Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Tecavüz Sex Hikayeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2016, 21:51   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Nişanlı Ablamla Zorla İlişkiye Girdim

Arkadaşlar öncelikle bu abla kardeş porno hikayeleri bölümüne hikaye yazanlara teşekkür etmek istiyorum çünkü ablama tecavüz ettim ve bir defa yaşadığımız bu tecavüzlü ensest ilişkiden sonra ikinci bir ilişki için fırsat bulamadım o nedenle okuduyuğum bu abla kardeş hikayeleri beni o günlere götürüyor.

Gerçi ben ablamı çok yanlış anlamışım, bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyordum ve benden bir hamle bekletiğini zannetmiştim ama öyle olmadığını anladım. Aslında bunun nedeni ablamın evde çok rahat davranmasıydı, ben 19 yaşında bir gencim ve doğal olarak artık aklım sikişe gayet iyi bir şekilde çalışmakta, ablam bunun farkında olmadığı için belkide tecavüz edilmeyi hak etmiştir, ne bileyim. Anlatmak istediğim konu bir yıl kadar önce yaşandı, ablam her ne kadar dirensede ablamı zorla siktim ve bağırmaması için ağzını sıkı sıkı kapatıp ellerini tuttum. Yazacağım olayda isim kullanmam sorun olmaz çünkü yaşadıklarımızı ablam ve benden başka kimse bilmiyor, yani en azından ablam birine anlatmamışsa kimse bilmiyor, bense sadece şuan sizlere yazıyorum.

Adım Ercan, uzun boylu kahverenkli gözlü bir gencim. Amatör kümede futbol oynadığım için atletik bir fiziğe sahibim. Ablamsa benden iki yaş büyük ve evli bir kadın, olay yaşandığında nişanlıydı ama şuan evli ve ara ara görüşsekte benimle baş başa kalmamaya özen gösteriyor. O gün babam yine işe gitmişti, annemde evde yoktu, tam hatırlamıyorum ama komşuya oturmaya gitmiş olabilir, zaten annemin evde olmadığından dolayı cesaret alarak ablama tecavüz ettim diyebilirim. Sıradan bir gündü, ablam yine üzerindeki kıyafetlerin bendeki etkisinden habersiz ve amını götünü göstere göstere evin içinde salınıyordu. O gün üzerindeki kısa şortunu ve askılı atletini kesinlikle unutamam, bazen babamın yanındada böyle rahat takılır ama babam kızardı, git üzerine birşeyler giy diyerek odasına gönderirdi.

Ablam üzerine başka kıyafetler giymek yerine babamın yanına bir daha uğramazdı o gün . Her neyse o günde yine olabildiğince ateşli bir halde evin içinde salınırken bende televizyon izliyordum. Ablam “ben duşa giriyorum” diyerek kalktı ve banyoya gitti, bir kaç defa banyonun kapısının önünde durup delikten gözetlemeye çalıştım ama göremedim. Ablamın banyodan çıkması ve odasına üzerini giymeye gitmesiyle bende hemen peşinden odasına daldım. Beni içeri girerken gördüğünde “üzerimi giyeceğim çıkarmısın” dedi, benim tabiki odadan çıkmaya hiçte niyetim yoktu o yüzden “ne yani benden utanıyor musun” dedim. Daha ziyade utanmak değilde korkması gerektiğini henüz bilmiyordu ve “hayır ama çık dışarı” dedi, yanına yaklaşık üzerindeki bornozu aralayarak bacaklarını izlemeye başladım.

Ablam elime vurarak bornozu tekrar kapattı ve “ne yapıyorsun oğlum sen” dedi, hiç aldırış etmeden “abla üzerini giyerken seni izleyebilir miyim” diye sordum, sinirli bir şekilde “siktir git odamdan sinir etme beni” dedi, ablama küfür etmek bile bir ayrı yakışıyordu zaten. Ne derse desin hiç umursamadım ve odasından çıkmadın, baktı sözle olacak gibi değil kolumdan tutup beni odasından dışarı atmaya çalıştı ama nafile. Kapının önüne geldiğimizde bende ablamın koluna sarıldım ve arkasını döndürüp belinden kavrayarak sıkı sıkı sarıldım, sarılırken ellerimlede bornozun arasından bacaklarına ve hatta amına dokunuyordum. Ablamın amının kıllı olduğunu dokununca anlamıştım. Parmaklarımla ablamın amına dokundum ve elime gelen kılları tutmak için uğraştım ama o kadar uzun olmadıkları için tam olarak kavrayamıyordum. Ablamın tüm vücudu tertemizdi ama amındaki kıllar duruyordu, zannediyorum onları bilerek bırakıyordu.

Kapının yanında sarılıp amını okşamaya çalıştıktan sonra yatağa doğru itekleyerek yatağın üzerine itekledim. Yüz üstü yatağın üzerine yattığındada hemen üzerine çıkarak ellerini tutup boynundan öpmeye başladım, o an ablamın yaptığı tek şey bana karşı koymaya çalışmak ve altımdan kalkmak içindirenmekti. Ne kadar direnirse dirensin altımdan kalkamadı ve altımda durduğu her saniye biraz daha üzerini açıyordum, aradan bir iki dakika geçtikten sonra ve bu bir iki dakika içerisinde sürekli ablamı soymaya çalıştıktan sonra en nihayetinde bornozunun yarısını omzundan atarak çıkarmayı başarmıştım. Üzerindeki bornozun tamamını çıkartmam biraz zaman almıştı ama çıkarttıktan sonra sonunda ablamı çırılçıplak karşımda görebilmiştim, hatta karşımdada değil direk olarak altımdaydı. Tenine her dokunduğumda ve mümkün olan her yerini öpüp yaladığımda dahada azıyor ve sikmek için fırsat kolluyordum.

Ablam bir süre altımda direkdikten sonra daha fazla gücü kalmamıştı ve sadece ellerini yukarıda birleştirip tutarak bana karşı koymasını engelleyebiliyordum. Ellerini başının üzerinde tutup diğer elimlede amını okşamaya başladığımda yavaş yavaş ablamın amının ıslandığını fark etmiştim. Elime gelen zevk suyu parmağımı dahada kayganlaştırınca ister istemez parmağımı ablamın amından içeri daldırdım. Önce işaret parmağımı soktum, bir kaç sokup çıkarmadan sonra işaret parmağımın hepsini içine sokabilmiştim, ardından orta parmağımıda aynı şekilde içine iteklemeye başladım. İki parmağımda ablamın içine girdiğinde kollarındaki azda olsa kalan direncin tamamen kaybolduğun fark ettim, artık ablamın kollarını tutmak ve bana engel olmasını engellemek yerine sadece ellerini tutuyordum. Ellerini bıraksamda artık karı koymayacağını biliyordum ama yinede ellerini bırakmadım, amını parmaklamaya devam ettim.

Ablam tamamen zevke gelip bana vermeye razı olduğunda bende yavaş yavaş eşofmanımı çıkarmaya başlamıştım, eşofmanımı ve külotumu aşağı sıyırıp demir gibi sertleşmiş yarrağımı ablamın sırılsıklam amcığına sürttürdüm. Yarrağımı hissettiği an ablam inlemeye başladı, o kadar güzel inliyorduki sanki iniltilerinin arasından sürekli “sik beni, sik beni, sik beni” diye fısıldıyordu. Sonunda bu iniltilere daha fazla dayanamayarak amlamın amının suyuyla ıslattığımın sikimi yavaş yavaş amına soktum, her iteklediğimde dahada fazlasını sokmak için yanıp tutuşuyordum. Sonuda yarrağımın hepsini ablamın amına soktuğumda ellerini tamamen bırakmış ve göğüslerini okşamaya başlamıştım. Memeleri o kadar dik ve dolgundu ki avuçlarımın arasından taşıyordu, bazen memelerini birleştirerek arasına dilimi sokup bir aşağı bir yukarı kaydırıyordum, buda ablamın çok hoşuna gidiyordu.

Beş dakika kadar sikiştikten sonra ablamın içinden çıktım ve yarı baygın olarak altımda yatarken kulağına “arkanı dön” dedim, kendi rızası ile dönmeyeceğini bildiğim için kolundan tutarak hafifçe arkasını döndürdüm, zaten ben ne istersem onu yapacak durumdaydı sadece durumu ilk benim başlatmam gerekiyordu, kolunuda tuttuğumda ve hafif döndürmeye çalıştığımda hemen arkasını dönüp yatağa yüz üstü uzanmıştı. Ablamın götünü gördüğümde gerçekten ne kadar büyük olduğunu anlamıştım, iki elimle götünü iki yana doğru ayırıp göt deliğine baktım ve tam deliğinin üzerine tükürüp parmağımla göt deliğine masaj yaptım. Ablam o kadar gevşemiş bir durumdaydıki götüne zorlasam acaba birşey dermi diye düşünmüştüm, bir kaç dakika göt deliğine masaj yapıp biraz biraz götünü parmakladıktan sonra yarrağımı bu defa ablamın göt deliğine dayayarak iteklemeye başladım, daha başı bile girmemişti ki ablam altımdan kalkmak için direnmeye tekrar başlamıştı.

Tüm ağırlığımı üzerine vererek kalkmasını engelledim ve sikimi yine amına dayayıp arkasından amına girdim, bir kaç giriş çıkıştan sonra ablam yine aynı şekilde kendini bırakıvermişti. O pozisyondada beş on dakika kadar ablamı siktim, götüne sokmaya çalıştığımda ses çıkarmamış olsayı ablamın göt deliğinide sikecektim ama götüne zorlayınca çektiği acı yüzünden neredeyse altımdan kaçacaktı o yüzden amı ile yetinmiştim. Toplamdada yarım saat kadar siktim, boşalacağım zamansa daha hızlı girip çıkmaya başladım, sonundada ablamın amıdan çıkarak götünün üzerine ve sırtına doğru boşalmaya başladım, tüm spermlerimi boşalttığımda üzerinden kalkarak sikimi yatağına sildim. Ben sikimi silerken ablamda kalkarak bornozunu tekrar giydi ve bana bakıp “piç kurusu” diyerek üzerime tükürüp banyoya tekrar girdi. Ablamın benimle böyle küfürlü konuşması resmen beni tahrik ediyordu, az önce boşalmış olmama rağmen tekrar sikmek için hazır hissediyordum kendimi.

Duştan çıkmasını beklemeye başladım ve çıktığına belki ikinci postam gidecektim ama ablam duştan çıkmadan annem geldi. Annem geldikten hemen sonrada ablam duştan çıktı, artık ablamla sikişmek için uygun bri ortam olmadığı için bende duşa girdim ve temizlendim. O günden sonra ablamla aramız eskisi gibi samimi olmadı, bir daha ablamla sikişebilmek için ortamda yakalayamadım zaten ama ara ara yaşanılanları hatırlamak için abla kardeş sikiş hikayeleri okuyarak otuzbir çekiyorum, nereden nereye 🙁
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin