Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Şubat.2016, 17:20   #1
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Thumbs up Annem (Seri 4 - Temas)

Odamda biraz öylece düşündüm durdum. Ne ters gitmişti acaba. Yada eksiklik benim devamını getiremem miydi. Laptopumu açtım cinsel sohbet kanallarında dolaşmaya başladım. amacım ensest sohbet yapmaktı. Nick olarakta annenst seçmiştim. Beş on dakika geçmişti bir bayan nicki annene mi ensestsin yazdı. Onun nicki shr47 idi. Evet diye cevap verdim. Konuştukça o da oğluyla ensest bir ilişki yaşadığından falan bahsetti. 47 yaşındaymış oğlu da 23 yaşında. Sohbet skype de devam etti. Onlar oğlu ile birlikte görüntü açtılar bana. Ben daha annemle birlikte olamadığımı yaşadıklarımı anlattım. En son bana her şey yolunda yapman gereken cesaretini toplayıp işi bitirmek dediler. Ah o cesaret yok mu… zaten azıcık cesaretim olsa çoktan şimdi onlarla bizde karşılıklı görüntü açmış olacaktık. Oğlan skype den ayrıldı. Kadın en son bana ne duruyosun ki bence herşey bu gece olur. Yarına olay soğur geç kalırsın dedi. Aslında doğru söylüyordu. Karşı çıkarsa rezil olacağımdan falan bahsettim. Bak dedi bana eğer ki bu gece yaşadıklarınızın etkisiyle bu olayı gerçekleştirdin gerçekleştirdin. Yarına annen senden nefret bile edebilir dedi. Şaşırmıştım işin gerçeği, neden nefret etsin diye sordum. Tek cevap oldu “oğlum bana sulanıyor, iğrenç bu” diye düşünecek dedi. Kendi düşüncelerini bahsetti. Oğlu ona yakınlaşırken. Sonra o da iyi akşamlar dedi ve skype den ayrıldı.

Biraz düşündüm ve ne olacaksa olsun dedim kendimce. Öyle ya ilerde birgün yine annemi elde etmeyi düşünsem annem yine karşı çıksa aynı şeyler başıma gelecek evi terk edip gitmek zorunda kalacaktım. Ama isterse herşey yolunda gidecekti. İstemezse de nasılsa evden gidecektim anneme tecavüz etmeyi kafaya koydum.

Sonra çırılçıplak kaldım ve odamdan dışarı çıkarak annemin odasına doğru yöneldim. Kapısını yavaşça açtığımda annem yatağa öyle elbiseleri ile yüzüstü uzanmış vaziyetteydi. Nedense geceliklerini giymemişti bile. Yavaşça yatağın ayak ucuna yaklaştım. Elimi sikime atıp annemi seyrettim bir süre. Yüzükoyun uzanmış eteği bacağından diz yukarısına kadar sıyrılmış vaziyette kocaman götü nerdeyse yatağın yarısını kaplamış baldırlarının hafif görünen kısımları insanı azdırıyordu. Başındaki hayran olduğum kırmızı başörtüsü bile onun beyaz bluzuna arkadan baktığımda bir hava katmıştı.

Yavaşça ellerim bacaklarına gitti. Okşayarak ve bacak arasına da yerleşerek kalçalarına kadar çıktım. Ellerimle iki kalçasını birden yoğurmaya başladım. o sıra da annem uyandı. “ne yaptığını sanıyorsun sen” dedi, “bu zamana kadar çoktan yapmam gereken şeyi” dedi. Ve eteğini iyice yukarı çekip onun kalkmasına fırsat vermeden üstüne abandım. “şerefsiz herif ben senin annenim. Kalk üstümden, kalk bak fena olacak” “ne olursa olsun anne, fenalık mı gelecek gelsin ama bu gece seninle olmadan hayatta kalkmam üstünden” “şerefsiz, adi, pislik” gibi yüzlerce küfrü basıyordu ardı ardına annem. Sesi yükselmeye bağırmaya başladı. Elimle ağzını kapatıp “bak anne bu iş öyle yada böyle olacak bunu iyi bil ve bağırmaktan vazgeç bir de seni öldürmek zorunda kalmayayım” birşeyler konuşmak istiyor gibiydi ama fırsat vermemem lazımdı. Başındaki kırmızı baş örtüsünü birazda zor olsa çıkardım ve ağzını onunla bağladım. Öyle ya gönüllü değilse zorla olacaktı. Yüzü koyun dönük olması elleriyle beni itmesini veya zorluk çıkarmasını engelliyordu zaten. Yoksa annemin koca cüssesini düşündüğümde beni alt edebilirdi. Annem ağzı bağlı homurdanırken ben altındaki külotlu çorabını tam amının götünün olduğu ek yerinden bir çırpıda ikiye ayırdım. Bacaklarını iyice aralayıp koca götünü de ayırarak amına bir çırpıda girdim. Üzerine abanıp gidip gelmeye başladım.

Annem altımda ağzı bağlı bağırmaya çalışıyor altımdan kurtulmaya çabalıyordu. Sanırım ağlamaya da başlamıştı. Umurum da değildi açıkçası. Bu gece onu elde etmek istiyordum ve şu an kocaman dudaklı amının içindeydim. Ellerini vücudundan ayrık şekilde yanlarda tutup yavaş yavaş içinde harketlenmeye başladım. ohhhh harika bir duyguydu bu. Annemin amı bol da olsa sıcacık içinin verdiği zevk çok güzeldi. İçine gidip gelmelerim devam ederken. Annem ağlamaklı bir şekilde altımda homurdanıyordu. Artık ellerini tutan ellerime eskisi kadar baskı uygulamıyordu. Bir şansımı denemek istedim ve ellerini bıraktım. Ellerini başına götürdü ve başörtüsünü çözmek istedi ağzına bağladığım ama o ilmeği çözmesi mümkün değildi. Hem sıkıca bağlamıştım hem de kör düğüm atmıştım. Sonra debelenmeyi ve homurdanmayı da bıraktı. Bu teslimiyet anı olsa gerekti sanırım. Ben zevkin doruklarında içine gidip gelmekle meşkuldüm artık. Tek istediğim arzuladığım şey olan annem altımdaydı ve ben onu sikiyordum. Kocaman götünden içine gelip gitmek zor oluyordu böyle ama olsun. Sikiyordum ve bu gece daha birkaç kez daha onu sikecektim. Çünkü yarına bu evde olmama ihtimalim vardı. On dakika kadar annemi öyle siktim. Gelmeye yaklaşıyordum iyice en son bir iki gelip gitme hareketinden sonra içinden çıktım ve sırtına doğru boşalmaya başladım. daha bir saat olmamıştı 31 çekeli ama tazyikle fışkırıyordu döllerim. Aman tanrım müthiş bir andı. En sonunda annemi elde etmiştim.

Annem üzerinden kalkmama rağmen artık kalkmaya da uğraşmıyordu. Öylece önümde ağlıyordu. Aslında içimde bir pişmanlık hissi vardı ama durmadım. Az önce çıktığım deliğe yumuldum bu sefer, hafif kıllı amını ve göt deliğini yalamaya başladım. ama annemden ağlama sesleri hariç tık yoktu. Öylece baygın gibi yatıyordu. Bir gün sonrası olmaya bilirdi. Aklımda bu fikirle yalamaya devam ettim. Amının dudaklarını aralayıp am deliğinin içini dillemeye başladım. yaladıkça yalıyordum. Bu yalamalarım sırasında sikim yine yavaş yavaş hareketleniyordu. Sikim dikilene kadar amını yaladım ve bu sefer daha da ileri gidip annemi döndürmeye uğraştım. Yerinden kaldırmak be mümkün ama tepki de vermiyordu annem. Bir şekilde onu sırt üstü gelecek şekilde çevirdim. Elleriyle yüzünü kapattı. Ben yine bacaklarının arasındaki yerimi alıp gelip gitmeye başladım. sadece ağlıyordu. İçine girip çıktıkça daha da hırslanıyor daha da derinlerine gitmeye çalışıyordum. Altımda annem vardı ve bu muhteşem anın her saniyesini değerlendirmem lazımdı. Abanmış amını sikerken ellerimle bluzunun üstünden karpuz büyüklüğündeki memelerini okşamaya başladım. sonra da elimi alttan sokup bluzunu yukarıya kadar çekip sütyeninin altından elimi sokarak meme ucuna kadar ulaştım. Annemi sikmeye devam ederken elimle de göğüs uçlarını sıkıp memelerini yoğurmaya çalışıyordum.

Annemin ağlamaları da dinmiş hıçkırır gibi birkaç ses çıkıyordu sadece. Ellerini başından çekmiş gözleri kapalı ve başını yana çevirmiş vaziyette bu işin bitmesini bekliyordu zannımca. O zevkin içinde “Ohh anam bu en çok istediğim şeydi. Seni altıma alıp sikmek yıllardır hayalini kurduğum tek şey. Beni affet diyeceğim ama affetmezsin belki de ama bil ki ben sana deliler gibi çılgınlar gibi aşığım. Seni seviyorum annem” diyerek gidip gelmeye devam ettim. O yan tarafa bakıyor tepki de vermiyordu. Bende bu hali gördükçe deli gibi pompalamaya devam ediyordum. O sıra hiç beklemediğim şekilde annem hafif kendini kasar gibi oldu. Bir süre sonra kasılması geçti. Sikim sanki amında o an biraz daha zor ilerliyordu ama şu anda ilk girdiğimden daha rahat girip çıkıyordum amına ve amı vıcık vıcık olmuştu iyice. Sanırım annem boşalmıştı. Offff bu düşünceyle “annem seksi annem. Hayalimdeki kadın ohhh işte altımdasın sikiyorum seni diye söylene söylene içine girip çıkmayı seriye bağladım. Öyle sert sikiyordum ki altımda yatan annemin göğüsleri sütyen içinden hafif fırlamış haldeyken bile bir yukarı bir aşağı bir o yana bir bu yana savruluyor. Belindeki sarkan yağları da löp löp sallanıyordu. Sarsa sarsa annemi sikmeye devam ettim ve boşalma anında içinden çıkmak yerine iyice üzerine yüklenip “ohhhhh annemmmmm” diyerek içine attırmaya başladım. ne büyük bir zevk. Tohumlarım annemin içine akıyordu. Sikim amının içinde titredikçe ve her titremesinde içine tohumlarımı kasılarak attırdıkça ben zevkten uçuyordum.

Hiçbir şey söylemeden konuşmadan odasından ayrıldım. Odama gittim. Çırılçıplak vaziyette yatağıma uzandım. Öylece boş boş olanları düşünüp tavanı seyrediyordum. Bir süre sonra annemin odasının kapı sesini duydum. Sonra bir kapı sesi daha. Yerimden kalkıp dışarıya baktığımda bir şey anlamadım. Biraz hole doğru ilerleyince annemin banyoya gittiğini anladım. Yıkanmak için banyodaydı. Tekrar odama dönüp bekledim. Bir süre sonra kapı sesinden banyodan çıktığını anladım. Yine sessizlik hakimdi ortalığa. Sonra kapı önümde gezinme sesleri hissettim. Sanki tam kapımın önünde birisi vardı. Acaba annem kapımın önündemiydi, yoksa ben öyle mi hissediyorum bilmiyorum. Öylece kapıya doğru baktım. Anahtar deliğinden bir an hafif aydınlık ve sonra tekrar karanlık belirtisini farkettiğimde annemin kapı önünde olduğunu anladım.

Aniden yerimden kalkıp kapıya yöneldim ve bir anda açtım. Annem ıslak saçları, bornozu ve elinde bir ekmek bıçağı ile karşımda duruyordu. Öylece kalmıştım. O da öylece bekliyordu. Almak için hamle yapayım mı diye düşündüm ama vazgeçtim. Bana karşı bıçağı sallarsa daha kolay kendimi savunabilirdim. Sonra annemin elinden yavaşça bıçak yere düştü. Gözleri dolu doluydu. “şerefsiz bunu nasıl yapabildin, nasıl kirletmeyi düşündün beni” sustum önce. Annem içeri doğru hamle yaptı bende geri çekildim. Göğsümden itti beni ve yine söylendi “söyle adi herif anneni neden kirlettin, söyle” “ben seni asla kirletmedim” “bu yaptıkların ne o zaman. An önce neler oldu. Sen benim oğlumsun. Nasıl bana göz koydun” bende bir anda dellendim. “Nasıl göz koymayayım, götüne dayıyorum ses çıkarmıyorsun, masaj yap diyorsun amını götünü elliyorum yine ses çıkarmıyorsun. Dün akşam ben sana dans ederken dayadıkça sende kendini bana yasladın. Yalan mı sen istemedin mi benim sikimi hissetmek, sen arzulamadın mı beni o anlarda. Bana şerefsiz diyorsun. Bir insanın birisini çok sevmesi şerefsizlik mi. Öyleyse şerefsiz değil en adi şerefsizim. Ben seni öyle bir tutukuyla seviyorum ki… bunu anlatabilmek için aklımda hiçbir kelime yok. İşte sen böyle bir şerefsizim. Bir kadını aşırı derece de tutukuyla seven bir şerefsiz” annem birkaç dakika sustu. Beni kenara çekip yatağımın kenarına oturdu. Yere bakıyordu öylece. O öyle dururken yere düşürdüğü bıçağı alıp bilgisayar masasının kenarına koydum. “Ben senin annenim” dedi “evet annemsin” dedim. “öyleyse bana neden yaptın bunu” “ne yaptım yine soruyorum tutukuyla bağlı olduğum ve bana karşı hafif tavizler veren bir kadına sahip olmak istediğim mi tek sorun. Yoksa annesine bir çocuk bunu nasıl yapar mı” “bir çocuk annesiyle nasıl ilişkiye girer” dedi. “girdik işte ne oldu, tüm ilişkiler gibi bir ilişki. Zorla olmasını istemezdim ama başka çaremde yoktu. Seni o kadar arzuluyordum ki tek hayalim tek düşüm sensin yıllardır anne. Öyle bir sevgi oturttum ki yüreğime her gece şu odada sadece seni düşlüyor seninle seviştiğimi düşünüyordum. Tek sorun annem olman mı. Bence sorun bir kadın olarak gönüllü veya gönülsüz olmandı. Gönülsüzdün. Böyle olmasını istemezdim ama seni bu gece o kadar çok arzuladım ki bitsin içimdeki çilem dedim. İşte bütün mesele bu. Yoksa dünyada annesiyle oğluyla kızkardeşiyle yengesiyle amcasıyla dayısıyla yatan o kadar çok insan var ki. Onlar için tek düşünce aşk ve arzular”

Annem susup kaldı. Bende bıçağı alıp mutfağa bıraktım ve lavaboya uğrayıp odaya geldim. Saat 4 ü geçiyordu. Sabah oldu olacak. Annem yine öylece duruyor. Geri geldiğimi görünce bana doğru baktı. Çırılçıplak halimi öyle bir süzdü. Gittim yanına oturdum. Kolumu boynuna atıp yine konuşmaya başladım “Sana bu şekilde sahip olduğum için çok üzgünüm. Ama başka türlü de böyle birşeye izin vermeyeceğini biliyordum. Bak gitmemi istersen şimdi çekip giderim bu evden. Bir daha da beni göremezsin. Asla çıkmam karşınıza. Ama bil ki sana olan sevgimden ölene kadar bir zerre bile kaybolmaz şu kalbimden” diyerek elini tutup göğüsme kalbimin üzerine götürdüm. “Hatta getireyim o bıçağı al öldür beni, öldür kurtul seni deli gibi seven birisinden” dedim. Eli hala göğsümde susuyordu. Baya bir suskun kaldık. Eli yavaşça göğsümden kaydı gitti. “demek çok seviyorsun beni, bütün ilgin benmiyim senin. Hayatında yokmuydu başka bir kadını sevmek. Neden ben oğlum neden ben” “bilmiyorum anne neden sen tek bildiğim tek sevdiğimin sen olduğu” “Öyleyse en büyük suç bende. Sen bana böyle meyillendiysen suçlu benim” “neden sen suçlu olasın. Sevgi beslemek suçmu” “bu aşk annesine ise evet suç” “suç değil anne kimsenin kırmak istemediği tabu ve ben kırdım. Kırdım çünkü sana olan sevgimi bilmeni istedim” susuyordu ve konuşmuyordu ben yine devam ettim “peki o kadar elletme, sıkıştırmalarıma ses çıkarmama ve en önemlisi dün gece hemen hemen kendini bana bırakman sen hiçbir şey hissetmedin mi bana. Sen de hoşlanıyorsun anne benden. Sende ama…” dedim kaldım. Annem bana doğru döndü konuşmuyor öylece bakıyordu yüzüme. Nasılsa olan herşey olmuştu. Çenesinden tutup başını kaldırdım ve hafifçe yaklaşmaya başladım etli dudaklarına “sende seviyorsun neden söylemiyorsun anne” diyerek hafifçe öpüp geri çekildim ama yüzüne bakmaya devam ediyordum. Öylece baktı bir süre sonra gözlerini yumdu ve bana doğru dudaklarını uzatarak hamle yaptı bende karşılık verdim. Bu sefer kollarımın arasına sarıp okşaya okşaya öptüm onu. Öpüşmemiz birkaç dakika devam etti. Sonra annem “yaptıkların hoşuma gidiyordu ama yanlış geliyordu bir yerde de. Şimdi ise olan oldu bitti. Öldürmek bile istedim ama bulamadım kendimde o gücü. Oğlumsun sen benim. Ne olursa olsun öldüremezdim. Şimdi sen konuştukça anladım ki sen çok istiyordun ben kaçıyordum. Nasıl kaçmayayım yıllarca babandan başka bir erkeğin elini bile tutmadım ben her hangi bir sebeple. Sen bana eğlence gibi geliyordun. Yaptıkların beni kadın gibi hissettiriyor, gururumu okşuyordu ama yine de oğlum olduğun için gerisinin gelmesini istemiyordum. Şimdi ise diyecek birşeyim yok. Her şey olup bitti. Hem de herşey” “herşey olup bitmedi anne. Herşey yeni başlıyor. Seni o kadar çok seviyorum ki tek amacım seni mutlu edebilmek. Bırak anne oğul olayını. Seviyormusun sevmiyormusun. Bu çocuk beni çok seviyor mu sevmiyor mu. İşte mesele sadece bu. Ben seni çok seviyorum ve bunu senin de bildiğini biliyorum. Ya sen, sen ne diyorsun” dedim. Öylece yere baktı bir süre sonra döndü ve bana sarıldı. Ağlıyordu hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. “Bende seni seviyorum. Bende seni” dedi.

Artık yeni bir başlangıç vardı önümüzde. Anneme zorla sahip olmuştum ama amacıma da ulaşmıştım. Annem benimdi. Bana aitti. O gece uzun uzun konuştuk. Ona olan sevgimi anlatabilmek için dilimden geldiğince her şeyi anlattım. Ben anlattıkça annem daha da yumuşadı. Artık o aşkımın engel tanımaz bir hal aldığını anlamıştı. İşin güzel tarafı o da bende seni seviyorum diyerek her şeyi kabullenmişti. Annem benimdi. İşte hayallerimin kadını önümde tüm bayraklarını indirmiş bana teslim olmuştu.
__________________
"Yazmış Olduğum Hikayeler Hayal Ürünü Olup Gerçeği Yansıtmamaktadır. Aksini Belirtmediğim Sürece Tüm Hikayeler Tarafımca Yazılmıştır"
"Eğer Fantezi veya Yaşanmışlıklarınızın Hikayelere Konu Edilmesini İsterseniz Özel Mesaj Yolu İle Bana Ulaşabilirsiniz"
"Beğeni ve Destekleriniz İçin Teşekkürler"
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to mindows7 For This Useful Post:
asiesmer06 (11.Şubat.2016), castan (17.Şubat.2016), ggrr0101 (09.Şubat.2016), temizlikci (07.Şubat.2016), virtue (10.Şubat.2016), weter8304 (08.Şubat.2016)
Alt 07.Şubat.2016, 19:12   #2
Yükselen Üye
 
Üyelik tarihi: 21.Eylül.2014
Mesajlar: 58
Thanks: 18
Thanked 47 Times in 26 Posts
temizlikci is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

sonunda o kadar yakınlaşmadan sonra bırlıktelık geldı bundan sonrası onemlı.
temizlikci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Şubat.2016, 00:28   #3
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

Alıntı:
temizlikci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sonunda o kadar yakınlaşmadan sonra bırlıktelık geldı bundan sonrası onemlı.
Bu hikâye serisini senin için yazıyorum kardeşim bittiği zaman da sanırım bu forumu bırakacağım artık.
__________________
"Yazmış Olduğum Hikayeler Hayal Ürünü Olup Gerçeği Yansıtmamaktadır. Aksini Belirtmediğim Sürece Tüm Hikayeler Tarafımca Yazılmıştır"
"Eğer Fantezi veya Yaşanmışlıklarınızın Hikayelere Konu Edilmesini İsterseniz Özel Mesaj Yolu İle Bana Ulaşabilirsiniz"
"Beğeni ve Destekleriniz İçin Teşekkürler"
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to mindows7 For This Useful Post:
Harembeyi  (08.Şubat.2016)
Alt 09.Şubat.2016, 11:10   #4
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 07.Ağustos.2015
Mesajlar: 24
Thanks: 10
Thanked 40 Times in 12 Posts
ggrr0101 is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

Alıntı:
mindows7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu hikâye serisini senin için yazıyorum kardeşim bittiği zaman da sanırım bu forumu bırakacağım artık.
Hocam burada emeğinin karşılığını görmen cok zor. 1000 kişi okur belki 2 tane teşekkürü zor alırsın. ben de yazmıştım ama hakettiği ilgiyi göremeyince devam etmedim.
ggrr0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to ggrr0101 For This Useful Post:
mindows7 (09.Şubat.2016)
Alt 09.Şubat.2016, 14:00   #5
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

Alıntı:
ggrr0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam burada emeğinin karşılığını görmen cok zor. 1000 kişi okur belki 2 tane teşekkürü zor alırsın. ben de yazmıştım ama hakettiği ilgiyi göremeyince devam etmedim.
Üstad zaten bizimde gidişimiz o nedenle, o kadar okuyan oluyor ama bi teşekkürü çok görüyorlar.
__________________
"Yazmış Olduğum Hikayeler Hayal Ürünü Olup Gerçeği Yansıtmamaktadır. Aksini Belirtmediğim Sürece Tüm Hikayeler Tarafımca Yazılmıştır"
"Eğer Fantezi veya Yaşanmışlıklarınızın Hikayelere Konu Edilmesini İsterseniz Özel Mesaj Yolu İle Bana Ulaşabilirsiniz"
"Beğeni ve Destekleriniz İçin Teşekkürler"
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.Şubat.2016, 23:20   #6
Paylaşımcı Üye
 
ηумρнøмαηιαc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.Aralık.2014
Mesajlar: 523
Thanks: 85
Thanked 461 Times in 295 Posts
ηумρнøмαηιαc is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

forumun seni kaybetmesi üzücü bende sırf bu yüzden paylaşım yapmıyorum artık
__________________
Paylaşmış Olduğum Hikayeler Alıntı & Hayal Ürünü Olup ÖzeldenMesaj Atıp Durmayın

NOT : Hikayeleri devamlı paylaşmamı görmek istiyorsanız konularımı beğenip yorumsuz bırakmayınız
ηумρнøмαηιαc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to ηумρнøмαηιαc For This Useful Post:
mindows7 (10.Şubat.2016)
Alt 10.Şubat.2016, 13:54   #7
Co Admin
 
Harembeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13.Kasım.2014
Mesajlar: 92
Thanks: 68
Thanked 32 Times in 23 Posts
Harembeyi is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

Hiç bir forum sitesinde teşekkür e yada yoruma bakmadım. En çok görüntülenen konu zaten hittir , popülerdir , güzeldir. Bunun için ek bir teşekkür görmesemde olur. Hikayelerin güzel windows , gizli ziyaretçi çok fazla ve konuların değerli. Paylaşımlarının devamını bekleriz.

İyi eğlenceler.
__________________
Harembeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.Şubat.2016, 14:30   #8
Sevilen Üye
 
mindows7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.Ocak.2015
Yaş: 43
Mesajlar: 71
Thanks: 41
Thanked 182 Times in 57 Posts
mindows7 is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

Alıntı:
Harembeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç bir forum sitesinde teşekkür e yada yoruma bakmadım. En çok görüntülenen konu zaten hittir , popülerdir , güzeldir. Bunun için ek bir teşekkür görmesemde olur. Hikayelerin güzel windows , gizli ziyaretçi çok fazla ve konuların değerli. Paylaşımlarının devamını bekleriz.

İyi eğlenceler.
Bende bu zamana kadar hiç bir yazımda yorum olayına takılmadım. Eskiden iyi kötü forumda konuya kaç kişi girip çıkmış biliyorduk ama şimdi yorum yazmadan giriş çıkış sayısı da artmıyor
Sonuçta ilgi gördüğümüzü de anlamıyoruz. Öylesine yazıyor hissediyoruz kendimizi... Ancak "whos amung" dan takip edebiliyoruz yazılarımıza gelen giden var mı diye.

Tek temennim sitedeki bazı eksikliklerin düzeltilmesi (-ki mutlaka forum yönetimi bununla uğraşıyordur) birde forumun eski popülerliğine ulaşması. Yoksa zaten bir bir öyle yada böyle gideceğiz buralardan...
__________________
"Yazmış Olduğum Hikayeler Hayal Ürünü Olup Gerçeği Yansıtmamaktadır. Aksini Belirtmediğim Sürece Tüm Hikayeler Tarafımca Yazılmıştır"
"Eğer Fantezi veya Yaşanmışlıklarınızın Hikayelere Konu Edilmesini İsterseniz Özel Mesaj Yolu İle Bana Ulaşabilirsiniz"
"Beğeni ve Destekleriniz İçin Teşekkürler"
mindows7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.Şubat.2016, 17:24   #9
Yükselen Üye
 
Üyelik tarihi: 21.Eylül.2014
Mesajlar: 58
Thanks: 18
Thanked 47 Times in 26 Posts
temizlikci is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

Alıntı:
mindows7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende bu zamana kadar hiç bir yazımda yorum olayına takılmadım. Eskiden iyi kötü forumda konuya kaç kişi girip çıkmış biliyorduk ama şimdi yorum yazmadan giriş çıkış sayısı da artmıyor
Sonuçta ilgi gördüğümüzü de anlamıyoruz. Öylesine yazıyor hissediyoruz kendimizi... Ancak "whos amung" dan takip edebiliyoruz yazılarımıza gelen giden var mı diye.

Tek temennim sitedeki bazı eksikliklerin düzeltilmesi (-ki mutlaka forum yönetimi bununla uğraşıyordur) birde forumun eski popülerliğine ulaşması. Yoksa zaten bir bir öyle yada böyle gideceğiz buralardan...
Artik 6 bölüm gelsin merakla bekliyorum üstad
temizlikci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.Şubat.2016, 19:49   #10
Paylaşımcı Üye
 
Üyelik tarihi: 07.Eylül.2013
Mesajlar: 139
Thanks: 531
Thanked 57 Times in 39 Posts
virtue is on a distinguished road
Standart Cevap: Annem (Seri 4 - Temas)

Teşekkürler
virtue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
anne ogul hikayeleri, annemi siktim, ensest hikayeler, seks hikayeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin