Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Grup sex Hikayeleri
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2016, 22:53   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Kocamı Siken Adam Benide Götten Sikti

Merhaba arkadaşlar ben Antalya’dan Fatoş. 33 yaşında, 4 yıllık evli bir kadınım. Evlenmeden önce bir kaç defa kadın kadına sex yapmışlığım var ama oldum olası erkeklerin birbirleriyle ilişkiye girmelerini merak etmişimdir. Merakımın haz verici bir yönü yok, yani iki erkek birbirleriyle ilişkiye girdiklerinde neler yaşıyorlar, birbirlerini nasıl tatmin edebiliyorlar o konuda merakım vardı. Aslında kadın kadına sex yaparken nasıl kadınlar birbirlerini tatmin ediyorsa erkeklerde o şekilde tatmin ediyor diyebilirsiniz ama bence sex kadınsız olmaz, yani daha geçen haftaya kadar bu düşüncedeydim.

Taki gözlerimin önünde kocamın sikilişini izleyene kadar, kocamı sikilirken izlediğimde aldığı zevki kendi gözlerimle görünce sikilen bir erkeğin nasıl zevk aldığını öğrenmiş oldum ve laf aramızda kalsın, kocam duymasın ama onun sikilişi beni fena halde ıslattı. Anlatacaklarım geçen hafta başımızdan geçti. Tabi onun önceside var ve hikayemi anlatmaya başlarken olayın başından itibaren yazmak istiyorum. Konu seks olunca evlendim evleneli bir erkekle yetinmedim. Zaman zaman evlenmeden önce seviştiğim kız arkadaşlarımlada görüştüm ama sadece kızlarla değil erkeklerle de ilişkim oldu. Yani demek istediğim eşcinsel ilişkilere karşı oldukça deneyimim olmasının yanı sıra kocamdan başka erkeklerlede gayet fazla ilişkim oldu. Bu ilşikilerimi genelde internetten buluyorum. Sohbet sitelerinin bazılarında ücretli üyeliklerim var ve sadece bulunduğum ilden değil, Antalya’dan değil farklı illerden de erkek arkadaşlar ediniyorum.

Bu 4 yıl boyunca kocamın arkasından çevirdiğim işlerden en ufak bir haberi dahi yok olarak biliyordum. Onu aldatıyordum ama gizli gizli yaptığımı zannediyordum fakat bir ay kadar önce bilgisayarın başından kalktığım sırada sayfalarımı kapatmayı unutmuşum. Kocam öyle bilgisayardan fazla anlayan biri değil ama bilgisayarı açar açmaz karşısında sohbet penceresi olunca ne kadar az anlarsa anlsın olan bitenin farkına vardı. Yinede başka erkeklerle internetten sohbet ettiğimi gelip hemen yüzüme vurmadı. Bir kaç gün beni takip edip arkadaşlarından birine ben evde yokken, işteyken bir program kurdurmuş. Benim tüm yazıştıklarım, bilgisayarda baktığım tüm resimler, yani kısacası bilgisayarda yaptığım tüm şeyleri kendi mail hesabına göndertiyormuş. Bir hafta sonra bir akşam üzeri kocam tüm bu olan biteni bana anlattığında, başka erkeklerle sex yaptığımı bildiğini söylediğinde ne kadar inkar edersem edeyim beni takip etmek için neler yaptığını da gösterdiği için mecburen suçumu kabul ederek sessizce karşısında sutum ve anlattıklarını dinledim.

O gece kocam bir bir olan bitenleri anlattı, bazı yazıştığım kişilerin isimlerini dahi verip sex yapmak için görüşmeyi düşündüğümüze dair tüm konuşmaları tek tek sıraladı. Anlatacakları bittiğinde bir süre susarak benden birşeyler söylememi bekledi ama hiç birşey söyleyemezdim çünkü söyleyecek birşey bulamıyordum. O gece kocama karşı çok mahçuptum ve bir şekilde yaptıklarımı telafi etmek için yanaşıyor, özürler diliyordum ama ne yaparsam yapayım umursamıyordu. Ertesi gün olduğunda sabah erkenden kalkıp işe gitmeden önce güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım. Ben haftada 3 gün işe giden biriyim, o günde işe gitmem gerekmesine rağmen yinede kocama yalakalık olsun diye, kendimi afettirmek adına işe geç gittim, kahvaltı ile ilgilendim. Sabah, dün geceye nazaran biraz daha yumuşamıştı. Evden çıkarken aramızın biraz daha iyi olmasına bende çok sevinmiştim. Akşam olduğunda da işten izin alarak yine eve erken geldim ve güzel bir akşam yemeği hazırlayıp seksi kıyafetlerimden birini giyerek ona hem akşam yemeği hemde yemek sonrası güzel bir sikiş sundum .

Yalnız o geceye kadar, o sex yaptığımız ana kadar daha önce kocamdan hiç böyle bir azgınlık görmemiştim. Yemekten sonra üzerimdeki kıyafetleri çıkartmadan, sadece külotlu çorabımın ön kısmını yırtarak amımı saatlerce boşalmadan sikti. Külotlu çorabımın önündeki delik onun için yetmişti ve sikiş başladıktan bir kaç dakika sonra içime yarrağını her soktuğunda “demek benim karımın bir sürü erkeği var öyle mi, demek benim karım bir sürü erkekle sikişiyor” gibi şeyler söyleyerek sikiyordu beni. Bu durumdan zevk alacağını kırk yıl düşünsem aklıma getiremezdim. Tabi bende zevk almıyor değildim bu durumda. Kocam beni öyle sikiyordu ki, zaman zaman göt deliğimde parmalarını hissettiğim için evin içerisinde çığlıklar atarak sikiliyordum. Sonunda hemen hemen 40 dakika boyunca kocamın altında inledikten ve onuda inlettikten sonra duyduğum o söz bir anda aşırı derecede şaşırtmıştı beni.

Kocam bir yandan amımı sikip, diğer yandan göt deliğimi parmaklarken “siktirdiğin erkeklere kocanıda siktirmek istermisin” diye sordu. Bunu sorarken yüzündeki o hırs beni korkutmuştu çünkü artık sikişmemiz öyle sert bir hal almıştı ki canım bile acımaya başlamıştı. Bu soruya cevap vermeden önce şöyle bir baktım. Şaşırmıştım ve ne diyeceğimi bilmiyordum ama kocam çok geçmeden ellerini boğazıma dolayarak “söylesene orospu, siktirecek misin kocanıda” diye tekrar sordu. Fantazidir diye düşündüm ve “siktireceğim erkeğim, senide siktireceğim” dedim. Ardından “banada iri yarraklı birini bulacak mısın, söyle bakayım benide kendin gibi siktirecek misin ona buna” diyerek hızla amımı sikmeye, götümü parmaklamaya devam etti. Artık ilişkimiz öyle bir hal almıştı ki, kocam hem beni sikiyor hemde beni siken erkeklere kendini siktiriyordu. 1 saat kadar sonra yarrağını amımdan çıkartıp beni ayakta götten sikmeye başladığında işte o an canımın acısından gözümden yaşlar akmaya başladı ama kocam halinden memnun olduğu için göz yaşlarımı umursamadan götüme çakmaya devam etti.

Sonunda da götüme boşalırken yarrağının tamamını içime sokup öylece bekledi. Bu ilişkinin sonrasında temizlenmek üzere banyoya giderken “o erkeği yarın istiyorum” dedi ve gitti. Ben şaka yaptığını falan düşünüyordum ama kocam banyodan çıkarken bende temizlenmek üzere banyoya gireceğim sırada “unutma yarrağı büyük olsun” deyince olayın ciddiyetini biraz biraz hissetmeye başladım. Banyodan sonra yatak odasına girdiğimde kocam hala uyumamıştı ve sikilmek istediğini o zamanda bir kaç defa söyledi. Artık ciddi olduğunu anlayınca öyle bir kaç günde birini bulamayacağımı söyleyerek biraz zaman istedim. Bu zaman geçen hafta bitti ve geçen hafta daha önce bir kaç defa sikiştiğim, Urfa’da oturan bir erkek arkadaşımı evimize davet ettim. Konu seks olunca sınırları olmayan biriydi bu ve internette konuşurken, eve davet ederken sadece beni değil kocamıda sikmesini söylediğimde “hiç sorun değil, önce kocanı sonra seni sikerim hatta” diyerek teklifimi kabul etti.

Durumu kocama izah ettiğimde sabırsızlandığını yüzünden okuyabiliyordum. Arada geçenleri atlayarak direkt o geceye gelmek istiyorum artık. O gece misfirimiz eve geldiğinde kocamın yüzünde güller açıyordu resmen. Götünü siktirmek üzere olduğu için son derece mutluydu ama bu durumu ben nasıl karşılayacaktım bilemiyorum. Kendi kendime acaba kocam sikilirken izlesem mi yoksa başka bir odada beklesem mi diye düşünüyordum. Bir saat kadar salonda oturup sohbet ederek birşeyler içtikten sonra kocam heyecan içerisinde kalktı ve hadi başlaylım diyerek yatak odasına geçti. İçeri girer girmez üzerindekileri çıkartıp misafirimize “önce beni mi sikmek istersin yoksa karımı mı” diye sordu. Misfirimizden “karını sikmek istiyorum” demesini bekledim açıkçası ama o “sen daha azgın duruyorsun, seni sikmek istiyorum” dedi ve yatağa domalmasını söyledi. Ben ne yapacağımı bilemez bir halde dışarı çıkmak için hareketlendiğimde kocam “aşkım önümde otur sende gel” diyerek tam önüne oturtturdu beni.

Kocamın gay olmadığını, daha önce götünü siktirmediğini biliyordum, yani en azından öyle tahmin ediyordum o yüzden birazdan götüne girecek olan kocaman yarrağı nasıl alacağınıda içten içe merak ediyordum. Ben tam kocamın önüne oturduğumda ellerini tutup beklemeye başladım. Kocamda misafirimize “ben hazırım, sikmeye başlayabilirsin” diyerek ellerimi sıkı sıkı tutup götüne girecek olan yarrağı beklemeye başladı. Derken gözlerini kapatıp kendini sıktığında misafirimizin yarrağının tam olarak nerede olduğunu tahmin edebiliyordum. Kocam bir kaç saniye kendini sıktıktan sonra birden derinden bir oh çekip “çok güzeeel, devam ett” diye fısıldadı. Yani ben kocam gay değil diyordum ama neredeyse hiç zorlanmadan kocaman yarrağı götüne sokturmuştu. Urfa’lı misfirimiz kocamın götüne sokup çıkartırken kocamda zevkten bana bakıyor ve “neler hissettiğini çok iyi anlıyorum şuan, neden başka erkeklerle sikiştiğini anlıyorum” diyordu. Çok geçmeden benidem çırılçıplak olmamı istedi ve önüne alarak sikildiği sırada amımı yalayıp parmaklamaya başladı.

O an gay kocam götünü siktirirken sıranın bana gelmesi için öyle sabırsızlanmıştım ki artık neredeyse “hadi aşkım birazda beni siksin çekilde” diyecektim. En az 20 santimlik kocaman yarrak kocamın göt deliğine girerken bende son derece keyif ve zevk içerisindeydim. Yinede gay kocam misafirimizden alabildiğince zevki almalıydı çünkü bu benimde işime geliyordu. Bundan sonra sikişmek için erkek ararken kocam görecek mi, ya duyarsa falan diye düşünmeme gerek kalmayacaktı. O gece kocamın götü 1 saatten uzun bir süre boyunca aralıksız sikildikten sonra kendine 31 çekerek boşaldı. Misafirimize boşalmamasını söylemişti çünkü kocamdan sonra misafirimiz benide sikecekti ve bize geldiği ilk azgınlığı ile beni sikmesini istediği için kocam misafirimize sık sık boşalmaması konusunda tembihlerde bulundu.

Zaten misafirimizde 1 saatten uzun bir süre sikişmesine rağmen boşalmaya pek niyetli değildi ve kocamı boşaltana kadar siktikten sonra benide sikti. Bu sikiş öyle bir kaç saatlik değil tabi. Kocamdan sonra benide 20 dakika kadar götten siktikten sonra daha fazla dayanamayacağını ve boşalmak istediğini söyleyerek götümün içine boşaldı. O boşalmadan bende orgazm oldum ama o gün sabaha kadar kocamla sırayla misfirimizin önünde domalıp kendimizi siktirdik.
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to TU7NA For This Useful Post:
castan (18.Haziran.2016)
Alt 29.Ağustos.2022, 17:54   #2
Sevilen Üye
 
Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2022
Mesajlar: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arda can is on a distinguished road
Standart Cevap: Kocamı Siken Adam Benide Götten Sikti

0554 120 10 93 bekar dul bayanlar evliciftler arayın yazın tanışıp görüşelim dürüst ve güvenilir sırdaş biriyim ADIM ARDA İstanbul avrupa yakasindan yaşamak isteyipte yasamadiginiz ne varsa yaşayalım hayat kısa unutmayın
Arda can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan antalya rus escort