Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner

Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner (http://seruvenci.org/)
-   Yerli Filmler (http://seruvenci.org/182-yerli-filmler/)
-   -   Yola Geldik 2016 ( HDTV XviD ) VKRG Yerli Film indir (http://seruvenci.org/159161-yola-geldik-2016-hdtv-xvid-vkrg-yerli-film-indir.html)

ericcantonaa 31.Ağustos.2016 23:32

Yola Geldik 2016 ( HDTV XviD ) VKRG Yerli Film indir
 
[align=center]http://i.hizliresim.com/NkA1yL.jpg

Tür: Komedi Filmleri
Ülke:Türkiye
Yönetmen: Haydar Işık
Oyuncular: Meral Kaplan , Serhat Özcan , Serkan Şengül , Orhan Aydın , Ferdi Kurtuldu
İmdb Puanı: -
Vizyon Tarihi: 2016
Süre: 100 Dakika

Yola Geldik 2016 ellerinde avuçlarında külüstür bir araç ile akşam olunca paraya ihtiyacı olan kişiler dört kişi bir araca atlarlar ve araç ile bir mezarlığa giderler. Mezarlığa giden bu kişilerin mezarlığa gitme sebebi orada altın için arama çalışmalarına başlayacak olmalarıdır. Bu adamlar araçtan indikleri gibi kafalarında bulunan barette bulunan ışığı açarlar ve kendisinin bulundukları yeri belli edecek olan bu adamlardan biri akıllı davranır ve o adama bir şaplak atar. Bu kişiler kazı yaptıkları yerde baya bir derine indiklerinde orada yan mezardan sesler geldiğini gören bu kişiler orada geldikleri gibi araca atlarlar ve kürekleri dahi almadan kaçarlar. Daha sonra namaza başlayan bu kişiler artık kendileri soygun ve kazı gibi işlerle uğraşamayacakları adına yemin ederler. Ettikleri yemin ta ki bir kaç güne kadar geçerlidir. Daha sonra yine aynı kaldıkları yerden kazı yapmaya devam eden bu kişiler orada bir kaç yaratığın onlar ile alay etmesi sonucu bu sefer gerçekten o işleri bırakan bu kişiler artık kendilerinin iyi ve halk tarafından sevilecek bir kişilik özelliğine sahip olacakları hakkında ailesi üzerilerine yemin ederler. Filmi bu kadar anlatmak yeterli olacaktır. Çünkü filmi anlattıkça filmin tadı kaçacak ve sizlere sıkıcı bir filmi iyi diye sunduğumuzu düşüneceksiniz. LimitsizDayi.org herekse canı gönülden iyi seyirler diler.


http://i.hizliresim.com/vZ5q5p.jpg

http://i.hizliresim.com/4krmWq.gif

http://i.hizliresim.com/aE6v0Q.png
http://turbobit.net/h5kqk2s9d2et.html

http://i.hizliresim.com/5YdprL.png
http://nitroflare.com/view/201525DB6....XviD.VKRG.avi

http://i.hizliresim.com/A3mZQL.png
http://ul.to/v8m3fou8


[/align]


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.