasıl güzelmiydi, dedim.
- İyiydi oğul, dedi.
- Bu kadar mı dedim ve dudaklarını öperek, sadece iyimiydi. Zevk almadın mı, hoşuna gitmedi mi, dedim
- Evet gitti ama işte dedi. Sonra da devam etti.
- Aman neyse ne, olan oldu. Kafamı doldurmaya gerek yok oğul. Yanlış bu biliyorum da yanlışsa da senin dediğin gibi yanlış. Orospu mu olaydım. Ya da 23 yaşında oğlana üvey baba mı bulaydım. Güzeldi. Çok hoşuma gitti, dedi.
- Benimde çok hoşuma gitti anne, dedim. Peki neden içine boşalttın, ya hamile kalırsan, dedim.
- Öyle istedi canım ne bileyim oğlum, dedi.
- Gülümsedim, korkma öylesine dedim. Dur şurada ertesi gün hapları olacak kızlarla düşüp kalkarken kullandırdığım, yarın ondan içersin, dedim.
- O ne ki, dedi.
- Bende sikişten bir gün sonra hamile kalmamak için alınan haplar, dedim.
- Tamam içerim oğlum, dedi.
- İç tabi karıcığım, iç… Bundan sonra hergün içeceksin o haplardan dedim ve güldüm.
Annem utanır gibi oldu. Ben de gülümseyerek dudaklarından öptüm ve,
- Karıcığım bundan sonra hergün sikişerek uyuyacağız. Sen benim karım bende senin kocanım artık, dedim. Beklemediğim bir hareketle annem beni kendine doğru çekip dudaklarımdan öperek,
- Peki erkeğim, peki kocacığım, dedi.
Kalkıp banyoya girdik, güzelce duşumuzu aldık ve kahvaltı için ben ekmek almaya çıkarken annem mutfağa doğru yönelmişti. İşte annemle birlikte oluşumuz ve seks dolu günlerimiz böyle başladı. Beğenirseniz yeni bölümlerini yazmaya devam edeceğim. Hepinize seks dolu günler…
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
castan (11.Şubat.2016), weter8304 (26.Ocak.2016)
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
anne ogul hikayeleri, annem, annemi siktim, ensest, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort