Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner  

Go Back   Serüvenci - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film - Adult-Sex-Arkadaş-Partner > Adult Hikayelerimiz > Ensest Hikayeler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Aralık.2015, 01:47   #1
Admin
 
DeatHSouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26.Ağustos.2013
Mesajlar: 1.455
Thanks: 461
Thanked 1.239 Times in 468 Posts
DeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond reputeDeatHSouL has a reputation beyond repute
Standart Kızıma Tecavüz Ettim Evet Tam Bir Serefsizim Ben

Ensest Baba Kız Hikayesi Alıntıdır Benle Bir İlgisi Yoktur Gaza Gelipte Küfür Etmeyin


Benim adım Kasım, her ne kadar sizler için veya bu porno hikaye yi okuyacak olan okuyucuların çoğu için yanlışta olsa kızıma ilgi duyuyorum ve sizlere anlatacaklarım annesi evde olmadığı bir gün kızımla aramızda geçenlerdir. Yazacağım olay tamamen gerçen olmasına rağmen isimlerimizi doğru bir şekilde yazmak istiyorum. Olay yaşanalı 3 yıl kadar olduğu için kimliklerimizi doğru yazdığımda bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Dilerseniz hemen olayı anlatmaya başlayayım.

Dediğim gibi 3 yıl önceydi. O zamanlar kızım Ebru üniversite sınavına girmiş, kazanmış ve şehir dışında okumak için hazırlık yapıyordu. Bir gün memleketten bir telefon geldi ve bu telefonun üzerine karım, annesinin yanına gitmek zorunda kaldı. Telefonu eden kişi karımın annesinin komşusuydu ve annesi hasta olduğu için komşusu bizi aramıştı. Yani kayınvalidem aratmıştı tam olarak söylemek gerekirse. Karım ertesi gün otobüsle memlekete gitti. Yaklaşık bir hafta kadar orada kaldı ve bende kızımla baş başa kalmıştım. O günden önce de kızıma olan ilgimden dolayı sürekli tuvalete gidip 31 çekiyor, zaman zaman banyoya girerek saatlerce orada kalıyor ve defalarca kez kendimi okşayarak, 31 çekerek orgazm oluyordum. Bu olayı ilk başlatan aslında kızım ve o günden bu yana sürekli bana bir yakınlık göstermeye çalışmasından dolayı aramızda böyle bir yakınlık oluştu diyebilirim.

O gün, karım gittiği ilk gün kızım hemen odasına giderek altına mini bir şort giyip gelmişti. Amacı beni azdırmak ve tuvalete gidip 31 çekerken beni düşürdüğü hali görüp eğlenmekti. Bunu bir süre sonra anlamıştım ama yapacak birşeyim yoktu, tabi o güne kadar. O gün yine böyle bir durum ortaya koyunca tuvalete gidip boşalmak yerine oturduğum yerden hiç kalkmadım ama elimi yarrağımın üzerine koyarak kızımı dik dik izlemeye başladım. Bir süre boyunca beni azdırmaya devam etti. Salonda tam karşıma oturup bacaklarının arasını gösteriyor, zaman zaman elini amının üzerine koyarak beni izliyor ve benim onu izlediğimi bildiği halde elini amından çekmek yerine dahada bastırarak neredeyse amcığını bana göstermek için çabalıyordu. Genelde böyle bir durum olduğunda bir kaç dakika izler ardından tuvalete giderdim ama o gün gitmedim. Oturdum ve dakikalar boyunca onu izleyip sertleştim.

Artık onu arzuladığımı o kadar belli ediyordum ki kızım bir ara korkmuş olacak ki karşımdan apart topar kalktı ve odasına geçti. Yani o an görüntü itibariyle nasıl görünüyorsam bilmiyorum ama karşımdan kalkıp giderken yüzünde ki o tuhaf ifadeyi unutamıyorum. Kızım karşımdan kalkıp gidince bende hemen peşinden kalktım ve odasına kadar gittim. İçeri girmeden önce kapıdan başımı uzatıp içeriye şöyle bir baktım. Ebru benim onu izlediğimin farkında değildi ve üzerinde ki kıyafetleri çıkartarak daha uzun bir eşofman giymek üzere hazırlanıyordu. Kıyafetlerini çıkartınca, çıplak kalınca odanın içine dalıverdim ve yanına yaklaşıp "kızın ne yapıyorsun" diye sordum. Beni görünce elinin birini ufak ama mükmmel görünen memelerinin üzerine koydu, diğerini de amının üzerine koyarak "baba ne yapıyorsun ya, çık dışarı" dedi. Ben hiç umursamadım ve yatağının üzeirne oturarak "amaaan ne olacak kızım gizleme, babanım ben senin" dedim.

Bunu demesine dedim ama kızım hiç umursamadan memelerini ve amını kapatmaya devam etti. O an odanın içerisinde baba kız birbirimize bakakalmıştık ve ikimizde birbirimizden birşeyler bekliyor gibiydik. Şahsen ben kızımdan ellerini çekmesini bekliyordum, kızım ise benim odadan gitmemi bekliyordu ama gitmedim ve yatağının üzerinden kalkarak yanına geldim ve ellerini tutarak kendim çektim. Kızım karşımda çıplak halde kalınca bir anlığına öylece bekledi ama tekrar üzerini kapatıp uzaklaşarak "baba çık dışarı ya hadi üzerimi giyeceğim" dedi. Bunu derken yüzünde ki o gülümsemesi öyle davetkardı ki bende ona gülümsedim ve "yok yok iyiyim ben böyle, gizleme hiç biryerini, babanım senin ben korkma benden" dedim. Sonunda kızım tekrar ellerinin üzerine kapatınca ellerini tuttum ve memelerini, amını tekrar açtım. O an kızımla aramızda bir arbade yaşandı. Kızım kapatmak istiyor ben ise açmak ve izlemek istiyordum.

Sonunda ellerini çekiştire çekiştire yatağının üzerine yatırdım ve ellerini her iki yana açarak çıplak vücuduna bakmaya başladım. Kızım öyle direniyordu ki sanki kızımın odasında baba kız güreş tutuyor gibiydik. Ne kadar çabalarsa çabalasın ellerimden kurtulamadı ve karşımda duran şahane memelere uzun uzun baktım. Yalnız öyle normal bir bakış değildi çünkü baktıkça bakasım geliyor, her saniye biraz daha azıyordum. Sonunda kızımın ellerini bırakmadan başımı memelerinin arasına soktum ve yalamaya başladım. O an kızım yüksek sesle bağırmaya ve onu bırakmamı istemeye başladı ama ben yine umursamadan devam ettim. Öyle yalıyordum ki kızımın memeleri tükürüklerimde boğuluyordu adeta, sırılsıklam olmuştu. Yinede kızım bir an olsun kendini bana bırakmıyor ve her an her saniye direnerek beni üzerinden atmak için elinden ne gelirse yapıyordu. Tabi bu yaptıklarının nafile olduğunu anlaması uzun sürmedi.

Memelerini yalarken bir anda dudaklarımı dudaklarına yapıştırdım ve dudaklarından öpmeye başladım. Kendimi öyle kaptırmıştım ki bir anlığına kızımın dudaklarımı ısırdığını fark edemedim. Öyle şiddetli bir acı ile dudaklarından çektim ki dudaklarımı anlatamam. O acı ile ellerinide bırakmıştım ama bir anda sinirden beynim dönmüştü. O sinirle kızıma iki tokat attım, zaten tokatın birini yedikten sonra ardık karşı koyacak hali yoktu. Yatağın üzerine uzanarak beklemeye başladı. Bense karşısında soyunuyordum, bir dakika bile sürmeden yarıbaygın yatan kızımın karşısında çırılçıplak kaldım ve üzerine çıkarak ellerimi boğazına dolayıp yarrağımı amına sürttürmeye başladım. Ben sürttürdükçe kızımda "yapma baba, bırak beni" diyordu. Biraz önce beni azdıran kızım şimdi onu bırakmam için yalvarıyordu ama bırakmadım ve "madem istemiyorsun neden beni azdırmak için elinden geleni yapıyorsun" diye sordum.

Hiç cevap dahi veremiyor, sadece özür dileyerek onu bırakmamı istiyordu. Yarrağımı bir kaç defa sürttürdükten sonra şahsen ben sex için hazır hale gelmiştim. Öyle sertleşmiştim ki kelimenin tam anlamı ile sikiş için hazırdım. Yarrağımı kızımın amından içeri sokmadan evvel elime biraz tükürdüm ve yarrağımın başını tükürükleyerek kızımın amından içeri soktum. Ardından yavaşça girmek için hamle yaptığımda yavaş yavaş yarrağımın içeri kaydığını hissettim. Her girişte kızım biraz daha inliyor, yarı baygın bir halde kıvranıyordu. O kıvrandıkça ben daha da azıyordum ve biraz daha itekliyordum. Sonunda köküne kadar soktuğumda kızım kendine gelir gibi oldu ve tekrar karşı koymaya başladı. Gerçi o dakikadan sonra karşı koyması yersizdi çünkü içine girmiştim ve hatta bırakın girmeyi hızla girip çıkmaya bile başlamıştım. Artık nasıl tokat attıysam kendine gelene kadar dakikalarca kızıma tecavüz ettim ve yarı baygında olsa inlete inlete siktim.

Bu 3 yıl kadar önce olmuştu, o an kızına tecavüz eden baba kimliğinde biri olmuş olsamda şimdi gayet iyi bir ilişkimiz var ve o tecavüz olayından sonra kızım bana daha bir bağlandı ve ara ara o günden konu açarak her ne kadar acı çekmiş olsada zevkten çıldırdığını itiraf ediyor. Bu kızımla ilk sex hikayemdi ama o günden sonra sık sık birlikte olduk. İlerleyen günlerde ensest hikayesi sevenlere yeni hikayelerimi, yaşadığımız yeni olayları anlatacağım
__________________
Önemli Size Ait Resim Ve Videoları Sildirmek İçin Lütfen Önce Bana Özel Mesaj Atın
Aksine Belirtmedigim Sürece Tüm Paylaşımlarım Alıntıdır
Sitemizde yayınlanan resim video ve hikayeler ile bizim hiç bir ilgimiz yoktur hepsi internet ortamından alıntı veya forum üyelerinin bizlere göndermiş olduğu içeriktir

Türk Amatör Liseli Kızları Amından Götünden Siktikleri Kızlıklarını Bozdukları Özel Arşiv Tıklayın

Türk Amatör Türbanlı Kaşar Orospuları Amından Götünden Acımasızca Sikiyorlar Tıklayın

TİB BANDAN BIKTINMI SENDE BİZİM GİBİ AYARMI OLUYORSUN ADULT FORUM,A GİRMEK İŞKENCEMİ OLUYOR O ZAMAN VPN PROGRAMI İNDİR KURTUL FORUM sitemiz yasaklansa bile vpn ile sorunsuz olarak giriş yapabilirsiniz vpn programı imzamda var süresiz bedava ve hızlı
WİNDOWS İÇİN XP 7 8 10 FARK ETMEZ ALAYINDA ÇALIŞIR
windowsvpnbelessinirsiz.exe - 15.3 MB

ANDROİD CEP TELEFONU TABLET FALAN FİLAN
androidvpnsinirsizbedava.apk - 8.4 MB

DeatHSouL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to DeatHSouL For This Useful Post:
sahacı (06.Ocak.2016), weter8304 (06.Ocak.2016)
Alt 06.Ocak.2016, 01:09   #2
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 13.Aralık.2015
Mesajlar: 9
Thanks: 15
Thanked 1 Time in 1 Post
sahacı is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızıma Tecavüz Ettim Evet Tam Bir Serefsizim Ben

bende ensttım yazısalım
sahacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Ocak.2016, 02:48   #3
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 07.Aralık.2015
Mesajlar: 3
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Yahya1231 is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızıma Tecavüz Ettim Evet Tam Bir Serefsizim Ben

Bir gün sen evde yalniz gezerkenn ben gizlice eve giriyorumm bişeylerr çalmak içinn ve sende o sira banyodain ben su aeslerini dinliyorumm ve eşyalari çalip çikmak için hzirlanirken ytk odana giriyorumm orda sadece kdin kiyafetleri görünce evdekinin kadin olduğunu anliyorumm ve aklimdan seni sikme düşncesi geçiyorr sen nsil olsa evde kimse yok die çiplak çıkmay hazirlanirken bende banyonun kapisinin. Yaninda seni bekliyorumm sen banyodan çiril çiplak çıkıyorsun ve ben üzerine atliyorum.... Devaminida istermisinn
Yahya1231 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Yahya1231 For This Useful Post:
sahacı (06.Ocak.2016)
Alt 06.Ocak.2016, 22:36   #4
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 13.Aralık.2015
Mesajlar: 9
Thanks: 15
Thanked 1 Time in 1 Post
sahacı is on a distinguished road
Standart Cevap: Kızıma Tecavüz Ettim Evet Tam Bir Serefsizim Ben

Alıntı:
Yahya1231 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir gün sen evde yalniz gezerkenn ben gizlice eve giriyorumm bişeylerr çalmak içinn ve sende o sira banyodain ben su aeslerini dinliyorumm ve eşyalari çalip çikmak için hzirlanirken ytk odana giriyorumm orda sadece kdin kiyafetleri görünce evdekinin kadin olduğunu anliyorumm ve aklimdan seni sikme düşncesi geçiyorr sen nsil olsa evde kimse yok die çiplak çıkmay hazirlanirken bende banyonun kapisinin. Yaninda seni bekliyorumm sen banyodan çiril çiplak çıkıyorsun ve ben üzerine atliyorum.... Devaminida istermisinn
ben gote vurmayı severım
sahacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Copyright 2010
Theme By : seruvenci.net
Dikkat: DoyumsuzGeceler.Net, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için
com adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz. bursa escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort
seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort keçiören escort gaziantep escort beylikduzu escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin