Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Grup sex Hikayeleri
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Mayıs.2016, 00:53   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart İngiltere’de Seks Kursu

Dayanamadım ve yaklaşık 9 yıl önce başımdan geçen gerçek bir olayı anlatmak istedim. Lise 3.Sınıfta okuyordum ve 31 çekmeye devam ettiğim yılın yaz ayında babam beni yaz ingilizce kursu için İngiltere’ye göndermişti. Yaklaşık 4 hafta orada kalacaktım. İngilizce kursu için bir İngiliz ailenin yanında yatılı olarak kalacaktım. Hiç gitmek istemiyordum ama İngiltere’yi de görmek istiyordum. Neyse Uzun bir yolculuk merasiminden sonra uçak İngiltere’nin York Şehrine inmişti ve kalacağım ailenin yanına götürülmek üzere bir kurye beni karşılamıştı.

Yaklaşık yarım saatlik bir yolculuktan sonra şehrin dışında şirin bir kasabaya gelmiştik ve müstakil zevkli bir evin kapısına gelmiştik. Ben uzun boylu esmer ve genelde herkesin yakışıklı dediği biriyimdir, her ne kadar ben kendimi öyle görmesem de. Neyse kapıyı 40 yaşlarına merdiven dayamış beyaz tenli dolgun ama bir o kadar da seksi bir bayan karşıladı. Kadının üzerinde bir bluz vardı bacakları çıplaktı. Kısa sarı saçlı biriydi. Benimkini hemen uyandırmıştı. Neyse bozuntuya vermeden tanıştık ve isminin Lisa olduğunu söyleyen kadın ile evi dolaştık. Bana evin üst katında bir oda verdiler odanın bulunduğu katta tuvalet ve banyo birde küçük bir balkonu vardı. İngilizce sohbet etmeye hemen başlamıştık ve beni dinlenmem için yukarı gönderdi. Biraz uyumaya çalıştım. Bir kaç saat sonra bana seslendiğini duyunca kalktım ve aşağı indim. Evde kocası da vardı. Kocası kadına göre biraz yaşlı sayılır hatta 50’ye yakındı. Birlikte yemek yerken benim fazla anlaşılmayan ingilizcem ile sohbet etmeye başlamıştık.

Kocası bir fabrikada ustabaşı olarak çalışıyormuş. adam yemekte bol bol şarap içmişti tabiki kadın da. Ben içmedim, teklif de etmediler. Yemekten sonra kadın sürekli benimle ilgileniyor adamda TV izliyordu. Ben sürekli kadının peşinde İngilizce konuşmak için koşuşturuyordum. Yaklaşık 3-4 sonra adamın koltukta horul horul yattığını gördüm, Adam belliki işinden yorgun gelmişti ve uyuyakalmıştı. Kadın hala cin gibiydi ve alkolün de etkisi ile rahattı, sürekli benimle konuşuyor ve beni konuşturuyordu. İlgisini eksik etmiyordu. Kendilerine gelen çocukların çocuğunun genelde 13-14 yaşlarında olduklarını, ancak bir kaç tane benim yaşımda öğrencinin geldiğini söylüyor ve çok yakışıklı olduğumu, seksi olduğumu ima etmeye çalışıyordu. Vücudunu benden saklamıyordu ve her hareketi ile beni kendimden geçiriyordu. Bir müddet sonra birlikte benim kata çıkmıştık. Kadın odayı bana tarif ediyordu ve her hareketinde muhteşem kalçalarını bana göstermeye beni azdırmaya çalışıyordu.

Ben daha ilk günden bu rahatlığından biraz ürkmüş olsam da çok hoşuma gitmişti. Yorgunluğumun geçmesi ve dinlenebilmem için banyo yapmamı tavsiye etti ve hatta beni zorladı. Bende kendisinin gitmesini bekliyordum ama bir türlü çevremden ayrılmamıştı. Hem benim banyo ya girmemi istiyor hemde yanımdan ayrılmıyordu. Bir müddet sonra dayanamayarak yanımda getirdiğim çamaşır ve havlularla duşa girdim. Ama kadın bana laf yetiştiriyordu. Benimle şakalaşıyor hatta duşta iken kapıyı açarak bana şaka yapmıştı. Her yerimi görmüştü yani. Sikim banyoda tamamen ayakta idi zaten. Banyo da çıkınca da karşımda idi. Havlu ile üzerime kurutmaya çalışırken bana yardım etmeye başladı ve havlu ile beni kurulamaya başladı. Sikim tamamen ayakta idi. Kadının isteyerek mi yoksa bir anne edasıyla mı böyle hareket ettiğini kestiremiyordum. Ama yine de dayanamayarak bir elim ile bluzun altındaki kalçalarına dokundum. Benim dokunduğum elimi kadın hemen tutarak kalçalarına sürdü ve beni cesaretlendirdi.

Ben bunun üzerine dayanamayarak bir yandan kalçalarını okşarken bir yandan da dudaklarına yapıştım. Kadın öyle seksiydi ki iki büyük rakı içmiş gibi kendimden geçmiştim. Kadının her yerini yalıyordum ve kadın beni buna iyice teşvik ediyor, başımı göğüslerine sonra da amına götürmüştü. Bluzun altında birşey yoktu ve onu da çıkarınca benim gibi tamamen çıplaktı. Bana amını kalçalarını götünü yalatmıştı. Muhteşem göğüsleri bile beni çıldırtıyordu. Bir müddet sonra kadın sikimi ağzına almış kendinden geçmiş bir şekilde yalıyordu. Bol bol yalaştıktan sonra sırt üstü yatan kadının hafif kıllı kadının amına girmeye başlamıştım ve çok fazla dayanamadan boşalmıştım. Kadın içinden çıkmamı engellemişti ve içine boşaldım. Tekrar duş aldık ve çıktık. Duş alırken kadının kalçalarının üzerindeki iki adet dövmeyi de görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. Bunlardan küçük bir tanesi sağ kalçası üzerinde ve bir tanesi de iki kalçasının arasında ve götünün üzerinde idi.

Bir tane de sol kol üzerinde vardı ve bunu daha önce de görmüştüm. Bir kaç birşeyler atıştırmıştık ve kadın benimle aynı yatakta uyumuştu. Kocasının yanına gitmemesi beni tedirgin etmişti. Bana kocasının alışık ve haberinin olduğunu söylemişti. Sabaha kadan yanımda çıplak olarak yatmıştı. Sabahleyin sikimi yalarken uyanmıştım. Dimdik olan sikim ile onu yalayan muhteşem seksi kadını birlikte izlemiştim. Bir müddet sonra sikimin üzerine oturmuş ve kendinden geçmişti. çok hoşuma gitmişti ve ben o anın geçmesini istemiyordum. Daha sonra yatağın kenarında domalarak köpek pozisyonunda sikmemi istemişti ve benim en sevdiğim pozisyonda kadının amına girmiştim. Kalçasındaki dövmeler benim çok hoşuma gitmişti ve amına girip çıkarken uçuyordum. Kadın sürekli ingilizce sik beni, harikasın türünden şeyler söylüyordu. Bu sefer erken boşalmamıştım ve uzun uzun kadını siktim ve hem ben hemde kadın rahatlamıştık. Tekrar banyo yaptık ve sonra hazırlanan kahvaltı için alt kata indiğimde kocası sofrada bizi bekliyordu.

Çok korkmuştum ve korka korka yanlarına gitmiştim. Kadın kocasına benim muhteşem olduğumu ve beni çok memnun ettiğini söylüyor bana teşekkür etmesini söylüyordu. Adamda rahat olmamı kendilerinin buna alışık olduğunu söyleyerek bana teşekkür ediyordu. Çok rahatlamıştım ama ortamı hala anlamışta değildim. O gün kadın beni kasabasını gezdirdi ve birlikte alışveriş yaptık. Komşuları ve tanıdıkları ile tanıştırarak bol bol ingilizce konuşturdu. Kadının bir kızı varmış ve Amerika da yaşıyormuş. Komşuları bir kaç kadın yanımıza bir kaç defa gelmiş ve beni inceden inceye süzmüşlerdi. Hele hele içlerinden 30’lu yaşlarında olan muhteşem vücutlu olanı beni yiyecek gibi bakıyordu ve benimle sıcak ortam kurmaya çalışıyordu. Dar bir pantolon giymişti ve parfümü beni uçuruyordu. O akşam olunca eve gelen kocası ile birlikte yine yemek yemiştik ancak bu sefer kocası bayağı rahattı ve çok samimi bir ortam kurmuştuk. Birlikte TV kanallarını gezmiş, evinde kendi hobilerini ve eşyalarını gösteriyordu. Yine iyice içmişti ama sağlam duruyordu. İleri bir saatte kadın ile kocası yatak olarına geçtiler ve seslerinden de anlaşılacağı üzere seks yapmaya başladılar.

Yatak odasının kapısı açıktı ve ben meraktan aralıktan izlemeye başladım. Kadın adamın sikini yalıyordu ve adam sırt üstü yatmıştı. Bir müddet sonra adam sırt üstü yatarken kadın ile 69 oldular ve kadın adamın sikini yalarken beni farketmişti ve bana doğru bakarak adamın sikini yalıyordu. Adamın kalkan sikinin üzerine oturan kadın inip kalkarken bana anlamlı anlamlı bakıyordu. Bir müddet sonra adam sarsıla sarsıla boşalmıştı. Kadın bana elleri ile çağrı yaparak hemen gelmemi istedi ve beni yanına çağırdı. Çok korkmuştum ama adamda beni gördü ve çağırınca yanlarına gittim. Soyundum ve kadının talebi ile adamın yanında içi meni dolu amına sikimi soktum. Hemen giren sikim ile kadını bayağı siktim. adam da yanımızda bizi seyrediyordu. Bir ara ben sırt üstü yattım ve kadın üzerin oturmak üzere iken adam karının amını okşamaya ve sonra yalamaya başladı. Akabinde kadının amının altında olan sikime elini attı ve yalamaya başladı. Daha önce porno videolarda gördüğüm herşey gerçek oluyordu. Adamın ağzında patlamıştım.

Adam ve kadın birlikte bütün menilerimi yutmuşlardı. Sonra ben duş aldıktan sonra odama çekildi. Ertesi gün okulda dersler başlayacaktı. Neyse yaklaşık 4 haftam bayağı dolu geçmişti. komşularından iki tanesi ile de arada bir seks yapmıştım. Bu aile ile halen internet üzerinden sık olmasa da görüşmelerimiz devam ediyor. Bir kaç defa Türkiye’ye geleceklerini söylediler ama gelemediler. Ama komşularından biri gelecek yaz Antalya’ya geceklerini ve benimle görüşmek istediklerini söylediler ama ben şu an evliyim ve böyle bir ilişkiden eşimin haberinin olmasını istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to TU7NA For This Useful Post:
castan (16.Haziran.2016)
Alt 29.Ağustos.2022, 17:50   #2
Sevilen Üye
 
Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2022
Mesajlar: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arda can is on a distinguished road
Standart Cevap: İngiltere’de Seks Kursu

0554 120 10 93 bekar dul bayanlar evliciftler ben İstanbul avrupa yakasindan ARDA dürüst gizli ve güzel bir ilişki istiyorsanız arayın yazın tanışıp görüşelim hayat kısa yaşamak istediğiniz ne varsa sınırsızca yaşayalım
Arda can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort