Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Mart.2015, 12:02   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Arrow Kızımın Seks Saplantısı - 5

Kızımla evde günlerimiz sıradan baba kız ilişkisi içerisinde geçip gidiyordu. Aslına ikimizde karımın nöbet gününü iple çekiyorduk. Bazen tuvalet banyo önünde ufak elleşmeler öpüşmelerle geçen günlerimiz bazen ikimize de çekilmez geliyordu. Mesajlaşmalarımızda da bunu sık sık belirtiyorduk. Ve en sonunda karımın nöbet günü geldi. O gün bir bahane bulup işe gitmemeliydim. En nihayetinde grip olduğumu telefonla müdürüme anlatıp 1 günlük izin kopardım. Tabi izin aldığımı eşime söylemedim.

Eşim sabah erkenden kahvaltı masasını toplayıp gitti. O gider gitmez kızıma bugün dershane falan yok dedim. Neden gibisinden yüzüme baktığında bugün için izin aldığımı söyledim.

Onu kendime çekip dudaklarına yapıştığımda ellerim direk kalçalarına gitti. Aman tanrım ne güzel kalçalardı. Okşamaya sıkmaya doyamadım. Ani bir hareketle kızımı çevirip kanepeye domalttım ve çok özlediğim daracık amcığına sikimi gömdüm. Zevk iniltileri içerisinde sikişmeye başladık. O kadar seri sikiyordum ki anlatamam. İçimde sanki yılların am özlemi vardı. Kızım altımda zevkten çığlıklar atıyordu. Kızımın amına sert sert sokuşumdan kanepe bile kayıyordu. Kızım zevk içinde çığlıklar atarken “Sik azgın babacım, sik kızının körpecik amını, daha hızlı sik daha hızlı, kızın yarağını çok özledi” diye söyleniyordu. “Orospum, yarak hastası kızım, en sonunda müptelan oldum işte, seni sikmeden duramıyorum, orospum benim, kaltağım, yarağa doyuracağım bugün seni” dedim. “Doyur sikicim doyur, kanırta kanırta sik kızını, her tarafıma döllerini fışkırt, sert sik daha sert” dedi. Bende ritmimi arttırarak kızımı daha da zevke getirdim. Bu zamana kadar yaşadığımız sikişlerde hiç yapmadığı şekilde bağıra bağıra orgazm olmaya başladı. Onun bu çığlıkları bağırışları beni de etkilemiş olacaktı ki kasılmış daracık amına bende döllerimi doldurmaya başladım. Ohhh çok harikaydı. Körpecik am sikmenin tadı müthişti.

Kendimize geldiğimizde duşa girdik. Kızım güzelce beni sabunladı, sonra da kendini sabunlamaya başladı. Kendini sabunlarken önümde eğilip kalkmasından sikim taş gibi oldu. Onun kara deliği ve körpecik amı iki de bir gözümün önüne gelince deli oldum. Elindeki lifi alıp götüne ve sikime bolca sabun köpüğünden sürdüm. Hemen onu domaltıp sikimi götüne soktum. Offf ne güzel daracık sımsıcak deliğe girmek. Biliyordum sikimi alırken götüne zorlanıyordu fakat daha önce zevkine alışmış olduğundan ses etmiyordu. Kalçalarından tutup zevkle sokup çıkarmaya başladım. Üzerimize sıcak su akarken bizde kenetlenmiş sikişin keyfini çıkarıyorduk. Kasıklarım kalçalarına çarptıkça şak şak şak sesleri müzik ritmi gibi kulağımıza geliyordu. Daha fazla dayanamayacaktım, kızıma “Boşalacağım” dediğimde kızım kendini benim ritmime uygun şekilde geriye itmeye başladığında onun da yakın olduğunu anladım ve hareketlerimi hızlandırdım. Onun titremelerinden boşaldığını anlayınca bende sırtını ve boynunu öperek döllerimi götüne attırmaya başladım. Güzelce yıkandıktan sonra bornozlarımıza sarılıp banyodan çıktık.

Ben üzerime bir şeyler giymek için yatak odasına geçtim. Salona döndüğümde kızım sırtı bana dönük laptop elinde bir şeyler yazışıyordu. Yaklaştığımda yazdıklarının sikmeli sokmalı bol küfürlü şeyler olduğunu gördüm. “Ne yapıyorsun” dedim. “Dershaneden Gülcanla yazışıyorum babacım” dedi. “Kızım bu nasıl yazışmaktır arkadaşınla sikmedik yerinizi bırakmıyorsunuz sözlerinizde” dedim. “Baba Gülcanın bir erkek arkadaşı vardı, onunla birlikte de olmuştu onu başkasıyla aldatmış onun muhabbetini yapıyoruz” dedi. “Peki tamam ben bi kahve yapacağım” diyerek mutfağa doğru gittim. Kızım 15- 20 dakika sonra yanıma geldi. Bir kahvede kendisine yapıp masa da yanıma sandalyesini çekip oturdu. Elini önüme atıp eşofmanımın üzerinden sikimi okşamaya başladı. “Bende sabırlı ol senle sabahlayacağız” dedim. “Peki erkeğim ama akşama misafirimiz var” dedi. Mal gibi kalmıştım. Ben onunla sikişmek için vakit ayırmaya çalışırken türlü türlü bahaneler uydururken o eve misafir çağırmıştı. “Ya babacım Gülcan çok kötü durumdaydı, ailesine de bu akşam bana gelmek için izin almış annemin nöbette olduğunu bilerek yok gelme diyemedim, kızma bana. Zaten o üzgün salya sümük ağlar erkenden de yatar sonra biz seninle istediğimiz gibi sikişiriz” dedi. Tamam demekten başka çaremde yoktu. Bende kabul ettim. Biraz öpüşüp oynaştıktan sonra Gülcanı almak için hazırlanıp kızımın arkadaşının evine gittik. Evin önünde arabayı park ettim ve “Hadi kızım arkadaşını al gel” dedim. Biraz sonra Gülcan kızım ve annesi kapıda göründüler. Nezaketen arabadan inip bir merhaba dedim. Yok kusura kalmayınlar, yok estağfurullahlar eşliğinde kızım ve Gülcan arabaya binene kadar tüm nezaket sözleriyle misafirimizin annesinin gözlünü edip yola çıktık. Vakit daha erkendi bu saatte de eve gitsek ve kızımı gördükçe kudururdum. Gece olmak bilmezdi. “Eeee kızlar ne yapmak istersiniz” dedim. Kızım “Baba bizi alışveriş merkezine götürürmüsün, biraz eğlenir yemek yer eve öyle geçeriz” dedi. “Peki” diyerek alışveriş merkezine doğru arabayı sürdüm. Aracı park edip içeri girdik, dükkanları tek tek dolaşıp, bowling salonuna geçtik. Kızlar hallerinden çok memnundu ama kızım önümde eğilip kalktıkça benim de önümde çadır kuruluyordu. 1.60 – 1.65 boylarında balık etli sayılabilecek bir kız olan Gülcanda önümdeki kabarıklığı farketmiş olacak ki kaçamak bakışlarla önüme göz atıyordu gözümden kaçmamıştı. Bir sürede bowling salonunda takılıp, bir fast food bölümünde hamburgerlerimizi yedikten sonra market bölümüne geçtik.

Alışveriş sırasında abur cubur tarzı birşeyler aldık, bunlar böyle kuru kuru gitmez diyerek bira falan almaya karar verdim. Kendime 6’lık bira almıştım ki Gülcan “Bize almayacakmısın” dedi. “Kaçar tane içeriz o zaman” dedim. Kızım “Ben 2 den fazla içmem baba” dedi. Gülcan “Ben size eşlik ederim bir 6’lık daha alalım” dedi. Alışverişimizi de tamamlayıp eve doğru yola koyulduk. Eve vardığımızda kızlar üzerlerini değiştirmek için kızımın odasına gittiler. Ben eşyaları mutfak tezgahına koyup odama geçtim ve altıma bir şort üzerime de tişört giydim. Salonda TV açıp izlemeye başladım. Belgesel kanallarında dolaşırken kızım ve arkadaşının sesleri gelmeye başladı. Odaya girdiklerinde kızım kısa bir şort ve tişört gitmişti. Gülcan ise evlerinden bol rahat elbiselerle çıkmasına rağmen altına kısa bir mini etek ve tişört giymiş olarak gözlerimin önündeydi. “Kızlar ne hoş olmuşsunuz böyle” dedim. Gülüşüp teşekkür ettiler ve sere serpe kanepeye yayıldılar.

Mutfaktan cipsleri, kuruyemişleri ve biraları getirdik ve tv izlemeye başladık. Ben daha ilk biramı bitirmeden kızlar 2. ye geçmiş çakır keyif olmuşlardı bile. Kızım ikinci birasını içtikten sonra yenisini istemedi ama Gülcan şişeleri devirip duruyordu. Ben üçüncü birayı açtığımda o dördüncüyü bitirmiş tamamen kafayı bulmuştu. Gülcan lavaboya gittiğinde kızım bana yumuldu. Öpüşmeye başladık kendimizi o kadar kaptırmışız ki Gülcanın geldiğini fark etmedik. Gülcan “Oooo bensiz parti mi yapıyosunuz” dedi. Bende hiç bozuntuya vermeden “İstersen katıl bizce sorun yok” dedim. “İşin ucunda yarak varsa katılmamak elde değil” diyerek yanımıza geldi. Kızlar yarı sarhoşluğun etkisiyle bana saldırıyor ellerimle her yerlerini sıkıp okşuyordum. Gülcanın eteğinin altına elimi soktuğumda kocaman etli amına elimi attım. Kızıma da soyunması için işaret ettim. Kızım önce kendini soydu sonra da benimle yiyişen Gülcanın elbiselerine el attı. Onlar tamamen çıplak şekilde karşımdaydılar bende şortumu ve tişörtümü çıkararak karşılarına oturdum. Ben kanepede otururken onla önüme diz çöküp sikimi yalıyorlardı. Sıraya bindirmişçesine bir kızım bir Gülcan sikimi vakumluyordu. Gülcanın balık etli olması önümde çömeldiğinde tabak gibi görünen amcığı beni deli ediyordu. Önlerinden kalkıp “İlk kim ister” dedim. Gülcan “Tabi ki misafir ister. Hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer” dedi ve halıya uzandı. Bacak arasında yerimi alıp etli amcığa sikimi gömdüm. Kızımda baş tarafına gidip amcığını Gülcana dayadı. O kızımın amını emip dillerken, bende keyifle amına çakıyordum. Etli ve daracık bir amcık ohh harikaydı. Bir yandan Gülcanı sikerken ellerimle de göğüslerini ovuyordum. Bu yaşta bir kız için fazla büyük göğüsleri vardı. Davranışlarından yediği ilk yarağın benim ki olmadığı da anlaşılıyordu. Yaklaşık 10 dakika kadar Gülcanı siktim ve onu orgazm etmeyi başardım. Beyaz tenli bir kızdı ve orgazm olunca kıpkırmızı oluyordu. Daha sonra kızımı altıma aldım ve sikimi amına kökledim. “Harikasın kocacım sik kızını, sik karını” diyordu altımda sikilirken. Kızımın sözleri beni iyice azdırmıştı. Ellerimi bacaklarından tutup sert şekilde amına pompalamaya devam ettim. Gülcan yanıma gelmiş beni okşuyor bazen de öpüşüyorduk. Kızımın da kasılarak altımda boşalmaya başlamasıyla bende ritmimi doruk noktaya çıkardım ama aklıma Gülcanın içine boşalmak geldi. Kızımın içinden çıkıp Gülcana işaret ettim. Hemen kolundan tutup önüme domalttım ve götüne sikimi dayadım. İteleyecektim ki “Korunuyorum amıma doldur döllerini” dedi. Körün istediği bir göz allah vermiş iki göz deyip sikimi amıma soktum. Ellerimi kalçalarından yakalayıp seri hareketlerle amına çakmaya başladım. Zaten gelmeye yakın olduğumdan fazla dayanamadım ve 2 dakika içinde döllerimi amına doldurdum. Üzerine yığılıp kaldım.

Çırılçıplak kanepeye oturduk birbirimizi okşayıp sohbet etmeye başladık. Gülcan kızımla ilişkimizin nasıl başladığını falan sordu bizde anlattık. Gülcandan gelen sözler ilk ensestin kızımla ben olmadığımı doğruluyordu. Gülcanda ilk seks deneyimini üvey babasıyla yaşamış ve şu an annesinin de olaydan haberi varmış. Ama ses çıkarmıyormuş. Erkek arkadaşıyla da bekaret meselesinden ayrılmışlar. Şaşırmıştım annesinin neden ses çıkarmadığını ama dinledikçe de işin aslını anladım. Kızı resmen annesi sokmuş üvey babasının altına. Üvey babası da olur olmaz yerde sikmeye çalışıyormuş. Evde zaten akşamları üç kişi aynı yatakta yatıyorlarmış üvey babaları evde olduğunda. Tır şoförü olduğundan zaten eve ayda birkaç gün uğruyormuş. Bende “Ooo o zaman anan da yanıyordur senin” dedim. Gülümseyip “Kudursun yaraksızlıktan ama istersen ilerde ayar eder sana siktiririm anamı… zaten yarak var desen koşar gelir orospu birde sen sağlam sikicisin hiç kaçırmaz” dedi. Gülüştük hep birlikte. “Tamam yarın seni bırakmaya gittiğimde bi yoklayayım ananı vercek mi bana bakalım” dedim. Kızım da “Vermez olur mu kocacım vermek istemezse ellerini kollarını bağlar öyle siktiririz sana” dedi ve tekrar gülüşmelerle oynaşmaya başladık.

Sabaha kadar kızları 2 şer defa daha siktim. Saat 6 gibi artık yorgunluktan bitkin halde duşumu alıp yatağıma geçtim. Kızımla sikiş dolu günlerimizde daha nelerle karşılaşacaktım kimbilir
__________________
"Yazmış Olduğum Hikayeler Hayal Ürünü Olup Gerçeği Yansıtmamaktadır. Aksini Belirtmediğim Sürece Tüm Hikayeler Tarafımca Yazılmıştır"
"Eğer Fantezi veya Yaşanmışlıklarınızın Hikayelere Konu Edilmesini İsterseniz Özel Mesaj Yolu İle Bana Ulaşabilirsiniz"
"Beğeni ve Destekleriniz İçin Teşekkürler"
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
ηумρнøмαηιαc (23.Mart.2015), castan (18.Nisan.2015), DeatHSouL  (25.Mart.2015), weter8304 (01.Mayıs.2015)
Alt 25.Mart.2015, 01:37   #2
Admin
 
DeatHSouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26.Ağustos.2013
Mesajlar: 1.455
Thanks: 461
Thanked 1.239 Times in 468 Posts
DeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kızımın Seks Saplantısı - 5

sürükleyici bir hikaye teşekkürler
__________________
Önemli Size Ait Resim Ve Videoları Sildirmek İçin Lütfen Önce Bana Özel Mesaj Atın
Aksine Belirtmedigim Sürece Tüm Paylaşımlarım Alıntıdır
Sitemizde yayınlanan resim video ve hikayeler ile bizim hiç bir ilgimiz yoktur hepsi internet ortamından alıntı veya forum üyelerinin bizlere göndermiş olduğu içeriktir

Türk Amatör Liseli Kızları Amından Götünden Siktikleri Kızlıklarını Bozdukları Özel Arşiv Tıklayın

Türk Amatör Türbanlı Kaşar Orospuları Amından Götünden Acımasızca Sikiyorlar Tıklayın

TİB BANDAN BIKTINMI SENDE BİZİM GİBİ AYARMI OLUYORSUN ADULT FORUM,A GİRMEK İŞKENCEMİ OLUYOR O ZAMAN VPN PROGRAMI İNDİR KURTUL FORUM sitemiz yasaklansa bile vpn ile sorunsuz olarak giriş yapabilirsiniz vpn programı imzamda var süresiz bedava ve hızlı
WİNDOWS İÇİN XP 7 8 10 FARK ETMEZ ALAYINDA ÇALIŞIR
windowsvpnbelessinirsiz.exe - 15.3 MB

ANDROİD CEP TELEFONU TABLET FALAN FİLAN
androidvpnsinirsizbedava.apk - 8.4 MB

DeatHSouL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to DeatHSouL For This Useful Post:
mindows7 (25.Mart.2015)
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
baba kız, ensest hikayeler, kızımı siktim, sikiş hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan antalya rus escort