Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Bakire Hikayeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Mayıs.2016, 18:47   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Okulun Bahçesinde Bekaretimi Kaybettim

Lise son sınıfta okuyorum ve arkadaşım Sude bana ilk sex hikayesi okuttuğunda inanırmısınız akşam eve gittiğimde sabaha kadar porno hikayeleri okuyarak kendimle oynadım. Belki liseli bir kız için bu kadar azgın olmak pek iyi birşey değildir bilemiyorum ama ben halimden o kadar memnunum ki bu arzulu hallerim artık dış görünüşümede yansımaya başladı.

Zaten bu yüzden lise bitmeden kızlığımı bozdurduğumu düşünüyorum. Sizlere en sevdiğim hikaye türü olan liseli sex hikayeleri bölümüne yeni bir içerik eklemek üzereyim. Yazacaklarım tamamen gerçek olaylardır ve geçtiğimiz hafta başımdan geçmişti emin olun. Benim adım İrem, yaşım 18 ve okulda oldukça başarılı bir kız olmamın yanı sıra oldukça da seksi birisiyim. Böyle olmayı bana ablam öğretti çünkü ablam benden iki yaş büyüktür, yani o liseden mezun olmadan önce iki yıl boyunca aynı okula gittik. Ablam mezun olana kadar hep kendimden iki sınıf üstte ki kızlarla takıldım. Aslında erkeklere olan ilgimin bu yüzden bu derece fazla olduğunu düşünüyorum çünkü ablam benim kadar derslere çalışan biri olmamasının yanı sıra benden çok daha fazla erkek düşkünü bir kızdı. Arkadaşları ile tenefüste bir araya geldiğmizde muhakkak kızlar tuvaletinde bir kaç dakikamızı makyaj yapmakla yada yaptığımız makyajları kontrol etmekle geçiririz. Bende henüz lise iki öğrencisi iken arkadaşlarıma ayak uydurarak makyaj yapmaya başladım.

Ablam her ne kadar bunun için erken olduğunu söylesede içlerinden en sevdiğim kşi olan ablamın kıbrıslı arkadaşı Çiğdem bana hep arka çıkar ve benimde en az onun kadar makyaj yapmakta özgür olduğumu söylerdi. Şimdi Çiğdem ile pek görüşemiyorum ama o zamanlar Çiğdemle aramız o kadar iyiydiki belki ablamla o kadar iyi değildi, o derece çok samimi arkadaştık. Bu makyaj olayı bende o zamanlardan kalma bir alışkanlık. Böyle bir alışkanlığım olduğu içinde tıpkı ablam ve arkadaşları ile yaptığım gibi onlar mezun olduktan sonra da her tenefüs tuvalete gidip makyajımı, üstümü başımı kontrol ederim. Bakımlı görünmeyi, erkekleri kendime hayran bırakmayı çok severim. Sevmesine seviyorum ama geçen hafta yanlış kişiyi kendime hayran bırakmış olacağım ki okullar kapandıktan sonra okulun bahçesinde kızlığımı bozdu. Bu kişi geçen sens okuldan mezun olan ama hala okul çıkışında etrafta dolaşan Memduh isminde biri. Benimle arkadaş olmak istediğini söylediğinde, yani arkadaşlarımla haber getirdiğnide kabul etmek istemedim.

Yinede varlıklı biri olması, ailesinin çok zengin olması ve okula her geldiğinde altına ki arabayla gelmesi beni birazda olsa kendine hayran bırakmıştı. Pek yakışıklı biri olmasada yinede havalı bir tipti ve sırf bu yüzden okul çıkış, yani geçen hafta konuşmak istediğini söyleyerek okul çıkışında buluşma teklifi etti. Kabul ettim ve dersler bittikten sonra okulun arkasında ki ağaçlık alana gittim. Biraz küçük bir alan olmasına rağmen sık ağaçlar olduğu için ağaçların arasında duran biri, yani orada gizlenmek isteyen biri rahatlıkla gizlenebilirdi. Zaten bizim okulun arkasında özellikle öğle aralarında neler yaşanıyor neler . İşte bu olaylardan birinin benim başıma geleceğinden habersiz bir şekilde Memduh ile konuşmak için ağaçların arasına girdim. Okulda kimsenin olmadığını bildiğim için çok rahattım ama benim gibi düşünen bir kaç öğrenci daha okulun arkasındaydı. Gerçi orada kimse kimseyi umursamaz ve herkes kendi işiyle ilgilenir o yüzden ağacın birinin altına oturup eteğimi toparlayarak Memduh’u beklemeye başladım.

Aradan bir dakika bile geçmeden Memduh yanıma gelip “merhaba, nasılsın İrem” diyerek dizime sürtüne sürtüne yanıma oturdu. Eteğimi ne kadar toplarsam toplayım mini olduğu için bacaklarımın büyük bir kısmı görünüyordu. Bu etek yüzünden de babamdan neredeyse hergün fırça yememe rağmen en çok giydiğim etek bu mini eteğimdir. Bunu giydikten sonra bırakın bizim sınıftaki erkekleri, bizim okulun bir çok erkeği arkamdan ayrılmaz. Özellikle merdivenlerden çıkarken elimle eteğimi tutsam bile yine en az dört beş kişinin arkamdan beni izlediğini görürürüm ve bu benim çok hoşuma gider. Memduh ile de oturup sohbet ederken sık sık eteğimi ağaşı indirmeye çalıştım. Gerçi ne kadar uğraşırsam uğraşayım yinede pek başarılı olamıyordum. Zaten Memduh konuşurken yüzüme bakmaktan ziyade bacaklarıma bakıyordu, bacaklarıma dokunmak için fırsat kolluyor gibiydi ama oda biliyordu ki bunun için çok ama çok erkendi. Gerçi o gün çıkma teklifini kabul etmiş olsam bile onunla fazla ileri giteceğimi zannetmiyordum.

Her neyse ağacın altında yaklaşık on dakika kadar konuştuk. Memduh sık sık bacaklarıma bakıyor ve arada bir de etraftakileri izliyordu. Biz oraya geldikten sonra iki çift oturdukları yerden kalkarak gittiler ama bizimle beraber bir kişi daha oturuyordu. Onlar en dip köşedeydiler ve hafif ayağa kalkarak bakmadan ne onlar bizi görebilirdi nede biz onları görebiliyorduk. On dakikalık havadan sudan konuşmaların ve ara ara sessizliğin hakim olduğu anların sonrasında Memduh söylemek için geldiği şeyi söyledi ve “sana aşık oldum” dedi. Ben bunu daha önce defalarca kez duydum. Ablam mezun olmadığında ve onlarla beraber takıldığım zamanlarda özellikle üst sınıfların öğrencilerinden çok duyardım bunu. Yalnız şöyle bir durum var ki ilk defa okuldan mezun olmuş birinden duyuyordum. Yinede pek etkilenmediğimi itiraf etmeliyim. Memduh aynı şeyi yada buna benzer bir tepkiyi beklemişti lakin ben gülümseyerek “anlıyorum” deyip geçiştirdim. Sonra bir kaç saniye karşılıklı olarak sustuk.

Taki Memduh suskunluğunu bozarken elini bacağımın üzerine koyup “ee sen birşey söylemeyecek misin” dediğinde bende suskunluğumu bozdum ve “oha ne yapıyorsun ya” diyerek elini bacağımdan çektim. Bir anda sinirlendi, böyle bir tepki beklemiyordum aslında, sinirle elimi tutup diğer eliyle tekrar bacağıma dokunarak “ne var kızım ne olmuş bacağına dokunduysak, siktik mi sanki” dedi. Erkeklerden böyle şeyler duymayada alıştım inanın. En son çıktığım erkek arkadaşım özellikle bu sikiş sokuş kelimelerini çok sık kullanan biridir. Onunla da çok zaman geçirdim ama bu sikiş sadece kelimelerde kaldı lakin ilk defa bir erkekten sinirli şekilde duyuyordum bunu. Eski erkek arkadaşım şaka olsun diye konuşurdu böyle ama Memduh sinirle söyleyince tırstım biraz ve oturduğum yerden kalkmak için ayaklanmaya çalıştım. O anda Memduh’un elleri hala bacaklarımda duruyordu. Ben tam kalkacakken elimi tutarak beni yerime tekrar oturtturdu ve dudaklarımdan zorla öpmeye başladı.

Ben kendimden uzaklaştırmak için iteklemeye çalışırken o dahada yaklaşıyor ve bir eliyle beni kendine doğru çekerken diğer elinide mini eteğimin altından sokup bacaklarımı okşuyordu. Sonunda kendi çabamla ondan kurtulamayacağımı anladığıda bağırmaya kalkıştım lakin elini ağzıma kapatarak beni altına aldı ve üzerime çıkıp elini amımın üzerine koydu. Amımı o kadar sert parmaklıyordu ki külotumun üzerinden neredeyse parmağını içime kadar sokacaktı. Bir süre altında çırpındım ve kurtulmak için elimden geleni yaptım ama elini bir saniye olsun ağzımdan çekmedi ve diğer eliylede iki elimi tutarak hareket etmemi engelledi. Sonunda çırpınmalarımın yüzünden eteğim yukarıya olabildiğince çıkmıştı. Artık külotum Memduh’un karşısında apaçık bir şekilde duruyordu. Üzerine çullanıp yarrağını amıma sürttürdüğünde amımın üzerinde öyle bir sertlik hissettim ki biraz sonra tecavüze uğrayacağımı düşünsem dahi o sertlik hoşuma gitmişti. Tabi ne kadar hoşuma giderse gitsin ona karşı koymaya ara vermiyordum.

Sonunda ellerimi yukarı kaldırdı ve ağzımı açmadan yarrağını amımın üzerine sürttürmeye başladı. O sertlik aşağı yukarı gidip geliyordu, her hareketini hissediyordum ve her geçen saniye biraz daha ıslanıyordum. Sonunda ona karşı koymayı bıraktığımda önce ellerini ellerimden çekti ama ağzımı hala kapatıyordu. Elini biri boşta kalınca bende yalandan onu üzerimden iteklemeye çalışıyordum. Boşta kalan elini kullanarak yarrağını pantolonundan dışarı çıkarttı ve külotumu kenara çekerek amımın üzerine yarrağını denk getirip öylece beklemeye başladı. Ardından yavaşça yaptığı hamle ile yarrağını amımın içinde hissetmeye başladım. Önce başının ufak bir bölümünü hissettim ama amım öyle yanıyordu ki tekrar bağırmaya başladım fakat karşı koymuyor sadece bağırıyordum. Ben bağırdıkça Memduh yarrağını biraz geri çekip tekrar itekliyordu. Böyle yaparak bir iki dakika içerisinde yarrağının hepsini amımın içine yerleştirdi. O andan sonra bakire olmadığımı biliyordum ve üzerimde büyük bir baskı hissetmiştim.

Yani saniyeler önce bakireydim ve şimdi tecavüz edilmiş bir kız ve bekaretini kaybetmiş bir kadındım. Yalnız bunların yanı sıra Memduh içime girip çıkarken zevkten inim inim inlemektende kendimi alamıyordum. Sonunda artık olanlara öyle alışmıştım ve öyle zevk alıyordum ki yarrağı içime her girdiğinde bende Memduh’a sıkı sıkı sarılarak kucaklıyordum. Ağacın altında on dakikaya yakın bir süre boyunca Memduh’u içime aldım ve ilk bir kaç dakikanın ardından artık büyük bir zevk alarak sikişmeye başladım. Bu on dakikalık ilişki sırasında hiç tatmadığım bir his ile üç defa orgazm oldum ama üçüncü orgazmımdan sonra inanıyorum ki bir kez daha olabilirdim fakat bu defa sıra Memduh da idi ve yarrağını daracık amımdan çıkartıp amımın üzerinde kendini okşayarak boşalmaya başladı. O sırada başımı hafif kaldırarak ne yaptığını görmeye çalışıyordum. Yarrağının ucundan çıkan o beyaz sıvı amımın her tarafında fışkırarak yapıştığında merakle elimi attım ve o sıvıyı amımın üzerinden parmağımla alıp yakından baktım.

Halim yoktu aslında ama öyle meraklıydım ki yakından inceledim ve hatta Memduh işini bitirip üzerini giyerken dilimin ucuyla tadına bile baktım. Memduh üzerimden kalktığında ve gitmek üzere hareketlendiğinde bende külotumu düzeltmek üzere elimi külotuma götürdüm ama doğrulduğumda külotumun her yerinin kan olduğunu fark ettim. Hemen kanlı külotumu çıkartıp biraz uzağa fırlatarak eteğimi düzeltip ağacın dibinden kalktım ve eve gittim. Bakireliğimi bozdurduğum ilk dakikalar büyük bir yük vardı sırdımda ama eve geldiğimde biraz daha iyiydim. O günden sonra Memduh ile bir kaç defa daha görüştük ve her görüşmemiz sanki sex yapmak için gerçekleşiyor gibiydi. Yani sex yapmadığımız gün yoktu. Şuan ise Memduh ile görüşmüyorum ama bizim sınıfta ki Fikret’in bana olan ilgisi dikkatimi çekiyor. Zaten artık bakire olmadığım için inanırmısınız kuşlar gibi hafifim ve Fikret ile zannediyorum bu hafta sonu kızlığımı bozdurduğum yerde ufak bir görüşme yapacağım.

Eğer ilişkiye girmek için birşeyler yaparsa karşı koymayacağım ve beni sikmesine izin vereceğim ama ilişki değilde ciddi bir şey yaşamak istiyorsa da kabul edeceğim. Belki onunla gerçekten ciddi birşeyler düşünebilirim ve bakire olduğumu söyleyerek yaşadığım geçmişten hiç söz etmem ama bilemiyorum ben rahat durabileceğimi zannetmiyorum üstelik ciddi birşey yaşamaya başlasak bile okul bitene kadar sürekli dip dibe olacağımız için hiç kimseyle yakınlaşamam ve kızlığı bozulmuş biri olarak evlenene kadar bunu değerlendiremem. Şu an çok kararsız bir durumdayım. Bilmenizi isterim ki eğer aramızda birşey olursa sizlerle paylaşacağım çünkü hikaye yazarken yaşadıklarım tekrar tekrar yaşıyorum ve bu çok hoşuma gidiyor .
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin