Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Bakire Hikayeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Mayıs.2016, 19:09   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Otelde Kızlığımı Bozdurduğum, Erkekle Evlendik

Lise bittikten sonra evde ders çalışmaktan ve üniversite okumak için çabalamaktan sıkıldığım anlarda internetin başına geçerek webcam’dan tanımadığım insanlarla sohbet ederdim. Bu anlattığım yıllar bundan dört yada beş yıl kadar öncesine ait. Bir gün yine msn den sohbet ederken nereden eklediyse biri beni ekledi. Sohbet seven bir kız olduğum için teklifini kabul ettim ve bana adresimi bir sex hikayesi sitesinden aldığını, webcam’da soyunduğumu söyledi.

O güne kadar hiç webcam’de üzerimi çıkartıpta kimseye oramı buramı göstermemiştim. Tam beni ekleyen kişiye “bir yanlışlık olmuş, ben öyle şeyler yapmıyorum” diyecektim ki bana “ne kadara soyunuyorsun” diye sordu. Bu soru üzerine kafamda ampüller parlamaya başladı resmen. Zaten evde otur otur sıkıntıdan patlıyordum, bir işte çalışmadığım için kendime harcamada yapamıyor kıyafet falanda alamıyordum. Bana o soruyu sorunca tüm bunları düşünmeye başladım ve bir anda ağzımdan 100 lira çıkıverdi. Yani 100 lira normal bir ücretmiydi bu iş için, yoksa daha fazla mı söylemem gerekiyordu tam emin olmasamda bir kere 100 lira demiştim ve adam hiç ikilemeden fiyatı kabul edip parayı göndermek için hesap numaramı istedi. O zamanlar ne gezsin ki bende banka kartı falan. Hesap numaram olmadığını söyledim, o da bana “o zaman postaneye adına göndereyim” dedi, bende kabul ettim. Yalnız parayı peşin almadan soyunmamam gerektiğinide o müşterimde anlamıştım.

Yaklaşık yarım saat boyunca beni kullandı, ne derse yaptım, hangi pozisyona sokarsa soksun hiç olmaz demedim ve girdim. Hatta sonunda bana “amını parmakla” dediğinde bakire olduğum için yapamam demiştim ve çok geçmedende kameranın önünde boşalmaya başladı. İşi bittikten sonra “ödeme için hangi bilgileri vermem gerekiyor” diye sordum, bana “bir dakika geliyorum” deyip gitti ve tabi bir daha gelmedi. Ben bu ilk kazıktan sonra pes etmedim ve bu işin üzerine düşebildiğim kadar düştüm. Para transfer işi hemen gerçekleşmesi gerektiği için önce mahallemizde Cemile abla diye bir kadınla konuştum. Kendi civar fabrikaların birinde çalışıyordu, maaş aldığı için haliyle banka kartınında olduğunu düşünerek “arada sırada senin hesabını kullanabilir miyim, para almak için” diye sordum, sağ olsun hiç “neden kullanacaksın, kim gönderecek” falan gibi sorular sormadan kabul etti. Bilgileri edindikten sonra akşam ilk iş tekrar msn’e geçtim ve daha önce tanımadığım ama sohbet ettiğim kişilerle cinsel sohbetlere girmeye başladım.

O zamana kadar eklediğim ve konuştuğum kimse cinsel sohbete giriyor ama konu para göndermek olunca yanaşmıyorlardı. Bir kaç gece böyle geçti, kimseden tek kuruş para alamadım, o ilk gün yediğim kazıkla beraber kalakalmıştım. Sonra acaba nasıl müşteri bulabilirim diye düşünürken badoo diye bir site keşfettim. Sitede hemen bir profil oluşturarak konuşmak isteyen erkeklerle kısa ve net sohbetler kurmaya başladım. Amacım kamerada soyunmak ve para kazanmaktı. Daha ilk günden üç tane erkekle kamerada sohbet ettim. Üçünede fiyat 100 lira dedim ama 50 liraya soyundum. O gece fiyatın az olması daha çok müşterimin olması anlamına geldiğini anlayınca ücreti 100 liradan 50 liraya düşürdüm . Artık günde en az üç erkekle kamerada sohbet ediyor, karşısında nasıl isterse o şekilde soyunuyor ve onu tatmin etmeden bırakmıyordum. İşlerim o kadar iyiydiki dışarıyla bağlatım kesilmişti resmen. Kendi işimin patronuydum ve kimi zaman para kazamak için soyunsamda genelde zevk için soyunur hale gelmiştim.

Bir gün askerden geni geldiğini söyleyen biriyle karşılıklı kameraları açtık. Daha öncede yakışıklı müşterilerim vardı ama bunun yüzündeki masum ifade, sempatik gülüşü ve biraz şaşkın bakışı beni mest etmişti. Bana kamerada neden soyuduğumu sordu, haliyle para lazım olduğu için dedim. Bir süre sohbet ettik, kamerada soyunmamı istememişti, ben o zaman kendisine zaman ayıramayacağımı söylemiştim. Ne kadar beğenmiş olsamda bir bakıma ben iş kadınıydım ve iş hayatı profesyonellik gerektirir . Eğer soyunmamı istemiyorsan başka birileriyle konuşmam gerek dedim ve kamerayı kapattım. Kapatır kapatmaz “tamam tamam aç, ücreti gönderiyorum ama sohbet etmek istiyorum, kamera açık sohbet edelim olmaz mı” dedi. Benim için sorun yoktu o yüzden “tamam o zaman, bir saat boyunca konuşabiliriz” dedim ve hesap numarasını gönderip 50 lirasıı aldım . İlk gün bir saatten de uzun bir süre konuşmuştuk ama pencereyi kapatıp başka müşterilerle ilgilenesim gelmiyordu.

Gece saat dört gibi artık yatalım diyerek karşılıklı kameraları kapattık, anca öyle bilgisayar başından kalkabildim. Ertesi gün olduğunda yine badoo ya girip başka müşteriler aramaya başladım ama msn’den Turgut yine yazmaya başladı. Yine para göndermek ve sadece sohbet etmek istediğini söyledi. Yine kabul ettim ve hesap numaramı göndererek ödemeyi aldıktan sonra yine sohbete başladım. Aradan bir saat geçmişti, iki saat geçmişti derken yine geceyi etmiştik yani. Sonunda Turgut’a kanım kaynamıştı. Bana para gönderiyor ama soyundurmadan öyle beni izleyerek sohbet ediyordu. Sonunda buluşmak istediğini söyleyince mecburen teklifini kabul ettim. Aslında şöyle bir düşündüğümüzde mecburda değildim. Görüşmek istemediğimi söyleyip engellesem bir daha iletişime geçemezdi ama işte benimde kanım kaynamıştı ona ve zaten ilk gördüğüm günden içimde bir hoşlantı oluşmuştu ona karşı . Buluşma teklifini kabul ettim ve gelmesi için ona bulunduğum ilde merkezi bir yerin adresini verdim.

Anlatacaklarım her ne kadar hikaye olarak algılanacakta olsa yaşanmış olaylar olduğu için detaylı bilgi vermek istemiyorum ama beni görmek için altı saatlik yoldan geldiğini söyleyebilirim. Buluşma günü onu beklemek üzere gar’a gittim. Kamerada neredeyse her akşam görüştüğümüz için bir birimizi tanımamız zor olmayacaktı. Dediği saatte indiğinde zaten daha otobüsten iner inmez görmüştüm onu. Gayet resmi bir kıyafetle gelmişti, üzerinde takım elbisesi, kravatı falan gerçekten çok resmi ve çok yakışıklı görünüyordu. Birden eline sarıldım ve elinden tutarak onu gar’dan çıkarttım. El ele yürüyorduk, henüz birbirimize “merhaba” demekten başka birşey söylememiştik ama yıllardır berabermişiz gibi bir samimiyet vardı aramızda. Kamerada gördüğümden daha yakışıklı, daha nazik ve daha sempatik biriydi. El ele yürüyüp merkeze giden dolmuşlardan birine bintikten sonra yan yana oturduk ve dolmuşun içerisinde ilk yüz yüze sohbetimizi yapmaya başladık .

Beni her konuştuğunda etkiliyor ve kendine hayran bırakıyordu. Yemek yemek için bir kafeye girdik, birer burger söyleyip yemeye başladık. O gün aslında yemekten sonra bir çok şey yaşandı, gezdik dolaştık falan ama ben konuyu uzatmadan Turgut ile otelde yaşadıklarımıza gelmek istiyorum. Saat yedi civarına geldiğinde Turgut “artık ben gideyim istersen, saat geç oldu sende eve geç” dedi. O ara benim aklımda otel planı vardı zaten, bir kaç saatliğine bir otele gidip kendimi siktirme planları yapıyordum. Dediğim gibi bakireydim ama elimde değil bir şekilde kendimi Turgut’a verecektim. Yalnız bu öyle direk yüze karşı söylenecek birşey olmadığı için Turgut’u gar’a bırakmak üzere yola çıkana kadar, hatta gar’dan içeri girene kadar söyleyemedim. Otobüs için bilet almak üzere gişeye yaklaştığında “bir kaç saat daha kalsan olmaz mı” dedim. O da “en kısa zamanda tekrar gelirim, saat daha fazla ilerlemeden evinde ol sende” dedi. Ben artık bilet alındığıda geri dönüşü olmayacağı için elinden tuttum ve bir köşeye çekerek “seni istiyorum” dedim.

Başta ne demek istediğimi anlamadı sanırım çünkü “nasıl yani, ne bakıma” diye sordu. Tekrarladım ve “seni istiyorum, bir kaç saat benimle kalsana” dedim. Yüzündeki gülümsemeyi hiç unutmuyorum, bana “nasıl olacak o, kafeye falan mı gidelim onu mu diyorsun” dedi. Elinden tutup gar’dan çıkardım ve dışarı çıktığımızda “bildiğim bir iki otel var, oraya gidelim bir kaç saat baş başa kalalım” dedim. Turgut geldiğinde ne olur ne olmaz, böyle bir plan yapabiliriz diye bir gece öncesinden merkezde bulunan bir kaç otelin adreslerini almıştım. Bize en yakın otellerden birine gittik, giriş yaptırıp odamıza çıktık. Otelden içeri girdiğimizde saat sekiz buçuğu geçmişti. Odadan girer girmez hem sabırsız olduğumdan, hemde zamanımız olmadığından Turgut’un dudaklarından öpmeye başladım. Dudaklarımı dudaklarından çekmeden elimi yarrağına atarak sıkıca kavradım ve avuçlarımı içinde duran, henüz sertleşmemiş yarrağını okşaya okşaya daha pantolonunu dahi çıkartmadan sertleştirmeye başladım.

İlk avuçladığımda yarrağı bayağı bir küçük gelmişti bana, yani her gece bilgisayar başında durup ta porno izlemeden olur muydu hiç. Canlı canlı görmesemde neredeyse her gece bir yarrak görüyordum ve boyutları hakkında az çok bilgim vardı. Turgut’un yarrağı bana pantolunun üzerinden küçük gelince yalan yok biraz üzüldüm, daha büyük hayal ediyordum. Kendi kendime “daha büyük olsaydı, daha sert sikerdi” falan diyordum. Biraz burukta olsam pantolonunu çıkarttım ve külotunu aşağı doğru sıyırırken yarrağını dimdik bir şekilde bana doğru dönük olduğunu gördüm. Biraz önce küçüktü ama saniyeler içerisinde kocaman olmuştu. Hemen avuçlarımın arasına alarak daha yatağa geçmeden ağzıma alıp emmeye başladım. Ben profesyonel bir oral sex uzmanı değilim, her gece bilgisayardan yarrak görüntüleri görsemde hiç ağzıma almışlığım ve emmişliğim yoktur o yüzden acemi olduğumun farkında olarak elimden gelen muameleyi Turgut’a yaptım. Acemi olmama rağmen onu dakikalar içerisinde boşalabileceği bir duruma soktuğumuda gururla söyleyebilirim .

Boşalmaya yakın yarrağını ağzımdan çıkarttı ve beni yatağa yatırarak üzerimdekileri yatağın üzerinde çıkarmaya başladı. Kendi çırılçıplaktı, benide kendi gibi soyup “şimdi sıra bende” diyerek başını bacaklarımın arasına soktu. Daha önce hiç amımıda yalatmamıştım o yüzden nasıl bir his yaşayacağımı hiç bilimyordum. Dilini amıma yapıştırıp emmeye başladığında daha aradan bir dakika bile geçmeden sarsılarak orgazm olmaya başladım. Bu benim ilk oral sex sonrası orgazmımdı ve normalde dedimya porno izlerim veya porno hikayeler okurum diye, işte onları okurken ara ara kendimi okşayarak orgazm oluyordum ama Turgut’un bana o gece yaşattığı kadar zevki daha önce hiç yaşamamıştım. Orgazm olduktan sonra bile sikiş için yanıp tutuşuyordum. Turgut’a, orgazm oldukta sonra “hadi içime gir” dediğimi çok net bir şekilde hatırlıyorum. Bana önce “bakire değil misin” diye sormuştu, bakire olsamda istiyordum o yüzden “evet ama önemli değil, boz beni” dedim.

Biliyorum benim kadar Turgut’ta sikiş istiyordu, her ne kadar bakire olduğum için biraz çekinsede sonuçta üzerime çıkıp yarrağını amımın üzerine sürttürerek yarrağını ıslatıp amımdan içeri sokmaya başladı. Daha başı girmişken canım çok yanmaya başladı. Altından kaçmak için fırsat kollamaya başladım ama zaman zaman öyle zevk alıyordum ki kendi kendime “sık dişini biraz, geçecek” diyordum. Bir kaç dakikalık acı dolu denemelerden sonra nihayet Turgut’u içime rahat rahat almaya başlamıştım. Yatağın üzerinde kendimi Turgut’un altına atmış, üzerimde sert sert git geller yapmasına izin vermiştim. Amımı öyle güzel öyle hızlı sikiyordu ki ikinci kez orgazm olmamda gecikmemişti. Ben iki kez orgazm olmama karşın Turgut daha bir defa bile boşalmamıştı. Yarım saat veya bir saate yakın otelin o rahat yatağında, Turgut’un altında inleye inleye bakireliğimi bozdurdum. Ben ilişki boyunca üç defa inanılmaz derecede orgazmlar yaşadım, üçüncüsünden sonra zaten dördüncü için yeterli gücüm dahi yoktu.

Artık onun boşalmasını beklemeye başladım. Tabi beklerken beklerken amım kuruduğu için canımda git gide daha çok acımaya başlamıştı. İlk acıdan bağırdığımda Turgut durdu ve “canın mı acıdı” diye sordu. Ona “evet ara ara çok acıyor” dedim. Beni daha yavaş sikmeye başladı ama sikerken kendinide sıkıyordu. Bir kaç dakika yavaş yavaş sikerek sonunda boşalmaya başladı ama bir sorun vardı ki boşalırken yarrağını içimden çıkartmamıştı. Daha ilk sikiş deneyimimde hamile kalma riskiyle karşı karşıya gelmiştim. İlişki bittikten sonra artık bakire olmadığım için üzerimde tuhaf bir yük vardı, içime boşalttırdığım içinde zaten bu yük her geçen saiye dahada ağırlaşıyordu. Turgut “özür dilerim çekemedim kendimi” diyerek sık sık özür dilesede sözlerinin pek bir önemi yoktu çünkü sonuç itibariyle kızlığımı bozmuş ve bununlada yetinmeyerek tüm spermlerini içime akıtmıştı. Otelden ayrılana kadar ağzımı açıp tek kelime etmedim, sürekli aklıma olabilecek en kötü ihtimaller geliyordu ve canım sıkılıyordu.

Gar’a gittiğimizde Turgut’un biletini almak için tekrar gişeye gittik, ben canımın sıkıntısından konuşamıyordum. Turgut bunu alamıştı ve benim üzgün olmamdand olayı oda çok üzgündü. Otobüsün geliş saatini beraber bekledik, otobüs geldiğinde binmeden önce bana sıkıca sarıldı ve “benimle evlenir misin” diye sordu. Aslında bu teklifi duymak için öyle davranmıyordum ama duyduğum içinde çok çok rahatlamıştım. Bende ona sarılarak “evet hemde çok isterim” dedim. İşte sizlere mutlu evliliğimin nasıl başladığına dair gerçek bir hikaye. O gece hamile kalmamıştım ama bu evlenmemiz için engel değildi. O sene içeriside nişanlanıp bir yıl geçmeden evlendik. Şuan hala evliyiz ve çok mutluyuz 🙂
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin