Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Evli Hikayeler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Mart.2019, 21:53   #1
Yükselen Üye
 
starlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19.Ocak.2015
Mesajlar: 56
Thanks: 5
Thanked 53 Times in 29 Posts
starlord is on a distinguished road
Cool teşekkürler kocam

Kocamın patronu ve arkadaşları tarafından sikildiğim o müthiş deneyimin ardından değişik yarak yemenin vermiş olduğu haz bende doyumsuzluk yaratmaya başlamıştı. Artık kocamla yaptığımız sade suya tirit sevişmeler kesmeyecekti, tatmin etmeyecekti beni…


Artık daha fazlasını istemeye ve içinde bulunduğum bu durumdan sonuna kadar faydalanmaya karar vermiştim. Bir gece kocamla seviştikten sonra yatakta yatarken bu düşüncelerimi kocama da anlattım.


- “Hayatım, nasıl geçen sefer arkadaşlarınla yaptığım sikişten zevk aldın mı?”


- “Senin gibi bir kadının gözünden bu kaçmış olamaz.”


- “Kaçmadı ama bir de senden duymak istedim.”


- “Harikaydın karıcığım. Beni dünyanın en mutlu kocası yaptın. Aslında karışık bir duygu bu… İçine düştüğüm durum bende inanılmaz bir kıskançlık yaratıyor evet… Fakat öyle tahrik oluyorum ki aynı zamanda anlatamam. Ve anladım ki seni şimdi çok daha fazla seviyorum.”



Dudağına isterik bir öpücük kondurdum. Bir elimi pijamanın pantolonunun önündeki açıklıktan sokarak, konuşmanın etkisiyle hafif sertleşmeye başlamış sikini avucumun içine aldım ve konuşmayı devam ettirdim;


- “İtiraf edeyim ki kocacığım benim de hayatımda yaşadığım en güzel sikişti. Ve o gece aklıma geldikçe amcığım hiç olmadığı kadar istekle kabarıyor. Ama bir sorunumuz var.” Az önce boşalan kocamın siki biraz daha sertleşti oynadıkça… Huzursuzca kıpırdandı yattığı yerde,


- “Neymiş o sorun bakalım?” diye homurdandı. “Ben senin mutlu olduğunu düşünüyordum. Çok zevk aldığını, harika vakit geçirdiğini…”


- “Aynen öyle aşkım… Sorunumuz şu canım… Sana önceden söylemiş, ikaz etmiştim biliyorsun. Beni bir kere düzdürdükten sonra rahat durmayacağımı, hep başka yaraklar isteyeceğimi sana söylemiştim…”


Kocamın siki birden elimde kazık gibi olmuştu. Onun ruh halinden çok iyi anlıyordum. Kocam arzu ile dudaklarımı öpmeye, dilimi ağzının içerisine alıp emmeye ve ellerini mini geceliğimin eteğinin altına sokup ıslak amcığımı okşamaya başladı ve


- “Bu bir sorun değil ki…” dedi. “Kalbin benim olduğu sürece istediğin erkekle sikişebilirsin karıcığım. Yeter ki yalnız, ama yalnız beni sev. Beraber olduğun erkeklere gönlünü kaptırıp yuvamızı yıkma. Sen, her şeyden fazlası ile zevk almaya layık bir kadınsın. Sana tapıyorum aşkım…”


- “Ben de seni çok seviyorum kocacığım, hem de her zamankinden çok seviyorum. Merak etme sevgilim… Kalbim yalnızca senin ve asla kalbimde bir başkasına yer yok. Ama amcığımda iyi siken her türlü yarağa yer var…” dedim gülerek ve pijamanın altını indirip kocamın taş kesilmiş erkekliğini hürriyetine kavuşturdum. O gece kocamla mükemmel bir sikiş daha yaşadık.



Artık kocam fetvayı vermişti. Saklı gizli iş çevirmeye gerek kalmadan, canımın istediği her erkekle beraber olabilirdim. Konuşmamızın üzerinden iki gün geçmişti ve ben hala bu fırsatı nasıl değerlendireceğimi düşünüyordum. O gün akşam kayınpederim, kayınvalidem, kocamın henüz yeni evli kızkardeşi ve yeni damat Ercan bize misafirliğe geldiler.


Kayınpederim Kemal bey 49 yaşında, esmer, uzun boylu, yaşına rağmen atletik yapılı, kültürlü ve her zaman hayranlığımı kazanmış tam bir beyefendi. Kendisi eşim ve ailesi üzerinde otorite sahibi ve sözü geçen bir adamdır. Kayınvalidem ise 46 yaşında oldukça sosyetik, havalı, yaşına rağmen fiziği düzgün, göğüsleri hala genç bir kızınki kadar olmasa da ona yakın derecede sarkmamış, giyinişi ve hafif makyajı ile halen erkeklerin ilgi odağı olmasını bilen fakat benim kendisinin varlığından hiç haz etmediğim birisidir.


Akşam yemeğimizi yedikten sonra aile bireyleri ile salonda oturmuş hoş sohbet ediyor ve kaynanam ile kayınpederimin küçük münakaşalarını dinliyor, bir yandan gülüyor diğer yandan mutlu bir evlilik üzerine fikirlerimizi söylüyorduk. Kayınpederim ve kayınvalidem arasındaki münakaşalarda ben hep Kemal Beyi destekliyor onun daha çok sempatisini kazanmaya çalışıyordum.


Kocamla yaşadıklarımızdan sonra artık her erkeği bir seks objesi olarak görmeye başlamıştım. Yeni damat ve yakışıklı kayınpederime de artık bu pencereden bakıyordum. Gözü görümcemden başkasını görmeyen damat hemen elendi, yönümü kayınpederime çevirdim ben de…


Evlilik konusunda gülüp şakalaşıyorduk ama adamın yalnızlıktan, ilgisizlikten şikayetçi olduğunu düşünmeye başlamıştım. Sosyetik takılan kayınvalidem gece gündüz dernekti, sosyal projelerdi derken adamı ihmal ediyordu anlaşılan… Kadının durup durup bize övgüyle dernekteki diğer erkek üyeleri, becerilerini anlatmasına baktığımda içgüdülerim bana zavallı kayınpederimin boynuzlandığını söylüyordu.


Hazır mutfak işi yapan kocası yerine dernek başkanı çenebaz avukatı ve her biri mevki sahibi diğerlerini daha ilginç bulduğu belliydi kaynanamın… Sohbet sırasında inceden inceye karısına laf dokunduran yakışıklı kayınpederime baktıkça ona karşı içimde engel olamadığım bir şeyler hissetmeye başladım. Kemal Beyi dinlerken gözlerimi gözlerinden ayırmıyor ve onun içimin derinliklerine işleyen bakışlarından bir şeyler sezinlemeye çalışıyordum.


Benim ona ısrarlı bakışlarım karşısında o da gözlerini bana dikmeye başladı ara ara… Bakışlarının altında adeta eriyor ve karşı koyamadığım cinsel içgüdüm tarafından uyarılıyordum. Biraz sonra amımın ıslandığını fark ettim önce… Hemen ardından kocamın yakışıklı babasına, karısının ihmal ettiği, cinsel yönden aç bıraktığı kayınpederime sikilmenin harika bir şey olacağı beynime dank etti!


Bu istek beni daha bir kırbaçladı. Elimde olmadan kimseye çaktırmamaya çalışarak frikikler vermeye ve sanki farkında değilmiş gibi davranmaya başladım. Gerçi o an içinde bulunduğum durum ve üzerimdeki etek buna pek elverişli değildi fakat ben dizlerime kadar uzanan eteğimin arasındaki beyaz külotumu kayınpederime gösterebilmek için bacaklarımı mümkün olduğunca aralamaya çalıştım.


Oğlunun karısı da olsam, sonuçta o da bir erkekti ve kaçamak olarak bacak arama yaptığı bakışların farkındaydım. Önünde meydana gelen kabarıklığı gizlemek için ise ceketini bir kamuflaj olarak seçmişti.


O gece için fazla bir şey beklemek yersiz bir düşünce olurdu. Kayınpederime gerekli cesareti vermiştim ve artık sadece olacakları bekleyecektim. Üzerinde bir etki yarattığıma emindim. Bunu denemek için mutfak dolaplarının modelini beğenmediğimi anlatıp yenilemesini istedim şımarıkça… Umduğum gibi hemen kabul etti. Elindeki işleri bitirip benim mutfağımı yapacaktı.


Onları uğurladıktan sonra kocamla yatağa gidene kadar zor sabrettim. Kocamı da uyarıp bir güzel seviştik. Sevişmemiz esnasında kocam kendisini aşağılamamdan inanılmaz zevk alır. Ona hakaretler etmemi, ona bir köpek gibi muamele yapmamı ister. Ben de o gece kocamı saçlarından yakalayarak amımı ve göt deliğimi yalattım ve


- “Yala orospu çocuğu… Orospu anan seni kimden peydahladı acaba? Yala amcığımı köpek gibi… Sen benim köpeğimsin ve ben ne istersem yapmak zorundasın.” diye diye hem haz etmediğim kaynanamdan intikamımı aldım, hem de hakaret ettikçe siki sertleşen kocamı bir seks kölesi gibi kullanmanın zevkini yaşadım. Ve en sonunda bacaklarımın arasına girip beni sikenin kayınpederimin olduğunu hayal ederek çılgınca bir orgazm yaşadım.



Aradan üç koca gün geçti. O gün kayınpederim söz verdiği gibi bizim mutfak dolaplarını yapmak ve ölçülerini almak için bize gelecekti. Kendisi hem imalatçı aynı zamanda da bu işin ustasıdır. Kocamı işe uğurladıktan sonra günlük rutin işleri yapmaya koyuldum.


Öğleye doğru işlerimi bitirdim ve üzerime frikik vermeye elverişli bir etek, göğüs hatlarımı meydana çıkaran sıkı bir body ve yüzüme de seksi, iyice abarttığım, baştan çıkarıcı bir makyaj yaparak sevgili kayınpederimi beklemeye koyuldum. Çok geçmeden kapı çalındı. O gelmişti. Kalbim küt küt atmaya başladı ve heyecanla kapıyı açarak;


- “Hoş geldin babacım” diyerek kayınpederimi eve buyur ettim. İçeri girdi, hal hatır sorduktan sonra bir paket uzattı bana… Çikolataları sevdiğimi biliyordu ve bana en büyüğünden antep fıstıklı bir Nestle çikolata almıştı.


- “Teşekkür ederim babacım benim… Çok düşüncelisin, seni çok seviyorum…” diyerek şımarık küçük kızlar gibi boynuna atladım ve yanağına minik bir buse kondurdum. Bir an bocalar gibi oldu, sonra öksürerek kendini topladı ve,


- “İşimize bakalım” dedi otoriter bir sesle ve mutfağın yolunu tuttu.


Benden bir sandalye istedi. Sandalyeye çıkarak elindeki metreyle ölçüleri almaya başladı. Ben de yanı başında duruyor ve ileriye fırlamış göğüslerimle ona iyi malzeme veriyordum. Siki neredeyse yüzüm hizasında idi ve yukarı doğru abandıkça önündeki kabarıklık daha belirgin oluyordu. Eminim muhteşem bir siki vardı bu adamın ve ben onu içime almaya kararlıydım.


Biraz sonra ben mutfaktaki diğer işlerle meşgul olmaya başladım. Sık sık onun beni görebileceği pozisyonlarda domalıyor, eğiliyor ve kayınpederimi iyice azdırmaya çalışıyordum. Ölçü alma işi bitmişti. Derin bir nefes çekerek;


- “Ölçüleri aldım kızım. Bir kaç güne kalmaz yeni mutfağın hazır olur…” dedi. Tekrar boynuna sarıldım çok sevinmiş gibi yaparak, tekrar yanağından öptüm. Sarılırken de o geldiğinden beri ne kadar iri olduklarını gösterip durduğum göğüslerimi onun göğsünde ezdirmeyi de ihmal etmedim tabi…


- “Sağol babacım. Nasıl teşekkür ederim, hakkını nasıl öderim bilmiyorum sana… Dur sana bir yorgunluk kahvesi yapayım…”


Biraz sonra kahveleri salonda yudumlamaya başladık. Geçen sefer bize geldikleri akşamki yerine, baş köşeye oturmuştu ve ben de yine tam karşısındaydım. Ortam her türlü frikiğe elverişliydi ve bu sefer beklentilerim de bir hayli fazlaydı. Havadan sudan konuşurken eteğimi biraz daha sıyırmış, bacaklarımı iyice aralamıştım. O da kaçırmadı fırsatı…


Gözleri sürekli bacaklarımda dolaşıyordu. Süt gibi beyaz, uzun bacaklarım ve kalçalarıma kadar sıyrılan eteğimin arasından görünen külodumla kayınpederimin sikinin kalkmasına sebep olmuştum. Yarağı dimdik olmuş ve pantolonunun önü çadır şeklinde havaya dikilmişti.



O da artık bunu gizlemiyor ve sikici bakışlarıyla “oğlumun karısını sikmeye artık hazırım” diyerek sanki bana meydan okuyordu. Ben hala hiçbir şeyden haberi olmayan salak gelin numaraları yapıyor, bir çocuk gibi masumca tavırlar sergiliyordum. Sonunda kayınpederim daha fazla dayanamayarak ben konuşurken sözümü kesiverdi sert bir sesle,


- “Ne yapmaya çalışıyorsun sen kahpe?”


- “Efendim? Anlamadım babacım…” dedim şaşırarak, donup kaldım…


Bu sertliği, kahpe sözünü beklemiyordum ondan… Oturduğumuz andan itibaren bacaklarımı kesen, külodumu görmeye çalışan gözleri şimşekler çakıyordu. Bir hamlede oturduğu koltuktan kalkıp yanıma geliverdi. Çenemi tutup sertçe başımı kaldırdı. Göz göze, burun burunaydık. Körük gibi nefes alıp veriyordu.


- “Geldiğimden beri bir garipsin bugün…” dedi. Sesi yumuşamıştı şimdi, adeta sesiyle okşuyor, seviyordu beni… Çenemi bırakıp doğruldu. Önümde ayakta duruyordu konuşurken,


“Hiç görmediğim kadar cıvıldıyorsun, hiç görmediğim kadar harika görünüyorsun gözüme… Lanet olsun bana… Kendimi tutamıyorum.”


Şehvetin yanı sıra bir şeylere karar vermiş bir ifade vardı bakışlarında… Sanırım benim istediğim şeydi bu… Tekrar gidip karşıya, koltuğuna oturdu. Gözleri yine üzerimdeydi,


“Çok güzelsin. Güzelliğini de gösterip duruyorsun oturduğun yerde durmadan… Bak gördün mü beni ne hale getirdin?” diyerek önündeki kabarıklığı eliyle avuçlayarak bana işaret etti. Ben cevap vermeden masum masum gözlerimi onun önüne diktim, o devam etti.


- “Uzun zamandır sikimin bu şekilde kalktığını hatırlamıyorum Nazan. O kadar güzelsin ki… Sonunda beni delirttin. Oğlumun karısına karşı nefsimi uyandırdın. Beni mahvettin sen, baştan çıkardın.”


- “Ama baba ben… Ben bir şey yapmadım ki…” diye geveledim.


- “Sus Nazan. Bilmiyorsun. Belki de domuz gibi biliyorsun. O açıp durduğun, bana göstermeye çalıştığın bacakların harika görünüyor. Seni çok beğeniyorum, tapıyorum sana… Uzun zamandan beri aklımda bir tek sen varsın. Fakat kendimden utandığım için hep bunları bastırmak durumunda kaldım.”


- “Babaa…” dedim utanmış gibi yaparak… Aslında utanmak ne kelime? Bir an önce üstüme atlasın, beni siksin diye deli oluyordum.


- “Sus kızım… Artık utanmayı„ ezilmeyi bıraktım. İçimdekileri bastırmaya çalışamam, bu andan sonra dönüşüm yok… Şimdi… Lütfen bacaklarını biraz daha ayır ve o güzel amcığını süsleyen külodunu göster bana.”


Düştüğü çelişkili durum, bana karşı duyduğu şehvet hisleri hoşuma gitmiş, beni daha da çok tahrik etmişti. Niyetim onunla biraz daha oynamaktı.


- “Baba nasıl olur? Ben senin gelinin değil miyim? Oğlunun karısı? Yanlış olmaz mı? Hem ben bilmiyordum ki…”


- “Lütfen Nazan, hayır deme bana. Söz, sen istemediğin sürece sana dokunmam bile. Bak, yalvarıyorum sana…”


O anda hem zevke gelmiş hem de benim yüzümden işkence çekmekte olan kayınpederime acımıştım. Bu kadar oyun yeter diye düşündüm. Bacaklarımı biraz daha aralarken,


- “Lafımı yarıda kestin babacım. Senin beni bu kadar istediğini, arzuladığını bilmiyordum. Peki, al işte…. Oğlunun karısının amcığına… Doyana kadar bak, seyret. İstersen bakarak otuzbir bile çekebilirsin.” dedim ve eteğimi yukarıya doğru sıyırarak bacaklarımı dizlerimden büküp yukarıya çektim.

<img alt="" src="https://40.media.tumblr.com/728ffc176c3b601d80a6600692220a4b/tumblr_ni5mvmg15z1u4xrbso1_500.jpg">

Kayınpederim hiç utanıp sıkılmadan pantolonunun fermuarını açarak sikini dışarıya çıkardı. İnanılmaz güzellikte kalın ve görkemli bir yarağı vardı. Sikinin başından sızan zevk suları sikini parlatmış ve sikinin tüm damarları şişmişti.


Ellerinin arasına aldığı sikini aşağı yukarı sıvazlıyor gözlerini külodumun içinde kan hücümuyla şişen amcığımdan ayırmıyordu. Onun bu görüntüsü beni de azdırmış, amımın iyice ıslanmasına neden olmuştu. Öyle ki külodumun üzerinde hafif bir ıslaklık meydana gelmişti.


- “Ohh… Nazan… Nazan… Harikasın kızım. Bak sikim ne hale geldi, ne kadar büyüdü. Ayır bacaklarını kızım. Amcığının tüm kıvrımlarını göster bana…”


- “Ah, çok mu beğendin amcığımı babacım? Külodumu koklamak ister misin? İstersen onu vereyim sana…” dedim ve yavaş hareketlerle devinerek oturduğum yerde ıslak amcığıma yapışmış külodumu indirdim.


Bacaklarımın arasından sıyırıp çıkarttım minik çamaşırımı ve top yapıp kayınpederimin yüzüne doğru usulca fırlattım. Havada yakaladığı külodumu avucunun içinde sımsıkı tutup burnuna götürdü ve amcığıma denk gelen bölgeden derin bir nefes çekti.


- “Harika kokuyor kızım. Hiç böyle güzel kokan bir amcık koklamamıştım. Hadi şimdi de göğüslerini göster bana… Beni onlardan mahrum bırakma. Lütfen…” Külodumu o kalın yarağına sarmış, zevk sularımdan ıslanmış ağını sikinin başına sürtmeye başlamıştı. Nefes alış verişleri hızlanmış, kan hücum eden sağlıklı yüzü kızarmıştı.


- “Demek güzel gelininin göğüslerini de görmek istiyorsun öyle mi?” dedim ve üzerimdeki badiyi aşağıdan yukarı doğru sıyırdım. Sütyen giymediğim göğüslerim dışarıya fırlamış, meme uçlarım iyice uyarılmış olarak kayınpederime göğüs show yapmaya başladım.



- “Çok güzelsin Nazan. İnan bana tapılacak kadar güzelsin. Seni her şeyden çok istiyorum inan bana… Senin için her şeyi yaparım. Aklına gelecek her şeyi…”


- “Tamam babacım, yeter artık. Gel ve bana ne yapmak istiyorsan yap. İstersen amcığımı doyana kadar yala… İstersen sik. Bak ben de azdım, amcığım sırılsıklam oldu. Sen düzesin diye, sen sikesin diye alev alev yanıyor. Senin o kalın sikini istiyor. Hadi gel… Sik artık beni…”


Kalktı ve üzerindekileri bir çırpıda çıkardı. Şimdiye kadar hep aramızda bir mesafeyle, saygıyla, çekinerek yaklaştığım kayınpederim şimdi karşımda beni sikmeye hazırlanan çırılçıplak bir erkek olarak, bacaklarının arasındaki muhteşem erkekliğiyle duruyordu. Yaklaştı. Bacaklarımın arasında diz çöküp amımın kokusunu derin derin içine çekti. Şakakları kırlaşmış saçlarından tutarak amıma doğru bastırdım ve;


- “Bak amımı ne hale getirdin babacım? Hem alev alev yanıyor, hem de su içinde kaldı, sırılsıklam oldu. Hadi şimdi ona hak ettiği mükafatı ver de görelim. Orospu karın dernektekilere vermekten seni aç bırakıyor anlaşılan… Bu güzel yarak benim olsa, hiç boşta bırakmazdım, aptal kadın…” diyerek kaynanama da nasibini yolladım.



Kayınpederim büyük bir iştah ile beni yalıyor, dilini amımın derinliklerine kadar sokup çıkarıyor, göt deliğimle amcığım arasında gidip geliyordu. Dudaklarının arasına aldığı büzüğümü içimi dışarı çıkaracak kadar vantuz gibi emiyordu. Parmakları ile amımı yırtacak gibi ayırıyor, beni dili ile adeta sikiyordu. O otoriter adamın tüm forsu gitmiş, önümde diz çökerek bacaklarımın arasına başını gömen, bir kuzu gibi itaatkar birisi olup çıkıvermişti.


Biraz sonra onu saçlarından yakalayıp ayağa kaldırdım. Artık durumdan biraz da ben istifade etmeliydim. Ellerimin arasına aldığım o kalın yarağı sıvazlayarak;


- “Ohhh… Babacığım ne kadar güzel bir yarak bu böyle… Amımı dolduracak hatta yırtacak kadar kalın ve damarlı. Şimdi senin güzel gelinin bunu yalamak ve sonra da amcığına, içine almak istiyor…” dedim ve sıcacık ağzımın içine sokup çıkarmaya başladım.


Gırtlağıma kadar soktuğum sikini emiyor ve kocamı babası ile boynuzlamanın zevkini yaşıyordum. Kalın siki ağzımı tüm haşmeti ile doldurmuş ancak yarısına kadar ağzıma sığıyordu. Ellerimle kayınpederimi kalçalarından kendime doğru çekiyor ve tıpkı bir amcık gibi ağzımı siktiriyordum.



Biraz sonra onu yere sırt üstü yatırdım ve üzerine çıkarak ellerimin arasındaki kalın yarağını alıştıra alıştıra amcığıma sokmaya başladım. Amcığımın yırtılacak derecede esnediğini hissediyor, sikinin her santimini amımın duvarlarında hissediyordum.


Taşaklarına kadar üzerine oturup derin bir “Ooh” çektim. Gözlerim kapalı bir şekilde bir yandan dudaklarımı ısırıyor, bir yandan ellerimle göğüslerimi okşuyor, diğer yandan kalçalarımı iki yana sallayarak kıvrak bel hareketleri ile yarağı amcığıma köküne kadar sokup çıkartıyordum.


- “Kökle babacığım kökle… Oğlunun sikemediği karısını sik… Yarağa doyur. Canın ne zaman sikmek isterse gel sik beni…. Oooooh.. Harikaa…”


- “Sen de harikasın hayatım… Amcığın alev gibi yanıyor. Hiç böyle güzel, daracım amcık sikmedim ben… Senin için her şeyi yaparım kızım. Ne güzel amcığın var senin… Daracık, alev alev… Immm… Al içine kızım… Hepsini köküne kadar sok amcığına… Oooohh… Güzel gelinim… Sikişken gelinim… Güzel amcıklım… “



Sonra beni sırt üstü yere yatırdı. Bacaklarımı sımsıkı beline doladım. Beni hızlı hızlı sikiyor, tam boşalacağı sırada kendisini tutuyor, sonra yeniden devam ediyordu. Taşaklarının göt deliğime ritmik vuruşlarını hissediyordum girip çıkarken… Sokmak için amcığıma her abandığında ben de ona doğru kendimi itiyordum. Bir süre sonra domalmamı istedi. Yüzü koyun yere uzandım ve götümü iyice havaya dikerek,


- “Ne o? Yoksa gelinini götünden de sikecek misin baba? Kızının yarağa susamış halinden istifade mi edeceksin yoksa?” dedim.


Kayınpederim ağzını göt deliğime dayamış emiyor, diliyle götümü aralamaya çalışıyordu. Parmakları ile göt deliğimi alıştırıyor, götüme soktuğu parmağını ileri geri hareketlerle kendisine hazırlıyordu.



Biraz sonra sikinin kafasını dayadığı göt deliğim esneyip, sikinin baskısı ile açılmaya başladı. Kendimi kazığa geçirilmiş biri gibi hissettim. Yarısına kadar içime giren yarak götümde zonkluyor ve her zonklamasında göt deliğimi biraz daha esneterek kendisine ilerleyebileceği yer açıyordu.


Taşaklarına kadar götüme yerleştiği anda götümü iki yana sallayarak kayınpederime bakıp gülümsedim ve zafer senindir işareti verdim. Bir müddet bu şekilde kaldık. Sikini yavaş yavaş götümden çıkarmaya çalışırken arkamda müthiş bir acı hissettim ve küçük bir çığlık atarak dudaklarımı ısırdım.


Bu şekilde sikini birkaç defa daha sokup çıkardı. Her sokuşun ardından sikini götümden dışarı çıkarıyor ve arkamda açmış olduğu mağara şeklindeki deliğe bakarak kendisi ile gururlanıyordu sanırım. Kayınpederim ve ben iyice azmıştık. Ben ellerimle amcığımın dudaklarını, klitorisimi ovuştururken o da giriş çıkışlarını hızlandırarak ritmik bir tempo yakalamıştı.


Sıcak ve dar götüm ona inanılmaz zevk veriyordu. Dizleri titremeye, hareketleri dengesiz bir hal almaya başlayınca götüme gelmek üzere olduğunu anladım. Bir kaç defa sert vuruşlarla göt deliğime girmeye ve kasılmaya başladı. Sıcak döllerini göt deliğimde hissettiğim an ben de zirveye ulaştım. O ana kadar dördüncü orgazmımı yaşıyordum. Göt deliğimi sıktırıyor ve sikici erkeğime daha çok zevk vermeye çalışıyordum.


Bir müddet bu şekilde kaldık. İçimdeki yarağın inmesini ve indikten sonra dışarı çıkmasını istiyordum. Fakat kayınpederimin almış olduğu zevkten dolayı sikini indirmesi bayağı zaman aldı. İkimiz de birbirimize sımsıkı sarılarak arzu ile öpüştük.


Bütün gün beraber olduk. Durmadan seviştik. Ölçüsünü aldığı mutfakta tezgahın üzerine çıkarıp sikti beni… Bu kez ben onun sikinin ölçüsünü aldım amımla… Banyoya götürüp küvetin içinde sikti, yatağa götürüp yatakta sikti… Tam anlamıyla dibime kadar doyurdu beni…



Olayın üzerinden sadece bir kaç gün geçmişti. Kocamla sevişirken yine benden fantaziler anlatmamı istedi. Tabii ki konu yine başka erkekler ve benim onlarla sikişmem üzerineydi. Birden aklıma bir çılgınlık yapmak geldi. Kocamın inik sikini ellerimin arasına alıp okşamaya başladım.



- “Baban ne kadar yakışıklı bir adam… Annen de çok şanslı ki onun gibi bir adamın yarağını yiyiyor.” dedim.


Kocam afalladı fakat ellerimin arasındaki sikinin kalkmasına engel olamadı. Devam etmemi istermişçesine suskun kaldı. Ben de dudaklarımı sertleşen sikin başının üzerine kapattım ve ağzımın içinde yalayıp dururken daha ilerilere giderek konuşmaya devam ettim. Cümle sonlarında lafımı kesip sikini yalıyor, emiyordum noktalama işareti olarak…



- “Ara sıra kabarık görüyorum önünü, kocaman bir yarağı var sanırım… Kimbilir ananı ne güzel sikiyordur baban… Hem senin gibi fantezi de anlattırmıyordur. Biliyor musun aşkım? Onun bana bakışlarında bir gariplik seziyorum. Sanki beni, gelinini sikmek için can atar bir hali var.”


Bunu söylediğim anda kocam döllerini fışkırtmaya başladı. Aldığı zevk onu inanılmaz tahrik etmişti.


- “Nazan saçmalama, o benim babam. Etrafta başka adam mı kalmadı? Beni aileme karşı rezil mi etmek istiyorsun?”


Kocamın durumunu biliyordum. Siki bir defa kalktı mı tamamen sikinin kontrolü altına geçer ve gözü hiçbir şeyi görmez. Siki inince böyle konuşmaya başlamıştı fakat biraz önce bunun onun nasıl heyecanlandırdığını görmüştüm. Niyetim pes etmek değildi. Sikini tekrar avuçlarımın arasına alarak okşamaya başladım.


- “Evet kocacığım etrafta çok erkek var, biliyorum. Fakat babanla sikişmeyi arzuladığım kadar istediğim kimse yok. Onun beni sikmesini, oğlunun sikemediği amcığımı yarağa doyurmasını ve sıcacık döllerini içime fışkırtmasını nasıl istediğimi bir bilsen…”


Elimdeki yarak ilk tepkisini zonklayarak vermişti. Niyetim sıcağı sıcağına hazır sikişirken, kocamı bu işe razı etmek ve kayınpederimle ileride yakalanma korkusu olmadan rahatça sikişmekti.


- “Önündeki kabarıklığını nerde gördüm sanıyorsun? Bize geldikleri zamanlarda baban gözlerini benden alamıyor. Resmen bütün vücudumu gözleri ile soyuyor. Sikecek gibi bakıyor bana baban… Senin bunlardan haberin yok. Bana, memelerime, bacaklarıma baka baka kaldırdığı o koca yarağını gizlemek için adam ne şekillere bürünüyor. Orospu anan amını başkalarına, avukata siktirip gününü gün ediyor. Yazık değil mi adama aşkım? Ne olur sanki gelinini bir defa sikse?” dediğim anda kocam yine kazık gibi olmuş ve sikinin kontrolu altına geçmişti.


- “Of Nazan… Azgınım, orospu karıcığım benim… Tamam, istediğin gibi olsun. Seni siken erkek bir fazla olmuş, benim için fark etmez, sen zevkini çıkar. Ama bak… Benim bunlardan hiç haberim yok. Anlaştık mı? Eğer dediğin gibiyse, babamı baştan çıkarabilirsen, dilediğin kadar siktir kendini… Fakat bizim bu konuşmalarımız ve ilişkimiz hakkında, sikiştiğin diğer erkekler konusunda hiçbir şeyden söz etmeyeceksin ona… Anlaştık mı?” Boynuna sarılarak dudaklarına kocaman bir öpücük kondurdum.


- “Sen merak etme hayatım. Aramızda geçen her şey seninle benim aramda mezara kadar gidecek bir sır… Babana kendimi öyle bir siktireceğim ki, emin ol bir daha ananı sikmek istemeyecektir” dedim ve tahrik olan kocamla çıldırmışçasına bir sikiş yaşadık.


Düzenlediğim bu komployu ona daha sonraki günlerde anlattığımda biraz bozuldu ama sonra beni affetti. Kayınpederimle aramda bir engel kalmamıştı artık.


Dilediğim zaman, her canım sikilmek istediğinde eve çağırıyorum kayınpederimi… O da özlediğim koca sikini kaldırmış vaziyette,hazır kıta, koşa koşa körpecik gelinini sikmeye geliyor. Kim şüphelenebilir ki bizden… O benim kayınpederim, ben onun geliniyim. Hem mutfağımı da yapıyor, bahanemiz de var…


Her pozisyonda, evin her yerinde kendimi ona siktiriyorum. Ve akşam yatakta, o gün yaşadıklarımı ballandıra ballandıra, en ince ayrıntılarına kadar anlatıyorum kocama… O da gündüz babasıyla sikiştiğim yatağımızda, babasının sikmiş olduğu amcığımı yalıyor, onun beni nasıl siktiğini düşünerek azıyor, günün kapanışını da kocamla yapıyoruz.
starlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
teşekkürler kocam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin