Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Tecavüz Sex Hikayeleri
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2016, 21:52   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Ayrılmak istediğim için Bana Tecavüz Etti

Hakan ile çok güzel bir başlangıcımız olmuştu, onunla ilk tanıştığımda bir arkadaş ortamındaydık ve o kadar nazik, kibar biriydiki anlatamam. O gece gözlerini benden bir an olsun ayırmamış sürekli beni izliyordu, benimde ona bakmamdan dolayı gösterdiği ilginin karşılıksız olmadığını anlamış olacak ki ortamda yapılan her sohbetin sonunda o konu ile ilgili banada soru soruyor benimle her fırsatta konuşmaya çalışıyordu. Onun ilk bu kibar ve yakışıklılığına kandım, daha sonra nereden bile bilirdim ki bana tecavüz edeceğini ve kızlığımı bozacağını. Aslında ilk birbirimize duygularımızı açtığımızda onunla evlenmeyi dahi düşünmüştüm ama işler o kadar karışmıştı ki şuan onunla evlenmek değil bir daha görüşmek dahi istemiyorum.

O son buluştuğumuz gün, bana tecavüz ettiği gün benim için artık Hakan diye biri yoktu, o günden sonra benimle aynı kaderi paylaşan birileri varmıdır diye internette arama yaparken bu tür tecavüz hikayelerine denk geldim. Yani aslında ben bu tür sex hikayeleri sitelerine fantazi olsun diye girmiş veya kendimi tatmin etmek için girmiş biri değilim, aksine bu türlü sitelerdeki tecavüz hikayelerini okuduğumda sadece benim yaşamadığımı hatırlıyorum, biraz olsun sakinleşiyorum. Bu güne kadar sadece tecevüz hikayeleri okuyordum ama bu gün diğerlerinin aksine okudmakla yetinmeyerek yaşadıklarımı sizlere anlatmak istedim. Yazacaklarım tamamen gerçek, yaşanmış olaylardır. Daha fazla konuyu uzatmadan, detaylara takılmadan o gün yaşananları anlatmaya geçmek istiyorum.

Üç yıla yakındır birlikte olduğum erkek arkadaşımla son aylarda aramız hiç iyi değildi, aslında bu sorunun kökeni aylar öncesinde telefonunda gördüğüm bir mesajından dolayıydı. Mesaj bir kadından gelmişti ve kadınla randevulaşıyorlardı, mesajı gördüğümde “bu ne demek oluyor” desemde doğru düzgün bir açıklama yapmadan konuyu kapatmaya çalıştı, o günden sonra bir iki hafta pek konuşmadık sonralarda aramız dahada açıldı ve geçen hafta ayrılmak için onu bir kafeye çağırdım, oturup birer kahve içtikten sonra yaşadığımız sorunlardan söz etmeye başladım ve yavaş yavaş ayrılık konuşmasına doğru geçiyordum ki sözlerimi ağzıma tıkıp “eve gidelim orada konuşalım, orda daha rahat oluruz” dedi ve beni evine davet etti.

Biraz itiraz etsemde bir şekilde ikna edip evine götürdü, evine girdiğimiz an salona geçip oturmaya ve kafede yarım kalan konuşmadan devam etmeye başladık, ben her ne kadar ayrılmak için konuşma yapmaya çalışsamda o rahat durmuyor elimi tutuyor, öpmeye çalışıyor ve olanlar için özür diliyordu ama ben kafaya koymuştum ve bu gün bu ayrılık konuşmasını yapıp onu terk edecektim. Düşüncelerim bu yönde olsada yaşananlar daha farklı şeyler oldu, aramız çok iyiken bile onunla sevişmemiştim, ilişkiye girmemiştik ama işte o gün, ayrılmayı düşündüğüm gün zorla sahip oldu bana, o ilişki yüzünden ondan ayrılmayacağımı mı düşündü tam anlamıyorum ama sizlere anlatmak istedim işte bu başımdan geçen tecavüz hikayemdir.

Salondan içeri girip önce bir kaç dakika konuştuk, ben hep konuyu kapatmaya çalışsamda o sürekli uzatıyor ve muhabbet açmaya çalışıyordu, artık daha fazla katlanamayarak ayağa kalktım ve “bir daha görüşmeyelim, seninle olmak istemiyorum” dedim, kapıya doğru giderken elimden tutup sert bir şekilde kendine doğru çekerek sarıldı, ben “bırak ya ne yapıyorsun” desemde sıkı sıkı tutup bırakmadı ve “bu kadar kolay olacağını mı sanıyorsun” diyerek az önce oturduğumuz koltuğun üzerine doğru itekledi, koltuğa oturduğumda yanıma gelerek elimi tutup “o gün mesaj için özür diledim daha ne yapmam gerekiyor ki” dedi, söyledikleri hiç umurumda bile değildi o yüzden tekrar kalktım ve gitmek üzere yine kapıya yöneldim ama bu defa elimdem tutarak “gitmek mi istiyorsun, ben şimdi göndereceğim seni” dedi ve yatak odasına soktu.

İçeri girer girmez yatak odasının kapısını kapatıp yanıma geldi ve beni yatağa doğru itekleyerek “bu son günümüzse aylardır vermediğin şeyi şimdi vereceksin bana” deyip üzerime geldi, elinden kaçmaya çalışıyordum ama başaramıyordum, yatağa yatırıp üzerine çıkıp ellerimi sağa ve sola açarak dudakarlımı öpmeye başladı, daha önce onu bu halde görmemiştim, yani bana tecavüz edeceğini hiç beklemiyordum ama resmen şuan tecavüz etmek üzere dudaklarımı, boynumu öpüyordu. Elinden kurtulamadığım ve gücüm yetmediği için çareyi bağırmakta buldum, dudaklarımı öperken başımı yana çevirerek “imdaaaat” diye bağırdım, daha ben bağırmamı bitirmeden elimi bıraktı ve sert bir tokat atarak ağzımı eliyle kapattı, yediğim tokatın şokuyla elimin biri boşa çıkmış olsa bile donup kalmıştım.

Ağzımı kapatıp gözlerimin içine bakarak “kapat çekeni yoksa ben kapatmasını biliyorum” dedi, elini yavaş yavaş ağzımdan çeşerek tekrar elimi tutup yavaşça dudaklarıma yaklaşıp öpmeye başladı, tokatın etkisini o an bile hala hissediyordum, hareketsiz bir şekilde altında yatarken dudaklarımı öpmesine izin vermekten başka çarem kalmamıştı. Dudaklarımı öpmeye bir kaç dakika sonra son verip ellerimi bırakarak göğüslerimi sıkmaya başladı, sıkarken bir yandanda “sende zevk alacaksın merak etme” diyor vegözü dönmüş bir şekilde her geçen saniye daha sert memelerimi sıkmaya devam ediyordu. Artık canım acımaya başladığında kısık ve titrek bir sesle “yapma nolursun, bırak beni” dedim ama sanki beni duymuyordu, hiç aldırış dahi etmeden memelerimi sıkmaya ve sürekli “sende zevk alacaksın, sende zevk alacaksın, seninde hoşuna gidecek” diye söylenip duruyordu.

Daha sonra memelerimi sıkmayı bıkarak üzerimdem kalktı, karşıma geçip üzerindekileri soyunarak “sende soyun hadi” deyip üzerimdekileri çıkarmamı istedi, benim onunla ilişkiye girmek gibi bir niyetim yoktu o yüzden yatakta öylece yatmaya devam ettim, taki üzerindekileri komple çıkarıp sadece iç çamaşırıyla kalana kadar soyunmamı bekledi, sonra yanıma gelip elimden tutarak ayağa kaldırdı, önce pantolonumun düğmelerini açmaya başladı, ellerimle onu engellemeye çalışıyordum ama karşı koyamıyordum, düğmelerimin hepsini açtıktan sonra önümde diz çöküp pantolonumu aşağı doğru sıyırdı, bütün gücümle pantolonumun üst kısmından tutup açağı inmemesi için direndim, ben direndikçe oda sinirleniyordu ama gözlerinden görebiliyordum bunu. Pantolonumu tutarken yalvarmaya devam ettim, her fırsatta “nolursun yapma bırak beni” diyordum ama umursamadan devam etti.

Sonunda pantolonumu çıkarmıştı, altımda sadece külotumla kalakalmıştım, önümde diz çökmüş şekilde külotumun üzerinden amımı kokluyor ve öpüyordu, dilini amımda hissettiğimde korkudan tekrar “bırak beni” diye bağırdım, dizlerinin üzerinden hızlıca kalıp boğazımı sıkı sıkı tutup “az önce ne dedim ben sana” diyerek boğazımdan itekleyerek yatağa yatırdı. Pantolonum tamamen çıkmamıştı ve ayaklarımın üzerinde duruyordu, yatağa yatırınca pantolonumun altından tutarak çekti, çıkardı. Karşısında artık tamamen iç çamaşırımla kalmıştım, pantolonumu alıp yatak odasının içine fırlattı ve üzerime çıkıp dudaklarımdan öpmeye başladı. Dudakları dudaklarımdayken elide külotumun üzerindeydi, amımı okşayarak dudaklarımı öpüyor geçen saniyeler içerisinde elini daha sert bir şekilde amıma sürtüyordu, bir an külotumun üzerinden amımı parmaklayarak zannettim.

Parmaklamasını sürdürürken ben sessiz sessiz yalvarmaya devam ediyordum “nolur yapma, bakireyim ben” diyordum ama ne fayda, amını parmağıma sürttükten sonra elini külotumun içine sokuverdi, amıma ilk defa bir erkek dokunuyordu, amımın üzerine elini koyup parmaklarıyla okşamaya başladığında bende yalvarmayı bırakmıştım, artık kendimi sıkıyor ve içime girmeden, kızlığımı bozmadan beni bırakmasını bekliyordum. Külotumun içinden amımı dakikalarca okşadı, her okşadığında geçen her saniye bende daha fazla tahrik oluyordum, elimde olmayan bir durumdu ama kendime hakim olmak içinde çok çaba sarfettim, etki etmedi. Amımın ıslandığını hissettiği an deliğine doğru parmağını dahada yaklaştırdı, içime parmağını sokacağını anladığım an başımı kaldırdım ve gözlerinin içine bakarak “bakireyim ben bunu yapma” dedim, amımın üzerine, tam deliğinin üzerine parmağını yerleştirip yavaş yavaş iteklemeye başladı.

Parmağının ucunu içimde hissettiğimde artık karşı koymam geçmişti, henüz bir acı hissetmediğim için Hakan’nın altında uyarılmış ve sırılsıklam olmuş bir şekilde yatmaktan başka birşey yapamadım, parmağını her defasında daha fazla itekliyor ve geri çekiyordu, parmağıyla sikiyordu beni resmen, ben ilk ilişkimde canımın çok acıyacağını düşünmüştüm ama parmağını tamamen soktuğunda bile canım acımamıştı, zannediyorumki bir dakika kadar bir süre içerisinde parmağının hepsini sokmuş ve hızlı hızlı sokup çıkarmaya başlamıştı, az önce karşı koyan ben, yalvararak “yapma nolursun, bakireyim” diyen ben şimdi zevkten inliyordum, içten içe daha fazlasını istiyor ama kendime engel olarak sessizce bu işin bitmesini bekliyordum. Parmaklaması bittikten sonra beni bırakacağını zannettiğimde aslında ne yalan söyleyeyim kendi içimden “devam et nolursun” dedim.

Aslında böyle dememe gerek yokmuş, saniyeler sonra anlamıştım bunu. Parmaklamayı bıraktığında üzerime çıkarak sikini amımın deliğinin üzerne bıraktı, sikinin başını amımdan içeri soktuğunda amımdaki sızlamayı hissetmiştim ama durmasınıda istemiyordum, önce yavaş ve sakin bir şekilde bir kaç defa içime girdikten sonra hızlanarak sikmeye başladı, kızlığımı bozmuştu ve yaşadığım kızlık bozlamı ilişki aslında bir tecavüzün neticesinde yaşanmıştı ama sanki onun altında yatarken tüm bu olanları istiyor gibiydim, önce başlarda itiraz etmiştim ama parmağıyla başlayarak zevk verdikten sonra devamını bende istemiştim. Hakan boşalana kadar dört defa orgazm oldum, daha önce sikilerek orgazm olmamıştım ama orgazmı yaşamıştım fakat böylesine zevk aldığımı söyleyemem. Hakan tamamen durana kadar ve sikini içimden çıkartıp üzerime boşalana kadar dediğim gibi dört defa orgazm oldum, dördüncüden sonra artık gücüm kalmamıştı, bitkindim.

Sikini içimden çıkartıp üzerine spermlerini boşaltırken önce bir iki saniye onu izlesemde gözlerimi açık tutmaya bile dermanım yoktu, bitkin bir şekilde yatakta yattım ve yarım saat kadar orada öylece kaldım, ben yatakta yatarken Hakan’da banyoya girerek temizlendi. Kendime geldiğimde, biraz güç topladığımda yataktan kalkaraken yatağın kan olduğunu fark ettim, kanı ilk gördüğümde o kadar çok korkmuştum ki kalbim ağzımdan çıkacak kadar panik ve heyecan yaşamıştım. Kendimi toparlamam bile dakikalar aldı, sonrasında üzerimi giyerek oradan ayrıldım, yatakta gördüğüm o kanlı manzara uzun bir süre gözlerimin önünde gitmedi ve şuan bakire olmayan, kızlığı bozulmuş bekar bir kızım.
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to TU7NA For This Useful Post:
weter8304 (02.Eylül.2016)
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort