Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Fetish Hikayeler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mayıs.2016, 01:48   #1
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2016
Mesajlar: 256
Thanks: 21
Thanked 182 Times in 151 Posts
TU7NA is on a distinguished road
Standart Ayakkabıcı Çocukla Ayak Fetişi Hikayem

Oteldeki dükkanlar daha yeni yeni açılmaya başlamıştı. Ne yapacağımı tam bilemeden, amaçsızca, can sıkıntısıyla dolaşıp duruyordum. Murat, yani kocam, yedinci kattaki odamızda hala uyuyordu. Çok uğraşmış, ama onu kalkmaya razı edememiştim. Bir bakıma anlıyordum kocamı… Gece bir hayli yaramazlıklar yapmış ve oldukça geç yatmıştık.
Murat’ı uyandıramayınca, kendim giyinip aşağıya inmiştim. Hoş pek giyinmiş de sayılmazdım ya. Üstüme geçirdiklerim, beyaz renkli bir giysiyle, yine beyaz bir çift yüksek topuklu sandaletten ibaretti. Giysi, aslında biraz uzunca bir atlet fanilasına benziyordu. Kollarım, omuzlarım, göğsüm ve sırtım çıplaktı.
İncecik ve elastiki kumaş vücudumu hafifçe sarmış, bütün hatlarımı meydana çıkarmıştı. Yakasının ve koltuk altının kesimi epeyce derindi ve küçük ama dimdik ve yusyuvarlak memelerim, hem önden, hem de yanlardan, nerdeyse uçlarına kadar, iyice meydandaydılar. Memelerimin görünmeyen kısımları da, incecik kumaşın altında, çıplaktan bile beter bir görünüm veriyordu. Uçları, birer düğme gibi kumaşı kabartıyor, yürürken hafif hafif titriyor, kumaşa sürtündükçe beni de zevkten titretiyordu.
İncecik belimden sonra birden genişleyen iri, gergin kalçalarım kumaşı iyice germişti. İçime külot giymemiş olduğumu anlamak için fazla bir düş gücü gerekmiyordu. Giyindikten sonra aynada kendimi uzun uzun incelemiştim, biliyordum.
Arkadan yusyuvarlak kalçalarımın arasındaki yarık, önden de göbeğimin çukuru ve kasıklarımdaki kılların koyuluğu, kabarıklığı açıkça belli oluyordu. Elbisemin eteği ise mininin en cüretli örneklerinden biri sayılabilirdi. Kasıklarımı ancak örtüyordu.
Uzun ve kendimce son derece güzel bulduğum düzgün, epilasyonla pırıl pırıl bacaklarım, ayakkabılarımın yüksek topukları nedeniyle daha da uzamış gibiydiler. Üstelik ayakkabılarımın bir özelliği daha vardı. Bacaklarımı böyle göze batar hale getirmenin ötesinde, biçimli ayaklarımı akıl almayacak bir seksilikle sergiliyorlardı.
Dükkanların bulunduğu koridorda sandaletlerimin yüksek topukları, dikkat dişi geliyor diye ilan edercesine zemine vura vura yürüyordum. Vitrinlere bakarken bir yandan da bu güzel tatili bir an önce değerlendirmeye başlamak gerektiğini düşünüyordum. Önümüzde yalnızca iki hafta vardı. Amacım yalnızca güneşlenip denize girmek değildi tabii ki… Kocama da söylediğim gibi, bu sıcak iklimin ateşli, güçlü ve cazip erkeklerine de, aylardan beri hasret kalmıştım, açığımı kapatmak istiyordum.
Sabahın bu erken saatinde kendimi odadan dışarı atmamın en önemli nedeni de buydu. Ama ne yapacağımı bilemiyordum işte… Bildiğim tek şey vaktimin az, seks dürtülerimin çok fazla olduğuydu. Hiç bir şey yapamasam da bir süre sonra odaya, kocamın yanına geri dönüp, yataktan çıkmamacasına, onunla oyalanacaktım elbet… Ama, hiçbir şey yapmadan boş dönmeyi de istemiyordum doğrusu…
Böyle amaçsız dolaşırken, koridorun sonuna gelmiştim. En dipteki ayakkabıcı dükkanı ilgimi çekti. Vitrininde, birbirinden güzel ayakkabılar vardı. Durup, bakmaya koyuldum. Kısa bir süre sonra da, gözüm içerde vitrini düzelten tezgahtara takıldı. En fazla 25 yaşlarında olmalıydı. Siyah ve kıvır kıvır saçlı, sırım gibi bir oğlandı tezgahtar… Dikkatimi çekmesi son derece doğaldı bu nedenle…
“Yakışıklı çocuk” diye düşündüm, iç geçirdim.
Oğlan ise çoktan beni fark etmişti bile… Vitrindeki işini bırakıverdi beni görünce… Kapıya gelip, oteldeki turistleri kafalamaya alışkın, klasik bir güneyli tezgahtarlığıyla, benimle ilgilenmeye başlaması da çok zaman almamıştı.
Benimle konuşup duran oğlan bir yandan da kapkara gözlerini vücudumda dolaştırıyor, üzerimdeki minicik daracık elbisemin örtecek yerde daha da ortaya çıkardığı yuvarlak hatlarıma siker gibi bakıyordu.
Vücudumun her yerinde dolaşan bakışlarından huylandığımı hissettim. Çevreme bakındım. Bu saatte kimseler yoktu. Oğlana baktım. Yakışıklı, esmer yüzüne, gülümsedikçe aralanan etli dudaklarından görünen bembeyaz düzenli dişlerine, sportmen görünümlü kaslı vücuduna…
Hani best model yarışmasına falan katılmak istese dereceye girecek gibi bir şeydi çocuk… Canım çekti oğlanı… Kasıklarıma kan yürüdü. Tadına bakmam lazımdı bu çıtırın… Birden kararımı verdim ve oğlanın anlattıklarına aldırmadan yanından geçerek, dükkana girdim. İçerdeki raflara bakınarak arkalara ilerlerken, arkamdan gelen tezgahtara,
“Tamam, bir kaç çift ayakkabıya ihtiyacım var.“ dedim. “Bakmak istiyorum ama, vitrindekilerden hiç birini sevmedim. Hepsi bu kadar mı acaba, başka modelleriniz yok mu?”
image
Bunları söyledikten sonra da, yanıt bile beklemeden yürüyüp, dükkanın en dip tarafındaki koltuklardan birine oturdum. Yüzüm vitrine dönüktü. Dükkanlar henüz tam olarak açılmadığından ışıklar, spotlar sönük duruyordu, loş, hatta nerdeyse karanlıktı içerisi… Tam istediğim gibi…
Tezgahtar telaşla gitti, az sonra elinde birkaç kutuyla tekrar yanıma geldi. Elindekileri yere koyup, kendisi de diz çöktü ve ayakkabımı çıkarmak üzere sağ ayağıma uzandı. İstediğini verdim, ayağımı ona teslim ettim.
Aynı anda da çocuğun elektrik çarpmış gibi irkildiğini fark ettim. Hiç çekinmeksizin sağ ayağımı tezgahtara uzattığımda, zaten aralık duran bacaklarım bir hayli daha aralanmıştı. Tezgahtarın, bir anda bal rengi, biçimli bıraktığım kasık tüylerimin ardına saklanmaya çalışan pembe dudaklı amımla karşı karşıya kaldığını anladım.
Oğlan yine de terbiyeyi elden bırakmadan, gözlerini kasıklarımdan zorla kopararak dikkatini bana giydirmeye çalıştığı ayakkabıda toplamaya çalışıyordu. Teninin esmerliğine rağmen, yüzünün kızardığı belli oluyordu. Ne kadar tahrik olduğunu anlamak için falcı olmak gerekmiyordu yani.
Aslında, ben de fena halde tahrik olmuştum bu arada… Tezgahtar ikinci ayakkabımı da çıkarırken, bacaklarım biraz daha aralandılar. Artık tüm savunma sistemleri yıkılan oğlanın gözleri benim önümde, bacaklarımın arasındaydı. Oğlanın bakışlarından etkilenen kadınlığım alabildiğine sulanmıştı. Tezgahtar, her şeye rağmen, getirdiği kutulardaki ayakkabıları ayağıma giydirmeye çalışıyordu.
Av sona ermiş, avımı erkekliğinden yakalamıştım artık… Tek yapacağım şey, teşhire devam edip oğlanın doya doya bakmasına izin verip beklemekti. Böylece, oğlanın ellerinin çıplak ayaklarımla bacaklarımda dolaşmasına ve her an biraz daha meydana çıkan kadınlık organımın içine düşmesine de fırsat vermiş oluyordum. Oğlanın hali bitikti.
Ben de her ne kadar avcı da olsam, durumum ondan pek farklı sayılmazdı. Etimi usturuplu bir şekilde teşhir etmek, bulunduğum ortamda mümkün olan her yerimi göstermek, benim için her zaman ciddi bir tahrik nedeni olmuştu. Üstelik, karşımdaki erkeği tahrik ettiğimi fark ettiğimde, ki tahrik olmayanı görmemiştim şimdiye kadar, daha da heyecanlanıyordum.
Şimdi de yine o bildik heyecanım, aralık duran bacaklarımın arasındaki, zevk sularıyla ıslanmış amıma bakıp duran bu yakışıklı oğlanın karşısında dalga dalga çoğalmaya başlamıştı. Bu arada getirdiği kutular boşalmış ve içlerindeki tüm ayakkabılar ayaklarıma giydirilip çıkarılmıştı.
Onun ayakkabı giydirip çıkarırken ayaklarımda dolaşan parmakları, kapkara ve alev alev yanan gözlerle hiç çekinmeden, bana göstere göstere bacaklarımın arasına, arada yüzüme baktığını görmek, kanımın biraz daha kaynamasına neden oldu. Şehvetten kısılıp kalınlaşmış bir sesle
“Başka modeller yok mu canım?” diye sordum. Öyle bir tonla söylemiştim ki bunu, model sormuyor, ondan beni oracıkta yatırıp sikmesini istiyordum.
Boğazı kurumuştu oğlanın… Soruma cevap olarak yalnızca başını sallamasından da belliydi bu… Konuşacak hal bırakmamıştım oğlanda… Sonra ayağa kalktı. İlk göze çarpan, pantolonunun önündeki muhteşem kabarıklıktı. Güzel görünüyordu.
Ama bu manzarayı fazla seyretmeme olanak vermedi tezgahtar. Yürüyüp gitti ve neredeyse akıl almayacak kadar kısa bir sürede, kollarında yeni kutularla geri döndü. Bu sefer biraz daha cüretlenmişe de benziyordu doğrusu… Her yeni ayakkabıyı giydirirken, elleri ayak bileklerimde, hatta zaman zaman bacaklarımın alt kısımlarında dolaşmaya başlamıştı.
image
Bu da, benim daha çok tahrik olmama neden oluyordu tabii… Ama aklım, az önce oğlanın önünde gördüğüm o muhteşem kabarıklıkta kalmıştı. Merakımı gidermenin tek yolunun, onu bir an önce görmek olduğunu da biliyordum.
Tezgahtar sağ ayağıma ayakkabı giydirmekle uğraşırken, ben de çıplak sol ayağımı, ayak parmaklarını oynata oynata ilerlettim. Önümde diz çökmüş oğlanın dizine koydum parmaklarımı… Dizindeki temas dikkatini dağıttı, hareketsiz kalıp önce dizinin üstüne koyduğum ayağıma baktı, sonra da benim yüzüme…
Hiç konuşmadım. Şehvetle kısılmış gözlerimle, aralanan ıslak dudaklarımla ben de onun gözlerinin içine baktım. Göz göze bakışırken ben tekrar ilerledim. Ayağımın nihai hedefini açıkça belli eden bir kararlılıkla, oğlanın kasıklarına doğru yürütmeye başladım.
Hareketlerim çok yavaştı. Tezgahtarın gözlerinin, büyülenmiş gibi ayağıma kitlenip kaldığının farkındaydım. Sonra bir anda ayağımı, o aklımı başımdan alan muhteşem kabarıklığın üstüne koyuverdim.
İkimiz de titredik. Çıplak ayak parmaklarımla, tabanımla arasındaki pantolon kumaşına rağmen, sikinin alev alev yanmakta olduğunu hissediyor ve sanki mümkünmüş gibi, daha da tahrik oluyordum.
Ayağım, sanki kendi başına davranıyormuşcasına hareketlenip o kocaman olduğu belli siki okşamaya başladığında ise artık dönülemeyecek noktayı geçtiğinin bilincine vardım. Oğlan, büyülenmişcesine donup kalmıştı. Ateş saçan gözleri, benim şehvetten yarı kapalı gözlerime kilitlenmiş gibiydi.
Şehvetten kudurduğumu, bedenimin, yanaklarımın yandığını hissediyordum. Her sevişmek isteğiyle kıvrandığımda, seks dürtüsüyle her kızıştığımda, her zaman olduğu gibi burun deliklerim açılıp kapanıyor, hızlı hızlı nefes alıyordum. Kısık bir sesle,
“Dışarı çıkarsana onu bebeğim…” dedim oğlana, “Görmek istiyorum onu… Hadi, sikini göster bana, lütfen…”
Tezgahtarın titreyen parmakları, büyülenmişcesine ona verdiğim günahkar buyruğuma itaat ettiler. Biraz doğrulup pantolonunun fermuarını adeta parçalar gibi indirdi ve elini pantolonunun içine daldırıp, taş kesilmiş sikini dışarı çıkardı.
Aslında ancak yarısı dışardaydı oğlanın siki… Ama, bu kadarı bile tahminlerimde ne kadar haklı olduğumu anlamama yetmişti. Kocaman, upuzun, bilek kadar kalın, kapkara ve kıllarla kaplı bir allame vardı karşımda… Kafası kocaman bir mantara benziyordu ve şişip mosmor olmuştu.
Manzara, amımın biraz daha sulanmasına ve şişmiş dudaklarının iyice açılmasına neden olmuştu şimdi… Her zaman bakımlı, pedikürlü tuttuğum ayağımı yeniden hareket ettirdim. Biçimli ve yumuşak ayak parmaklarım yeniden uzanıp, sikin nazik derisine dokundular.
İkimiz de titredik tekrar… Ateş gibi yanıyordu siki… Sonra öbür ayağımı da kaldırıp tezgahtarın kucağına getirdim. İki ayağımla iki yandan kavrayıp, o aklımı başımdan alan kocaman siki sıvazlamaya, okşamaya başladım.
Oğlanın bacaklarımın arasıyla gözlerimin arasında gidip gelen kara zeytin gözleri zevkten iyice kaymıştı artık… Öyle hoşuma gidiyor, çocuğa zevk vermem öyle tahrik ediyordu ki beni… Konuşmaya başladığımda, sesim iyice boğuklaşmıştı.
“Bırak kendini bana yakışıklı çocuk…” dedim. “Kendini ayaklarıma bırak… Ohhhhh… Seni ayaklarımla sağmak istiyorum… Belini sağmak istiyorum…”
Yakışıklı çocuk dünden razıydı zaten… Aniden iki eliyle ayaklarımı tutup yukarı kaldırdı. Tabanlarım yüzüne bakıyordu. Önce ayak parmaklarıma birer öpücük kondurdu. Her birine tek tek… Ürperdim. Sonra gözlerini benden ayırmadan dilini dışarıya çıkardı upuzun, ayağımın parmaklarını, tabanlarımı yalamaya başladı.
Hareketi hoşuma gitmişti. Dili tabanlarımda, parmak aralarımda gezindikçe zevkten kasılıyordum. Sularımın aktığını hissediyordum. Gülümseyerek,
“Hey, güzel yalıyorsun.” dedim. “Alışkınsın galiba ayak yalamaya..”
“Evet..” dedi. “Her gün akşama kadar seninki gibi güzel, harika ayaklara baka baka, ayakkabı giydiricem diye ayaklarınızı okşaya okşaya ayak fetişi oldum ben de… Seviyorum kadın ayaklarını… Deli oluyorum… Gece rüyalarıma giriyor…”

İyice yalayıp yuttuğu, ıslattığı ayaklarımı yeteri kadar yalayıp doyduktan sonra tekrar önüne, sikinin üzerine bıraktı. Sıra sende der gibi bekledi. Ben de kaldığım yerden sikini ayaklarımla okşamaya devam ettim. Tezgahtarın artık hiç sesi çıkmıyordu. Dengesini bulmak için iki elini yere dayamıştı.
Gözleri, zevkten kasılmış yüzüm, şehvetten iyice kabarmış, elbise kumaşını zorlayan uçlarıyla memelerim ve artık tabak gibi meyanda olan, vıcık vıcık sulanmış ve dudaklarını bir ağız gibi açmış amcığım arasında gidip geliyordu.
Oğlanın fazla dayanamayacağı belliydi. Ben de pek farklı durumda değildim zaten… Kendimi zorlayarak, önce oğlanın belini getirmesini bekliyordum. Tüm vücudum gerilmiş, iki elim koltuğun kenarlarını sıkıca kavramıştı.
Birden patlayıverdi oğlan… İlk salvo, havada geniş bir kavis çizip, benim sağ dizime isabet etti. Alev gibi bir temastı bu. Sağ ayağımı oğlanın balta sikinin o mosmor başına götürdüm. Ayak parmaklarımı peş peşe beller fışkırtan sikinin ucundaki küçük deliğin üstüne kapadım.
O sıcak, kalın ve beyaz sıvı, şimdi parmaklarımın arasına fışkırıyordu. Ellerim koltuğun kenarlarını daha da sıkı kavramıştı artık. Dayanamadım, sağ elimi bacak arama, eteğimin altına soktum. Kabarmış klitorisime dokundum işaret parmağımla…
Sonra da amımın zevk sularında ıslattığım parmaklarımla klitorisimi okşamaya başladım. Öylesine tahrik olmuş, öylesine dolmuştum ki… Öyle kısa sürdü ki… Bir anda, daha oğlan orgazmının son aşamasında iken, benim de tüm vücudum sarsılmaya başladı. Belim geliyordu benim de… Hem de sanki şimdiye kadar hiç orgazm yaşamamışım gibi.
Bir süre öylece kaldık, hareketsiz… Ayak parmaklarım vıcık vıcık, yapış yapış olmuştu. Sonra ayağımı yavaşça oğlanın kucağından çektim. Oturduğum koltukta zevkten kaykılmış vaziyetteydim. Biraz yerimden doğrulup öne eğildim. Yerde, hemen önümdeki ayakkabı kalabalığı arasında kendiminkileri aramaya başladım.
Tezgahtar ise hala dizlerinin üzerinde donmuş gibi duruyor, ayağa kalkmayı bile akıl edemiyordu. Önce sol ayakkabımı bulup giydim. Sonra da sağını, her tarafı spermlere bulanmış ayağıma geçirip kalktım. Oğlan, diz çöktüğü yerden beni şaşkın bakışlarla seyrediyordu.
Yüksek topuklar, uzun bacaklarımla önünde durdum. Hemen önünde, burnunun dibinde… Üzerimdeki daracık tek parça elbise kalçalarımdan yukarıya sıvanmış, amım götüm meydanda duruyordu. Oğlanın saçlarından tutup kendime çektim. Zevk sularımla vıcık vıcık olmuş kadınlığıma yüzünü yapıştırdım.
“Öp…” dedim sadece… Amımın kokusunu içine çekti derin bir nefesle ve tam klitorisimin olduğu yere bir öpücük kondurdu. Hazla ürperdim, titredim. Tam dilini çıkarıp yalamaya hazırlanıyordu ki, yine saçlarından tutup başını geriye çektim. Eteğimi çekiştirerek aşağıya indirdim.
Sonra da geriye döndüm, hiçbir şey söylemesine izin vermeden yürüyüp, dükkandan çıktım. Hızlı adımlarla asansöre doğru yürümeye başladım. Arkamda, dizlerinin üzerinde ıslak sikiyle bırakıvermiştim çocuğu… Ne adımı biliyordu, ne de kim olduğumu…
Aslında o dükkanın içinde, yerde, ayakkabıların arasında saatlerce sevişmek için, yakışıklı şeytanın o güzel sikini amıma almak için neler vermezdim. Fakat mümkün değildi. Uyanmaya başlayan müşteriler az sonra dolduracaktı buraları…
Asansöre bindim. Yedinci katın düğmesine bastım. Aynada kendime baktım, saçlarıma, üstüme başıma çeki düzen verdim. Yukarıya, hiçbir şeyden habersiz, odamızda uyumakta olan kocamın yanına gidiyordum.
Her zaman yaptığım gibi erkekliğini öperek, yalayarak uykusundan uyandıracaktım sevgili kocamı… Ayakkabımı çıkarıp son derece yakışıklı, genç bir aygırın ayak parmaklarıma püskürttüğü spermleri gösterecektim. Ona anlatacağım o kadar çok şey vardı ki…
__________________
KONULARIMIN HEPSI AKSINI BELIRTMEDİKÇE ALINTIDIR
TU7NA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin