Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner

Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner (http://seruvenci.org/)
-   Adult Fıkralar (http://seruvenci.org/36-adult-fikralar/)
-   -   Babamla Teyzem (http://seruvenci.org/4512-babamla-teyzem.html)

CrazyAngel 19.Şubat.2012 02:54

Babamla Teyzem
 
Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteyken senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

rio 27.Şubat.2013 04:13

Cevap: Babamla Teyzem
 
Teşekkürler
:D:D:D

Mesut 14.Haziran.2013 21:42

Cevap: Babamla Teyzem
 
Teşekkürler. :D

yenigeldim 09.Mayıs.2015 11:48

Cevap: Babamla Teyzem
 
güzel..

kara yel 27.Ağustos.2015 10:34

Cevap: Babamla Teyzem
 
ooooo
crazy gülüm sendede güzel hikayeler varmış :)
teşekkürler


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.