Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Tecavüz Sex Hikayeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2016, 21:35   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Kocamın Önünde Tecavüz Ettiler

Merhaba arkadaşlar, şu son günlerde hayatımın en çok zevk veren şeylerinden biri sex hikayeleri okumak oldu, okuduğum hikayelerin yanına bir tanede ben eklemek istiyorum ve bana sürekli yenge diye hitap eden bir adamla yaşadığım şeyler anlatacağım, sürekli yenge desede bana tecavüz etmeden kendini alamamış birinden söz edeceğim.

Bazı geceler kocam eve sarhoş geliyordu, kimi zaman arkadaşlarından bir kaçı ile beraber gelip dışarıda yarım bıraktıkları içki alemlerini evde devam ettiriyorlardı. Bazı geceler geç saatlere kadar kocama ve arkadaşlarına meze hazırladığımı bilirim. Kocamın bana karşıda ilgisiz tavırları ve evinede umursamaz davranışları vardı. Bazı günler eve hiç uğramaz ve uğradığındada mutlaka bir kaç arkadaşı ile beraber gelip içki içerlerdi. Yine öyle bir gece kocamın arkadaşının tecavüzüne uğradım ve sizlere bu tecavüz hikayesi ile ilgili tüm gerçekleri anlatmak istiyorum. Aslında kocamın bana karşı olan ilgisizliğinden dolayı yaşadığım bu tecavüz beni pekte üzmedi çünkü bazen kocamı aldattığımda olmuştur. Bunun tek nedeni benim düşünceme göre kocamın ilgisizliğidir bu yüzdende pek umurumda değil.

O gece kocam saat üç gibi eve geldi, yanında iki arkadaşı daha vardı ve bu defa üçüde resmen ayakta zor duruyorlardı. Kocam içeri girer girmez benden onlara kahve yapmamı istedi. Mutfağa gittim ve kahve yapmaya başladım, o sırada arkamdan yaklaşan kişiyi fark etmemiştim, yanıma kadar gelmiş ve arkamdan götümü izleyerek sikini okşuyordu. Bunu fark ettiğimde elini sikinden çekmeden götümü izlemeye devam etti ama sarhoş olduğu için pek aldırış etmeden “birşey mi istemiştin” diye sordum, gözlerini götümden ayırarak yüzüme baktı ve “bir bardak su alabilirmiyim yenge” dedi. Ona pek arkamı dönmek istemiyordum ama mecburen musluktan bardağa su doldurmak için arkamı döndüm, işte o sırada arkama olabildiğince yaklaştı ve sikini götüme sürttürerek bardağı eline alıp “sen zahmet etme yenge ben doldururum” dedi.

Bardağı bırakıp önünden çekildim ama götüme süttürdüğü yarrağınıda çok net bir şekilde hissetmiştim. Geçen hafta iş yerinde kocamı aldattığımdan bu yana sikişmemiştim o yüzden bu davranışlar bana o gece pekte olay çıkartacak bir hal gibi görünmemişti. Adamın götüme süttürmesine sessiz kaldım, önünden çekilerek ocağın başına gidip kahveleri yapmaya devam ettim. Adam suyunu içtikten sonra bardağı mutfak taşının üzerine koydu, kapıdan dışarı çıkmadan öncede arkamdan geçerken elini götüme süttürerek sanki birşey olmamış gibi çıkıp gitti. Kahveleri bir kaç dakika sonra yanlarına götürdüğümde bu adam sürekli beni izliyor ve benim içeri girmemle sikini okşamaya başlıyordu. Kocamın yanında oturup beni izlemesi ve pantolonunun üzerinden sikini okşaması sinirime dokundu ister istemez.

Bu durumu kocamda fark ediyordur muhtemelen çünkü adam bariz bir şekilde bana bakıyordu ve sikide avuçlarının arasındaydı, kocam görmüş olsa bile buna birşey demedi ve gelirken ellerinde getirdikleri içecekleri servis yapmamı istedi. Ben servisi hazırlarken onlarda ellerindek ikahvelerini içiyorlardı. İçki şişelerini masaya koyduktan sonra yatak odasına geçerek bilgisayar başında oturmaya başladım. Yatıp uyumaya çalışsam eminim on dakika sonra falan uyandıracaklardı o yüzden onlar içip sızana kadar uyumamaya karar vermiştim. Dediğim gibide oldu ve on dakika kadar sonra kocam beni içeri çağırdı, kahvelerini yeni içmişlerdi ve bardakları alıp mutfağa götürmemi istedi. Ben bardakları alıp odadan çıkarken o arkadaşı yine benim peşimden mutfağa girdi ama bu defa su falan almak için gelmemişti.

Onu arkamda görünce yine “bir şey mi istemiştin” diye sordum, sikini tuta tuta “evet yenge bir şey istiyorum” dedi. Bardakları bırakıp mutfaktan çıktım ve onunla muhatap olmadım ama yanından geçerken götümü öyle bir avuçlayıp sıktı ki canım acımıştı. Eline vurarak mutfaktan kaçıp salona geldim, kocamın yanında bana dokunmaz diye düşünüyordum ama salonda kocamın karşısında dikilirken arkamdan geldi ve götümü iki eliyle avuçlayarak okşamaya başladı. Hemen arkamı döndüm ve “ne yapıyorsun ya sen” diyerek tokat attım. Adam tokatıma aldırış etmeden bu defada göğüslerimi sıkıp “ne var ya ne yapıyorum ki” dedi. Kocam tüm bunları elinde içki bardağı ile izliyor ama hiçbirşey söylemiyordu. Adamın ellerini göğüslerimden çektikten sonra kocama “ya şu arkadaşına bir şey söylesene, ne yapıyor bu böyle” dedim.

Bu durum kocamın hiçte umurunda değildi, bize bakarak “aman ne olacak ya, ne takıyorsun kafana” dedi, kocamın yüzüne bakıp “orospu çocuğu” diyerek yatak odasına tekrar gittim. Bu defa benim içeri girmemden saniyeler sonra o arkadaşıda peşimden geldi ve “kocandan izin aldım bu gece benim olacaksın” dedi, bilgisayarın başından kalktığım gibi adamın yanına gidip tokatlamaya ve vurmaya başladım, bir yandanda küfür ediyordum. Bir kaç defa tokattan ve iteklemeden sonra kollarımı tutarak beni yatağa fırlattı, yatak odasının kapısınıda açarak kocamın bizi görmesini sağladı. Adam önce benim önümde soyunmaya başladı, herşeyini çıkarttıktan sonra yavaşça üzerime gelerek “kocanda izlemek istiyormuş” deyip yatağın başına kadar yaklaştı. Üzerimdekileri çıkarmamı istediğinde tekrar küfür ettim ve “siktir ol git burdan” dedim ama hiçte gitmeye gönlü yoktu.

Yataktan kalkıp evden kaçmaya çalışacaktım ama kolumdan tutup üzerimdekileri çıkarmaya başladı, ne kadar karşı koyarsam koyayım bir kaç dakika içerisinde beni soymuştu. Diğerleri kadar sarhoş değildi o yüzden adama karşı koyamıyordum, kocamsa yanında bir arkadaşıyla daha salonda oturuyor ve arada içkilerini yudumluyor aradada kapıdan kafalarını uzatıp bizi izliyorlardı. Dakikalar sonra adam üzerimde ne varsa çıkarmıştı, sadece külotumla yatak odasına kalakalmıştım. Bazen itekliyor bazen bağırıyor ve bir şekilde yatak odasından kurtulmaya çalışıyordum ama nafile, adam ben bağırırken ağzımı kapatıp kaçmaya çalışırkende ellerimi sıkı sıkı tutup bana engel oluyordu. Derken kaçınılmaz oldu ve adam beni kocamın gözleri önünde yatağa yatırarak üzerime çıktı. Sikini içime sokmadan önce götümün arasına yerleştirerek “eğer karşı koyarsan acı çekersin ama sende zevk almak için çaba gösterebilirsin” dedi.

Ben her fırsatta küfür etmeye ve karşı koymaya çalışıyordum ama bir yandanda götümün arasına giren kalın yarrağı düşünmeden edemiyordum. Her ne kadar kocamın gözleri önünde tecavüze uğruyorda olsam o kocaman yarrak içimde bir yerde beni azdırmayı başarmıştı. Her geçen saniye direncim dahada düşüyor ve karşı koyma isteğim dahada kayboluyordu. Sonunda yalandan adama karşı koymaya çalışıyordum ama içten içe sikilmeyi arzuluyordum. Derken adam götümün arasında bir aşağı bir yukarı inip çıkan kocaman yarrağını eline alarak amının üzerine koydu, hiç karşı koymuyorum hatta götümü biraz yukarı kaldırarak içime daha rahat girmesi için uğraşıyordum. Adam bunu fark edince kulağıma “sen zahmet etme ben yolumu bulurum” dedi ve yarrağının başını amından içeri sokuverdi. Kocaman yarrağı içime girmesi ile ister istemez çığlığı bastım, sesimi duyan kocamda zar zor yerinden kalkıp tekrar bizi izlemek için kafasını yatak odasından içeri uzattı.

Bir kaç saniye tecavüze uğrayan karısını izledikten sonra tekrar yerine geçip içmeye ve diğer arkadaşı ile sohbet etmeye devam etti. Kimi için bu tecavüz hikayesi sadece bir fantazi olsada şuan burada sizlere yazdıklarım tamamen gerçek olaylardır emin olabilirsiniz. İçeride kocamın oturması ve birşey dememesi belki size saçma gelebilir ama sadece demek isterimki geçmişte bu tür ilişkileri kocamda bende isteyerek yapıyorduk, yıllardır bu tür ilişkilere girmiyorduk ama o gece geçmiş tekrar yaşanıyordu ama bu defa ben istemiyordum kocamda benim sikilmemi istiyordu. Adam beni altına alıp kocaman yarrağını içime soktuğunda ilk bir kaç saniye çığlıklarım odada yankılansada geçen saniyeler içerisinde adamın yarrağına alışmıştım, artık sessiz ve uslu bir kız olup tecavüze uğramanın zevkini çıkartıyordum. Kocam belki o an yaşananlardan zevk aldığımı bilse tecavüze uğramamam için elinden geleni yapardı ama bana acı çektirmek gibi bir isteğide vardı.

Bazen yalandan çığlıklar atarak ve bazende adama “kalk üzerimden bırak beni” diyerek yaklaşık yarım saat kadar sikildim. Üzerimdeki adam içime her girip çıktığında sürekli bana küfür ediyor ve bazende hiç evli kadınla sikişmemiştim diyordu. Bu belki benide azdırmak için söylenmiş birşey olabilir çünkü daha önce böyle bir tecavüzde bulunmamış olabilir ama evli bir kadınla daha önce sikişmediğine inanmıyorum şahsen, bence beni azdırmak için söylüyordu ama ben zaten azgın bir halde altında yatıyordum, hemde artık karşı koymadan ve sikilmeyi isteyerek. Adam sarhoş olduğu için uzun bir süre altından kaldırmadı beni ve kocam içeride içkisini içerken beni zevkten inlete inlete tecavüz etti. Daha önce tecavüze uğramamıştım ama kesinlikle bir tecavüzden bu kadar zevk alacağımı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi . Boşalması belki bir saati buldu ve bir saat içerisinde iki defa orgazm oldum, orgazm olurkende daha hızlı sikilmek için götümü ona doğru ittiriyordum.

Derken adam içime girip çıkmayı yavaşlattı, sikmiyordu ama bana sıkı sıkı sarılmış bir şekilde derinden nefesler alıp veriyordu. İçime boşalabileceğini aklıma dahi getirmediğim için hiç şüphelenmedim ama bir kaç saniye sonra üzerimden kalktığında elimle amımı yokladığımda spermlerine dokudum. Resmen az önce tecavüz eden adam üstüne üstlük birde içime boşalmıştı. Bu durum ilk adet günüme kadar aklımdan çıkmadı, hamile olup olmadığımı düşünüp duruyordum, korkumdan test bile yapamıyordum ama adet gördüğümde derin bir nefes aldım resmen.
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin