Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner

Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner (http://seruvenci.org/index.php)
-   Tecavüz Sex Hikayeleri (http://seruvenci.org/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Eniştem Zorla Kızlığımı Bozdu (http://seruvenci.org/showthread.php?t=151288)

TU7NA 18.Mayıs.2016 19:04

Eniştem Zorla Kızlığımı Bozdu
 
Merhaba Bakire Sex Okurları. Ablamın kocası, yani Eniştem Zorla Kızlığımı Bozdu ve sizlere şimdi bunu en ince ayrıntısına kadar anlatmak istiyorum. Eniştem kamyoncu olduğundan bir ay içerisinde anlattığına göre bir yada iki günlüğüne eve uğrayabiliyormuş. Geçtiğimiz hafta bir iki akşam kalmak için bize gelmişti. Annem, babam ve ben kalıyoruz evde, ablamın odası hala bıraktığı gibi boş duruyor ve eniştem geldiğinde ona oraya yatak açtım. Eniştemin olduk olası o bakışlarından korkmuşumdur ve ablam yanımızdayken bile bilemiyorum herkesemi öyle bakıyor ama bana yiyecek gibi bakıyordu.

Bu arada benim adım Fatma, 19 yaşındayım, bu sene üniversite için sınva girmiştim onu kazandım ve önümüzdeki eğitim sezonunda bende başka bir ile taşınacağım. Ablam benden beş yaş büyüktür ve oda benim yaşlarımdayken evlenmişti. Ablamla pek sık görüşemediğimiz için sapık eniştemlede pek içli dışlı değiliz. Bu durumdan şikayet ettiğimi düşünmenizi istemem çünkü eniştemi görmemek ben için sorun değil, aksine kafam çok rahat. Ablamla evlenmeden evvel bize sık sık gelip giderdi, o zamanlarda bile bakışlarından hoşlanmazdm ve pek samimi olmazdım ama o gün bize geldiğinde ve bir kaç gün kalacağını öğrendiğimde doğal olarak karşı koyamadım ve mecburen hoşgörüyle yaklaşmak zorunda kaldım. Aramızda pek sohbet olmasada o gün sanki iyi bir dost gibi davranıyordum ona, o ise sapıkça bakışlarını bir an olsun üzerimden çekmiyordu.

Özellikle göğüslerime bakması beni ço huzursuz ediyorda olsa elimden birşey gelemeyeceği için mecburen bakışlarına katlanıp sesimi çıkartmıyordum. İlk gün böyle sapıkça bakışlarla günü geçirmiştik, zaten eniştem bize sadece akşam saat yedi gibi geliyordu ve neredeyse sadece yatmadan yatmaya geliyordu diyebilirim. Akşam üzeri bir kaç saat oturup çay içtiken sonra yatmaya geçiyorduk. İkinci günde aynı şekilde yaşandı bitti. Bu iki gün içerisinde sadece bakışlarından tedirgin olmuştum ama yarın yada ertesi gün gideceğini bildiğim için biraz biraz rahatlamıştım ve katlanmaya devam ediyordum. Derken üçüncü gün annemle babam davet edildikleri bir düğüne gitme kararı aldılar. Oldum olası düğünlerden nefret ederim o yüzden eniştemi akıl edemeden “ben gelmiyorum siz gidin” dedim. Annemler saat beş gibi evden çıktıklarında bende salona geçtim ve televizyonu açarak izlemeye başladım.

Artık denkmi geldi yoksa bu bir işaretmidir nedir televizyonda tıpkı benim eniştem gibi kötü karakterli birinin oynadığı, hemde enişte rolünde oynadığı saçma sapan bir diziyle karşılaştım. İşte o anda annemlerde evde olmadığı için akşam başıma birşeylerin gelebileceğini düşünerek hemen annemi ardım ve fazla uzaklaşmamışlarsa eve dönüp beni almalarını istedim. Annem önce tamam gelelim dedi ama babam “enişten ne yapacak evde, madem öyle hiç gitme planı yapmasaydık, birde geliyoruz dedik insanlara, sen evde kalacaksın başka çare yok” diyerek konuyu kestirip attı. Yani onların bakış açısından bakıldığı zaman olaylara babamda haklıydı. Evde bir misafir vardı ama ev halkı düğüne gidiyordu, biraz saçma kabul ediyorum ama ne yapabilirim ki eniştemle baş başa bir akşam geçirmek istemiyordum. Tüm bu planları yaparken, yani acaba akşam ne yaparım diye düşünürken saatte ilerlemişti.

Saat altıyı geçtiğinde eniştem geldi. İçeri davet ettiğim ilk dakika “annenler nerede” diye sordu. Sorusundan bile o gece başıma birşeylerin geleceğini anlamıştım ama yapacak birşeyim yoktu ve “düğüne gittiler, saat onbir gibi gelirler” dedim. Eniştemin bir anda yüzü gülmüştü ve ben duymadım zannetti ama “oh be sonunda” diye mırıldandığını duydum. Üstüne düşmedim çünkü belki annemin ve babamın yanında rahat edemiyordur diye düşündüm, nihayetinde kaynana ve kayınbaba sıfatında insanlardı. O akşam ilk iş olarak enişteme yemek hazırladım. Ben mutfakta yemek hazılarken oda masada oturmuş yemeğin gelmesini bekliyormuşcasına arkamdan beni izliyordu. Eve böyle bir sapık geleceğini tahmin edemediğim için kıyafetlerimde pek usturuplu değildi açıkçası. Bölge olarak akdenizde yaşadığımız için (İl’in ismini vermek istemiyorum) haliyle buralar çok sıcak ve nemli oluyor.

Hal böyle olunca ben evin içerisinde genelde şortla gezerim ve hiç uzun eşofmanım yok desem abarmış olmam o yüzden o günde üzerimde şortum vardı. Üzerimde ise kısa kollu bir tişörtüm vardı ama tişörtüm beyaz olduğundan ister istemez sütyenim görünüyordu bu yüzden içten içe “acaba bu eniştemi azdırır mı, bana saldırmasına neden olurmu” diye düşünmedim değil yani. Yemeği hazırlarken uzun uzun beni izledikten sonra artık arkamda neler karıştırıyorduysa “ben bir tuvalete gidip geleyim” diyerek masadan kalktı ve gitti. Bir kaç dakika içerisinde geldiğinde ise önündeki o kabarıklık resmen “ben buradayım” diye bağıran bir penisten başka birşey değildi. Eniştem tuvalette aletini kaldırmıştı, veya burada kaldırmış tuvalete gitmişti tam bilimyorum ama içeri girdiğinde resmen aleti pantolonuna öyle bir baskı yapıyorduki neredeyse dışarı fırlayıp üzerime atlayacaktı.

Bir kaç saniye pantolonuna baktığımı fark ettikten sonra “eee baldız nasılsın, neler yapıyorsun bakayım anlat” diyerek sohbet açtı. Sessiz kalarak “konuşmak istemiyorum” diyecek halim yoktu o yüzden bende havadan sudan sohbetler açtım, ablamı sordum, işlerinin nasıl gittiğini falan sordum ama bu soruların hepsini sorarken ara ara dönüp sapık enişteme bakıyordum ve elinin aletinin üzerinde olduğunu fark ediyordum. Ben ona cevap verirken sanki ben öylesine dinliyormuş gibi bir hali vardı ve sürekli gözleri kalçalarımdaydı. Bir ara sohbetler bittiğinde ve ortamda sessizlik olduğunda bana “ablandan çok daha güzelsin biliyor musun” dedi. Bu sözü hiç beklemiyordum açıkçası ve ne diyeceğimi, nasıl cevap vereceğimi bilememiştim. Bir kaç saniye sustuktan sonra “teşekkür ederim enişte sağol” diyerek geçiştirdim ama o susmadı ve bana kendi çapında iltifatlar etmeye devam etti.

Sapık Eniştemin bu iltifatlarını bir yere kadar duymamazdan gelebilir ve gülümseyerek, teşekkür ederek geçiştirebilirdim ama sonunda bana “ablandan güzelsin ama yatakta ablan kadar iyimisin merak ediyorum doğrusu” dedi. Bunu duyduğumda elimdeki işleri bırakarak arkamı döndüm ve tam bağırıp kızacakken eline aletini aldığını ve resmen beni izleyerek kendini okşadığını fark ettim. Ağzımı açamamıştım ve aletina bakakalmıştım. O kadar büyük, kararmış ve ıslanmıştıki inanın bana çok korkmuştum. Korku içerisinde eniştemin aletine bakarken oda bana “hoşuna gitti değil mi, karşı koyamıyorsun” diyordu. Bir anda oturduğu yernden kalktığı gibi üzerime doğru yürümeye ve sikini okşamaya devam etti. Yanıma geldiğinde önce elimi tutup aletini elime vermek istedi ama o an, elime dokunduğu an kendime geldim ve avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım. Benim bağırmamla eniştemin ağzımı kapatması bir oldu.

Sıkıca ağzımı kapatmış gözlerini gözlerime dikerek “bağırma hoşuna gidecek” diyordu. Beni mutfaktan alıp yattığı odaya ne zaman götürdü, yatağa ne zaman yatırdı ve üzerime çıkıp göğüslerimi falan okşamaya ne zaman başladı inanın hiç bilmiyorum. Herşey o kadar hızlı oluyorduki bir anda kendime geldiğimde altımdaki şortun dizlerimin hizasına kadar sıyrıldığını fark ettim. O anda eniştemde o kocaman ellerini vajinamın üzerine koyarak sıkıca tutuyor, ara ara kulağıma “canında acıyor mu baldız” diye fısıldıyordu. Parmağını içimde ilk hissettiğimde ağzım kapalıda olsa “bakireyim ben” diye bağırmaya çalıştım ama sesim çıkmıyordu. Evet bakire bir kızdım o ana kadar ve eniştem belkide beni bakire olmadığım için parmaklamaya başlamıştı fakat o ilk parmağını içime soktuğu an belki neden bahsettiğimi bilmiyorsunuz ama içimden bir his kızlığımın bozulduğunu söylüyordu.

Belki olayın şokuyla duymuş olabilirim ama eniştemin parmağı içime girdiğinde içimde bir yerde pıt diye bir ses duydum. Zaten bakire olarak geçirdiği son dakikalarımı o sesle sonlandırdığımı anladım, yani duyduğumdan eminde değilim şuan çünkü biraz bilimsel araştırma yaptım ve öyle bir ses duymuş olamam ama o an emindim sanki o sesin çıktığında. Parmağını içime sokup çıkartırken duymamıştım ama ilk soktuğunda sanki emin gibiydim. Sonrasında zaten önce yavaş yavaş soktuğunda gayet sakindi, ağzımı kapıyor, sapık sapık bakıyor ama içime yavaşça giriyordu. İlk bir kaç sokup çıkartmadan sonra artık parmağını daha hızlı içime sokup çıkartmaya başladı. Bir süre sonrada parmağını içimden çıkarttığında parmağındaki kanı fark etti ve bana “bakire misin yoksa” diye sordu. Belki bırakır diye gözlerimden akan yaşlarla “evet bakireyim” dedim.

Bu bilgi onu yaptığı şeyden vazgeçirmek yerine dahada hırslandırmıştı ama. Bakira olduğumu anladığında parmağına bakıp “o zaman madem açıldın devam edelim” diyerek ağzımı açmadan tek eliyle pantolonunu aşağı doğru sıyırıverdi. Aleti resmen dışarı çıkmış ve sulama hortumu gibi bir sağa bir sola sallanıyordu. Daha önce hiç bir erkeğin cinsel organını görmemiştim ve büyüklüğü beni korkutuyordu. Kendi kendime “acaba hepsi böylemi oluyor” diye düşünmüştüm o korku içerisinde. Aletini eline alıpta kanlı vajinama sürttüğünde canımın daha çok acıyacağını, o aletin içime girerken canımı çok fena yakacağını tahmin edebiliyordum. Derken bir anda aletinin başını içime soktuğunda ağzım kapalı olsada acı içerisinde öyle bir çığlık atmıştım ki sapık eniştem bile çığlığımdan korkarak aletini geri çekmişti. Sonrasında tabi tekrar sokması gecikmedi, bağırdım diye beni bırakmadı ne yazıkki.

Aletini içimden çıkartıp bir süre bekledikten ve “büyük geldi değil mi, tamam biraz bekliyorum” dedikten bir kaç saniye sonra tekrar içime girdi. O an bakire olmam, akraba olmamız ve hatta ablamın kocası olması hiç umurunda değildi. Daha önce hiç penis girmemiş vajinamı sanki bir fahişeyle ilişkiye girer gibi kullanıyor, acı çekmemden haz duyyordu. Eniştemin tecavüzüne uğrarken başlarda ağlamaktan göz yaşlarım tükencek zannetmiştim, büyük bir şok içerisindeydim ve bir saniye bile göz yaşlarımı tutamadım ama artık sonlara doğru ağlamak yerine çok halsiz bir şekilde altında öyle hareketsizce yatmaya başlamıştım. Beni hareketsiz bulunca, direncimin kırıldığını fark edince elini ağzımdan çekti ve omuzlarımdan sıkı sıkı tutarak içime gerçekten çok sert bir şekilde girip çıkmaya başladı. Ne kadar sert girerse girsin, ne kadar hırsla içime sokarsa soksun ben artık onun aletine alışmıştım.

Bir süre sonra, yani alıştıktan sonra hiç ses dahi çıkarmadan işini bitirmesini beklemeye başladım. Elini ağzımdan çektikten ve sert sert içime girip çıkmaya başladıktan on dakika kadar sonra boşalmak için aletini içimden çıkarttı. Sanki spermlerini yutturmak ister gibi bir hali vardı, aletini dudaklarıma kadar dayayarak dudaklarımın üzerine tüm spermini akıttı. Dudaklarımın üzerindeki o sıcaklığı şuan bile unutamıyorum ve sanki bazen hissediyor gibiyim. O günden sonra annemler geldiğinde ben odamda yatıyordum ve yaşananları düşünüyordum. Eniştem ise annemler geldiğinde onlarla beraber salonda oturup çay içiyorlardı. Benide çağırdılar ama yatağımdan kalkıp içeri gitmek için dermanım yoktu resmen. Hayatı boyunca ilk kez tecavüze uğramış bakire kız olarak üzerimdeki o baskıyı ve psikolojik rahatsızlığı az çok tahmin edersiniz sanırım.

Eniştem ertesi gün gittiğinde bir hafta kadar kendime gelemedim ama kimseyede birşey söylemedim. Eniştem sanki birşey yaşanmamışcasına rahattı, ablam zaten bu durumu bilmediği için sorun yoktu, annemlere söylemediğim için onlarında haberi yoktu. Bende bir hafta kadar sonra yavaş yavaş kendime geldim ve şuan daha iyiyim. Artık benim gibi tecavüze uğramış bakire kızlar varmı diye internette arada araştırıyorum ve en çok tecavüze uğrayan kızların hikayelerine bu tür porno hikaye sitelerinde rastlıyorum. Bende o yüzden girerek yaşadıklarımı sizlere yazmak istedim, benim gibi başına böyle bir tecavüz olayı gelenlerin yalnız olmadıklarını bilmelerini istedim.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.