Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Grup sex Hikayeleri
Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Mayıs.2016, 00:53   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Doyumsuz Karım

Merhaba arkadaşlar, sizlere karımın sex hikayesi ni yazmak üzere buradayım. Yazdıklarım beni her saniye tekrar tekrar azdırıyor ve karımı sikişirken izlediğim o dakikalara götürüyor. İnanın en az karımı siktiğim kadar sikilişini izlerken de zevk alıyorum. Hiç uzatmadan olayları anlatmaya geçeceğim ve pek ayrıntıya girmeyi sevmem diğer hikayemi okuyanlar bilirler..

Karımın erkek merakından daha önce defalarca kez söz etmiştim ama bu defa anlatacaklarım biraz aşırıya kaçan fantazileri ile ilgili. Bundan önceki hikayemde daha ziyade kocasını aldatan bir kadından söz etmiştim hatırlarsanız. Bu hikayem de artık bir önceki olaydan dolayı deneyimi olduğu için artık aldatmakdan ziyade fantaziye kaçan bir olay. Bu tür ilişkileri sadece videolarda izlerdim, birden fazla ekrekle yatağa giren kadınları hep porno yıldızları falan sanardım, bu işi para için yapan insanlar olduklarını düşünürlerdim ama geçen hafta karım ve iş yerinden üç erkek arkadaşını evde bastığımda anladım ki bu olay öyle fantaziye falan bakmıyor. Zaten olayı uzaktan seyrederken olabildiğince sessiz bir şekilde kapının aralığından karımla sikişen erkekleri izlerken gördüklerime hayret ettim. İçten içe “bir kadın üç erkeği birden nasıl iadre eder” dedim. Tamam üç erkek bir kadını aralarına alarak sikebiliyor onu gördüm ama benim karım acı çekmek yerine nasıl zevkten inleyebiliyor du onu anlamıyorum.

Geçen hafta sözünü ettiğim gün işten yine geç çıktım. Bu sıralar bizim sektörde kriz bahanesi ile, yani birim firmanın kriz bahanesi ile işten çıkartmaları arttı. O yüzden elimden geldiği kadar patronların gözüne girmek için bildiğiniz yalakalık yapmak zorunda kalıyorum. O gün de benim işim olmamasına rağmen yinede iş yerinde saat onbir’e kadar kaldım. Gün içerisinde karım bana telefon açarak “akşam için ne yemek yiyelim, ben biraz geç geleceğim, dışarıdan mı söylesek” dedi. Bende işim olduğunu ve ondan daha geç geleceğimi, o yüzden yemek işini kendi başına halletmesini söyledim. Meğersem bu haber ile beraber iş yerinden üç erkeği akşam için eve davet etmiş. Ben tahminen gece yarısından önce gelemem diye düşünüyordum çünkü işler o kadar çoktu ki karımla konuşurken ikiden önce gelemem dedim. Bu da bunu fırsat bilerek üç iş arkadaşını birden eve davet etmiş. Benim işlerim saat onbir gibi bitti, evden iş yerimin arası yarım saatlik bir yol olduğundan eve oniki olmadan vardım.

Apartmanın kapısından içeri girdiğimde merdivenleri çıkarken anahtarları aramaya başladım. Kapının önüne geldiğimde anahtarımla içeri girdim ve içeri girer girmez evde sadece yatak odasının ışığının yanması dikkatimi çekti. Tahmin etmiştim aslında, karım yine sikiş peşinde olabilirdi lakin gözümle görmeden de öyle düşünmek, emin olmak istemedim o yüzden sessiz bir şekilde yatak odasına doğru ilerledim. İçerinin ışığı kapının aralığından süzüyor ve yere vuruyordu. Kapının önündeyken iniltilerle beraber içeride birşeylerin yaşandığını anladım ve geçen anlattığım gibi yine yatak odasının kapısının önüne geçerek içeride olan bitenleri izlemeye başladım. Yine direk içeri girmek istemiyordum çünkü en son karımı suç üstü yaptığımda bir kaç ay önce ilişkiye girdiğim kadını yüzüme vurmuştu ve beni odadan siktir etmişti o yüzden bu defa sessiz bir şekilde kapnın aralığından içeri bakarak karımı siken adamları izlemeye başladım. Gerçekten izlenmeye değer bir görüntü vardı karşımda.

Karım üç erkeğinde arasına girmiş, birini götten vererek tatmin ederken diğerini ağzına almıştı. Diğerini de eline alarak adama otuzbir çekiyordu. Ben elimde olmadan sertleşmeye başladığımda zaten iç çamaşırımın içerisinde sırılsıklam olmuş yarrağımı dışarıya çıkartıverdim. İş yüzünden o kadar yorgundum ki ayakta duracak halim yoktu ama bu eve gelene kadardı. İçeri giripte karımı üç erkeğin arasında görünce bir anda içimde enerji patlaması oldu. Bir süre aynı pozisyonda kaldıktan sonra adamın biri yatağın üzerine uzandı. O adam az önce karımın eline veren ve karıma otuzbir çektiren adamın ta kendisiydi. Bu defa yatağa uzanmış ve yarrağını eline alarak karımı üzerine çağırıyordu. Diğer adamlarda yatağın kenarına geçerek olan biteni tıpkı benim gibi izlemeye başladılar. Karım yatağa uzanmış adamın üzerine çıktığında ve yarrağını yavaş bir şekilde amından içeri aldığında bir kaç defa oturup kalktı ve zevkten diğer iki erkeğe bakarak gözleri ile onları içine davet etti.

Kısa bir bakışmanın ardından adamlardan diğeri de karımın arkasına geçti ve tam göremesemde zannediyorum göt deliğinden girdi. Altında ki adam amından girmişti çünkü, onu net bir şekilde görmüştüm fakat arkasına geçen adamın cüssesinden dolayı yarrağının nereye girdiğini göremiyordum. Belkide ikisi birden karımın amından girmişte olabilirler ama gördüklerimden emin olamadığım için en olası ihtimali söylemek gerekirse arkasındaki adamda karımın götüne girdi. Diğer üçüncü olan adam bir süre sadece elinde yarrağı ile odanın ortasında çırılçıplak bir şekilde karımı siken diğer iki arkadaşını izlemeye başladı. Hem izliyor hemde benim gibi yarrağını avuçlayarak otuzbir çekiyordu. Ben kapının diğer yüzünde otuzbir çekerken o adamın içeriden çekmesi, yani benden daha yakın olması canımı sıkmıştı. Bende o an karımı yakından izlemek istiyordum ve hatta karımı iki erkek sikerken o üçüncü eleman gibi bir süre izledikten sonra yatağın üzerine çıkarak karımın ağzına vermek istiyordum.

Ama sadece kapının önünden izlemekle yetinebildim ve benim hayallerimde ki yere biraz evvel odanın ortasında karımı siken adamları izleyen üçüncü eleman geçti. Yatağın üzerine çıktıktan sonra bir süre boyunca yine dip dibe dururken karımı izlemeyi sürdürdü. Zannediyorum karımı sikmekten daha çok onun sikilişini izlemekten daha çok zevk alıyordu. Karım zaman zaman adamın yarrağına elini atarak yanına çağırıyordu ama adam bir türlü karımın ağzına yarrağını sokmuyordu, sanki onu çıldırtmaya çalışıyor, zevkten kudurtmaya çalışıyor gibiydi. Derken nihayet sonunda o adamda ilişkiye dahil oldu ve yarrağından ellerini çekerek karıma tutturdu. Altındaki erkek amını, üstündeki erkek karımın göt deliğini sikerken üçüncü olanda yarrağın karıma teslim edince bir anda karım ağzına sokuverdi. Adamın upuzun yarrağı bir kaç saniye içerisinde resmen ortadan kaybolmuştu. Karım o kadar yetenekli bir şekilde sakso çekiyordu ki inanın bu görüntü karşısında daha fazla otuzbir çekemedim.

Ne kadar kendime karşı koysamda, başka şeyler düşünerek orgazm olmayı geciktirmeye çalışsamda başaramadım ve kapının önüne boşalmaya başladım. Kapının üzerine spermlerim her çarptığında çıkan sesler yüzünden yakalanacağımı düşünmüştüm ara ara ama odada ki dört kişi bırakın bu sesleri duymayı kapıyı açıp içeri girsem beki varlığımdan bile haberdar olamazlar bir süreliğine çünkü öyle kaptırmışlardı ki kendilerini bu sikişe, kendilerinden geçmişlerdi resmen. Bu pozisyonda karımı siken üç erkek sürekli yer değiştirip durdu ama karım aralarında kalıp hep aynı pozisyonda sikilmeye devam etti. Yalnız dikkat ettim karımın ağzına yarrağını sokan adam bir kaç turda hep aynı yerinde kaldı çünkü karım adamın yarrağını bir türlü bırakmıyor “sen burada kal” diyerek sürekli ona oral sex yapmak istiyordu. Karımdır diye söylemiyorum ama oral sex konusunda gerçekten gayet iyidir. Başka erkeklerle sikişmesi, beni aldatması banada oral seks yapmıyor anlamına gelmiyor tabiki.

Ara ara eve erkek atsada, kendini benden habersiz siktirsede birlikte olduğumuzda yarrağımı ağzına alıp dakikalarca emdiğini hatırlıyorum. Eğer hafta sonundaysak ve zamanımız, enerjimiz varsa mutlaka bir defa ağzına boşalttırmadan, spermlerimi yutmadan beni içine almayı kabul etmez. O gün iki tur kadar aynı adama sakso çektikten sonra yer değiştirmesine izin verdi. Abartıyorsam bir daha karımı sikişirken görmeyeyim, bu zevki bir daha tatmayayım inanın bana karım bu üç erkeğin arasında dört defa benim gözlerimin önünde, benim titreye titreye ve inleye inleye boşaldı. Adamlar idmanlımıdır nedir karım üç kez orgazm olurken onlardan birisi bile bir defa boşalmadı. Ben ise ilk boşalmamdan sonra karımı beş dakika kadar inmiş bir yarrakla izledim ama beşindi dakikadan sonra yine otuzbir çekerek karımı izlemeye devam ettim. Sonunda boşalmaya başladıklarında ilk önce karımın götünü siken adam götünden içeri boşaldı. Ardından ağzına sokan adamda yarrağını karımın ağzından çıkartarak suratına işer gibi boşaldı.

En sonunda da amından içeri giren, yatağa uzanmış olan adam karımı oturur pozisyona getirdi ve alttan çaka çaka sonunda yarrağını çıkartıp hep karımın amı nın üzerine doğru, hem kendi üzerine doğru boşaldı. O ilişkiden sonra onlar boşalmadan ben ikinci orgazmımıda yaşamıştım zaten ve onlarında işi bitince hemen kapının önünden kaçıp banyoya girdim. Karım odadan çıktığında benim geldiğimi gördü ve banyonun kapısının önüne gelerek “aşkım sen mi geldin” diye seslendi. Ona birşey söylemeyeceğmi bildiği için “benimde misafirlerim vardı ama görmedin sanırım, neyse onlarda sen çıkana kadar gitmiş olurlar” dedi ve yatak odasına dönerek erkek arkadaşlarını evden gönderdi. Ben banyoda belki yarım saat kadar durmuşumdur ve banyodan çıktığımda inanın bana demir gibi sertleşmiş bir yarrakla ortalarda geziniyordum resmen. Yatak odasına giderek az önce grup sex ten çıkan karımı bir defada ben sikmek istedim ama içeri girdiğimde karım çoktan uyumuştu.

Haliyle üç erkeğin arasından çıkınca yorgun düşmüş demekki. Karımı yatakta bıraktım ve banyoda tekrar gelerek otuzbir çekip karımın sikilişini düşünerek kendimi boşalttım. Aslında genelde otuzbir çekerek boşalacağım zaman amatör porno lar izliyorum, özellikle karısını siktirenlerin çektiği amatör kayıtlara bayılıyorum ama o akşam porno izlemek yerine yaşanılanları gözümün önüne getirerek bir kaç dakika içerisinde boşaldım. Tüm bunlara rağmen karımı hala çok seviyorum ve onu siken erkekler, karımı tatmin edenler, inanıyorum ki onlarda karıma aşıklar.
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Ağustos.2022, 17:49   #2
Sevilen Üye
 
Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2022
Mesajlar: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arda can is on a distinguished road
Standart Cevap: Doyumsuz Karım

0554 120 10 93 bekar dul bayanlar evliciftler ben İstanbul avrupa yakasindan ARDA dürüst gizli ve güzel bir ilişki istiyorsanız arayın yazın tanışıp görüşelim hayat kısa yaşamak istediğiniz ne varsa sınırsızca yaşayalım
Arda can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan antalya rus escort