Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Grup sex Hikayeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2016, 22:35   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Karımı Otelde Sattım

Karım ile seksi doruklarında yaşayan ve bunu sürekli olarak artıran bir çiftiz. Yaklaşık 17 yıllık evliyiz ve ikimizde kırkımıza merdiven dayadık. Yaşlanmadan yaşanması gereken her şeyi yaşamak istiyoruz. Yaklaşık 7-8 ay önce Sonbahar aylarında bir akraba ziyareti için Akdeniz illerinden birine aracımız ile seyahat ediyorduk. Anadolunun küçük bir ilinde gece bir otelde kalacaktık.

Güzel bir gece geçirmek istiyorduk ve takılacak bir bar, pavyon veya cafe aramaya çıkmıştık. Zar zor pavyon türü bir birahanede bir iki bira içtik ama ortam huzurlu bir ortama hiç benzemiyordu ve fazla sürmeden çıktık ve iyi bir hesap da ödemek zorunda kalınca pişman olmuştuk. Otele geri döndük. Karım odasına geçti ve ben sigara ve bir kaç tane bira almak için açık yer aramaya başladım. Saat:22.00 sıraları idi ama hemen hemen her yer kapalı sayılırdı. Neyse şehrin merkezinde otele yaklaşık birkaç km ötede bir Tekel bayii gördüm ve sigara ile 7-9 tane bira aldım. Yolda sıkışınca merkezdeki bir tuvalete hemen koşup girdim. Tuvalette iken tuvalet yazılarını okurken aklıma bir şeyler yapmak geldi ve her zaman yedekte tuttuğum telefon numaramı tuvaletin duvarına yazarak, “kaliteli orospu” yazdım. Tuvalette o esnada kimse yoktu. Ama merkezi bir yerde olduğu için her an girip çıkan olabilecek bir tuvaletti. Ben otele döndüm.

Karım seksi birşeyler giymiş, beni bekliyordu. Otel odasının masasına oturduk ve sigaramızı yakarak birazımızı içmeye başladık. Karım 36 yaşında ve harika bir vücudu olan, 75 Kg ve 175 boylarında beyaz tenli büyük göğüslü geniş kalçalı biridir. Birayı içerken karıma tuvalette yazdığım notu söyledim. Heyecanlanarak yedek kartı açmamı istedi ve hemen yedek kartı telefonuma taktım. Sadece bir numaradan yaklaşık 10 defa aranmıştı. Ben telefonu açar açmaz aynı numara beni tekrar aradı. Telefonu ben açtım ve karım için pazarlık yaptım. Otelin adını söyledim. Adam gelmeden birlikte hazırlanarak aşağı indik ve otelin geniş büyük lobisinde oturduk. Lobide fazla kimse yoktu ve otelin görevlisi kendi havasında idi. Bir müddet sonra 30 yaşlarında kilolu esmer göbekli kirli sakallı adamımız geldi ve yanımıza oturdu. Biraz tanıştık ve karım işini iyi yapan bir orospu gibi yaparak adamla tanıştı.

Ardından adamdan sikiş parasını alarak karım ile birlikte odaya geçmelerine izin verdim. Onlar odaya çıkınca telefonumdaki yoğunluk artmış, bir kaç kişi daha aramıştı. 40 dakika sonra karım ile adam aşağı indiler ve bir çaydan sonra adam ayrıldı. Karım bayağı mutlu görünüyordu. Otel görevlisi olayı çakmamıştı ama içime şüphe girmiyorda değildi. Adam otelde ayrıldı. Karım ayrıca 50 TL bahşiş aldığını da söyledi. Duş alamadığını hemen inmek zorunda kaldığını da söyledi. Bu bekleme süresi içerisinde arayan bir kaç kişi daha gelmek istiyordu ve ben onları bekletiyordum. Otel görevlilerinin anlayacağını düşünerek gelenlerin otel odası tutmasını istemiştim. Bir müddet sonra yanlız bir kaç kişinin daha otele gelerek ayrı ayrı oda tuttuklarını gördüm. Odalarını tutanlar beni arayacaklardı. Bir müddet sonra biri arayarak odasında olduğunu söyleyerek oda numarasını söyleyerek beklediğini söyledi.

İlk önce adamla odasında tanıştım. Adam 55 yaşlarında zayıf bıyıklı biri idi. Alkol aldığı belli idi. Karımı gönderdim ve yine yaklaşık 40 dakika sonra karım geri geldi. 3 kişi daha oda tutmuştu ve onlarda sıra bekliyorlardı. İyi para kazanmıştık. Sonraki şahısların odasında da karım yaklaşık 40’ar dakika kalmış ama artık seks yapacak durumunun kaldığını sanmıyordum. Başka randevu kimseye vermedim. Gece bayağı ilerlemişti. Karım odamıza geldiğinde her yeri meni kokuyordu. O şekilde bende ona boşaldım ve birlikte bir duş aldıktan sonra yattık. Sabah 11 gibi kalkmıştık. Birlikte bir sabah kahvaltısı yaptıktan sonra ayrılacaktık. Kahvaltı esnasında sessize aldığım telefonuma baktığımda herhalde 50 kişinin 1000’lerce kez aradığını fark ettim. Ama gece belli saatten sonra birisinin sürekli mesaj atmış olduğunu fark ettim. Birlikte mesajları okuduğumuz da üniversite öğrencisi bir genç olduğunu söyleyen birinin yalvararak buluşma istediğini gördük. Buluşma isteğinde bulunan kişinin genç olması biraz karımın kanını kaynatmış olacak ki, görüşmek istediğini bana hissettirince, gitmeden son kez onu almaya karar vermiştik.

Ama ben bu sefer üçlü olmak istediğimizi söyleyerek dışarıda kalmak istemediğimi söyleyince karım kabul etti. Telefonu karım alarak numarayı aradı ve genç telefona baktı. Çocuk uyukluyor gibiydi. Haftasonu olduğu için geç yattığını ve geç kalktığını belirten genç teklifimizi kabul etmiş ve hemen geleceğini belirtmişti. Biz odalarımıza geçtik, bir müddet sonra genç odamızın kapısını çaldı ve içeri aldık. 20 yaşlarında ama orta boylarda beyaz tenli hafif saçları uzamış biri idi. Dar bir kot pantolon giymiş ve üzerinde de o mevsime rağmen kısa kol bir tişört ile gelmişti. Karım kendisine hoşgeldin diye uzun uzun öpüştü. Ben ayrı soyundum ama karım isminin Tufan olduğunu söyleyen gencin elbiselerini kendisi çıkarıyordu. Bir müddet sonra sikini çıkarmış yalamaya başlamıştı. Tufan’ın siki hafif kilosunun içinde küçük görünüyordu ama karım yaladıkça uzamış ve ilk görüntüsünden çok uzakta büyümüş yaklaşık 20 cm’yi bulmuştu.

Bu kadar büyük siki bu gençte beklemiyordum. Karım iştahla yaladıkça genç kendinden geçiyordu. Hepimiz çırıpçıplak olunca üçümüz yatağa geçmiştik. Karım Tufan’ın sikini daşşaklarını yalarken ben karımın amını götünü yalıyordum. Bir müddet sonra karım Tufan’ın büyük sikini bana uzatmış yalamamı istemişti ve ben tereddüt etmeden yalamaya başlamıştım. Tufan’ın fazla kıllı olmayan beyaz teni ve büyük siki hoşuma gitmişti. Karım ile hem öpüşüyor hem tufan’ın sikini yalıyorduk. Tufan birden sarsıla sarsıla ikimizinde yüzüne boşaldı. Her yerimiz meni olmuştu. Ama karım akan meniyi yemeye ve yutmaya başlamıştı hatta yalıyordu. Ben yüzümü yıkayıp tekrar gelene kadar karım Tufan’ın sikini tertemiz etmiş tekrar sikini kaldırmaya çalışıyordu. Biraz sönen sik tekrar kalkmaya başlamıştı. Tufan karımın amını yalarken ben ve karım Tufan’ın sikini kaldırmaya çalışıyorduk.

Bir müddet sonra kalkan sikin üzerine oturdu karım ve inip kalkmaya başladı. Bense karımı öpüyordum. O esnada Tufan garip ve bir o kadarda hoş bir şekilde elini sikime atarak tutmaya kendine doğru çekmeye başlayınca kendisine doğru götürdüm. Yalamak istediğini gösterir hareketlerde bulununca ağzına götürdüm. Büyük bir iştahla sikimi yalamaya başlamıştı. Çok hoşuma gitmişti. Sikimi yalayan ağzını öptüm ve bir müddet öpüştükten sonra sikimi tekrar ağzına verdim. Karım eğilerek ikisi birden sikimi yalamaya başladılar. Sırt üstü uzanan Tufan’ın üzerinde sikinin üzerinde hoplayıp zıplayan karıma götümü dönerek sikimi Tufan’ın ağzına verdim. Tufan sikimi yalarken karım götümü yalıyor ve parmaklıyordu. Karım bir müddet sonra tufan’ın üzerinden kalkarak beni yatağa domalttı. Sonra Tufan’a beni sikmesini istedi. Tufan arkama geçti uğraştı uğraştı ama büyük sikini götüme sokamadı.

Sonra yanımda domalan karımın amına arkadan girdi ve gidip gelmeye başladı. Karımın çantasından anal kaydırıcıyı alarak götüme sürdüm. Bir müddet sonra Tufan arkama tekrar girerek zorda olsa kaydırıcı sayesinde götüme girdi. Bayağı acı verse de çok hoşuma gitmişti. Karım, Tufan’a beni sikmesi için emir veriyordu ve Tufan’da götümde gidip geliyordu. Bir müddet sonra Tufan götümden çıkarak tekrar sırt üstü yatan karımın üzerine abanarak onu sikmeye başladı. Harika sikiyordu. Karım ondan daha büyük ve uzun görünmesine rağmen Tufan’ın sikişi karımı kendinden geçirmişti. Ben bu arada karımın üzerinden çıkardığı geceliği üzerime geçirmiş ve bir kadın gibi yatağın kenarında inliyordum. Tufana bunu görünce karımdan çıkarak tekrar götüme girmişti. Sanki Tufan’ı karımla paylaşamıyorduk. Ben uzanmış olan karımın içine girdim ve Tufan ise arkamda gidip geliyordu. Karımın amına giren sikim Tufan’ın da arkadaş sikişi ile fazla dayanamamış ve karımın amının içine boşalmıştım. Tufan arkamdan çıkmış karımın amına girmişti.

O karımın amını sikerken bende hem karımın meni akan amını hemde Tufan’ın sikini birlikte yalıyordum. Tufan sarsıla sarsıla karımın göğüslerinin ve amının üzerine hatta ağzına kadar büyük bir fışkırtma ile boşaldı. O şekilde birlikte kısa bir süre birlikte uzandık. Ben kadın gibi Tufan’a yanaşmış ve sarılmıştım. Birlikte duş aldık ve Tufan ayrıldı. Otelde ayrılırken Otel görevlisi artık herşeyi biliyormuş gibi yüzümüze ters ters bakıyordu ama birşey söyleyemiyordu. otelden ayrıldık ve tekrar yolumuza devam ettik. Bir kaç gün o telefon numarasına aramalar devam etti ama sonra kesildi. Herhalde görevliler tarafından numaramı yazdığım tuvalet yazısı silinmişti. En yakın zamanda yeni maceralar yaşayacağımıza emin olabilirsiniz.
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Ağustos.2022, 18:00   #2
Sevilen Üye
 
Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2022
Mesajlar: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arda can is on a distinguished road
Standart Cevap: Karımı Otelde Sattım

0554 120 10 93 bekar dul bayanlar evliciftler arayın yazın tanışıp görüşelim dürüst ve güvenilir sırdaş biriyim ADIM ARDA İstanbul avrupa yakasindan yaşamak isteyipte yasamadiginiz ne varsa yaşayalım hayat kısa unutmayın
Arda can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan antalya rus escort