Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Tecavüz Sex Hikayeleri
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2016, 18:39   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Evli Ayça Tecavüzden Zevk Almıştı ( Devamı Gelecek 6)

Sinan ve Tamer’le, arkadaşı Piraye ile yaşadığı o çılgın grup seks deneyimini ardında bırakan Ayça, o akşam THY’nin Antalya-İstanbul uçağı ile Atatürk havaalanına indi. Bulduğu ilk taksiyle eve doğru yola çıktı. Evet, kararını vermişti. Evine dönüyordu.

Yaşadığı onca olaydan sonra Tolga ile olan problemleri gözüne çok önemsiz görünüyordu. Tolga’yı affetmişti. Tek istediği yeniden evinde yaşamaya başlamak, son 1 haftada olanları tamamen unutmaktı. Yaklaşık 20 dakikalık bir yolculuktan sonra taksi Ayça’nın evinin önünde durdu.

Ayça arabadan inince başını kaldırıp apartmana baktı. Kaç yıldır oturuyordu burada. Acaba ne düşünmüştü komşular onu uzun zamandır görmeyince? Tolga ne söylemişti soranlara? Kendini çok tedirgin hissediyordu. Aklına tüm bu yaşananlara sebep olan akşam geldi.

“Ya yine Tolga’yı Mirey ile bulursam?” diye düşündü. Bu düşünceyi kafasından çabucak attı. Apartmanın kapısı açıktı. Asansörle dairelerinin olduğu kata çıktı. Zili çaldı. Yüreği pırpır ediyordu. Ayak sesleri. Ve işte, Tolga’nın sesi.

“Kim o?“

“Benim.” Anahtar kilitte aceleyle döndü, kapı açıldı. Tolga şaşkın şaşkın Ayça’ya bakıyordu.

“Girebilir miyim?“ Tolga apar topar kenara çekildi, Ayça içeri girdi. Kapı kapandı. “Çok mu şaşırdın beni gördüğüne?”

“Evet…Nasıl desem, beklemiyordum. Hatta umutsuzluğa kapılmıştım. Hala şoktayım. Geçsene salona. Hay allah, bavullar dışarıda kaldı.“

Ayça 3 aydır görmediği salonuna baktı. Çok özlemişti. El çantasını masaya bıraktı, televizyonun karşısındaki kanepeye oturdu. Bu kanepede hep Tolga’yla DVD izlerlerdi. Tolga bavulları antreye aldı, ne yapacağını bilemez halde salonda oradan oraya seğirtti, en sonunda gelip Ayça’nın çaprazındaki koltuğa ilişti.

“Ayça. Seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin. Döndün mü evimize?”

“Döndüm.“

Kısa bir sessizlik oldu. Tolga yerinden kalktı, Ayça’nın yanına oturdu. Birden Ayça’yı kendisine çekip, beceriksizce sarıldı. Ayça da başını Tolga’nın göğsüne dayadı.

“Seni affettim Tolga. Sen de beni evi bu kadar terk ettiğim için bağışla.”

Ertesi sabah Ayça uyandığında Tolga çoktan işe gitmişti. Saat 11’e geliyordu. Tolga işe giderken Ayça’yı uyandırmamıştı. Ayça yatakta doğruldu, etrafına bakındı. Uzun zamandır bu odada uyanmamıştı. Kendini mutlu hissetti. Dün gece kendini çok yorgun hissediyordu. Sanki günlerdir uyumamıştı.

Tolga ile barıştıktan sonra fazla oturmamış, hemen yatmışlardı. Aralarında cinsel bir yakınlaşma olmamıştı; ne de olsa Ayça çok yorgun ve uykusuzdu. Yataktan kalktı. Harika bir yaz sabahıydı. Hava çok sıcaktı ama klimalar çalıştığından evin içi serindi. Ayça neşeyle gerindi, doğru banyoya gidip duş aldı.

Kahvaltısını ederken, gazeteye göz attı. Aklına işi geldi. Pazartesi günü işbaşı yapacaktı. Önünde dolu dolu 4 günü vardı. Hafta sonu Tolga ile bir yerlere gitmek istiyordu. Uzun zamandır bakmadığı emaillerine bakmak için evdeki PC’yi açtı.

Erman bey’den gelen 1-2 önemsiz mesaj vardı. Derken heyecandan kalbi duracak gibi oldu. Alt alta duran iki mail: Mahmut Öztürk ve Mirey Levi. Hiçbir şey düşünemedi. Mailları açmadı. Mutfağa gitti, koyu bir kahve yaptı, bir sigara yaktı ve Mirey’in mailini açtı:

“Merhaba Ayça,

Tolga ile beni yakaladığın için evi terkettiğini biliyorum. Ayrı olduğunuzu şirketteki herkes biliyor. Senden ricam ilişkimizden dolayı Tolga’ya kızmaman. Onu ben baştan çıkardım. İzak’la sorunlarımız vardı (hala da var!). Kendimi çok yalnız hissediyordum ve bir erkek tarafından beğenildiğimi bilmeye ihtiyacım vardı.

Evet, bugüne dek karşıma çıkan tüm erkekleri etkiledim, bu doğru. Ama neden Tolga’yı seçtiğimi soracak olursan en önemli neden şu: Tolga evli bir erkek ve üstelik seninle evli. Şirketimizin güzel ürün müdiresi Ayça hanım’la. Şirketteki hemen tüm erkeklerin ilgisini çektiğini farketmemiş olamazsın. Dolayısıyla senin eşini baştan çıkarabilirsem kendimi gerçekten çok iyi hissedecektim. Bunu başardım…

Sen evi terkettikten sonra da Tolga ile ilişkimiz aralıklarla devam etti. Hatta birlikte küçük bir haftasonu kaçamağı bile yaptık. Tolga harika bir erkek! İzak’a hiç benzemiyor. İzak hep biraz tutuk, biraz pasif, tedirgindir. Tolga ise çok ateşli, aktif bir erkek. Birlikte nefis vakit geçirdik. Sana bunları durumu bilmen gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.

Sakın beni İzak’a filan ispiyonlamayı düşünme. İzak zaten herşeyi biliyor. Birtakım cinsel problemleri var ve beni düzenli olarak mutlu etmesi olanaksız. Dolayısıyla bana cinsel özgürlüğümü verdi. Yeter ki, onun gözü önünde olmasın. Bu konuya ben de çok dikkat ediyorum. Ne de olsa İzak benim kocam ve yatak performansı hariç iyi bir eş. Ben de İzak’la evli kalmakla birlikte cinsel hayatımı keyfime göre yaşamaya karar verdim ve yaşıyorum.

Senden ricam durumu bilmen ve kabullenmen. Tolga senin kocan ve aranızı bozmaya niyetim yok (istemeden sebep olduğum durum için özür dilerim). Zaman zaman onu benimle paylaşmanı istiyorum o kadar.

Bana kızabilirsin. Dediğim gibi İzak herşeyi biliyor. Ayrıca şirket içinde de yerim sağlam. Hem Rıfat bey’le, hem de Erman bey’le aram iyi.Bu maili belki de tatilden ofise dönünce okursun. Her halükarda kimseye kızmamanı rica ederim. Hayat böyle işte. Kendine iyi bak…”

Ayça beyninden vurulmuş gibi olmuştu. Mirey’in mailindeki küstah tavır inanılmaz rahatsız ediciydi. Bir an telefon açıp ağzına geleni söylemek istedi. Vazgeçti. Acele hareket etmemeliydi. Demek Tolga ile Mirey birlikte olmaya devam ediyorlardı.

Bu durum fena halde sinirine dokunsa da, Tolga’ya fazla kızamıyordu. İçten içe kendi yaptıklarını düşünüyor, hele bir de Mirey’in gerçekten çok seksi bir kız olduğunu düşününce, Tolga’ya pek de kızamıyordu. Mirey’in bu kadar fahişe ruhlu olmasına çok şaşırmıştı. Yaptıklarını adeta gururla anlatıyordu.

Ayrıca, İzak’ın cinsel probleminin ne olduğunu da merak etmişti. Düğünde gördüğü kadarıyla yakışıklı bir erkekti. Bir süre bunları düşünerek zaman geçirdi. Nasıl bir tavır takınacağına, ne yapacağına karar veremedi. İşbaşı yapana dek iyice düşünmeliydi. Birden gözü diğer maile takıldı. Fazla düşünmeden üzerine tıkladı

“Merhaba Ayça, ben Mahmut. Seninle sevişeli 3 gün oldu ve hala sanki bir rüya alemindeyim. Çok uzun zamandır senin gibi güzel bir kadınla sevişmemiştim. Lafı fazla uzatmayacağım. Perşembe öğlen İstanbul’da olacağım. Gelmişken seninle de görüşmek istiyorum. Her ne kadar otelden ayrılırken bana çok kaba davrandıysan da ilişikteki dosyalar seni ikna edecektir.”

Mesajın ilişiğinde iki fotoğraf dosyası vardı. Ayça korkarak ilkinin üzerine çift tıkladı. Gözlerine inanamadı. Mahmut’la çırılçıplak yataktaydılar. Sarmaş dolaş uyuyorlardı. Bir bacağını Mahmut’un üzerine atmıştı. Seks sonrası rehaveti içindeydiler.

İkinci fotoğraf daha da beterdi. Kendisi yüzükoyun uzanmış, Mahmut üzerine yerleşmiş, klasik bir seks sahnesindeydiler. Ayça gözlerine dolan yaşlara engel olamadı. Demek Mahmut o geceyi bir şekilde fotoğraflamıştı. Bu fotoğrafların başkalarına forward edilmesi ihtimali nefesini sıkıştırdı. Ne yapacağını bilemedi. Aceleyle bilgisayarı kapattı. Artık akıl danışabileceği Piraye de yoktu. Bir sigara daha yakarken telefon çaldı. Kim olabileceğini düşünmek bile istemiyordu. Sesini çıkarmadan ahizeyi kaldırdı.

“Alo. Alo Ayça. Sen misin? Ben Piraye.“ Ayça bir an kendini çok rahatlamış hissetti.

“Benim.”

“Merak ettim, neler yapıyorsun diye bir arayım dedim.“

“Sağol Piraye. İyiyim. Kusura bakma, dün apar topar ayrıldım. O gece olanlardan sonra hiçbirinizin yüzüne bakacak cesaretim yoktu.”

“Neden? Hep birlikte ne güzel vakit geçirdik işte. Seni ne rahatsız etti ki?”

“Bilmiyorum. Hoşuma gitmedi işte.“

“Hoşuna gitmedi demek. Bana hiç de öyle gelmedi. Sinan ve Tamer’i benimle paylaşamıyordun. İlahi Ayça. Ne komiksin. Grup seks yaptık, hem de ne seks! Sen hala utangaç taze rollerindesin. Kendini kabullen artık.”

“…”

“Neyse. Hadi şimdilik hoşçakal. Sonra görüşürüz. Bye”

“Bye.“

Telefonu kapattı ve öylece kalakaldı. 15 dakika içinde herşey değişmişti sanki.

Ayça kararsız ve amaçsız bir şekilde salonda otururken, telefon yeniden çaldı. Korkarak açtı

“Merhaba canım, günaydın” Tolga’nın sesi Ayça’yı rahatlattı.

“Günaydın Tolga.“

“Nasıl, iyi uyudun mu, iyice dinlendin mi?”

“Evet. Çok iyiyim.“

“Harika. O zaman akşam 7.5 gibi hazır ol. Seni çok güzel bir yere götürücem.”

“Bu akşam mı?“

“Tabii. Bir araya gelişimizi kutlamalıyız. Hem çok özledim seninle dışarı çıkmayı.”

“…”

“Ne oldu sevgilim?“

“Hiç. Peki, gidelim o zaman.”

“Anlaştık. 7.5’da alırım seni. Öptüm. Bye.“

Ayça hiçbirşey düşünemiyordu. Karar verme yetisini kaybetmişti sanki. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bilmiyordu. Telefon yeniden çaldı.

“Alo, Ayça?”

“Evet. Kiminle görüşüyorum?“

“Ben Mahmut. Nasılsın?”

“Telefonumu nerden aldın?“

“Şirketten. Tatilde olduğunu söylediler. Ben de acil bi konu için aramam gerektiğini söyledim. Ev numaranı verdiler.”

“…”

“Hoşgeldin demek yok mu? 1 saat olmadı henüz İstanbul’a ineli. Ne kadar sıcak şehriniz yahu? Adresi ver de geleyim.“

“Ne adresi, ne demek bu?”

“Ne adresi olacak, ev adresini. Yoksa onu da şirketten almamı mı istersin? Hem belki seninle neden görüşmek istediğimin ayrıntılarını da merak ederler.“

“Çok adisin!”

“Hadi bekliyorum. Şarjım azaldı.“

“…”

“Ayça? Şirketi arıyorum bak.“

“Manolya sokak. Numara 16/9. Etiler.”

“Yarım saat sonra ordayım.“

Ve Mahmut telefonu kapadı. Ayça ne yapacağını bilemez halde kalakaldı. Bir an evden çıksam mı diye düşündü. Vazgeçti. Bu sadece rezaleti büyütmeye yarardı. Adres, telefon herşeyi belliydi. En iyisi, bu işten serinkanlılıkla kurtulmak diye düşündü.

Saat 2’yi geçiyordu. Kapı çaldı. Gelen Mahmut’tu. Gayet rahat tavırlarla davet beklemeden içeri giriverdi.

”Merhaba Ayça.”

“Merhaba.”

“Çok sıcak, bayıldım. Soğuk bişeyin var mı?”

“Cola içer misin?“

“Çok iyi olur.”

Böylece Mahmut’la Ayça salona geçtiler. Cola’larını içerken Ayça tüm cesaretini toplayıp konuya girdi.

“Söylesene Mahmut. Bu şantajlarına ne zamana dek devam etmeyi düşünüyorsun?“

“Şantaj mı? Böyle adlandırmana üzüldüm. Ben iyi vakit geçirdiğimizi sanıyordum.”

“Hayır, geçirmiyoruz. Bak Mahmut, ben evli bir kadınım. Öyle ya da böyle yaşananlar geride kalmalı. Herhalde evliliğimin ve kariyerimin bitmesini istemiyorsun.“

“Hayır, istemiyorum.”

“O halde bu duruma bir son verelim.“

“Sana doyamadım Ayça.”

“Bak Mahmut. Sana bir teklifim var. Bugün kocam gelene kadar burada kal. Ne istersen yapalım. Ondan sonra da hayatımdan sonsuza dek çık. Eğer şantajla ilişkimizi devam ettirmek istersen, emin ol benim de yapabileceklerim var.“

“Neymiş onlar?”

“Rıfat bey beni çok sever. Durumu ona anlatmamı istemezsin herhalde. Ben belki rezil olurum ama sen de işini kaybedersin.”

“Bakıyorum, çok kararlısın.“

“Evet. Her aklına estiğinde yatacağın bir metres değilim ben. Olmaya da niyetim yok. Her şeyin tatlıya bağlanması için sana yaptığım teklifi kabul et.”

“Kararlılığın hoşuma gitti. Tamam. Kabul ediyorum.“

“O halde, git şimdi, çok terlisin, banyoya gir.”

“Banyo ne tarafta?“

“Koridorun sonunda solda.”

Mahmut Ayça’nın kararlılığı ve cesareti karşısında şaşkınlaşmış, banyoya gitti. Acele acele duş alıp, havlulara sarınmış olarak salona döndü. Ayça ortalıkta yoktu.

“Ayça. Neredesin?“

“Buradayım. Koridorun diğer ucundan sağa dön.”

Mahmut denileni yaptı. Burası yatak odasıydı. Ayça çırılçıplak yatağa uzanmıştı. Vücudu tüm ihtişamıyla Mahmut’un önündeydi. Mahmut üzerindeki havluyu koltuğa fırlattı. Yatağın kenarına oturdu. Bir süre hayranlıkla Ayça’yı seyretti.

Uzun ve biçimli bacaklarına, mükemmel göbeğine, diri göğüslerine baktı. Sağ ayağını avucuna aldı ve bileklerini, parmak aralarını yaladı. Tabanlarını öptü, kokladı. Diliyle ayak parmaklarının ucundan, dizlere, oradan da kasıklara dek tüm bölgeyi kat etti.

Ayça’yı yüzükoyun çevirdi ve aynı mesafeyi bu kez bacakların arka tarafında tattı. Diz kapaklarının arkası yalanırken Ayça hafifçe inledi ve yastığı ısırdı. Mahmut iki eliyle Ayça’nın poposunu ayırdı ve dilini Ayça’nın ön deliğine sokmaya başladı. İnanılmaz bir arzuyla Ayça’nın vajinası emip, yalarken, zonklayan penisini serin çarşafa bastırıyordu.

Arada bir vajinayı bırakıyor, Ayça’nın kalçalarını öpüp, ısırıyordu. Bu durum belki 10 dakika sürdü. Ayça zevkten kendinden geçmişti. Bir yandan kendine kızıyor, bir yandan da artık eski Ayça olmadığını iyice farkediyor, seks arzusuyla yanıp tutuşuyordu.

Kendini Mahmut’un ellerinden kurtardı ve erkeğine sırtüstü uzanmasını söyledi. Mahmut merakla istenileni yaptı. Ayça bir an karşısındaki canavara baktı. O güne dek gördüğü en iri ve kıllı organdı. Bir insandan çok, bir hayvanınkine benziyor diye düşündü. Bu organı emmek, boşalmasını görmek için çıldırıyordu.

Organın pıtpıt atan başına bir öpücük kondurdu. Mahmut hayret ve zevk dolu bir ifadeyle kendisine bakıyordu. Bundan aldığı cesaretle organın başını ağzına aldı. Mahmut’un gırtlağından bir zevk iniltisi koptu.

Başı ağzından çıkardı ve aşağı yöneldi. Kıllarla kaplı taşakları öpmeye başladı. Önce küçük küçük öptü, sonra emdi. Taşakları uzun uzun yaladı, alabildiği kadar ağzına aldı ve emdi. Mahmut’un zevkten inleyip, kıvranması çok hoşuna gitmişti.

Daha önce kimseye yapmadığı birşeyi yapmaya karar verdi ve eline geçirdiği bir yastığı Mahmut’un poposunun altına yerleştirerek popoyu yataktan yukarı kaldırdı. Dilini taşaklardan aşağı kaydırarak, Mahmut’un arka deliğini yalamaya başladı. Mahmut çılgına dönmüştü:

“Ohh. Devam et Ayça, devam et sevgilim. Harikasın, tapıyorum sana!“

Ayça devam etti. Mahmut’un kıllarla kaplı, kapkara arka deliğine dilini ritmik hareketlerle sokup çıkarmaya, Mahmut’u adeta diliyle becermeye başladı. Böyle yaparak ondan Antalya’da olanların intikamını aldığını da düşünüyordu. Bu arada elleri de boş durmuyordu. Sol eliyle taşakları okşuyor, sağ eliyle de penisi kavramış, 31 çektiriyordu. Mahmut’un dayanacak halinin kalmadığı çıkardığı seslerden belliydi.

“Nasıl? Hoşuna gidiyor mu?”

“Evet Ayça, evet. Harikasın.“

“Sana ne yapıyorum, söyle bana. Yalvar.”

“Ah Ayça. Dilinle göt deliğimi sikiyorsun. Ohh durma, devam et. Sik beni.“

Ve Ayça kendi kendine gülümseyerek sağ elinin işaret parmağını Mahmut’un arka deliğine bastırırken, penisi yeniden ağzına aldı. Önce tükürerek kayganlaştırdı, ardından nefesini tutarak sokabildiği kadarını ağzına soktu. Mahmut’un penisi gırtlağına kadar girmişti, bademciklerine değiyordu.

Mahmut hiç itiraz etmeden Ayça’nın arka deliğini parmaklamasına izin veriyordu. Zevkten tüm vücudu kasılıyordu. Ayça dilinde ilk sperm damlasını hissetti. Tadı güzeldi. Penisi ağzından çıkardı ve tüm hızıyla 31’e başladı. Bir yandan da penisin başını hızlı hızlı yalıyordu. Arka tarafı da parmaklamayı ihmal etmiyordu. Mahmut haykırdı:

“Geliyorum Ayça. Geliyor, ahhhh”

Ayça istifini bozmadı. Mahmut çılgınca titremeye başladı, iliklerinde yakıcı bir ateşin yükselmekte olduğunu hissediyordu. Birden Ayça’nın yüzüne ve ağzına patladı. Spermleri bir mermi gibi Ayça’nın gırtlağına vurdu. Ayça hemen penisi ağzına aldı ve müthiş bir hızla vantuzlamaya girişti.

Mahmut kasılarak, inleyerek, titreyerek taşaklarında toplanan tüm spermlerini Ayça’nın sıcacık ağzına boşalttı. Ayça emmeyi bırakmadı ve adeta Mahmut’un penisinden hayat iksirini içer gibi tüm spermleri emdi, yuttu.

Mahmut hayatında böyle bir orgazm yaşamamıştı. Kendini tamamen Ayça’nın dudaklarına teslim etmiş, bu harika kadının iliklerini sömürürcesine içindeki tüm spermleri çekip almasına izin vermişti. Dakikalar sonra boşalma tamemen sona erdiğinde Ayça Mahmut’un penisini ağzından çıkardı. Ortalıkta tek bir damla sperm yoktu. Tatlı tatlı penisin gövdesini yaladı ve masum gözlerle Mahmut’a baktı. Mahmut rüyada gibiydi. Tüm beyni boşalmış, her yanı uyuşmuştu.

Ayça kendini yukarı çekti ve Mahmut’u öpmeye başladı. Dilini Mahmut’un bıyıklarının arasından ağzına soktu ve Mahmut bir anda ürperdi. Ayça ağzında sakladığı bir miktar spermi Mahmut’un ağzına bıraktı.

Mahmut ne yapacağını bilemedi. Yutsa, yutamayacaktı. Ayça, hiç istifini bozmadan diliyle spermleri Mahmut’un diline sürdü ve spermler iki aşığın dilleri arasında gidip geldi. Sonra Ayça bir hamlede hepsini yuttu. Erkeğine sarıldı ve kendilerini uykuya teslim ettiler.

Ayça müthiş bir zevk duyarak uyandı. Bir an nerede olduğunu, hissettiklerinin gerçek mi, rüya mı olduğunu anlayamadı. Derken Mahmut’u fark etti. Mahmut başını Ayça’nın kadınlık organına gömmüş, ağır ama ustaca hareketlerle yalıyor, dilini içeri sokup çıkarıyordu.

Gırtlağından yükselen inlemeye engel olamadı. Bunu duyan Mahmut yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı. Ayça’nın kusursuz göbek deliğine dilini soktu ve uzun uzun yaladı. Sonra göğüslerine geldi. Bir bebek gibi ikisinin de uçlarını ağzına alıp yumuşak hareketlerle emdi. Bir yandan da Ayça’nın vajinasına işaret ve orta parmaklarını sokup çıkarıyordu.

Ayça zevkten kontrolünü kaybediyordu. Mahmut bu nefis göğüsleri iki yandan sıkıştırarak avuçladı ve diliyle ikisini birden yalamaya, ısırmaya, öpmeye başladı. Tadını çıkara çıkara Ayça’nın memelerini sömürdü. Öyle ki, artık bu şahane göğüslerde yapacak hiç bir işi kalmayana dek öptü, ısırdı.

Sonra doğruldu ve kocaman penisini göğüslerin arasına yerleştirdi. Elleriyle yanlardan destek olarak 31 çektirmeye başladı. Kayganlaşması için penisini Ayça’nın ağzına verdi ve yalayarak ıslatmasını sağladı. Bir süre bu şekilde Ayça’nın göğüslerinin arasında gidip geldi. Sonra aklına başka bir şey geldi ve Ayça’yı yüzükoyun yatırdı. Kalçalarını ayırdı ve arka deliğini şiddetle yalamaya başladı.

Ayça başına gelebilecekleri sezmişti ama karşı koyacak durumda değildi. Mahmut bu nefis pembe deliği uzun uzun öpüyor, yalıyor, dilini içine sokmak için bastırıyor, Ayça’yı çıldırtıyordu. Dakikalar süren bu seanstan sonra devam etmesi için yalvaran gözlerle kendisine bakan Ayça’yı biraz bırakıp, komidine gitti ve eline geçirdiği ilk kremi alarak geri döndü. Parmaklarını kreme daldırdı ve koca bir parça kremi Ayça’nın arka deliğine yaydı. Uzun uzun kremledi Ayça’yı, ta ki iki deliği de kremden ve kadınlık sıvılarından vıcık vıcık olana dek. Ayça yalvarıyordu:

“Hadi Mahmut, ne olur sik artık beni. N’olur! Sikini içimde hissetmek istiyorum.“

Mahmut şu olanları rüyasında görse inanmazdı. Bu teklife hayır diyemezdi. Ayça’yı dört ayak üzerine getirdi ve bir hamlede penisini vajinasına soktu. Kayganlığın da yardımıyla 25 cm’lik penis, dibine kadar Ayça’nın içine kaydı. Ayça acıdan ve zevkten inledi. Ayça’nın vajinası o kadar kaygandı ki, Mahmut pompalamaktan zevk almıyordu.

“Bunun da çaresi var,” diye düşündü ve penisini Ayça’nın vajinasından çıkarıp arka deliğine dayadı. Ayça bir an karşı koydu ama bu pek de caydırıcı bir itiraz olmadı. İyice cesaretlenen Mahmut penisinin santim santim Ayça’nın arka deliğine sokmaya başladı. Bu umduğundan kolay oluyordu. Kayganlaşan delik fazla zorlanmadan Mahmut’un penisini kabul ediyordu.

“Demiştim sana Ayça. Bana da götten vereceksin demiştim”

“Konuşma da devam et.“

Mahmut penisinin yaklaşık 15 cm’ini Ayça’nın götüne sokmuştu. Bu şekilde, penisini dışarı çıkarmadan Ayça’yı kavradı ve yatakta döndüler. Mahmut alta geçti ve Ayça’yı kucağına oturttu. Omuzlarından tuttu ve kendine çekti. Bu pozisyonda Mahmut’un penisi neredeyse sonuna dek Ayça’nın götüne girdi ve Ayça da zevkten kasılarak erkeğinin üzerine uzandı. İkisi birden önce tatlı tatlı, sonra gitgide artan bir tempoyla yaylanmaya başladılar.

Mahmut bir yandan da sağ eliyle Ayça’nın vajinasını parmaklıyor, sol eliyle de sol memesini yoğuruyordu. Ellerinin altındaki bu şahane vücudu uzun uzun okşuyor, her noktasının tadına varıyordu. Penisi Ayça’nın ateş gibi sıcak göt deliğinde yağ gibi kayıyordu. Ayça yaklaşan orgazmı tüm benliğinde hissediyordu. Saniyeler geçti ve inanılmaz bir zevkle orgazma ulaştı. Bu yaşadığı en büyük orgazm sanıyordu ama yanılmıştı.

Orgazmı sırasında salgıladığı sıvılarla Mahmut’un iyice kayganlaşan penisi, sanki içini dağlıyordu. Başı dönüyor, kendini tamamen kaybediyordu. Mahmut henüz boşalmadığı için gidip gelmeye devam ediyordu ve kısa sürede Ayça yeniden orgazma doğru doludizgin gitmeye başladı. Kulak memelerinde ve kulaklarının içinde Mahmut’un dilini hissediyordu. Mahmut da hızlı hızlı nefes alıyordu.

“Ben seninki gibi göt sikmedim Ayça. Olağan üstüsün. Allahım!”

Ve ikisi birden orgazma ulaştılar. Mahmut, sanki 1-2 saat önce hiç boşalmamış gibi yeniden katı katı boşaldı, Ayça’nın götünü spermleriyle doldurdu. Dakikalar süren bu orgazm dalgasının ardından kendilerine geldiklerinde ayrıldılar.

Mahmut Ayça’yı başından tutarak penisine yöneltti ve Ayça hiç itiraz etmeden denileni yaptı. Mahmut’un yumuşamaya başlamış hali bile kocaman olan penisini ağzına aldı ve uzun uzun emerek, son sperm kırıntılarını da çıkardı ve afiyetle yuttu. Ağzında kendi götünden çıkmış bu penisle poz verircesine Mahmut’a baktı. Sonra iki sevgili uzun uzun öpüştüler. Ayça Mahmut’a artık gitmesi gerektiğini, kocasının bir saat sonra geleceğini söyledi. Mahmut:

“Tamam mı şimdi Ayça? Bitti mi ilişkimiz, bir daha sevişmeyecek miyiz?“

“Bilmiyorum. Ama sakın bana şantaj yapma, olayları kendi haline bırakalım.”

“Peki. Sen bilirsin. Sanırım böyle bir sikişi sen de pek yaşamamışsındır.“

“Evet. Çok iyiydi. Ama şimdi git artık.”

Mahmut acele etmeden giyindi ve sokak kapısına yöneldi. Cep telefonu numarasını Ayça’ya verdi.

“Ne zaman istersen ara. Seninle olmak için daima hazırım.“

“Tamam. Sağol.”

Kapıdan çıkmak üzereyken Ayça’yı kendine çekti ve derin derin öpüşmeye başladılar. Diller, dudaklar birbirine girdi. İki aşık öpüşe öpüşe ayrıldılar. Mahmut gidince Ayça salona geçti ve sigarasını içerken olanları düşündü. Hayatında böyle güzel sevişmemişti.

“Sanırım Mahmut’la görüşmeye devam edeceğim,“ diye düşündü.

Tolga’yı kendi yatağında aldatmıştı ve en ufak bir pişmanlık duymuyordu. Aksine, sanki bir çeşit intikam duygusu mutlulukla gülümsemesine neden oluyordu. Ama şimdi hazırlanması lazımdı. Tolga’nın gelmesine az kalmıştı. Hazırlanmak üzere banyoya girdi ve tazyikli suyun vücudundaki aşk kalıntılarını alıp götürmesine izin verdi.

Tolga’ya yaptığının hesabını mutlaka sormalıydı, ihaneti ödetmeliydi ona… . Ama nasıl? Bunu olayların gelişimine bırakmaya karar verdi.
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan antalya rus escort